Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz Sofian #58350 üzenetére
Ez nálam nem így van
Intruder2k5 ez valóban így van és azóta sem tudták elintézni ,hogy szeretnék egy telefont venni a webshopból ,mert ugye az akciók csak arra vonatkoznak pl egy Fun S Aranytárskártya díjcsomaggal és vezetékes résznél vagyok arany szinten ezzel megtudjam venni.
-
törölt tag
N7 esetében másnál is azt mondja, hogy minőségbiztosítási szempontból nem megy a TV GO?
-
-
törölt tag
Azok a módszerek jöttek volna utána, meg eltávolítás, telepítés Tök idegesítő volt, mert velem ez még nem nagyon fordult elő. Illetve talán egyszer amikor valamelyik új Android verzió jelent meg, de az is lehet, hogy keverem az RTL Mosttal =az ugyanis KitKat frissítés után egérmozi módban ment sokáig)
Amire hirtelen gondoltam, hogy frissült a TV GO, de nem láttam a frissítési előzményekben a nyomát, azt meg nem hittem, hogy esetleg már nem támogatná az N7-et, nem egy olyan erőforrásigényes applikáció, pláne, hogy még HD Stream sincs (nem mintha ha az megkottyanna neki)
-
BandD
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: T-Home előfizetésünk van (3in1, Családi+HD TV, Netmánia M, alap kábeltelefon, Hiéna) már kb. 5-6 éve, de egy pár hónapja van olyan jelenség, hogy a net szolgáltatás egy pár pillanatra randomszerűen, naponta több alkalommal megszakad kb. fél-egy percre.
Pár naponta a modem-router kombót (CISCO EPC 3925) újraindítjuk általában (mint a Windowsnál, hátha a restart jót tesz neki), a net sebbesség is rendben van.
Szerintetek érdemes ezt bejelenteni hibára? Ha igen, milyen számon? Esetleg volt már valakinek hasonló jelenség?
Köszönöm válaszotokat előre is. -
TaaT
nagyúr
Havernál megpusztult a modem, kijött a szerelő, haver megkérdezte tőle ezt a kedvezmény dolgot. Csak akkor adják meg ha van Digi bekötési lehetőség az adott házba.
Give them hell Ukraine!
-
Sirandrish
legenda
Nah úgy fest hogy lassan be kell kötni a TV-t és a netet. Viszont lenne egy kérdésem.
Mennyire érzékeny a tányéros cuccos? Olcsóbb lenne, de ha egy kis szellő is tönkre vágja a műsort akkor hanyagolnám..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Korábban szépen ment a TVGO a rootolt tabomon az Xposed + rootcloak-os megoldással. Tegnap estétől azonban nem ment semmilyen TV csatorna, csak pörgött a "homokóra" végül kiírt valami jelenleg nem lejátszható hibaüzenetet. Nem a már jól ismert "minőségbiztosítási okokbólt". Mivel ma sem ment semmi, hát lefrissítettem az Áruházban a TVGO appot, gondoltam, ha gond lenne vele, akkor visszateszem a régit. Hát nem, a frissített appal jön a rootolás miatti "minőségbiztosítási okokból nem támogatott" hibaüzenet az xposed+rootcloak ellenére is. A régebbi appot meg nem lehet elindítani, mert követeli a frissítést, ha nem akkor kilép. Tud valaki más/újabb megoldást erre a problémára? Esetleg van olyan telepítője, ami után nem kér frissítést és működik vele a xposed+rootcloak? Eszköz:Samsung Galaxy Tab 7 Lite SM-T110 -
hcsbi
csendes tag
Sziasztok!
Új kábelnet, kaptam egy Thomson THG570-et.
Még nem él a szolgáltatás a kábelen, viszont 192.168.100.1-es IP-t kapott a gépem, amikor direktben rádugtam.
Remélem, hogy csak azért ad most helyi IP-t, mert még nincs élő szolgáltatás a kábelen.Rákerestem itt a fórumon, úgy tűnik tavaly Dchard kapott egy ilyen készüléket, és mintha az ment volna rendesen.
Kérdésem, hogy szerintetek fog-e ezzel menni a külső IP, és minden egyéb finomság (port forward, stb.), vagy szívás lesz vele (mintha HGW-t kaptam volna)?
Ha szenvedés lesz, akkor be se engedem a szerelőt, visszaadom a cuccot.
Köszi előre is!
hcsbi -
dchard
veterán
A 192.168.100.1 a modem IP-je nem a gépedé. Ezen az IP-n lehet elérni a modem webes felületét, ahol tájékozódhatsz a modem állapotáról, jelszintekről stb.
Ahogyan Teko is leírta, a modem router funkciókkal nem bír, publikus IP-t akkor fog osztani a gépednek vagy a routerednek, amikor a szolgáltatást aktiválják.
Én amúgy nagyon elégedett vagyok vele: jól ellenőrizhetők a működési paraméterek, visszanézhető a rendszer napló, illetve beállíthatók rajta a választott elsődleges csatornák is.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
hcsbi
csendes tag
válasz dchard #58374 üzenetére
Köszi az extrém-gyors választ!
Persze, badarságot írtam, bocs, 192.168.100.10-et kapott a gépem, a 100.1-en a web-es admin felület megy.
Akkor jó, megnyugtattálElsődleges csatorna paramétereket (ami ha jól értem a gyorsabb boot-hoz kell) gondolom fog mondani a szerelő.
Egyéb állítgatnivalód nem is volt rajta?Üdv,
hcsbi -
dchard
veterán
Nem kell semmit állítanod, a modem az első aktiváláskor be fogja konfigurálni magát. Csak a jelszintek ellenőrzésére van szükség. Ha már működik a szolgáltatás, tegyél fel egy képkivágást a jelszinteket tartalmazó oldalról.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
senki66
senior tag
válasz senki66 #58371 üzenetére
Feltettem a TVGO 1.0.11 verziót, ez ugyan nem kér frissítést és a "minőségbiztosítási" hiba sem jön, viszont így sem indulnak el a TV csatornák, hosszas homokórázás után:
Hiba történt a lejátszás során! Kérjük próbáld meg újra betölteni a filmet![1, -1004] hibaüzenet. Kérlek jelezzetek vissza, hogy akinek korábban ment rootolt eszközön, most szintén nem megy, vagy ha igen melyik verzióval, vagy trükkel. -
glaci
őstag
válasz senki66 #58377 üzenetére
Szia! Kipróbáltam gyorsan. (Alig volt térerő, de szerencsére az 1 csík LTE is elég volt hozzá.) 1.0.12 -es TVGO hasonló felállásban mint Nálad, egy S4 -en 4.3 -as Droiddal szépen üzemel.
(Régen én is sokat szivtam vele. Azóta inkább nem is engedem frissülni az Appot.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
-
Ronam
addikt
Csütörtökön tettem egy hibabejelentést a kedves T-nél, wifiről még mindig szarakodik a netem. Küldtek egy sms-t pénteken, hogy hibát találtak, és elhárították, de ugyanúgy nem jönnek be oldalak random időközönként. Ncore-ral van leginkább a probléma, csak akkor jön be az oldal, ha lecsatlakozok, és vissza a wifi-re. Ez mi lehet vajon?
-
senki66
senior tag
Sikerült megtalálnom az 1.0.12-őt, de ajnos ezzel sem megy, de szerintem nem a root miatt. Furcsa módon a regisztrált eszközeim között kétszer is ott van a tabom (1) és (2) utótaggal. A windows-os klienssel együtt már 3 eszközöm van.Úgy fél éve már jártam így, hogy csak a windowsos ment, akkor újraregisztráltam másik emailcímmel és utána ment a tabon megint. Most viszont mind a két emailcímmel megy, de csak a windows kliens. Lehet megpróbálok egy harmadik emailcímre is reggelni.
-
MODERÁTOR
-
Ronam
addikt
válasz Intruder2k5 #58384 üzenetére
Kábelen működik rendesen, de kábellel elég kényelmetlen használni a gépet..
-
MODERÁTOR
Ezt értem, de a WiFi lefedettségre, sebességre, stabilitásra egy szolgáltató sem vállal garanciát, függetlenül attól, hogy esetleg a WiFi routert (HGW-t) Ők adták. Úgy meg aztán főleg nem, hogy főként egy adott oldallal van gondod.
Javaslom töltsd le az inSSIDer 3 programot, tedd fel egy WiFi-vel rendelkező Windows-os gépre, csinálj egy képet az éterről, és tedd be ide.
-
Bajusz2010
tag
Érdeklődni szeretnék, hogy ha szerzek egy TV Go hozzáférést (pl: valaki regisztrál), akkor tudom-e más Internet szolgáltató hálózatán (UPC) nézni egy-két Tv csatornát az asztali gépen?
Nekem csak mobil előfizetésem van a "T"-től. Internetre még köt a hűség. -
Ronam
addikt
válasz Intruder2k5 #58386 üzenetére
Itt egy kép.
-
MODERÁTOR
válasz Bajusz2010 #58387 üzenetére
Ha UPC-s vagy, akkor ott a Horizon Go.
-
MODERÁTOR
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Bajusz2010 #58387 üzenetére
Bármilyen hálózaton megy magyar ip-ről.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Sirandrish #58370 üzenetére
Az a lényeg, hogy az antenna szabad rálátással rendelkezzen.
Időjárási tartalékot 110-es tükörrel lehet elérni. -
senki66
senior tag
Már teljesen el is felejtettem, hogy hogyan rootoltam, tehát, ha mégsem ez a baja, akkor nem biztos, hogy vissza tudom csinálni és nem akarok nagyon belemélyedni újra. Apropó azt sem tudom, hogyan kell unrootolni,
Supersu Pro van fent, abban van olyan funkció hogy Teljes Unroot - azzal kellene? Utána a Supersuban ugyanilyen egyszerűen újra lehet esetleg rootolni egy kattintással?[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz kabelmania27 #58392 üzenetére
Elvileg kábeles lesz, még ha drágább is.
Összedugtuk a fejünket és végül e mellett döntöttünk. Mondjuk én örülök is nekiTermészetesen azért köszi az infót
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bajnokpityu
félisten
Tudnátok abban segíteni, hogy a routeremen keresztül hogyan tudom továbbítani az IPTV adatait?
elég jó routerem van, de csak fekete képet ad a TV. internet van rajta.eladó topping dac
-
OldMike
őstag
válasz bajnokpityu #58397 üzenetére
Így egy kicsit hiányos az infó. Van IPTV előfizetésed, kaptál hozzá HGW-t, és ahhoz kapcsolt routerből szeretnéd a set-top boxhoz vezető UTP kábelt kivezetni?
Az IPTV-hez szükséges az IGMP funkció megléte, ez nem feltétlenül megszokott a routereknél.
42LM660S
-
Rick4
félisten
Urak!
Volt egy f- csatlakozó cserém, a régi krimpelt egyszerűen lejött, mert többször is mozgatva volt a cisco EP3925-ös HGW-m, raktam rá 2 perc alatt egy tekerőset, de mintha picit lassabban érné el a max sebességet a speedtest, lehet csak érzéki csalódás.
Ezek az értékek jók?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest