Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st.stofi
tag
válasz Petari #55330 üzenetére
Most olvasom, hogy a tiédhez hasonló problémája van Zeller01 -nek, ő a Cisco EPC3925 HGW topicába írta ezeket, talán neked is segíthet, bemásolom ide a két hozzászólást, egy próbát talán megérhet ez is, ha még nem próbáltad:
http://prohardver.hu/tema/cisco_epc3925_problemak/hsz_3559-3559.html:
"Jó, akkor most már nem tudom mi van!
Multis játékoknál ha szaladok a karakterrel, teljesen random időközönként össze vissza pozicionál
Megakad, remeg vagy előre ugrik, máshol vagyok mint az előző pillanatban. Mindenhol ezt csinálja. Mondjuk a pingem az 30 és 50 között van folyamatosan. Tűzfalat levettem MTU, most 1500on van. Mit, hova állítsak?. : Z E L L E R : ."
http://prohardver.hu/tema/cisco_epc3925_problemak/hsz_3567-3567.html:
"Hátha valakinek előjön ugyan ez a probléma leírom mi volt Velem. Szóval a karakter össze vissza ugrált minden netes játékban. Kipróbáltam másik kábellel az sem volt jó. Wifi vevővel, úgy sem lett jobb. Majd töröltem a LAN drivert, és úgy jó lett wifi vevővel. Úgy telepítettem vissza a LAN drivert, hogy semmi mást, csak az eszközkezelőben drivert kikerestem. Azóta jó.
. : Z E L L E R : ."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Manjaro Linux
- Mesterséges intelligencia topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs