Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
és visszaállt a rend
-
-
törölt tag
Hódmezővásárhelyen is lehalt az IPTV. Most pumpálok bele életet.
1412 felhívva meg a telom azt írja a hálózat foglalt. WTF. -
hamyka
senior tag
válasz poli27 #29369 üzenetére
Remélem be szkennelted az aláírásodat, szerintem nekik is úgy kell mint a Magyar Energia Hivatalnak én meg oda küldök levelet küldtem emailt is, Digitálisan írtam alá, fő oldalukon az szerepel hogy szkennelt aláírás kell nekik, ráadásúl meghatalmazás ezt a baromságot postai úton is kapnak levelet, postai úton kapnak összesen vagy 9 oldalnyit ebbe benne kb 7 oldalnyi panasz villany-gáz panasz+meghatalmazás
Comodó új távlatok...........
-
hamyka
senior tag
Egyik fórumtárs amit irt az az ezt :
Egyébként alig van olyan szolgáltató ahol nem kötelező a saját box.
Még ha nem lenne kötelező a saját boxuk akkor is kell set top box, akkor is kell ha csak a nagyon alap kell értem ez alatt a M1,M2,TV2,DUNA TV,RTL KLUB, DUNA,DUNA2, Euronews, KOSSUTH-Petőfi rádiót, oda haladunk hogy ha többet akarsz akkor igenis fizess elő, miért szerinted nálam hogy van ? én is bérlem a boxot több éve, most jó lenne ha azt a számítógép zúzost meg azt a mérgelődős smileyt be tudnám tenni
mondjuk az a előnye csak hogy ha a cucc megdöglik kicserélik, modemem mikor megdöglött kicserélték, túl melegedett szegény, emez bírja lekopogom kopp kopp
-
dchard
veterán
Ha tényleg stimmel az előtte-utána és nem fordítva van, akkor valamit nagyon elronthattál, az utána állapot a képek tanúsága szerint botrányosan rossz, sokkal rosszabb mint az előtte állapot.
Hacsak nem valami külső zavar forrást sikerült merő véletelsngéből elkpani a méréssel, de ez nem valószínű...
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
Dzsekó
addikt
Sziasztok!
Tegnap váltottam T-home 30Mbites sávszélre és kihoztak egy Speedport W721V modem-routert.
Ezelőtt kis sávszélem volt, és egy Dlink 360T üzemelt modemként. A régi modemem már nem megy a VDSL szolgáltatás miatt, a Speedportot meg nem tudom csak modemre kapcsolni. Elvileg lehetne úgy, hogy NAT-ot kikapcsolom benne, de gyakoraltilag nem működik a sima szoftveres betárcsázás. 618-as hibával elszáll. Fórumokon utánaolvasva sokan szívtak ezzel és a 1412-n is azt mondták, hogy ezt így nem lehet megvalósítani. Az ok, hogy miért szeretném így, az az, hogy a modem után van egy Netgear router, ami webszerver funkciót is ellát, és ez a funkció nem megy a Speedport routerével. Ha DHCP-re rakom Netgeart, akkor megy a net, de a webszerver már nem.
Két kérdésem lenne.
1. Be lehet-e hangolni úgy a Speedportot, hogy DSL modemként működjön csak (szerintem nem, de hátha)?2. Milyen VDSL modemet vegyek, amivel megy a T-home hálózata? Én a Huawei Echolife HG612 VDSL2 Modemet néztem ki. Jó lenne ez?
Segítségeteket előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz Dzsekó #29414 üzenetére
Dzsekó:
A speedportban ilyet keress PPPoE passthrough, és kapcsold be. Ez továbbítja a Speedport LAN portjára dugott PPPoE kereteket ami hoz kell, hogy a speedport mögé dugott router tudjon tárcsázni.
Hammy: Akkor valamit nagyon sikerült elrontani.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
Továbbra is sokkal rosszabb, mint a kiindulási állapot.
Kéne csinálni mérést a lakás/ház átadási pontjánál, mert lehet hogy csak szerencsétlen egybeesésről van szó, és a vonal szaródott el, de sokkal valószínűbb, hogy a felújításnál siklott félre valami. A lényeg, hogy mérni kell.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
Dzsekó
addikt
válasz dchard #29416 üzenetére
Igen, próbáltam, de nem működik. Ahogy webfelületen megjelenik úgy tökéletes, csak nem működik. Ha kikapcsolom NAT-ot, akkor PPPoE passthrough szürke inaktív lesz, de bekapcsolvára ugrik, míg ha bekapcsolom NAT-ot, akkor újra aktív lesz a passthrough, de kikapcsolvára ugrik. Próbáltam úgy is, hogy bekapcsolom a passthrough-t, majd ezután kapcsolom ki NAT-ot, de nem megy. Próbáltam csak a passthrough-t bekapcsolni, de úgy sem. Van még egy DHCP be-ki állítási lehetőség, ezt ki-re raktam, mert ugye router oszt IP-t, illetve előző ADSL modem sem osztott IP-t. Aztán próbáltam be állásba is rakni, de semmi. Van kb. 8 variációs lehetőség, mindet végigpróbáltam, nem túl bonyolult a menüje.
T-com rátett egy magyar saját fw-t és lehet, hogy direkt vagy véletlen, de blokkolta ezt a funkciót szerintem. 1412-n azt mondták, hogy több embernél volt ez probléma, de ezzel ők nem tudnak mit kezdeni, a cucc betárcsázik, ha akarom, ha nem. Röhej.
Holnapra kihívtam a T-com szuperszervizt, hogy pénzért!!! tegyenek már le ide egy olyan kütyüt, ami sima dsl modemként tud működni. Mondták, hogy az is ilyen egybe routeres cucc lesz, de a kolléga majd beállítja DSL modemre. Csak ezért majd külön fizetnem kell. Külön VDSL modemet nem merek venni, mert ha nem megy a t-com hálózatával, akkor befürödtem vele, és nem olcsó sajnos.
Ez van, ha nem tetszik a betárcsázás, akkor fizess. -
hamyka
senior tag
válasz Dzsekó #29423 üzenetére
Hmm érdekes amiket írsz
Nekem is Pépéoe kapcsolatom van én csak így hívom tudom vétek ez van laikus vagyok
illetve ezt írod :
,, Külön VDSL modemet nem merek venni, mert ha nem megy a t-com hálózatával, akkor befürödtem vele, és nem olcsó sajnos. ,,
én erre : meg ne próbálj venni, hogy miért? mert nem fogják elfogadni olyan ez mint a kábel tv hogy csak a saját cuccok a jó, mondtam 1 előnye van ennek: bedöglik kinyiffan a cucc akkor szó nélkül cserélniük kell, ha igénybe veszed a szuper szervizüket majd írj le mindent róla hogy milyen ok? mert érdekel
előre is köszi
-
Dzsekó
addikt
válasz hamyka #29425 üzenetére
Leírhatom majd. Remélem, a másik kütyü fog működni VDSL modemként. De a fizetésnél majd lehet, hogy lesznek nézeteltérések, mert ezt a kütyüt meg akarják vetetni velem. Holott nekik elemi kötelességük adni felszerelést a szolgáltatásuk biztosításához. És nem egy olyat, ami a legelemibb funkciót nem tudja, egy közönséges DSL modemként működni.
Na mindegy, előre nem parázok, meglátjuk mi lesz. -
hamyka
senior tag
válasz Dzsekó #29426 üzenetére
csupán azért érdekel a T-Home szuper szerviz szolgáltatása mert itt ahol én lakom jobban az van, most Optanetnél vagyok,
én Úgy voltam Téhomos hogy amelyik cégnél voltam előtte azt megvették, akkoriban anyu nevén volt a net- kábel tv is
aztán jött az Optanet és át mentem hozzájuk, de már láttam a téhom honlapját azóta változott sok minden ott is mint itt,
Én nekem ídáig sikerült úgy intézni a dolgokat hogy a villany-gáz szolgáltató ne érezze meg annyira sőt egyáltalán ne érezze meg,
Sok minden van téhoméknál, mint mondtam anno voltam ügyfelük, azóta biztos javult-rosszabult a szolgáltatásuk, nekem tőlük valami feketeszínű webstar modem volt és ha jól emlékszem nem volt lekodólva gondolom ez azóta megváltozott
téhoméknál is pépéoe kapcsolat van? az az van jelszó meg kód is? na bocsi a láma kérdésekért de régen voltam már ügyfelük és nem tudom azóta milyen lett illetve milyen nem lett, ha érdekel én Csongrád Megyei vagyok és Szegvári
Szuper szerviz szolgáltatásukkal szemeztem már, engem az érdekelne hogy mondjuk asztali pc gépet hogyan szervizelnek az az korrektek-e stb stb
persze minden T pont más mert mint olvastam van ahol rendesek van ahol nem, én rájuk borítanám az asztalt, ma majdnem az orvos aszisztensnőre boritottam volna az asztalt tiszta bolondok háza van most ott na mind1 csak mondtam
sajnos nekem is az Optanetnél meg kellett vennem a modemet 9900 vagy 9990 ft volt pontosan nem emlékszem, ezt sajnos le kellett tenni az asztalra de azóta 1x már volt cserélve mert megsült a modem, fogta magát és megsült
Téhom előtti szolgáltatom aszem olyan volt hogy nem kellett letenni az asztalra semmilyen pénzt az az nem kellett megvenni a modemet, téhoméknál sem kellett megvenni, érdekes hogy mindenki másképp csinálja, illetve cégen belül is vannak korrektek meg inkorrektek ez borzasztó, mérnem lehet egységesen rendesen megcsinálni? nem értem
visszatérve a téhom szuper szerviz szolgáltatására : én valami majd 7 ezer ft-ra emlékszek, de ez most éves díj vagy mi? vagy kijövésenként 7 ezer ft vagy mennyi? pontosan hogy van ez ? nem lehet elmenni rajtuk, na ezért kell többi információ na remélem értesz
előre is köszi és üdv
ui: ha megvetetik veled az eszközt az a pénz visszajár, természetesen csak akkor ha vigyáztál rá és elmész tőlük!! legalábbis az Optanetnél így van
csak gondoltam szólok hogy ez így működik ám, ha ügyfelük leszel vagy és megvetted az eszközt, majd elakarsz tőlük menni az a pénz visszajár bezony
mennyi lenne az a eszköz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"A Magyar Telekom HD minicsomagja összesen hét csatornából áll, ez a cég szerint azért van így mert csak ezzel tudják biztosítani hogy a különböző platformok előfizetői (digitátális kábel, IPTV, műholdas televíziózás) ugyanazt a kínálatot kaphassák meg. Ez azért elég szegényes, hiszen a UPC jelenleg 21 HD-csatornát kínál, amiből 17 magyar nyelven érhető el."
-
djculture
félisten
Még mindig nem a hd adás lenne a legfontosabb hanem nézhető műsorok.
Ha van is valami értelmes 10 percig megy, utána negyed óra reklám amit ráadásul tízszer akkora hangerővel sugároznak hiába büntették már őket meg nem egyszer. -
törölt tag
válasz djculture #29429 üzenetére
Amit mondasz abban van igazság, de nézd meg mi megy Európa nyugati részében. A színvonaltalan különböző - néha már egyenesen extrém és bizarr - "realityk" honnan származnak? A kis Hollandiából, ahol tudjuk, hogy amilyen magas az életszínvonal olyan alacsony az erkölcsi.
A másik része meg az a dolognak, hogy lehetne ezen változtatni - elvileg minden nép más és más -, mégis a mi népünk is vevő az ilyen műsorokra. Ha nem lenne nézettsége nyilván nem adnák, mert akkor a reklám időt sem bírnák értékesíteni ami ugye ezek között helyezkedik el. Amerikában már a 40-es években is léteztek ilyenek.
Ha már reklám, amit említettél, hogy ugye kereskedelmi adóknál szét szaggatják a műsorokat...Azért itt majdnem 40 évig - és nem csak itt hanem az egész Keleti Blokkban - ismeretlen volt az, hogy legyen az film vagy egyéb tévés műsor közben reklámot nyomjanak az arcodba. Előtte meg utána volt minimális mennyiségben, de közben sohasem. A keleti blokk - most nem számoltam utána de nyilván az oroszokat, az ukránokat a lengyeleket, a románokat stb és minket is beleszámítva 300 millió feletti populációt kitesz. Generációk nőttek úgy fel, hogy ez teljesen ismeretlen piaci modell volt számukra. Aztán jött a 90-es évek és ugye egy új modell került bevezetésre, betörtek a kereskedelmi tévék. Simán előfordulhatott volna, hogy legalább egyik másik nép gyomra nem veszi be a dolgot és nem lesz nézettség. De lett.
Egyébként meg ha színvonalas műsort akar nézni az ember megvan rá a lehetősége: Nat Geo, Discovery, Viasat Nature/ History stb a reklám itt is megvan, de a Spektrumon-on egy időben nem volt. Ja és pont ezért vagyok elégedett a HD csomaggal, mert azon természeti és történelmi adók amiket én nézek részben HD -ben vannak. Távirányítóval lehet szavazni, tiltakozni, demonstrálni. Nálunk leginkább csak ezek a csatornák vannak nézve, meg a hír műsorok. Mondjuk azt jobban csípném ha az m1 m2 helyére bekerülne a Discovery, de nyilvánvaló okokból ez nem lesz.
Szerk: egyébként a hangerőt reklámnál normálisabb tévék már lekezelik
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz djculture #29429 üzenetére
Egyetértek és kiegészítem azzal, hogy sajnos tudományos csatornák kínálata is rég a múlté. Amikor az ID disco-n megy a szellemvadászat teljesen nyilvánvaló átverésekkel, amikor a szórakoztató műsorok gyakrolatilag átvették az uralmat ezeken a csatornákon, mikor az a megmaradt valóban tudományosnak szánt műsor is hemzseg az elemi hibáktól, akkor miről beszélünk? Ráadásul lassan sűrűbben van reklám ezeken mint az ingyenes kertévéken. És ezek lennének a prémium csatornák... Emlékszem még arra az időre, amikor a Disco-n is valódi tudományos műsorok mentek, amikor a témában nemzetközi szaktekintélyek szólalatak meg, fél óránként volt 5 perc reklám, de még azok is meg voltak válogatva. A Disco-n láttam először a Lexus RX400h reklámját amit olyan élvezetes volt nézni mint magát a műsort. Régi szép idők... Mostmeg az idiotizmus és a felszínes slendriánság...
Lassan az a kevés műsor ami érdekel is inkább a felénél kikapcsolom, mert megunom a rettenetes mennyiségű ajánlót. Ez is milyen már egy egy órás műsoron belül minden negyed órában elmondják ugyanannak a csatornának ugyanazt a két műsorát ajánlgatják.
Igazából az utóbbi hetekben oda jutottam, hogy hiába jobb a kép a T-homenál mint a DIGI-nél, ha úgysem nézem. Inkább lemondani kellett volna mindennemű TV előfizetést a fenébe... Ha elköltözöm biztosan nem fogok TV-re pénzt adni, inkább veszek nagyobb net csomagot...
Dchard
-
Argos
őstag
válasz dchard #29431 üzenetére
Vesszek meg, hogy pont ezen kattog az agyam egy ideje...?
A tosznak kötöttem újra TV-t.. elég lett volna a MindigTV, azt is tudom körbe-körbe nyomogatni, ráadásul nem is tartana addig, mint a T-n látható, rosszabbnál rosszabb műsorokat sugárzó csatornákat.
Na, nem mintha ez a T hibája lenne, de tényleg iszonyat sok a reklám és a pocsék új műsorok ajánlói..
Többször előferdült, az utóbbi időben, hogy nincs kedvem belőni a gépet, így lezuhantam a TV elé.
10 perc nyomkorászás után meguntam, hogy semmi értelmes film nincs - Columbo összes részét láttam már, de ettől függetlenül, végül azt szoktam nézni, ha épp van-, a Comedy-n, az Így jártam..anyád!-alt nem vagyok képes eltűrni (mások mi a fenét esznek rajta.. ), sport, amit nézek (NFL/NBA) sosincs akkor, mikor tudnám követni.., marad az ismeretterjesztő csatornák, elég szűkös kínálata.. Ha, végre találok valami érdekesnek ígérkezőt, megörülök, majd sikerül is 5-8 percig néznem és reklám/ajánló.. 10 perc műsor, reklám.. ilyenkor kapcsolom ki a búsba TV-t......elmúlik...
-
boypapa
csendes tag
Sziasztok!!!!
Lejárt a hűségem és most megkerestek telefonon hogy nem e akarok váltani analóg kábeltévéről IPTV-re.
Kicsit utána néztem de engem nagyon zavar ez a beltéri okosság.
Kérdésem a következő lenne :a digitális kábeltv-nél is adnak 1 box-ot ??
Melyiknek jobb a kép minősége IPTV vagy d.kábeltv.Segítségeteket előre is köszönöm!!!!
-
djculture
félisten
válasz #41133696 #29430 üzenetére
Elég ha megnézel egy angol hd csatit hogy ott mik mennek. Mai műsor pl sky csatikon :
Contraband (csempészek) 2012
Paul
Uderworld: awakeing
Tower heist
skyfall special
rum naplók-egy északa párizsban-faster és sorolhatnánk...Na annak van értelme hogy HD nem az ilyen barom szituációs sorozatoknak több éves sorozatoknak meg a többi szemétnek. Szerintem már elég sokan vagyunk akik már itthoni tv adást nem néznek. Nekem előfizetésem sincs, ingyenes mindig tv van alap adókkal az is a család miatt.
[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
válasz boypapa #29433 üzenetére
Digitális kábeltévéhez is kell box(bár a tévékben van DVB-C tuner nagyon nagy többségben, ha a T-Home-nál lehetséges - erről érdeklődni kell - akkor elegendő lehet egy Cl helyre illeszthető Conax olvasó és bele egy kártya...bár sztem inkább boxot fognak rádtukmálni. IPTV-hez mindenképp kell egy box(vagy Home Gateway?)...Ha a lakhelyeden csak ADSL elérhető, és a környéken sok az előfizető, akkor talán számíthatsz kimerevedő, megálló képre. Ha VDSL-en, vagy koaxon, esetleg optikán elérhető az IPTV, ott már HD is fogható(külön pénzért), viszont ugyanúgy fennállhat a nem teljesen jó kép, de mindenképp kisebb az esély erre. Digitális kábeltévére is van panasz, ott is fennállhat akadozó kép stb.
A T-Home az IPTV-t nyomatja ezerrel, mert gazdaságosabban bánik az erőforrásokkal, mint egy DVB-C, sztem lassan ez utóbbit fel is adhatják. Képminőségre nem hiszem hogy nagy különbségek lehetnek, ha egymás mellé teszed a kettőt, akkor biztos láthatsz, de egyik sem lesz az a hűűűde jó minőség(576i felbontáson).
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
djculture
félisten
-
hamyka
senior tag
válasz boypapa #29436 üzenetére
ha tv-zni is szeretnél mindenképpen kell box, ha csak az alap kell akkor Mindig Tv, csak ugye ha elromlik garancia idő után akkor pénzért viheted javíttatni, ha bérled az sem jó, de legalább kicserélik ha megdöglik és ha sok vele a gond előbb-utóbb csak hoz másik cuccot ha meg nem leszedni a fejüket remélem értesz
remélem segítettem, üdv
ui: hát sajnos tele vannak reklámmal a tv adók, HBO van reklám? megéri azt a 1400-3000 ft-ot ? kb ennyiért láttam az HBO adót, meg másik 4 adóval én 1x néztem HBO-t ingyen az is tök véletlen lehetett, nem szóltam semmit valami zelefánt ment rajta aszem
[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
válasz boypapa #29436 üzenetére
Én holnap kötök be SAT TV-t, sztem az a legbiztosabb(ahogy írták, megfelelő tányérral). T-Home összes bérelt műholdhelyről DVB-S2-vel, 8PSK-val sugároz, 58,1 megabit 1-1 transzponder sávszélessége(kivéve egy az talán 24 megabit, de arról 1440x1080-ban jön 2db HD adás, meg 2-3 SD), sztem a kép megfelelő, úgy olvastam mindenhol. HD csomagot is rendeltem, megnézem mit tud, majd nyilatkozok róla.
1412-n csávókám nagyon nyomatta nekem, hogy az IPTV sokkal jobb, mint a SAT TV, jobb a képminőség, meg hogy az elérhető felbontás, meg stb...csak hát ez erősen függ az adott helyen lévő dróttól, meg leterheltségtől(ADSL, VDSL - réz; koax; optika) stb. Én nem akartam a véletlenre bízni, hogy mikor jó a kép. Ráadásul sima ADSL vonalon IPTV nem tudja a HD-t...
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
danee91
senior tag
válasz danee91 #29439 üzenetére
Amugy sajnos T-Home mindenkitől le van maradva HD adások tekintetében(mindössze 6db adó+HBO-k), de bízunk benne, hogy a néhány hónapja a Spacecom-al kötött újabb transzponder bérlése nyomán, azokra is kerül vmi érdemleges...Gondolom annak is ~58 megabit sávszélessége lesz, kiváncsi vagyok mivel töltik meg. Egy SD adáshoz kell 2-2,5 megabit, 1440x1080-as HD-hoz 6-6,5 megabit, 1920x1080-hoz meg sztem 9-10 megabit /tévéadás.
-
ng0ofy
KORREKTOR
7darab HD van jelenleg + hbo HD + filmbox HD az 9
Ahol lehet IPTV-t, ott azt adják inkább, digitális és analóg kábeltv-t már nem árusítanak, csak ha az elérhető.
Műholdassal az a baj, hogy jön egy hó és rossz lesz a kép, de persze megvan a technika ennek a kivédésére. Az IPTV-n is ha jó a kábeled (optika) nincs baj, ugyanígy SATnál ha van jó parabolád jó az adásod...
iptv lefagy, sat nem: úgy hallottam, 12-én fél nap nem ment az interaktív sat szolgáltatás az országban
-
boypapa
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!!!!!
Szerintem akkor maradok a műűűhóóóóóóóóóóódnál.
Danee91 várom az első reakciód a bekötés után !
Még 1 kérdés.Merre kell néznie a tányérnak??
-
joecontra
addikt
danee91
nagyon nyomatta nekem, hogy az IPTV sokkal jobb[...]csak hát ez erősen függ az adott helyen lévő dróttól, meg leterheltségtől
Így van, jó ha az ember tájékozott és tudja hogy mit miért akar. Anno nekem is akartak IPTV-t adni, de tudtam, hogy mit bír a vonal ezért nem engedtem.boypapa
Merre kell néznie a tányérnak??
Azt majd a szerelők beállítják.Üdv,
J -
smiti
veterán
Ebből szerintem szolgáltató váltás lesz:
Eddig legalább 12-13 Mbit között volt a sebesség, a díjcsomag még mindíg DSL családi, csak mivel erre nem lehet hűséget hosszabítani ezért havi 6 484 Ft-ot fizessek havonta.
A NetMánia M díjcsomagra váltásomat meg még továbbra sem tették meg!
-
demeterr
csendes tag
Sziasztok,
Ma kint volt egy kedves, aranyos, rámenős üzletkötő és anyámmal aláíratott egy szerződéshosszabbítást ami szvsz előnytelen. Lehet még ezt szerintetek még sztornóztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest