Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #93696 üzenetére
Ha jól értem Te a feladót szűröd? Lehet ez a legegyszerűbb.
Túlvariáltam. -
Üdv!
Eladó Vásárhelyen, egy Acer Predator XB271HU monitor, IPS, OC 165 Hz, natív G-Sync támogatás, azaz beépített G-Sync modullal. Még novemberig garanciás, és kb. egy éve, egy vadi új panelt kapott. Egyéb részletek itt: [link]
Személyes átvétel esetén az ár 80.000,- Ft, de ha valaki nagyon meg van szorulva, akkor át is tudom vinni Szegedre, ebben az árban.
-
Úgy néz ki, hogy a Firefox alias email generátorát már szűrik a webshopok. Nem kapom meg az email-eket.
Csak a Google fiókom felhasználásával tudok olyan email címet generálni amit aztán tudok tiltani? Pl. a "csudajobolt+email@gmail.com"-ot megadom, aztán valahogy csak a "csudajobolt+email"-ről jövő leveleket tiltom. -
SirRasor
addikt
Kifutottam a szerkesztési időből.
Van még:
Garmin Venu 2s védőfólia - 3db - 800 ft db
Garmin Forerunner 745 üveg - darabja 800 ft -
SirRasor
addikt
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #93681 üzenetére
Köszi a tippet, karcsúsítást zakóra vállalna, de végül nem nyúlt hozzá, mert nem nézne ki jól az eredeti szabása miatt. Így egyelőre hagyom, de ha csináltatni akarok újat, akkor benézek majd mindenképp.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
macilaci78 #93688 üzenetére
Csak mondom, hogy én már találkoztam Macilacival. Amelyik matrac neki jó, az mindenkinek jó lesz, atomtámadást kibír.
<3
-
CSorBA
őstag
Szerintem menjetek el, és próbáljatok ki amennyit csak tudtok. Mi legalább 100 fölöttit megnéztünk, végül egy egyszerű 12cm habszivacs + 4cm memóriahabos matrac lett, az Alvás Stúdióban (Római krt) vettük. De előtte néztünk: IKEA, Yisk, Matrackuckó (Petőfi sgt), Matrac bolt a Moszkvai krt-on, Revotica (Kossuth Lajos sgt).
-
macilaci78
nagyúr
Naturtex kókuszmatrac: 6 cm szivacs - 4 cm kókusz - 6 cm szivacs, bambuszos huzat és derékalj, 160×200 cm. Kb félévente forgatom rövid- és hossztengely mentén felváltva. Az ágyrács viszont 30 mm vastag borovifenyő hajópadlóból van, 24×42 cm Wellpur párnák (Jysk) és 200×220 cm takarók. Most külön takarózunk mondjuk, mert nekem már meleg a paplan. Nyáron én szerintem csak egy üres huzattal fogok takarózni, míg Párom még pléddel.
-
válasz
macilaci78 #93667 üzenetére
Nálam pont az ellentéte igaz, az alvás során aludni akarok, nem összebújni, ezért jobb lenne a két matracos felállás. Milyen matracotok van?
#93669 tisn: köszi, ezeket nézegettem, a Ceriflex Classic Hard érdekesnek tűnt, de azt írta, hogy ez ilyen vendégházba meg hasonló helyre való, ahol nincs akkora terhelés. Párom 65kg, én 90kg, így is jó lehet szerinted ez a típus?
#93672 lorcsi: valamiért ódzkodok a rugóstól, gyerekkoromban ilyenek voltak a nagyszüleimnek és szépen ki voltak feküdve. Lehet, hogy a szivacsostól jobb, de 100k alatti árkategóriában nem hinném. Igaz, ezt nem írtam az első posztban.
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #93685 üzenetére
Csavarker a Moszkvai krt, Móra utca sarok
Igaz, nagy választék méretek( hosszusag) ,fej kialakításban nincs de hosszabból ugyebár lehet rövidebbet csinálni, van célszerszámom ezekhez a méretekhez -
veze
őstag
válasz
macilaci78 #93683 üzenetére
és van nekik...
volt eszembe, de oda mindig szerszámokért járok,
azt gondoltam én kis naív, hogy csavart a csavarboltban keresek (pl rappai)
thx, -
macilaci78
nagyúr
Csavarker a Moszkvai krt, Móra utca sarkánál?
Anno a Kálvária sgt elején az SKF-nél egy csomó mindent lehetett kapni, például egyedi gyártású rugókat is. Hajlandóak katalógusból is rendelni, ha kapcsolatban állnak a gyártóval.
Házi barkács topikban kérdezz rá, hátha lesz valakinek online forrása. -
veze
őstag
Kis méretű csavarokat hol lehet VÁSÁROLNI Szegeden?
pl M2x10mm vagy M2,5x5mm stb
Rappainál kérdeztem de ott csak M3-től felfelé van.
A kedvenc optikusomat kérdeztem de azt mondja neki 1,4-1,6-1,8 átmérőjű csavarjai vannak 2,5mm--t már nem használ szemüvegkereteknél. -
macilaci78
nagyúr
válasz
CanibelZ #93680 üzenetére
Sebők Öltöny, nem olcsó, de jó. Sajnos kb 6-7 éve az öreg meghalt, a lánya viszi tovább a boltot. Nekem 5 éve esküvőre lett onnan öltöny készíttetve.
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata helyben szabóval? Rám kéne igazítani az öltönyöm (szűkebbre kellene venni). Lehetőleg olyan kellene aki normális időben megcsinálná, 25-én kellene használnom. -
lorcsi
veterán
Van valakinek kolcson m2 ssd-je ?
Egy teszt erejeig.... -
Ezekiell
veterán
eskü nem mostam még úgy hajat, hogy fület ne mostam volna, de ma kipróbálom, tudok-e
de mivel ezek over-ear fejhallgatók, így a zsíros haj nagyobb probléma, mint a fülzsír (amivel sose találkoznak, ha csak nem folyik ki a cucc a fülből, de ott már egyéb probléma is van
)
-
Ezekiell
veterán
Szegeden/környékén van valakinek egy kipróbálás erejéig egy AKG K371 és/vagy Shure SRH840 (A) fejhallgatója? Sör/csoki/stb jár cserébe - csak a fejméret miatt felpróbálnám egy 5 percig. Ígérem hajat mosok előtte
Köszi!
-
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #93670 üzenetére
jo, de egy medvenek kell is.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #93667 üzenetére
Én is gyűlölöm a két matracos felállást (annál jobban már csak a közös takaró gondolata akaszt ki), de az összebújva alvást is.
-
-
Sziasztok,
Kaptunk ajándékba egy Jysk Vedde 160*200 ágykeretet és most ennek örömére a matracot is le akarjuk cserélni.
Arra gondoltam, hogy jobb lenne két kisebb 80*200 matrac egy nagy helyett, hogy ha egyik oldalát esetleg kifeküdnénk, akkor könnyebb legyen cserélni. Nem tudom mi ezekből az ajánlott. Jelenleg sima vágott szivacson alszunk, tehát minőségi ugrás lenne egy rendes matrac
Szegeden van valami tuti bolt? Rugósat semmiképp sem akarok, de a memóriahabról meg a hideghabról is hallottam már és eléggé meg vagyok lőve, hogy mit kell figyelembe venni.
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Tudtok e esetleg,olyan valakit ajánlani aki a vw csoport rns 510 es fejegységet tud magyaositani?
Ha lehet Szeged vagy vonzáskörzetében.
Köszönöm. -
SirRasor
addikt
Kinek kell jelezni, hogy új szemétlerakó "nyílt" Szegeden?
Pár nappal azután jelent meg, miután a közmunkások irtották ott a bokrokat (2-3 hónapja kb).EDIT: közben megvan, itt lehet bejelenteni: https://www.szkht.hu/bejelentesek
-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78 #93653 üzenetére
A fejen lévő szövetanyag maga elkophat, kirojtosodhat, büdös lesz stb... Amit meguntam, hogy a vas nyél elrohadt, de a műanyag bevonat miatt nem látszott, csak mikor kicsavartam, akkor az is tekeredett..
Vagy ha eldőlt és ráléptem kilapult, meg ilyen szerkezeti hibák miatt döntöttem a fa nyél mellett, de túltárgyaltuk azt hiszem, mert az örök kérdés megmaradt: Ki találta fel a munkát és a többiek miért nem verték agyon?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #93647 üzenetére
Volt ilyenem, nem sokáig, mert az első adandó alkalommal vettem hagyományos felmosót.
Nem vált be, nagyon nem. Egyrészt csak akkor ér valamit, ha teljesen át van itatva a szivacs, különben olyan kemény, mint egy sarokreszelő habkő és nem szív semmilyen nedvességet, természetesen a facsaró sem működik. Másrészt csak maszatol. Harrmadrészt a facsaró sok nedvességet hagy benne (ezért is csak maszatol). A kiömlött kólát meguntam vele felszedni és inkább a konyharuhával töröltem fel.De ez már kb 20 éve volt, azóta biztosan sokat fejlődött a technika és van az a kevés pénz, ami megéri a beleölt innovációt.
csoszogi: én a fejre vettem egy csőbilincset, így a kúpos menetű nyél nem feszíti szét. Nyélnek pedig teleszkóposat vettem 170-300 cm, így az én magasságommal is kényelmes, amennyire egy felmosás, sepregetés az lehet.
-
csoszogi
tag
köszönöm a válaszokat benzin ügyben, továbbítom az illetékesek felé.
SirRasor: Nekünk volt ilyen. Egy kalap sz*r, maga a konstrukció. Elég csak ránézni... Az a kar meg a huzigálás stb, igen kis időt bírt. A szivacs túl vizes maradt (pedig kézzel rásegítettem) maszatolt csak, nem szedett össze semmit, nincs is mivel. Amint látod nem is lehet kapni boltokban, szerintem pont emiatt. Azért ha végigjárod a százforintos boltokat, lehet ráakadsz valahol. Ha kiszárítod betonkeménységű lesz a szivacs, és ha óvatlan vagy törik.
Egy sima mop vödörrel, majd hozzá az Auchanból fanyél, és örök élet csak a fejet kell cserélni, a nyél nem rohad el.
-
veze
őstag
A napfényparkos shell kutnal lehet kannába tankolni és ugy tudom ha nem egy, hanem két kannat akar megtölteni azzal sem foglalkoznak, nem érdekli őket.Egyszer kb két hete meg is kérdeztem hogy kannába tankolhatok e láncfürészhez ( mert az auto disel abbol ugye nem szivhatok) azt mondta eddig nekik nem szóltak hogy nem szabad, így aztán felőle tankolhatok kannába is nem érdekli.Meg is tettem legutóbb kb 3 napja is és nem szolt senki. Viszont a tompai kapunál lévő kis kuton, ott nem lehet kannába tankolni. ( ott is akartam és azt mondta a kutas hogy be van kamerázva minden és ha meglátják esetleg a gazdák ( a tulajdonos) akkor öt ki is rughatják emiatt, hogy engedte. Na szóval ezt nem akartam hogy, inkább átmentem a shellhez
-
tisn
addikt
válasz
ShadowX #93645 üzenetére
ott nem is tudtam, hogy van kut. par hete kicsit elneztem a tankolaszast, es a vasutallomasnal voltam kajalni. ott nezem, hogy basszus, vilagit a lampa, az auto rangat, ez ki fog fogyni, probaljunk meg eljutni a napfenyparkos shellig, ta'n az van a legkozelebb. aztan mikor kanyarodnak a jegpalya fele, akkor latom, hogy ott a megmento
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #93641 üzenetére
asszem, a kannába tölthető üzemanyag mennyisége van 20 literben limitálva, mindegy, hogy ezt hány kanna közt osztod el.
lehet. kis kutnal persze lehet nuku kanna szabalyozas is. -
adrian14
tag
válasz
macilaci78 #93641 üzenetére
ja, jogos. Lehet dízeles autója van, vagy elektromos. Onnan meg nehéz lesz benzint szívni.
-
lorcsi
veterán
válasz
csoszogi #93638 üzenetére
az iylenekbe mindig az E10 kell..az meg ugye a 600as benzin
szerintem a kutasokkal beszélhetett, h milyen célra szeretne tankolni és ők az E10et mondták
nem hiszem, h megtiltották a kollégádnak az E5 benzint kannába tankolni
mesélni meg bármit lehet
max a kútkezelő látja kamerán, h mibe tankol..de 2-3k-ért is tankolnak sokan..szóval..macilaci78:
hogy jön ide a dízel?
a kezdő hsz-be is le van írva: "fűnyíróba/láncfűrészbe akart benzint venni" -
macilaci78
nagyúr
válasz
adrian14 #93640 üzenetére
Dízelből? De mindegy is, kannába akar tankolni.
csoszogi: tegye be a csomagtartóba az érintett gépeket. Esetleg hívjon fel vidéki kutakat, ahol elhiszik, hogy kerti kisgépbe kell.
tisn: asszem, a kannába tölthető üzemanyag mennyisége van 20 literben limitálva, mindegy, hogy ezt hány kanna közt osztod el.
-
csoszogi
tag
üdvözletem
Olyan gonddal szembesült a kollégám, hogy fűnyíróba/láncfűrészbe akart benzint venni, de nem adtak neki kannába, csak a hatszáz forintosból akartak nekik adni. Kb 4-5 kúton voltak. Az automata kutakon lehet kannába tölteni? Vagy ott is érzékeli valahogy a rendszer, hogy hova megy a benzin? Előre is köszi a választ
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata kültéri mobiltelefon jel/térerő erősítéssel kapcsolatban?
Esetleg topikja? (kerestem, de nem találtam) -
quailstorm
nagyúr
Ha már szerelős kérdés. Hőlégfúvós forrasztást vállaló embert tud valaki?
Nokia Lumia 1020-on kellene SIM tálcát cserélni. Alaplap ki van szerelve, pótalkatrész van már, nincs chipekkel körülvéve.
-
fradi81
veterán
Billentyűzet kapcsoló cserét hol érdemes csináltatni? Aliról be tudom szerezni csak forrasztani már nem biztos.
-
sarkanyolo2
őstag
Remek ötletek srácok!
-
ShadowX
őstag
válasz
sarkanyolo2 #93630 üzenetére
Akkor már inkább a Novotel tetejére kunyerálnám be magam a helyedben.
-
válasz
sarkanyolo2 #93630 üzenetére
TEK villámlátogatás in... 3... 2... 1...
-
LG Magic Remote (AN-MR19BA) távirányítót vennék
-
azbest
félisten
" hdmi ultra hd deep color " ja igen, ez lehet valójában hdmi 1.4 (4k30Hz) és 2.0 (4k60Hz) közti váltás.
Nekem egy kis gagyi hdmi audio extractor van bekötve projektor elé, hogy hangot levegye. Ja csak ez max fullhd-t enged át (hdcp 1.0-át tud). De biztos van hasonló már 4k-hoz is.
#93627tisn elég nagy különbségek lehetnek modellenként, azon az oldalon hogy láttam inkább a felsőbb kategóriás tévéket tesztelték, meg lehet itt keleten más modellszámokat használnak.
#93626Rhino666
van azért még... ha 120Hz-ről indít a led fény és a fényerő csökkentése az egyre csökkenő Hz-et jelenti, akkor kis fényerőn van ami tud vibrálni. Ez persze monitoroknál is előfordul. -
-
tlac
nagyúr
válasz
azbest #93624 üzenetére
Cleartype emlékeim szerint konfigurálható, hogy milyen az alpixel sorrend.
én inkább azt vettem észre, hogy az a tendencia, hogy lassan már csak szürkeárnyalatos betűsimítás van
win-nek már több része nem támogatja a suxpixel font renderinget
macos meg már egyáltalán nemAzóta azért találni aktív dp-hdmi átalakítókat is (nem dp++ alternate mód, hanem átcsomagolja). A 10 gen vagy előtte generációs intelnél a belső hdmi is csak 1.4-es, azokhoz is (type-c)dp-hdmi aktív átalakítóval megy a 4k60Hz.
jah, az jó nagy bénaság volt az intel részéről
most raktam össze egy 10. genes gépet, azon ritka alaplappal, ami gyárilag megcsinálja ezt az átalakítást, így tudja a hdmi 2.0-t (gigabyte z490i)Ja és ami relatíve olcsóbb 31" LG 32ud59-B -t vettem anno monitort, annak is vannak hülyeségei, ha médialejátszásra használom.
én is használtam egy 27UD58-at, most meg egy 32uk550-et, vannak hülyeségeik
nekem is kellett valamilyen opciót állítgatnom a menüjében, hogy egy set-top box adjon képet, persze akkor azzal meg máshol korlátoztam (azt hiszem a hdmi ultra hd deep color volt)meg nekem az aktív hangfalak is a monitorra vannak kötve, és nem lehet beállítani azt, hogy ha a monitor kikapcsol, akkor a hang ne menjen el, ez nagyon idegesítő
-
azbest
félisten
válasz
SirRasor #93623 üzenetére
múltkor, ahogy
írtadRhino666 írta, nézegettem neten, van olyan oldal, ahol egész jól megtesztelik a tévéket és némelyik itthon is kapható egészen vállalható áron. Mármint alpixel, világítás, homogenitás, pc mód, mattság. Az egykik hisense meglepően jól szerepelt ott [link]Cleartype emlékeim szerint konfigurálható, hogy milyen az alpixel sorrend.
Pár éve én is nézegettem akkori felhozatalt, csak mivel akkor tájt még nem találtam olyan aktív dp-hdmi donglet, amivel a notim tud 4k felbontást, így muszáj volt dp portosat keresnem és az meg ritka tévénél. Azóta azért találni aktív dp-hdmi átalakítókat is (nem dp++ alternate mód, hanem átcsomagolja). A 10 gen vagy előtte generációs intelnél a belső hdmi is csak 1.4-es, azokhoz is (type-c)dp-hdmi aktív átalakítóval megy a 4k60Hz. Bár újabban kretén gyártók van, hogy a natív hdmi-t is lekorlátozzák fullhdre, mikor már az intel grafika is támogatja végre a hdmi2.0-t. Dell vostrokon is ezzel szopatják az embereket (és mégcsak dp / type-c thunderbolt port sincs rajtuk).Van ismerősöm, aki szintén tévét vett, valamelyik philipset azt hiszem. A legnagyobb kihívás általában az, hogyan lehet gyártóspecifikusan kikapcsolni az effekteket, amiket a tévézéshez alapból rátesz és homályosít, élkiemel, nagyít alapból, mintha bármi értelme lenne. Némelyik gyártó elég kretén módon engedi csak tiltani (pl el kell nevezni pc -nek egy hdmi bemenetet).
Ja és ami relatíve olcsóbb 31" LG 32ud59-B -t vettem anno monitort, annak is vannak hülyeségei, ha médialejátszásra használom. A xiaomi mibox3 némelyik fw-vel folyton behülyült és nem volt hdcp2.2 mód, mert a log szerint túl lassan fog kezet a nyomi monitor. Meg néha áramtalanítani kellett a monitort, hogy utána újra működjön a másolásvédelemhez a kézfogás.
-
SirRasor
addikt
válasz
quailstorm #93622 üzenetére
-
SirRasor
addikt
válasz
DarkByte #93619 üzenetére
+1. Felhősödésről ne is beszéljünk. Illetve *olcsóbb* TV-knél jön a PWM-es fényerőszabályzás is. Csak nézel, hogy nem katódsugárcsöves, mégis vibrál a kép
quailstorm engedd el; szerinted miért nem válaszoltam rá? A válaszidőn lovagoltok, holott az csak 1 a sok közül
Neki jó ez így. Ennyi.
-
válasz
DarkByte #93619 üzenetére
Bizonyos pixelsűrűség, ésszerű nézési távolság és olvasható betűméret mellett szerintem a WRGB panelen sem látszik torznak a szöveg. Gondolok itt arra, hogy ~100 ppi-t 100 cm-ről nézel, akkor nem veszed 200% alá a nagyítást és mondjuk 12-es alá a betűméretet, ott meg már nem 1-2 oszlop egy betű szárának vastagsága. De ettől függetlenül nyilván jobb a WRGB-nél az RGB, ez tény. De szerencsére nem minden TV-nél WRBG a szubpixel elrendezés.
-
DarkByte
addikt
A TV-knél a másik probléma még a subpixel layout tud lenni, amiben mások mint a monitorok. Szöveg megjelenítés élességében eléggé másképp tud viselkedni. Főleg a Windows-os ClearType nem nagyon szereti a nem szabványos RGB pixel elrendezést. Programmal lehet korrigálni bizonyos szintig. Nálam ráadásul WRGB van.
Szóval azért nem ugyanaz mint egy monitor, betrade-elsz bizonyos problémákat egy másikra. -
válasz
quailstorm #93617 üzenetére
Nyilván túl soknak érződik a HP LP2065 válaszideje a maga 40ms átlagos késésével.
Kérdés hogy fele annyit is észleltél volna-e (~25ms)? Sőt, negyed annyit (~12ms)?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Rhino666 #93616 üzenetére
Gyakorlatban, videojáték közben én a HP LP2065-öm válaszidőben túl soknak éreztem, ott már volt egy általam is észlelhető késés. Az EIZO EV2336 és a Dell U2410 között nem érzek különösebben semmit, pedig a DELL picit gyorsabb, cserébe csóvázik.
TV-t nem szeretem a sok beépített képrontó miatt. Már az öröm, ha ki lehet őket kapcsolni végleg. -
válasz
quailstorm #93615 üzenetére
Nem én találtam ki ezt a számot. De nem is annyiról van szó a gyakorlatban, egy (12ms) frame különbséget (ha egy 0ms válaszidejű, a valóságban nem létező, ideális monitorhoz viszonyítanánk) kinek az agya képes feldolgozni?
És ez megint akkor volna csak mérvadó ha egymás mellé tennéd a kettőt.
Nekem a 12ms (TV) input lag és a 10ms (monitor) input lag között nincs felfogható különbség és meglepne ha bárki képes volna megkülönböztetni a kettőt.
-
válasz
SirRasor #93612 üzenetére
Földi halandó számára pedig ugyanolyanok, 25ms különbség alatt nem lehet látni az input lag differenciát (és itt legfeljebb 11ms különbségről lehet beszélni, bár ténylegesen 1ms panel nem létezik a gyakorlatban), a színtér meg csak szakembernek mérvadó, innentől kezdve csak az a kérdés hogy akarok-e ugyanazért 2x annyit fizetni.
-
-
válasz
SirRasor #93604 üzenetére
Nagyon régen lehetett az.
- 12 ms input lag gyakorlatilag érzékelhetetlen (a monitoroké is 10ms tesztek alapján)
- FreeSync a 200k-s 43" monitorokon sincs (és nem is kellene)
- IPS panel 0db subpixelhibával, semmivel sem rosszabb egy monitor paneljénél
- RGB lefedettség szintén átlagos (ami szerintem senkit nem is érdekel, aki nem pont Photoshopra használja pl.) -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #93582 üzenetére
Sikerült Szögödében abrincsot találni. Danke!
Most mindig tv-hez keresek antennát. Van valakinek eladó? Yagi jellegű kellene.
Továbbra is is kis pénz kis foci, gyerek szájából az antennát jeligére keresek.
-
SirRasor
addikt
válasz
Rhino666 #93597 üzenetére
Kivéve az input lag mértéke, az AMD/Nvidia FreeSync hiánya és maga a panel minősége, az RGB lefedettségről nem is beszélve, de amúgy stimmel a kijelentés
EDIT: régen próbálkoztam TV-vel monitor helyett pont megtakarítás végett és csúnya vége lett. Mondanom se kell, hogy inkább maradtam egy minőségi 27"-es monitornál.szabzoltan1 csak nem ez az? Köszi a tippet
-
válasz
macilaci78 #93602 üzenetére
Na de mit kezdjek a tunerrel? Hozzáadott értéket nem képez. 4 tévéből összesen 0-nál használjuk a tunert.
- 4K @ 60 Hz
- chroma 4:4:4
- 12 ms átlagos válaszidő
- 83% DCI P3Pont mint egy átlagos monitor.
-
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #93598 üzenetére
Ha jol látom akkor brüszeli krt. 10.
Azért ellenőrizd a cimet, hogy biztos az e. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest