Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
válasz FoxiestFox #351 üzenetére
Egyél pizzát hamburgerrel, meg igyál sok sört. És aludj sokat és sűrűn. Nekem bevált
-
-Tsaba-
tag
Valakit érdekel esetleg egy Nokia 5230 (voda függő, kívül kicsit karcos, de jó állapotú, fekete és piros hátlapos, doboz, autóstöltő)?
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
HTC wildfire S -hez keresek feketés vagy szürkés hátlapot.
Esetleg valakivel csevegnék aki ért az okosításához...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Eladó vodás Nokia 5230 navi
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz Rhino666 #20167 üzenetére
Ez a Newman n1 valóban érdekes, mármint a leírása.
Mert miközben a nevéhez odaírják, idézem: "Új! Newman N1 okos telefon 4,3 hüvelykes IPS monitor Android 4.0 MTK6577 1G RAM 3G GPS".
A specifikációban már az szerepel hogy "GPS navigáció NEM", az egyebekhez meg megint odaírják hogy "GPS".
Érdekes...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Keresek Samsung fekete vezetékes "agyba dugós" headsetet.
Vagy fehéret cserélnék feketére.Ilyesmit: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz vizslakutya #34450 üzenetére
3-3,5-ért láttam én is, csak reméltem hátha valakinek van itt elfekvőben olcsóért...
-
-Tsaba-
tag
Én itt vettem legutóbb akksit:
Kálvária aksi, Árkád mellett -
-Tsaba-
tag
válasz FIREBLADE78 #53173 üzenetére
Talán a Lochner-nél is kérhetnél ajánlatot.
De szerintem is saját magad is megoldhatod, láttam már a neten 2 ip kamerás rendszert rögzítővel 60-70e-ért. Kínából esetleg még olcsóbban...
-
-Tsaba-
tag
Ha van otthon egy használaton kívüli (vagy akár nélkülözhető) wifis androidos telefon, azt is használatod ip kamerának egy ip webcam nevezetű app segítségével.
Más téma:
Nekem viszont olyan kérdésem lenne hogy szerintetek létezik e olyan kütyü amivel egy hagyományos kültéri cctv kamerát (rca kimenet) át tudok alakítani ip kamerának, és nem kerül annyiba mint egy kültéri éjjellátós ip kamera? -
-Tsaba-
tag
válasz ShadowX #65868 üzenetére
Mi egy éve vettünk szárítógépet, használtat 3 hónap garanciával, 30e-ért wirlpool-t (rókusi krt. használt gépesnél, amit azóta a garancia lejárta után pár héttel is még garanciában megcsináltak egy apró hiba miatt), olyat amit nem kell lefolyóra kötni (van neki külön víztartálya, csak azt kell üríteni szárítás végén), úgyhogy csak áram kell neki. Azon kívül hogy hangos (még a fürdőszoba ajtót rácsukva is a földszinten, az emeltről), meg néha elfelejtjük átrakni/beindítani mosás után a cuccokat. A villanyszámlán minimálisan látszik csak, de amilyen gyorsan "kész" lesznek a ruhák az valami félelmetes. Az illatuk is sokkal frissebbnek hat (jobban érezni az öblítőt), és nem kell külön még teregetni, meg napokig várni (télen) a száradásra. Plusz ugye van hogy 2 kosár szennyes is összegyűlik (főleg a gyerek miatt), cirka 3-4 óra alatt szekrényszáraz a ruha (amíg a 1-es adag szárad, a 2-es mosódik).
Éppen minap kezdtem el gondolkodni (pont amiatt hogy néha elfelejtjük átrani a ruhákat), hogy olyan kellene ami mosó/szárító egyben. De ismerős lebeszélt, talán az is logikus még hogy nem romolhatnak el egyszerre.
Szerintem amire figyelni kell, hogy aminél egyben van ott a súlyok mások a szárításra és a mosásra. Plusz nem mindegy, hogy kell-e lefolyó. Max ha most vennék még a zaj-t nézném meg az adatlapján, de nagyon jó döntés volt...[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz csoszogi #69018 üzenetére
Szerintem is Rick ötlete a megoldás, de kalkuláld bele hogy hangos (szomszédok?).
Esetleg az egész erkélyt részlegesen szigetelni pl redőnnyel?
Max vegyél egy használtat és próbáld ki egy szezonban. Én is használtat vettem, csak hogy kipróbáljam (30e volt, 3 hó garival). De ha tönkremegy veszek újat, nagyon bevált (nem tudom elképzelni az életet szárítógép nélkül )...[ Szerkesztve ]
-
-
-Tsaba-
tag
Véradást is szerveznek, talán pont az OVSZ-szel/nek...
-
-Tsaba-
tag
-
-Tsaba-
tag
válasz Agyasima #70818 üzenetére
Én Cube Town-t vettem 80ért az Urbán Legendben (hasonló árban nem is nagyon találtam ilyet jófogáson). Előtte vettem egy másikat 30ért jófogáson, de arra pont még ennyit kellett volna ráköltenem hogy hasonló állapotban legyen ("rejtett" hibák tömkelege), így hát kicsi bukóval eladtam. Használt biciklire is adnak némi garanciát, és csak jobban átnézik mielőtt eladják. Ezt is vissza kellett vinni gariba, egy kicsi világítás hibával, de azonnal javították szó nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz Doggy dog #71360 üzenetére
Én is nézegettem Zafira A-kat. Dízelről elég sokan lebeszélnék, drága és gyenge pont az adagoló. Benzines 1.6 meg gyengének és olajevősnek mondják. Így marad az 1.8 (abból is a 125le-s), de az meg 10 litert eszik városban (bár taxis ismerős nagyon dicséri).
Rick: Lacetti-ről hol találtál ncap-ot?
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Másnál is "kép szétesőset játszik" a DIGI (nálam fél órája kezdte, itt alsóvároson)?
-
-Tsaba-
tag
válasz sarkanyolo2 #76647 üzenetére
Tegnap jártam arra, (de még?) nem működik rendesen. Bár világít, csak össze-vissza kapcsolgatnak a sávok. Javították már azóta?
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz proper #77157 üzenetére
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim mint Agyasima-nak. Tréhome sokáig, aztán elkezdett rendetlenkedni (hol a tv, hogy a net), sokáig nem kérleltem őket mert lejárt a hűség és váltottam Invitelre. Aztán nem sokkal rá jött a Digi, az Invitellel ugyan nem volt különösebb baj, de azért a Digi olcsóbb (főleg hogy nekem nem kell minden tv-re setopbox), és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
-Tsaba-
tag
válasz fradi81 #77474 üzenetére
Üdv
Nekem invitel optika volt a digi előtt (nem volt vele gond, csak nagyon ritkán), annyi hogy a plusz STB-k plusz havi bérlési díjba kerülnek (1 v 2 ingyenes, talán +500-700huf), meg ha kell powerline adapter az is plusz (én inkább vezetékeztetném, nem annyira esztétikus, de stabilabb). Ha lehet választani digi, ott nem feltétlen kell STB, és olcsóbb is mint az invi, vagy a thome... -
-Tsaba-
tag
válasz SirRasor #77481 üzenetére
Az autós témához, amikor én nézegettem a gumikat akkor nekem is akartak adni Michelint olcsóbban mert 3 éve már ott állt a raktárban (inkább vettem "friss" Hankook-ot). Bár az ilyenek nyilván jobbak mint ami autón volt, de azért hamarabb elöregednek. Meg ugye ha el akarod használtan esetleg adni, akkor csökkentheti az értékét...
A négy számjegyű DOT-oknál az első két szám szintén a gyártás hetét, míg az utolsó kettő az évszám végét jelentik. Pl.: 2305 = 2005 23-adik hete. (forrás: totalcar)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest