Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz ShadowX #92595 üzenetére
Ez fura, mert az oltóponton, mikor én kaptam a doki egyből adminisztrálta a számítógépbe is az infókat. Gondolom az a papír, amit az oltóponton kaptál az megvan, orvosi pecséttel meg minden egyébbel (én is Astrát kaptam, kicsi kettéhajtott papír). Szerintem az oltópontot kell keresni, náluk lesz a hiba.
-
ShadowX
őstag
Nem tudom valaki foglalkozott -e már ilyesmivel. Hónap végén külföldre utazom, gondoltam az EESZT-ben már naprakész az oltási információm, de ott még mindig azt látom, hogy 1 oltást kaptam, holott július végén beadták a másodikat is.
Ilyenkor ki a fenének lehet írni? Oltóponton kaptam mindkettőt, nem háziorvosnál.
-
fecus
őstag
válasz Polemius #92591 üzenetére
Nem. Te sem videózhatod le a szomszéd csajt ahogy napozik.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #92589 üzenetére
Régebben alapvetően az volt a probléma a kamerás felvételekkel, hogy a nagy részük olyan szutyok képminőséget adott, hogy nem lehetett őket objektív bizonyítéknak tekinteni.
Sajnos éjszaka még manapság is a legtöbb kamera elvérzik.
Ha olyan kamerád van, ami jó minőségben rögzít, azt el szokták fogadni.
Volt is erről egy cikk, ahol jogászkodtak ezzel kapcsolatban.
Ma már az a jellemző, hogy elküldik az emberek a rendőrségnek a felvételt és a rendőrség megteszi a megfelelő lépéseket a pofátlanításhoz.
Legkésőbb jövőre én is beépítek kamerát a kocsimba. Előre és hátra is."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Polemius
senior tag
Javítsatok ki, de a GDPR nem csak cégekre vonatkozik?
-
nagyúr
válasz macilaci78 #92589 üzenetére
A bíró döntötte el, hogy elfogadja-e bizonyítéknak vagy sem, most is így van.
Semmit nem kell csinálnia vele, de mondjuk beszélhet vele erről. Lehet, hogy már ennyi is elég, hogy tudja, hogy lebukott, hogy többet ne csinálja...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
macilaci78
nagyúr
válasz pilóta #92588 üzenetére
Lehet, hogy változott valami, ha már elindult a civil pofátlanítás is az utakon, de korábban (2-3 éve) még egy az egyben le volt írva, hogy nincs bizonyító ereje az ilyen magánkameráknak. A bírói gyakorlat az volt, hogy a bíró figyelembe veheti saját belátása szerint.
Levideózza magának, ha felismerhető rajta a feltételezett rongáló, akkor mit csinál vele? Ha valamikor a szeme elé kerül, szúrós pillantásokkal bombázza, esetleg verbálisan bántalmazza? Tegyen feljelentést ismeretlen tettes ellen, a rendőrség meg majd eljárást indít. Esetleg tegyen ki a lépcsőházba felhívást, ha nem egyedi esetről van szó, lehet, hogy lesz még más sértett is, akik csatlakoznak. A rendőrésg így már nem söpri a szőnyeg alá.
Lehet kérni rendőrségnél, jegyzőnél a közterületi kamerarendszer kiépítését és üzemeltetését a károk megelőzésére, elkövetők kézre kerítésére. Nem csak a Kárász utcára telepítenek kamerákat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
válasz csoszogi #92587 üzenetére
Nem ütheti meg, mert autós kamera nem tiltott. Nem rakhatja fel a felvételt a youtube-ra arc kitakarás nélkül meg ilyenek, de azt semmi nem tiltja, hogy kamera legyen az autóban. Ezerszámra mennek az utakon olyan autók, amiben van kamera...
-
csoszogi
tag
Macilaci78-nak igaza van. A GDPR korát éljük, akár még ő is megütheti a bokáját, hogy engedély nélkül rögzíti a közterületen lévő embereket azok belegyezése nélkül, magáncélra. Úgyhogy óvatosan ezekkel a dolgokkal. Nálunk egy webkamera van egy helyiségben, mert úgy csinálta meg a cég a távoli felügyelet miatt, de a GDPR miatt én nem használhatom a lokális hálózaton belül, csak a cég pont a GDPR miatt, ezért ahelyett hogy rápillantanék a monitoron sétálgatnom kell...
-
nagyúr
válasz macilaci78 #92584 üzenetére
Egy kamera pont elég. Arra nézzen, ahol meg szokták karcolni. Nem kell ezt ennyire túlgodnolni. Nem rendőrséghez kell, csak tudni szeretné, hogy ki csinálja...
-
macilaci78
nagyúr
válasz pilóta #92583 üzenetére
És hány kamerát szereljen a kocsiba? Klasszikus menetrögzítő kamerákat a szélvédőre szoktak szerelni, 170°-os látószögük van. A pro júzerek raknak hátra is.
A tükörtől a hátsó lökhárítóig nem látnak, holt terük van. Csak azt látják, hogy valaki közeledik az autóhoz, majd az ugyanazon oldalán a másik kamera távolodni látja. A két esemény közt eltelt időből lehet arra következtetni, hogy megállt-e a kocsinál, de lehet, csak a cipőjét kötötte be.
Vesz még annyi kamerát, hogy az oldalsó holt terek megszűnjenek, így az ablak vonaláig látni mindent, de még így is meg lehet húzni a kocsit anélkül, hogy a kamera konkrétan rögzítené.A személyiségi jogok és a GDPR világát éljük, vagyis mit kezd a felvétellel? Mármint ebben az országban.
Nem autós sztori, hanem irodai szarkánk volt régen. A kamera akkor még nem folyamatos videót rögzített, hanem pár képkockát. Megvolt a kép, ahogy az elkövető a fiók felé nyúl, az is, ahogy elhúzza a kezét, de az a konkrét képkocka, amikor a fiókban volt a keze, nem volt meg, a rendőrség pedig bizonyíték hiányában lezárta a nyomozást.
Az sem biztos, hogy szándékos károkozás történt. Gurulós bőrönd, utazótáska cipzárja is karcol. Persze igénytelen paraszt, aki erre nem figyel, de nem szándékos. Nálunk is heringek módjára állnak az autók, keskenyek a parkolók, van, hogy a saját autómba se tudok beszállni. Valahogy elérem a kéziféket akár az anyosoldal felől és kitolom annyira, hogy be tudjak szállni. És a kukások is a kocsik közt kihúzzák 3 lépcsőház kukáit ezen a szakaszon.
Nem azt mondom, hogy felesleges szélmalomharc, de az egyszavas "kamera" megoldásnak nem elég. A megfelelő biztosítás is lehet egy ötlet. Ha rendbe teteti a kocsit és kifizeti a biztosító, akkor is ott lesz a fújt elem, a rétegvastagságmérő megmondja és eladáskor már hátrányban lesz, mert hajlamosak egy kalap alá venni a törött-javított autókkal. Na meg ahhoz olyan értékű autó is kell, hogy egy ilyen biztosítást megérje fizetni.
Orionk: költözz el, vagy vegyél, bérelj garázst, vagy parkold a kocsit szellősebb parkolóba, esetleg párhuzamosan parkolj merőleges helyett.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Orionk
senior tag
Sziaszok,
Valaki az utóbbi 2-3 napban folyamatosan minden éjjel, reggelre megkarcolja az autómat direkt. Gondolom, hogy kulccsal. Van, hogy az előző karcolás alá csinálja. Amikor az autóhoz érek, akkor még a festékpor is látszódik annyira friss.
Panel lakásban lakom és a mögötte levő téren, a parkolóknál szoktam parkolni mint mindenki, egy ilyen környékről van szó. Fél éve van autóm és soha nem okoztam más autójában kárt és szinte mindig másik helyre állok, ahol épp van hely a parkolókban.Járt egyikőtök már így ?
Mi lehetne a teendő?
Nem tudok ott állni folyamatosan éjjel az autónál.köszönöm
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #92577 üzenetére
Leírom lassan, mert látom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Á, inkább hagyjuk, lusta vagyok.
-
vizslakutya
senior tag
válasz macilaci78 #92574 üzenetére
El akartam már ereszteni,de még egyszer emberi nyelven leírom neked. Tehát alapból eddig egy fix falra felszerelt termosztát volt,ami az adott szoba hőmérsékletét vezérelte és az egész lakás ahhoz igazodott. Most van egy fix rádiófrekvenciás vevő a lakás 1 pontján és ahhoz van 1 hordozható szintén rádiófrekvenciás termosztát,ami jelet ad annak. Így mindig azt a szobát, nappalit,étkezőt temperáljuk,ahol éppen tartózkodunk. Ez miként jött le neked arra,hogy a radiátorokon termosztatikus szelepek vannak,az 1 nagy talány. Ennyi.
A neten megtalálod Computherm Q 7 illetve Q7 RF beírással.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
macilaci78
nagyúr
-
pulutodurumo
addikt
Köszönöm!
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
quailstorm
nagyúr
válasz pulutodurumo #92570 üzenetére
RET Szegedi üzlete és átvevőhelye.
-
ShadowX
őstag
válasz pulutodurumo #92570 üzenetére
Műszaki pince?
-
pulutodurumo
addikt
Hol lehet kapni elektronikai mütyüröket? DC táphoz kéne szerelhető dugó, egy apa - anya pár. Kínából van, de holnap boltban megvenni jobb lenne.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
norbi2010
őstag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
vizslakutya
senior tag
válasz macilaci78 #92566 üzenetére
Akkor nem egy hozzászólást olvasunk,mindegy, legyen úgy,ahogy te szeretnéd, szép napot neked.☀️
( Fuss neki mégegyszer)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
nagyúr
Akit érdekel a póló nyomtatás, annak szólok, hogy sikeresen beüzemeltem a nyomtatót, még tesztelem, de ha hoz valaki pólót és legalább 200 dpi-s átlátszó hátterű png képet, annak most önköltségi áron megcsinálom a pólóját. A/4-es méret 1500 Ft, A/3-as méret 2500 Ft.
Csak a jövő héten és csak a topicból ér.Aki él és nem boldog, az téved!
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #92564 üzenetére
Abban a hozzászólásban, amelyikre reagáltam.
-
vizslakutya
senior tag
válasz macilaci78 #92552 üzenetére
Értem,hol is írtam én ilyet??
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
martonx
veterán
válasz norbi2010 #92555 üzenetére
Mi a nyári lakásfelújításhoz nagyrészt it vásároltunk: Renok Fürdőszoba Szalon
Áraikkal is, kiszolgálással is elégedettek voltunk. Vállalt szállítási időket is tartották.Én kérek elnézést!
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #92560 üzenetére
hat meg az is brutal.
-
fecus
őstag
Valahol írtam az én kalandomról. Ha megveszed a burkolólapokat ellenőrizd, hogy egy évjárat és sorozat-e! Nekem kettő lett kis szín és méreteltéréssel.
A makai úti boltba ne menj ill. menj, csak mindent ellenőrizz amikor felpakolod! Ott voltak ilyen hanyagok a kiadásnál."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #92558 üzenetére
az szep. az eredeti szaki mennyi lett volna?
-
macilaci78
nagyúr
Én Pesten újítottam fel idén... A Praktiker közös pont, ezért neveztem meg azt.
Emlékeim szerint 7-8 egyéb üzletet is megnéztünk, plusz még OBI, Bauhaus is. Az egyikben dolgozik a már említett ismerős, a szanitereket, csapokat tőle vettük.A többi üzletben különféle olasz, spanyol, lengyel lapok voltak. Volt elképzelésünk (inkább az asszonynak), hogy milyet szeretnénk méretben, színben, mintában. Pusztán érdeklődésképp a 25k-s ársávot is megnéztük, de ami leginkább tetszett, az 9-12k volt (sima és domború mintás), utána a Praktikeres falicsempe volt a tetszési sorban a következő.
Itt 8,3 k/m2-ért találtam mestert nagy kínomban, mert az eredetileg megalkudott szaki a tervezett kezdést követő napon sms-ben szakított velem. Ja, az ár nettó, csak munkadíj, a már ellőkészített felületre történő burkolást és fugázást jelenti. Nincs benne sem a ragasztó, sem a vakolás, se az aljzatkiegyenlítő, se a folyékony fólia, se az élvédő...
33 m2 padló, 48 m2 fal burkolása volt a feladat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #92556 üzenetére
zalarol hasonlok a tapasztalatok.
burkolasi m2 dij most mennyi itt szogeden? mashol valakinek nagy teruletet 4000-ert burkoltak, es allitolag az ma'n olcso volt...
-
macilaci78
nagyúr
Mi a Praktikerben vettünk padlóra és falra burkolatot Glamour kuponnal.
A falra 30×60 cm greslap került, lengyel gyártmány, a padlóra 33,3×33,3 cm Zalakerámia. Árban kb egyformák (kb 4,5k/m2), viszont a lengyel mindősége köröket ver a magyarra.
A következő, ami tetszett, az 7,5-12k mezőnyben volt, 30×60 cm és 60×60 cm lapméretegetek nézegettünk.
5 éve is Zalakerámiát vettünk, akkor egy bevallottan másodosztályút nagyobb kálóval. Méretpontos volt, de felületi hibák előfordulhattak, a zömét ki lehetett ejteni, becserélni ismerősön keresztül. A mostani I. osztályú, a felület szép is, de nem méretpontos a lap, illetve sok volt közte a görbe. Többet nem veszek Zalakerámiát.Még egy észrevétel. Az elmúlt 1-1,5 évben az amúgy divatos, szép, jó minőségű olasz, spanyol lapok beszerzése akadozik, nagyon sok olyan ismerősöm van, akik a vállalt 3-4 hetes szállítási határidő helyett 2-3 hónapra kapták meg a rendelésüket. Ha az idő számít, akkor olyan kínálatot nézegessetek, ami polcról elérhető.
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Szegeden hol érdemes csempét nézni, illetve rendelni?
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #92547 üzenetére
abban a helyiségben van ,ahol éppen vagyunk - a szakirodalom szerint a termosztáttal rendelkező helyiségben ne legyen termosztatikus szelep a radiátorokon.
-
SirRasor
addikt
válasz pilóta #92549 üzenetére
+vizslakutya: Ez programozható és be is van lőve, hogy éjszaka kisebb hőmérsékletet célozzon meg és azért nem megy, tehát nem kapcsolgatjuk naponta.
Na mind1, nem is ez volt a fő kérdés, hanem a nap közbeni irreálisan magas hőmérséklet, de arra már megkaptam a választ. Valaki szerint jó, valaki szerint nem
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz vizslakutya #92547 üzenetére
Ha folyamatos, az +3 m3 naponta.
Éjszaka mi a nyavajának fűteni, ha 8 óra alatt a 22-23 fokról 20 fokra hűl csak vissza?
Ha hamar visszahűl és emiatt utána fűteni kell órákig, mint állat, akkor tényleg volna értelme, de ilyen felhasználás mellett nem. Mondjuk ehhez meg fölösleges egy hűdetakarékos kondenzációs kazán[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
vizslakutya
senior tag
válasz SirRasor #92543 üzenetére
Az tuti,hogy a lehető legrosszabb ha nem folyamatos a temperálás,hanem szakaszos.
Vegyetek egy modern fűtésvezérlő termosztátot,azt be kell programozni az igényeknek megfelelően és végzi a dolgát.
Idei fűtéstől lecseréltem a fix fali termosztátom egy rádió frekvenciásra,eddig nagyon bevált. Be van programozva,abban a helyiségben van ,ahol éppen vagyunk,de ha éppen picit melegebbre vágyunk egy mozdulattal felemelem a hőfokot ,aztán ha elég visszarakom a programra.
(Akciósan 12 ezer volt)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
tisn
addikt
válasz SirRasor #92543 üzenetére
https://www.dalostuzep.hu/blog/tudja-ezeket-a-kondenzacios-kazanrol/
Tökéletes működéséhez a kondenzvíz energialeadásának hasznosulásához az kell, hogy ne viszonylag rövid ideig nagy teljesítménnyel, hanem minél nagyobb ideig, de kis teljesítménnyel és alacsony hőmérséklet mellett állandóan, de legalábbis minél hosszabb ideig működjön.
Tökéletes működéséhez a kondenzvíz energialeadásának hasznosulásához az kell, hogy ne viszonylag rövid ideig nagy teljesítménnyel, hanem minél nagyobb ideig, de kis teljesítménnyel és alacsony hőmérséklet mellett állandóan, de legalábbis minél hosszabb ideig működjön.
inkabb lejjebb vennem azt az eloremenot.
-
SirRasor
addikt
Ehhez valaki hozzá tud szólni? Kazántéma.
Make Love not war!
-
lorcsi
veterán
válasz vizslakutya #92540 üzenetére
ez lesz az, ebből ki is nézem h van iylen gurtni megvezetője !
tx!eladó: vadi új soundcore motion+
-
ent
őstag
Sziasztok!
Ha véletlen vki pont ilyen telcsit keresne: Xiaomi Mi9 Lite 6+128Gb.
Még picit alakítható is...
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
lorcsi
veterán
-
Protezis
őstag
Elsősorban NAS-nak használható gép eladó 2x3 TB HDD-vel, 16GB RAM-mal, keveset fogyasztó Intel J3455 alaplappal: link
-
macilaci78
nagyúr
válasz lorcsi #92532 üzenetére
Én is így voltam vele tavaly nyáron, úgyhogy berendeltem mindhárom ablakhoz, plusz az erkélyajtóhoz meg mindenféle sallangot, hogy legyen tartalék, meg majd kicserélek ezt-azt.
Pár dolgot meg is csináltam, mostanra meg már aláírtuk az eladást, úgyhogy szedem össze cipős dobozba a leendő tulajnak a maradékokat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lorcsi
veterán
válasz macilaci78 #92531 üzenetére
Egy gurtni megvezetot kellene vennem, 250 forintos tetel...a pk. Joval tobb lenne
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
A belvaros kornyeken hol talalni redony alkatreszes boltot ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Gergello
addikt
Pár évente cserélik a cégnév
Vettem itt csavarokat nem ajánlom
Menjetek inkább a rappaihoz ezerszer jobb! -
őstag
válasz PowerBuldog #92522 üzenetére
IMO mosó melletti boltban megpróbálnám.
-
macilaci78
nagyúr
válasz PowerBuldog #92522 üzenetére
Anno 15 éve a Kálvári sgt elején az SKF szaküzletben kaptam ilyesmit. Akkor még volt kapcsolatuk, aki egyedileg tud ilyeneket gyártani is.
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok.
Torziós rugó /ellenállás rugót keresnék szegeden valahol. Van ötlete valakinek hol kapható?
Voltam már obiban, bodrogi, elzett szaküzlet, berlini krti vas-műszaki kereskedésben és berlini krti hulita csapágy boltba, de sehol nem kapni.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
nagyúr
válasz macilaci78 #92520 üzenetére
A Gildanból is van sokféle, ez a 4100-as típus, 185 g-os, én is ezt hordom, szerintem nagyon jó.
-
nagyúr
válasz macilaci78 #92518 üzenetére
Elsősorban sajátra, Gildan Premium Cotton unisex kereknyakú pólóink vannak.
Hozott pólóra is lehet, de csak saját felelősségre vállaljuk (nem szokott gond lenni, de ha mégis, akkor ígyjárás van...).Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
tixem
addikt
Tiszteletem,
Árkádban lévő pólónyomtatós pultról van valakinek tapasztalat? Fekete pólóra nyomtatnék és csak az érdekelne, mennyire tartós a munkájuk. Persze ha másik ilyen szolgáltatást nyújtó üzletről van valakinek pozitív tapasztalata és megosztaná az szuper lenne. Köszönöm
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
lorcsi
veterán
milyen minőségi hdmi kábel amit már érdemes megvenni?
extrem digitalra gondoltam, útba esik...eladó: vadi új soundcore motion+
-
csoszogi
tag
válasz macilaci78 #92505 üzenetére
oké csak az rémlik mire használták, kocsi kerékanyákat csavaroztak fel le vele...
-
Jinxb1rd
addikt
Szóval magyarul akkor amit a Lidl újságban láttam, azt inkább meg se vegyem.
We are only Stardust...
-
macilaci78
nagyúr
válasz csoszogi #92501 üzenetére
Sima ütvefúró nekem se vitte a vasbeton áthidalót a függönytartóhoz. Olyan 2 perc alatt volt meg 2 cm mély furat és kellett volna 8 furat. Ráhagytam, Apámtól elkértem kölcsön a fúrókalapácsot, az meg kb úgy vitte, mint az ütvefúró a tömör téglát.
-
csoszogi
tag
válasz pulutodurumo #92500 üzenetére
Lehet, én Bosch ütvefúróval próbálkoztam, azzal nem ment. Semmilyen lyuk, 5-6-8-ast próbáltam, két lakásban is, azért is vettem azt a fúrókalapácsot (lehet nem ez a pontos neve, de nem sima ütvefúró). Polcokat kellett felfúrni, meg rögzíteni pár dolgot. Na mindegy, majd kipróbálja, és ha megy neki akkor nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA V
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest