- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz pilóta #92697 üzenetére
Milyen típust keresel:
gondolom ilyesmit:
[link]
[link]
Ehhez hasonlót láttam festéküzletekben (Obi, József Attila sugárúton), esetleg egy szaki meg tudja csinálni... (végső esetben: betonkeverő kipárnázva.. )Vagy ilyesmit keresel, mert ez az elterjedt a laborokban:
[link]
Esetleg ez:
[link]Habár festék keverésre, gondolom az elsők jöhetnek szóba.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz pilóta #92691 üzenetére
GMF selejtezésen láttam már az elmúlt 1-2 évben, de most erre nem tudsz már várni, vagy számítani.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kellene nekem egy keverő/rázó gép.
Laboratóriumokban használnak ilyesmit, nekem nyomtatófestékhez kell, kb. 5-10 kg-ot kell bírnia.
Hsználtan hol lehetne ilyesmit szerezni nem túl drágán? (újat tudok én is, de az százezres nagyságrend még Aliexpressről is, annyit azért nem szánok rá...)Aki él és nem boldog, az téved!
-
fradi81
veterán
Vennem kell zuhanykabin görgőt, obiba vajon vissza veszik ha esetleg nem jó a méret?
moto g72, Ninebot d28e
-
SirRasor
addikt
Redmi Note 5 érdekel itt valakit?
Szerintem kedd magasságában már vihető, de jelenleg még azt se tudom mennyiért érdemes meghirdetni.
4 GB RAM-os, akksi kb 70%-os (már csak 5-5,5 óra SOT-ot tud, 2-3 naponta kell tölteni), kissé hajszálkarcos a kijelző, de bekapcsolt állapotban nem látszik.
Majd ha megjön hétfőn az új és belakja, akkor teszem fel hardverapróra, de lehet vele számolni.Make Love not war!
-
lorcsi
veterán
-
biomassza
tag
60x90 centis posztert hol lehet jó minőségben nyomtatni?
-
lorcsi
veterán
sziasztok!
úgy tűnik besz@rt az alaplapi lan csatlakozóm
a holnapi nap folyamán tudnak valaki kölcsön adni egy pci-os lan kártyát?
vagy ha kis tétel meg is veszemeladó: vadi új soundcore motion+
-
Rhino666
addikt
ASUS RT-N56U router (használt, hibátlan) 7k
ASUS Xonar D-Kara PCI hangkártya (használt, hibátlan) 8k
Logitech G502 HERO 25k (használt, garanciális, hibátlan) 13k
ASUS RT-AC66U B1 router (használt, garanciális, hibátlan) 20k
AVerMedia Live Gamer HD rögzítőkártya (használt, hibátlan) 20k
Lenovo Yoga 730-13IKB 13.3" FHD ultrabook (használt, kishibás) 210k2025 - a szólásszabadság halála
-
ShadowX
őstag
Valakinek van kölcsönbe krimpelő fogója? UTP kábelhez kellene.
-
fradi81
veterán
Vettem egy csavarbehajtót ahhoz kéne egy flexibilis hosszabbító mert épp nem férek hozzá a csavarhoz, van valakinek ami már felesleges? Ehhez kéne valami erős cucc a csavar sincs jó állapotba.
moto g72, Ninebot d28e
-
hodigy
tag
Használsz Telekom 5G hálózatot Szegeden?
Kellene nálam egy mobilinternet sebesség mérést csinálni 5G-n, hogy tudjam nekem jó lenne-e. (5G képes telefon is kell, nekem még nincs.)
Sör vagy csoki díjazással!Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
takitibi
tag
Sziasztok!
Egy jótékonysági felhívást tennék közzé:
https://prohardver.hu/tema/2021_szegedi_jotekonysagi_otlet_lombol_oromot_kara/hsz_1-50.htmlÜdv: TakiTibi
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Tudtok ajánlani jól és nem arany áron dolgozó bútorkárpitost? Fotelt kellene rendbe tenni. Ülőszivacs és "borítás" csere lenne a feladat.
-
pachito
őstag
Sziasztok!
Szegeden van ajánlott fogdoki? Bölcsességfogtól mondanék fájdalmas búcsút, tavaly az algyői úton szabadultam meg az egyiktől de a rossz tapasztalatok miatt oda nem szeretnék visszamenni. -
tboj
tag
Persze, amit tudok, azt mindig meg is csinálom magamnak. A 10 éves laptopomban is magam cserélgettem eddig amit kellett, illetve atomjaira is szoktam szedni, ha újra kell pasztázni. Erről is néztem videót mielőtt kérdeztem, onnan is jött, hogy milyen egyszerű is ez. Persze akkor, ha valaki jártas a forrasztásban és van hozzá eszköze. Nekem viszont nincs és életemben nem is csináltam ilyet, emiatt pedig venni sem szeretnék hozzá eszközt, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy belátható időn belül bármikor is szükségem lenne rá, minthogy eddig sem volt. Gondoltam csak találok valakit, aki ilyenekkel is foglalkozik, de ezek szerint nem ilyen egyszerű ez errefelé :)
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
quailstorm
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Feleségem is ilyen és igaza is van. De január végén leadtunk egy vasalót fűtőszál cserére, még nincs kész.
Ezidő alatt végbe ment egy 85 m2-es lakás teljeskörű felújítása (új fűtés, elektromos hálózat, vizes helyiségek, burkolatok, beltéri nyílászárók, konyhabútor), csütörtökön költöztünk be. Röhej.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
tboj
tag
Tudom, hogy relatíve olcsónak számít, de igazából ezenkívül semmi baja és egyszerűen javítható lenne. Sajnos én nem nagyon tudok azonosulni azzal a mai általános felfogással, hogy ha valami elromlik, azt dobjuk ki és vegyünk másikat, ezért szeretném megjavíttatni.
-
fradi81
veterán
Invitel/digi tv nálatok is ilyen vagy valamit elállíthattak a távirányítóval?
link[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
SirRasor
addikt
Sikeresen megkarcolódott a telefonom kijelzője (Pixel 4a). Senki se nyúlt hozzá, semmit se csináltam vele, egyszerűen ott termett a karc
Gorilla Glass 3. Lehet vele valamit kezdeni? Valami eltüntető trükk vagy ilyesmi?
2,5 cm hosszú és olyan mély, hogy megakad benne a körmöm.Kijelző üvegét nem lehet külön cserélni, csak LCD-vel együtt és az olyan 60k külföldön. Idehaza se lenne sokkal olcsóbb. De nem is érdekel a csere, csak valami költséghatékony megoldás.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
őstag
válasz Stylewars_kp #92650 üzenetére
A toll felvásárlóval már többször is bemondattam (egy nagy párnáért)
Üdv:Attila
-
őstag
válasz quailstorm #92647 üzenetére
Én is erről győzködöm Lajost sem a teknős sem a nyúl nem tud pl.egeret fogni,dorombolni néha kicsit dörömbölni ha véletlen becsukja a kamrába.A macskának szép a szeme arca csupa derü Még a függönyön is feltud mászni a szekrény tetejére,énekelni is tud a kajáért akár hajnal 3-kor is
Minden ami jó megtalálható egy macskábaÜdv:Attila
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #92620 üzenetére
Köszi a tippeket (neked is és a többieknek is), figyelni fogok a keretválasztáskor. Kontaktlencsét hordok évtizedek óta. Úgyhogy kb. olyan érzés lesz, mintha tényleg az első lenne. Azóta kiderült, hogy a cég le van szerződve az Opticnettel, úgyhogy nekem velük lesz majd tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
őstag
-
őstag
-
tboj
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan helyet ajánlani, ahol tudnának kapcsolókat cserélni a Logitech G203-as egeremben? Nincs már rajta garancia. A görgővel már csak görgetni lehet, klikkelést nem érzékeli vele, a bal gombja pedig már zavaróan sokat duplaklikkel. Az sem lenne baj, ha ez mondjuk az egér árának max. feléből kihozható lenne.
-
takitibi
tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból írok, van-e valakinek eladó
- Intel® Core™ i5-9600 processzora?
- Kingston FURY (2x8GB) DDR4 2666MHz memóriája?
- GIGABYTE B365M alaplapja?Ha ezt így össze lehetne vadászni, akkor megvenném innen-onnan-amonnan az ezt-azt-amazt. :-)
Nem akarok én nagy performance-t, csak ennyit. A gamerek meg úgyis vennék az újabb szériát. Közeleg a karácsony is. Ildomos lecserélni a 2018-as cuccokat nekik.
Üdv: TakiTibi
-
SirRasor
addikt
-Nem sötétedik fényre
-karcálló bevonat van rajta
-nem tudom, hogy vékonyított-e
-a keretnek biztosan nincs márkaneve, de nem gagyi fémből van (azzal 25k lett volna ), ez már 1-el jobb szint.
Az előző szemüveg 7-8 évig bírta, szerintem ebben is lesz simán annyi.Legalább van alternatíva. Akinek drága kell, az vesz drágát, de aki spórolni akar, az olcsón is ki tudja hozni.
Make Love not war!
-
őstag
válasz macilaci78 #92627 üzenetére
Akkor pontosítok.Kölyök macskák megbízható szolgát/szolgákat keresnek maguknak bentlakással
-
tisn
addikt
válasz SirRasor #92624 üzenetére
a lencse kb. 110k volt, 2.5-os, vekonyitott, hoya (vagy zeiss lencse, mar nem emlexem) fenyre sotetedo, max karcallo bevonat, keret egy 40k-s jaguar, jo minoseg. 5+ evig hasznalom, jo minoseg preferalt.
a sima olvasoszemuvegem is 50k volt, elkepzelni se tudom mit adnak 30000-ert
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Valakinek esetleg fiatal kölyök macska karácsonyra?
-
[HUN]Tyson
senior tag
Sziasztok!
Keresek Szegeden ingyen elvihető, kidobásra szánt szőnyeget, nagyot is (kellene vagy 6x4m) és futószőnyeget is (ebből 10-12m is jó lenne).
Nem lettem kész idén a térkövezéssel mindenhol, és arra gondoltam, hogy a nagykapun belül leterítem simán a földre, így nem lesz akkora sár. Egy kis darab már le van dobva, nagyon bevált. Tavaszig kibírja, utána kiviszem a hulladékudvarba, és megcsinálom a maradék térkövezést.
Amikor esik, szörnyű a sár a ház körül.Szóval ha a környezetetekben vki éppen kidobna szőnyeget, gondoljatok rám. Köszönöm.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Agyasima #92616 üzenetére
Mióta vagy szemüveges? Vagy ez lesz az első?
Kényelmes legyen! Ha csak egy pici kisellenérzést is kivált a viselése abban a 15 percben, amíg próbálod, az nem a te szemüveged. Több órányi, vagy egész napos viselésre alkalmatlan.
Viszont kicsit lehet állítani az orrnyergen, a szár hosszán, mikor és milyen szögben törik a szár vége.
Gyerekkorom óta szemüveges vagyok, végig üveg lencséim voltak. Az előzőnél hagytam magam rábeszélni a műanyagra, soha többet. Jobban sötétedik a napfényre, mint az üveg, de nagyon karcolódik. Pedig azt mondta az optikus, hogy 5x karcállóbb. Most már tudom, hogy a viszonyítás alapja a hideg vaj... Inkább törjön el rögtön, minthogy évekig a karcost nézegessem. Ezzel együtt átlag 4 évet éltek meg a lencséim, hamarabb kellett dioptriát váltanom.
A keret ne érjen a szemöldökhöz, orrcimpához, orcához.
Én izzadós vagyok, a fém szárakat megmarja, a titániumot leszámítva zöldre is színezi kb 6 hónap után.
Pára: akármilyen hókuszpókusszal is kínálnak, párásodni fog. A folyamatos légmozgás segít, pl séta közben. A párásodásgátló réteget kérni kell rá, de utólag fújkálni szerintem semmit sem ér.
Maszkban is próbáld, ki tudja, hova fejlődik ez a világ?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
_Petya_
őstag
Erényi optika, két boltjuk is van, egyik a Kárász utcán az új John Bull mellett, a másik meg a Széchenyin a bíróságnál, a Classic Grill mellett. Korrektek, profik, mindenben segítenek. Az idő és az ár is függ attól, hogy milyen dioptriájú lencse kell.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
SirRasor
addikt
Feleségem 1 éve itt csináltatott szemüveget a Csillag Téren.
Mintha 1-2 hét lett volna és 3x-ezer környékén, nem a leggagyibb kerettel.Make Love not war!
-
Agyasima
őstag
Itt sem jártam mióta. Megint jövök segítségért! Hol érdemes manapság szemüveget csináltatni Szegeden? És milyet? Illetve mikre kell figyelni a keret és a lencse kiválasztásakor? És persze mennyi idő alatt készül el? Azt meg sem kérdem, mennyibe kerül.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
SirRasor
addikt
Redmi Note 8T-hez valakinek van itt elfekvőben üvegfóliája?
1,5-2k+szállítás 1-2k az egy picit sok így egyben...Make Love not war!
-
veze
őstag
válasz SirRasor #92611 üzenetére
nálunk a tyúkok megesznek minden csigát, lóbogarat( ezek mostanra kifogytak mert az egész nemzedéket felzabálták )gilisztákat, férgeket, de még a mezei poloskákat és a gyíkot is ha el tudja kapni, füveznek, krumplihéj és egyebek, egy kis kukorica + buza jut még mellé.. Ebből gyártsák a tojást, biztos, hogy akkor az egészséges?
[ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
BIOS frissítésben tudna valaki segíteni? 1151 v1 -es lapok.
Van két ITX lapom, amiben a i3-7100-ás proci nem megy, bekapcsolás után kikapcsol a gép és újraindul.Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
SirRasor
addikt
válasz proper #92610 üzenetére
És még csak nem is egészséges
Pölö a tojás, a sajt (normális minőségű), kefir az egyik legegészségesebb étel, amit ehetünk.
Bocs, hogy beleszóltam, de erről remélem mindenki tud. Aztán kiderül, hogy mégse és az ilyen-olyan vitaminhiány eredményeként jön a "surprised pikachu face"Make Love not war!
-
Jinxb1rd
addikt
Helyet kérdeztem, de köszönöm a sok életmód tanácsadást. Nekem nem kezd el eredni az orrom vére, ha épp nincs a hús a kajában, szóval lehet én könnyebben lekezelek bármi jövőbeli próblémát Egyébként tojást és tejet stb eszik, csak magát a húst nem.
We are only Stardust...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rawulf #92606 üzenetére
Van egy vegetáriánus ismerősöm, aki főzi a családjának a pörköltet, pacalt is.
Kérdeztem, hogy a fűszerezést úgy színre, vagy patikamérleggel oldja meg? Ja, nem, hát megkóstolja, ízlelgeti, majd kiköpi. "Kész, finom lett!"
Ő éppen mindenféle dolgot hajlandó a szájába venni, csak nem nyeli le. A férje elfogadta ezt a kompromisszumot.Viccet félretéve: ha valaki nagyon vegán, akár külön edénykészletre is igénye lehet és jajj neked, ha a húsleveses fedőt teszed a párolt zöldségre!
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #92605 üzenetére
Csak növényi eredetű terméket nyel le? Undorító!
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan kajáldát ajánlani randira, ahol vegán kaják is vannak? Nem gyertyafényes öt csillagos helyre gondoltam, csak valami kellemes helyre.
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!