- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- TOTP generátor PHP-ra
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz martonx #88104 üzenetére
Komolyan nem olvastátok el mit akarok
martonx 1. azért értelmetlen "a gyárilag vicc router helyett egy értelmeset használni", mert ebben a környezetben bőven elég. Nincs szükségem jobbra.
2. Ha 1 gbps-es neted van és csak 300 mbit megy át rajta, akkor ott a gond, mivel a "gyárilag vicc router" átvisz ~900-950 mbitettlac hogy jön a pi-hez a hardweres nat? Minimális sávszél kell a DNS-hez. Nem megy át rajta adatforgalom, csak a DNS-kéréseket dolgozza fel.
DNS66 nem teljes körű, vagy valami az androidban felülírja. Szerintem leírtam ezt is feljebb: egyetlen egy DNS-szervert adtam meg és miután 5 másodpercig nem érte el, átváltott valami másra, holott nem volt más definiálva. 8.0-ás android...Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest