Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #25698 üzenetére
A bios vagy engedi használni a modemet, vagy nem. Ha post után tovább lép, nincs gond (mert ugye a minipci szabvány, meg a driverek miatt egyébként se lenne gond) de ha nem engedi, megáll és annyi...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
Köszi! A laptop a páromnak kéne mert az övé szétesőben van, a 3G modemet én nyúlnám ugye a T420-ba
Úgy már úgyis túl jó lenne neki.
Megbeszélem vele hogy akkor mi a helyzet.A touchpad kinézete teljesen mellékes, működjön az a lényeg. Akkor majd a gyári win-jét feltesszük rá, az jó lesz. Annyi merült csak fel bennem, hogy az a win ami jár hozzá, az magyar nyelvű, vagy választható benne a magyar nyelv?
Ro_bert, Rick4:
köszi a segítséget, igazából csak nagyjából értem miről van szó. Szóval a 3G modem vagy működik, vagy nem, vagy engedélyezni kell a biosban és igen.(?) -
Rick4
félisten
Én a konkrét tiltásról nem vagyok meggyőződve, de aminek van FRU-ja, az szerintem megy, itt csak a lenovo verified/ non verified dologról van szó.... Denniss a megmondhatója ennek.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz ro_bert17 #25690 üzenetére
Mivel ez mind minipci sínbe megy (remélem nem jön senki a pci express-szel ) elvileg mindegy kellene legyen. Viszont van egy F3507G 3G modemem eladó, ha kellene valakinek. S10-2-es Lenovo notiban használtam, szóval a passzolás tuti.
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
veterán
válasz lugosi #25686 üzenetére
a touchpad tökéletesen működik csak a bütykök lekoptak. Én x230i töltőjével próbáltam azzal működött faszásul win7 kód van a hátoldalán nem az van rajta jelenleg hanem az én ultimatem...
a 3g kártyát nem tudom hogy jó-e de ha jó is akkor is kell hozzá előkészítés ... mert az antennáknak és a simnek kell az előkészítés
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz martonx #25683 üzenetére
Zeg írta: valamire való pci-os hangkártyát bele tudok pakolni,
Rick4 írta: és van PCI sínmartonx írta: Az FM2-es m-itx-es lapomon van PCI Express sín.
Szerinted melyik hozzászólás nem passzol a másik kettőhöz?
Nekem is van pci express sín, csak épp a hd-s műholdvevő kártyám pci-os, ezért kellett maradnia a mikro atx méretnek, mert mini itx-ben nincsen pci sín, mint ahogy azt már írtam is.
És így is kompromisszumot kötöttem, mert itt figyel az audigy2-m, (Ez is PCI) amit sín híján cserélhetek egy pci express-esre...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
martonx
veterán
Az FM2-es m-itx-es lapomon van PCI Express sín. És abban megy az Asus Xonar hangkari, de mehetne benne akár VGA kártya is. Mondjuk egy PCI Express van benne, szóval vagy VGA, vagy hangkari.
És a pontosság kedvéért a hangkarinak PCI Express-esnek kell lennie, ezért vettem egy komolyabb Xonar-t (mondjuk tényleg brutálisan szól).
A házam régről maradt microATX-es, ezt idén tervezem cserélni m-itx-esre.Én kérek elnézést!
-
-
veterán
eladóvá vált: Thinkpad T410
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nem kell egy komoly AM3-as félkonfig itt?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rick4
félisten
Elavul a technika, mire ezt mind beszerzed, ismerlek jól, K400-at már nem is lehet kapni, Te meg még mindig ezen gondolkodsz... Augusztusban is az ipon fórumban nyomultál, hogy valaki küldjön képet a billről, és még most is csak gondolkodsz... Lehet a boltosok se vevők a csoki sör kombóra?
-
Rick4
félisten
Nemrég vettem gépet FM2-es foglalatos alaplappal, de mikroATX-est kellett vegyek, ugyanis nem találtam alaplapot ami ennél a méretnél kisebb lett volna (tehát mini ITX) és van PCI sín.
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Gergello
addikt
Voip telefonközpont szoftver beállítására keresek jelentkezőt.
NCH Axon, 3cx Phone system v10 vagy amit a jelentkező ismerÉrdeklődni: privátban légyszives
-
sp3rhead
tag
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Tottu
senior tag
Üdv,
Valaki tud olyan helyet Szegeden, ahol lehet kapni Canon NB-5L utángyártott akkumulátort?
[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
LÁZ
addikt
én kb 2 hete egy kisebb dobozt adtam fel angliába, kb 5-600 gramm volt, ajánlott elsőbbségivel, sima ajánlott papirt kellett kitölteni, meg kértem rá egy elsőbbségit, 2,5k volt a vége.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
veterán
külfölde kéne feladnom egy 220 grammos levelet (utánvételként) ilyenkor honnan tudom meg, hogy melyik nyomtatványukat kell kitöltenem? Illetve mennyibe kerül a postaköltség?
mert elvileg nekem ilyesmi jött ki:
- 250 gr elsőbbségi levél: 1100 Ft
- ajánlott: 700 Ft
- értéknyilvánítás (5000-ként 350 Ft) (14900 az érték azaz ez 1050 Ft lenne
- utánvétel 335 Ftja franciaországba kellene küldenem a levelet ...
ilyenkor lehet úgy feladni levelet, hogy értéknyilvánított, utánvétel (de ajánlott ne legyen és akkor 2485 Ft? vagy minden összeadódik és akkor 3185 Ft lesz?)
vagy hol lehet ezt megkérdezni? ahol pontosan gyorsan tudnak válaszolni?
-
maláj
addikt
ki szeretné a Linksys WRT54G v5.1-emet WRT-re flashelni sör, csokiért ???
-
lorcsi
veterán
az itmeda.sk-tól trvez rendelni mostanság valaki ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
azbest
félisten
válasz lorcsi #25651 üzenetére
Ha jól láttam az a ház think centere m51 gépé lehetett. SFF-ként írják, valsz nem "szabvány" méret és tápja sincsen az eladónak. Kicsit elgondolkodtam rajta én is, mondjuk raspberry pi set-top-box ház gyanánt, de még a mostani kibelezett dvd játszó házát sem laktam be teljesen vele
-
sss
őstag
válasz error(HUN) #25643 üzenetére
Épp csak átfutottam a hsz-eket, nem láttam, h vki munkavédelmi boltot említett volna.
-
maláj
addikt
válasz lorcsi #25647 üzenetére
ez hol cube ???
Syl: kigondoltam, hogy mi az amire szükségem van és azokat fogom beszerezni
¤ 1 db 16 ventis oldallap konvektor előlapból kivágva és méretre hajlítva
¤ 1 db mini ITX 1 fekete kocka házban (rikárdó ne sztrájkolj )
¤ 1 db kütyü a TV hátuljába (iMito MX1 feketében)
¤ 1 db Samsung Galaxy Advance S feketében
¤ 1 db Logitech K400(R) mert ágyból gépezni + HTPC-zni jóóó
¤ 1 db Samsung 830 SSD a mini ITX-be ...
¤ 1 db HP Proliant N40L mert 0-24-ben ez menne ...
¤ 1 db Evolve Jungle R216 mert aránylag olcsó de jó cucc
¤ 1 db TP Link 821N mert a madzag már nem divat -
lorcsi
veterán
-
takitibi
tag
Sziasztok!
Működő, hibátlan P4-es alaplapot keresek, már tök mindegy, hogy 2 DDR modul hely van benne vagy 4.
Socket 478 foglalatos kell.
Privátba várom a jobbnál jobb ajánlatokat! :-)Üdv: TakiTibi
-
maláj
addikt
valaki nem jár majd egész véletlen Németországban mostanában ???
-
MaciG
addikt
Valaki tudja esetleg hol lehet kapni Szegeden Zekler napszemüvegeket? Vagy egyéb olcsóbb napszemüvegeket ami véd az UV-től? Nem az a lényeg, hogy divatos legyen, mert olyan helyen lenne használva ahol hamar "elhasználódhat
BANZAII
-
mimi82
aktív tag
Sziasztok!
-
ALI_G
veterán
6 személyre szeretnék kisbuszt bérelni családi síeléshez, tudtok olcsó és megbízható szegedi vagy békéscsabai kölcsönzőt?
-
ebegab92
senior tag
Über lap és vadállat P4-es félgép eladó!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
bitpork
nagyúr
válasz SirRasor #25624 üzenetére
Mindkettő backupolva van és az első még az itthoni hdtv-n is gyönyörű volt.
Más: segítsetek már nekem, mert megbolondulok! A fórum helyesírás ellenőrzése kikapcsolt nálam. Mindenhol máshol működik, itt nem. Mi a bánat lehet? (FF up to date van.)
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ben800
aktív tag
ErősFélkonfig eladó!!!!!
AKÁR DARABOKBAN IS!!!!!!
VIGYÉTEK
Jó árba van és minden GARIS!!!!!!! -
Rawulf
őstag
A héten dörzsi szivaccsal javítottam ramot.
-
félisten
-
Rawulf
őstag
válasz pintyesz #25614 üzenetére
Valószínűsíthető okok (legvalószínűbbtől a legkevésbé valószínűig):
1., Sata tápkábel adapter (ha átalakítóval lett a tápra kötve)
2., Tápegység öregszik (kondi cserék kellenének)
3., Sata adatkábel (meg van törve, vagy nem érintkezik rendesen)
4., HDAT2 progit ráküldeném a vinyóra (pl. Hiren's boot cd-n is rajta van)."Please state the nature of the medical emergency!"
-
pintyesz
senior tag
Üvd mindenki!
Olyan problémám lenne,hogy a windows most 2X is kiírta indítás után,hogy merevlemez problámát észlelt a rendszervinyómmal,de pl. a HDD sentinel 100/100-asnak látja
Mi lehet a gond?
Ötletek?Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rawulf
őstag
-
zeg
őstag
Keresek ITX házat megvételre.
Tápegység felesleges, átalakító szintén, csak a házra van szükségem. A házban 1db pci-os kártyának el kell férnie.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Agyasima
őstag
válasz CSorBA #25603 üzenetére
Nem nagyon van olyan, hogy DVB-T antenna. Bármilyen hétköznapi antenna lehet DVB-T antenna. Amire rámondják, csak azért, hogy felverjék az árát. (Én egy kb. 20 éves TV saját antennáját kötöttem rá a TV-mre, simán és jó minőségben jött rajta a MindigTV.)
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
boba6
senior tag
Samsara - A lét örök körforgása
megy rá valaki a belvárosiba a hétvégén?... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
tixem
addikt
válasz CSorBA #25603 üzenetére
A nevét nem tudom, de a Petőfi Sándor sgt-n van egy antennás bolt, mindigtv stb. Nagyszüleimnek is itt vettünk ilyen antennát, igaz drágábbat. De szerintem olcsóbb is van.
Maxtronic még esetleg a Berlini körúton a buszmegállóban a mézes bolt mellett.Megvan: Faragó utca és Petőfi találkozásánál.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
CSorBA
őstag
Szegeden tudtok olyan szaküzletet, boltot ahol kültéri (erkélyen felszerelhető) DVB-T antennát árulnak? Max 3-4ezerért szeretnék venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest