Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz johnny82 #24295 üzenetére
Az a bajom, hogy én ma és holnap nem tudom megoldani. Itt van a hónom alatt egy cég felszámolása, 2 üzlet megnyitása még a héten (LOL), és akkor még nem magánéltem
Nekem csak a hétvége a jaó. Abból is szombat de az eddigi állás szerint.Jah és értelem szerűen nem akartam én elkérni a fele üzemanyagpénzt! Csak vmi hozzájárulást. 10 literes átlaggal elég sokba lenne a kiruci
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gabesz82
őstag
Valakinek valami?
PSN: Morfologus82
-
-
Nincs valakinek dolga Kecskeméten a hétvégén? Tervezek menni, de szívesen megosztanám az utazás költségét, legalább részben
-
-
ro_bert17
őstag
válasz FoxiestFox #24283 üzenetére
Sziasztok!
Csillag tér környékén van ajánlott, olcsó (jó ár/érték arányú), hűségidőnélküli net szolgáltató? Digi? Tré? -
félisten
Régen egy csomószor elindítottam ezt a játékot csak a zenéi miatt ^^
-
félisten
-
veterán
válasz partymaci #24276 üzenetére
nálunk újépítésű társasházban pont az ellenkezője a gond folyik a víz az ablakok alján annyira párás a levegő (most hogy nem egyszerre mosunk így eloszlik és nem megy fel 80%-ra ...), de így kétnaponta kell mosni nem úgy mint régen ... mikor péntek este 3 géppel kimostunk mindent és 1-2 nap alatt megszáradt ... s a 40 nm-es lakásban sok helyet foglal az állandóan kevés ruhával megpakolt ruhaszárító
[ Szerkesztve ]
-
-
partymaci
aktív tag
Panellakásban így a tél beálltával eléggé szárazzá válik a legevő, párásítón gondolkodom, valami olcsobb USB-s kivitelen.... esetleg valakinek van tapasztalata e téren?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
válasz FoxiestFox #24274 üzenetére
Csak 1 hely van a lapon
-
félisten
-
-
gabesz82
őstag
Valakinek videokártya?
PSN: Morfologus82
-
Van valakinek Pio v Asus DL képes írója?
-
Rawulf
őstag
Jóccakát!
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
válasz pmheros #24262 üzenetére
Nem érdekelt. Odaadtam a pénzt, elhoztam a cuccot. Vannak emberek, akikkel képtelen vagyok szót érteni, ő is ebbe a körbe tartozott. Ha visszahozom, és kiderül, hogy vizet öntött bele, az se érdekelt volna, tegnap kirakom, ma elvitték volna a kukások....
Ja, van pár eladó dolgom, ha érdekel valakit: [link] de már nem fért fel a vége, van 180 centis üvegajtós rackszekrény, meg Gigabyte 4550-es VGA is, ha épp nem lenne semmi a listában ami szimpi...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
Valakit érdekelne egy Chieftec GPS-400AA tápegység?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rawulf
őstag
Diáktüntetés megy élőben az egyik hírcsatornán, a másikon Girnyófrász beszél.
-
Rawulf
őstag
-
Syl
nagyúr
válasz Rawulf #24255 üzenetére
Az soha nem volt kötelező.
Téligumi (nov.1 és ápr.30 között), hólánc (hóesésben), tűzoltókészülék, háromszög, elsősegély-doboz, világítós mellény, vontatókötél.
Az izzókészlet már kint sem kötelező.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Szemi82
tag
Ha már itt tartunk!
SE x10 Mini pro eladó!!
-Kártyafüggetlen, szép állapotú!
-Doboz, töltő, tokok![ Szerkesztve ]
-
őstag
"Skoda Oktávia vezető oldali biztonsági öv csattja kellene. Ami az öv végén van. Vagy egy döglött öv amiről le lehet vágni.
Van valakinek ötlete merre érdemes keresni ilyet?"Az első tanácsolt hely nem jött be. Másik ötlet? A kollégám már hívott néhány bontót, de nem sikerült. Esetleg valami Skoda specifikus bontó?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
boba6
senior tag
válasz johnny82 #24246 üzenetére
odaadtam az előbb 8-ért hirtelen felindulásból ismerősnek, benéztem csúnyán mert sima mini pro-t akartam venni bukta volt
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
zeg
őstag
Eladóvá vált Motorola Defy telefonom. Karcmentes ház és kijelző, szervizben átvizsgálva, saját készülékem tehát papírjai vannak, dobozát töltőjét és kiegészítőket adom, T-Mobilos de gyárilag független, ajándék szép állapotú Otterbox-héj.
Ár: 25K, alku nincs, beszámítás nincs, gari 3 nap. Vasárnap délig eladó, aztán megy valamelyik telefonkereskedésbe.
Eladás oka: új készülék
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
MaciG
addikt
Valaki nem tudja esetleg, hogy az Osztrákoknál kötelező-e a hólánca a Sopron-Bécs közti szakasszon? Vagy hol lehetne erről hivatalos infót kapni?
BANZAII
-
ben800
aktív tag
Netezős,garis konfig eladó,vigyétek vegyétek gyorsan
Szegedieknek engedmény!
Beszámítás jöhet ![ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
válasz pilóta #24236 üzenetére
de az imax az szerintem csak épp digitálisan
találtam ráutaló jeleket valahol a neten, hogy régen a szegedi belvárosi mozi is az volt nem tudom meg van-e még az a vetítőjük illetve kapnak-e ilyen kópiát itthon egyáltalán... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
őstag
Hali!
Bocs, hogy minden nap beírom, de megy le az ár, azért. Szóval eladó Nexus S. Szegedieknek 40K.
Üdv!
-
félisten
Valakinek nagyon ünnepi hangulata van
-
félisten
-
boba6
senior tag
válasz pilóta #24200 üzenetére
ha már mozis kérdés
valódi analóg 70mm-es mozi működik még vajon valahol az országban?
a Samsara miatt kérdem... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #24233 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam, adja be a kocsit, ha így használhatatlan, hátha valakinek a jobbos öv szarja kellene...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
válasz macilaci78 #24231 üzenetére
Adja be az autót? És ha sajnálná?
-
-
szumoo
senior tag
Egyáltalán nem, sőt...
Nem minden áron akarom eladni.
Az ár természetes csak saját elgondolás, ami ügye nem mindig egyezik a vásárló által gondolttal.A nő meg egy idióta...
Sz.
#24228: nekem a mai napig nem vitték el a vateran leütött házamat... A srác csak ígérget. Így mivel nekem nincs útban, enni nem kér, marad a helyén. Én nem töröm maga, h kitaláljak bármi megoldást.
Majd elviszi vki, ha akarja.[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #24226 üzenetére
Á, hagyjad már, nekem nem ér annyit, beültem a kocsiba, elmentem a monitorért, pénzt vissza és soha többé ne lássam a vén banyát.....
Márciusban nem fizettek ki egy postán kapott (több üzlet volt már, előre ment a csomag sima postával) 32 ezres csomagomat, utána 2 hétig vártam, utána számonkértem, ment az ígérgetés, hogy dolog van, és majd ekkor-akkor, napok múlva már az is volt, hogy elment a pénz, várjam türelemmel, persze azóta se jött. Ugye innentől már csalás, megtévesztés is játszik. Tettem névvel, telefonszámmal, megnevezve a kedves úr kikérdezhető ismerőseit egy feljelentést e-mailben a rendőrségen, a mai napig semmi se történt, még csak be se hívtak, hogy a papírokat, bizonyítékokat leadjam... Nyáron kérdeztem rá, azt írták, nem találják, küldjem még egyszer, és vizsgálódnak, hogy mi lehetett a rendszerükkel... Most készülök az ügyészségnek ugyanezt a sztorit megírni, hátha nekik van kedvük ezzel foglalkozni...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pmheros
őstag
válasz Rawulf #24224 üzenetére
Nem értem! Miért kell nekem ehhez egy kép?
Pontosan tudom anélkül is, hogy állandóan a szexre gondolok.Dr.Johanson is megmondja 3:05 -nél az igazság
nem vagyok tökéletes
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Azok alapján, amit eddig olvastam a Hobbitról, tuti nem megyek el moziba megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
sss
őstag
Hobbitok és hányás... erről ez jut eszembe: link
-
Rawulf
őstag
Tömjén Zsótika nem plagizálhatott, mert látomása volt! bruhahahaha
Vitya pedig már tavaly tájékoztatta a HÖOK-ot és nincs min meglepődni kérem szépen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Polemius
senior tag
válasz fradi81 #24180 üzenetére
A lyukacsos szemüvegek szerintem parasztvakítás kategóriába tartoznak. Pici lyukon át persze, hogy élesebben lát az ember (vö. fényképezőgép működése).
Ellenben akkor biztos, hogy nem fog tornázni a szemed, lévén nem nagyon kell fókuszálnia. Tehát nagyon nincs is mitől javulnia. -
Rick4
félisten
válasz szumoo #24190 üzenetére
Akkor nem adtam drágán a Samsung 245T-t 30-ért...
Egyébként tegnap eladtam egy monitort, hívott egy nő a szivárvány köz mellől (Faragó u.) hogy kellene neki, de hogy el tudom-e vinni. Persze, megoldható. Elvittem, ajándék kábelek, stb, mondtam, hogy hidegben hoztam, ne kapcsolja még be. Este 8-kor hívtam, hogy ha gondolja, állítsuk be, telefonon mondom, mit csináljon, á, nem kell, már bedugta, minden okés. Elköszöntünk, majd reggel 6:40 körül ébredek, a párom mondja mi történt éjjel. A nő hajnal 2:15-től reggel 7-ig 37x hívott, kiszámolható, kb 4 percenként, 2:24-kor írt egy sms-t, hogy ha azonnal visszaviszem a fele pénzt, (pár ezresről volt szó) akkor nem jelent fel a rendőrségen, meg hogy a monitor nem jó, mindezt tele helyesírási hibával. Negyed 8-kor felhívtam, 20 perc múlva vigyem vissza a fele pénzt, mert ez nem ér annyit. De mondom mi a baj? Nem jó. De mondtam, hogy telefonon hívom, és együtt 3 perc alatt beállítjuk. És azt se értem, mire fel kell rögtön fenyegetőzni, de semmi baj, nemsokára megyek, és nem a fele pénzt adom oda, hanem az egészet, a monitort meg hozom el a piccsbe...
Odamegyek, szúrós tekintet, meg kérem a pénzt. Ugyanazokat a bankjegyeket kapta vissza, hoztam a monitort, most este bedugtam, természetesen semmi baja, annál inkább a kedves vevőnek. Kiba büdös volt nála, olyan öregpicsa-öreg pacsuli keverék szag, a monitor olyan büdös lett egy ott töltött éjjel után, hogy 5 percig törölgettem öklendezve, hogy mellé tudjak ülni. Szóval Akit a Faragó u-ból hívnak a 30/5789....-ről, az jobb ha kinyomja...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzol Screenshot
- SSD kibeszélő
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest