Új hozzászólás Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
Akinek Netsuf-ös nete van nézze már meg, hogy az u-szeged.hu honlap be jön-e.
Előre is THX...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rick4
félisten
Ha már ekkora bizniszelés megy, nézzetek be a dolgaim közé is. [link] Sajnos csak 15 hirdetést lehet feladni, így egy csomó cucc nem fért bele, de van itt üvegajtós rackszekrény, CM hyper tx2-es hibátlan hűtő is, (dobozában, keveset használt, valójában újszerű állapotú) de valójában minden eladó.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
mimi82
aktív tag
-
boba6
senior tag
lásd pmheros kérdései
ugyanitt:
1 napos pár órát üzemelt Raspberry Pi VAN ELADÓ!
az újfajta 512MB RAM-os verzió, fehér házzal
helyben 12500Ft és nem kell várnod
(FC3 elkélt)[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
ma du 14:30-ig (illetve míg el nem fogy) keddrre rendelhető:
Lenovo ThinkPad T400 - 6 hónap gar
Core 2 Duo P8400 / 2048 MB / 160 GB / dvd-rw / wifi / bt / webcam / 14.1" WXGA
br. 72900FtCore 2 Duo P8400 processzor (3MB L2, 1066MHz FSB) 2.26 GHz sebesség
2048 MB DDR3 memória (max 8GB)
160 GB SATA HDD
DVD-RW meghajtó
14.1" WXGA TFT kijelző (1280x800)
Intel GM45 chipset, Intel GMA X4500MHD VGA vezérlő
Conexant Cx20561 HD Audio hangvezérlő
Intel 82567LM Gigabit hálózati csatoló
Intel 5300AGN (a/g/n) wifi adapter
Bluetooth adapter
56K v.92 modem
Ujjlenyomat olvasó
Beépített lámpa éjszakai munkához
Beépített webkamera
1 x ExpressCard slot x16
7in1 kártya olvasó
3 x USB 2.0 port
1 x FireWire csatlakozó
Trackpoint
6 cellás Li-Ion akkumulátor
220 V-os hálózati adapter
Súly: 2,14 kgorigi oprendszer opció:
Win. 7 Home Premium +12500Ft
Win. 7 Professional +17500Ft... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
veterán
válasz pmheros #24389 üzenetére
- 2012.07.16-án vásárolt
- 3 év garancia - rajtam keresztül van
- használva 1 hónapot volt egy Thinkpad T410-ben, de augusztusban megvettem az új x230-ast és azóta be se volt kapcsolva a laptop. Most, hogy a laptopot garba visszavittem, így került elő és el akarnám adni
- ssd papír dobozka (extra tartozékok nem voltak hozzá)
- legolcsóbb bolti ár jelenleg 27700 Ft
- irányár 22000 Ft -
Agyasima
őstag
What's cookin, Doc?
A bringások közt páran kezdenek meghülyülni ebben a jó időben. Hókásás szűk úton teker, a keze úgy jár a kormányon, mint egy alzheimeresé, közben azért pár méterenként le-le teszi a lábát, nehogy elessen, és még ráadásul a szerencsétlen kölke is ott van a háta mögötti gyerekülésen. Nóóóórmális? Mindezt persze úgy, hogy van kerékpárút is oldalt. (Mondjuk, azt nem láttam, mennyire van letakarítva) Ha magára nincs tekintettel, hát legyen, de a saját gyerekét mér akarja megölni?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
pmheros
őstag
ahhoz hogy egyáltalán elkezdjek gondolkozni azon hogy érdekelhet-e, legalább leírhatnád pontosan a többi körülményt is.
Gondolok itt ilyenekre:
-új/használt
-mikor és hol vásárolt/meddig garis. Papírja megvan-é
-milyen állapotú
-kiszerelés formája vagy ami megmaradt belőle
-ára
-stb.Ha már infó nincs, legalább csajos kép lehetne
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
veterán
corsair force 120 GB-os SSD eladhatóvá válik kinek mit ér?
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
nagyúr
Valaki akar C&C Tiberium Alliances-t játszódni? Van pár hely a szövetségben, a kutyaütő külföldieknek kitettem a szűrét, hetek óta be se léptek...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
sss
őstag
Esetleg valakit érdekel-e telenoros Huawei Ascend Y200, két napos, újszerű, minden tartozékkal stb.
-
ShadowX
őstag
Az a hírbemondó nem kutya...
-
Frenky89
addikt
válasz FoxiestFox #24377 üzenetére
... hát nálam meg >szerencsére< nem szól a zene és néha hátrafelé nyannognak a macskák.
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
r0by
addikt
Engem viszont lehet, hogy érdekelne a w8 upgrade, de nem találom az edigital oldalán, hogy lenne a samu ssd mellé. Elolvastam volna az apróbetűs részt
-
-
maláj
addikt
tervez -e vki 840-es 120 GB-os Samu SSD-t venni W8 upgrade miatt (és az SSD-t eladja utána ofkórsz) ???
-
ShadowX
őstag
Gyorsan nyomtatnom kellett, és mivel nincs itthon nyomtató, gondoltam leugrok a Csillag téri "PC boltba". Mondtam a srácnak, hogy a lap mindkét oldalára nyomtasson. Erre közölte velem, hogy nem lehet, ő olyat nem tud...2012 végén.
-
szumoo
senior tag
Amikor csak pár percen múlnak súlyos dolgok... [link]
Sz.
A nyúlon túl?
-
Rick4
félisten
Igaz, egy évevolt, de a szüleimnek karira ilyen mikro-t vettem, működik rendben.. Asszem ez volt az: [link] de infragrill nélkül (ami az enyémben is van, de sose használtam) 18K körül megy. Annyiért ráadásul ez a középkategória, nem is az alja...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Keresnék Szeged vagy környékén GF GTS450 1GB-os videókarit.
Aki tud eladót kérem jelezze!
Köszönöm.TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
Polemius
senior tag
Azt árulja el nekem valami, hogy miért van minden sisak (szkafander, védőruha, bármi) belsejében világítás, ami az ember arcába világít?
Mármint a filmekben, természetesen.(Oké, tudom, hogy a néző lássa az arcukat.)
-
nagyúr
válasz Rawulf #24345 üzenetére
Ú bakker, mi ez a ZS kategóriás godzillautánzat?
A Hobbit viszont nem lett annyira rossz, legalábbis az előzetes kritikák után főleg nem. Van benne egy-két necces rész, meg nem sok köze van a könyvhöz, de amúgy egyáltalán nem vontatott és unalmas, pörög rendesen és látványos.
A 3D viszont fölösleges. Sajnos nem volt már jegy normális helyre 2D-re, úgyhogy kénytelen voltam megnézni 3D-ben, de lehet, hogy megnézem 2D-ben is valamikor...Aki él és nem boldog, az téved!
-
félisten
-
Rick4
félisten
Nézd meg a programozó rész felőli oldalon, ha a csillámlap átlyukadt, (bár akkor menet közben melegítés helyett szikráznia is kellene) az nem drága és magad is tudod cserélni, viszont ha nem szikrázik akkor a magnetron halt meg. Azt tuti nem éri meg cserélni, viszont 10K-ért már normális cuccot kapsz újonnan, akármelyiket veszed, egy lényeg van, a magnetron, az meg majdnem ugyanaz az összesben. 17-ért már samsung infragrilles mikrót adnak újonnan.
-
félisten
-
Rawulf
őstag
-
LilNika
újonc
Eladó egy teljesen új, bontatlan iPhone 5 16 Gb fekete színű Vodafone - os okostelefon, áron alul, 180.000 Ft-ért.
Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06-70-503-1098.
-
maláj
addikt
T-s webmail nektek müxik ???
-
veterán
válasz Rawulf #24335 üzenetére
nálam is le lehet adni. - Mármint akinek pest vagyonleadás szempontjából elérhetőbb
Kérdés szakikhoz: délután melegítettem kaját a mikróval minden rendben volt. Most melegítettem volna de 3 próbálkozás alatt semmit nem melegedett a betett kaja (először azt hittem én vagyok hülye, hogy nem kapcsoltam be o.O). Szóval mi lehet a baja? Megéri-e megcsinálni? Vagy inkább vegyek újat (ez 2007 nyáron vásárolt azaz 5 és fél éves cucc)
Világít forgat de nem melegít ...
Milyet érdemes manapság venni?
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
Nagyon kellene vki Pio v Asus DL íróval! Meg kell egy verbatim dl+ lemez is!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rawulf
őstag
-
-
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #24327 üzenetére
Most van alatta új kuplung, szóval akkor járatod a motort, van szervó, fűtés, zene, nekem fizetsz 4 ezrest, neked elfogy oda-vissza 2 liter gázolaj, és még így is jól jársz...
-
-
Mah adsz 2000-t és oda vissza van fuvarod Mondjuk én nem szeretek autópályázni most amikor minden kocsi gyk egy tömör só-felhőt visz magával...
tisn: És abból hogy szerelik ki és be a navit?!
(#24325) Rick4 : jah ott vettem egy rns-e -t a régi rns-d helyett. És most pedzettem meg az asszonykámnak hogy megint elbaxtam picipézt
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
jhos910
senior tag
Vkinek 2*2gb ddr3 notebook ram (kingston 1033mhz) 4000Ft-ért??
-
-
Rick4
félisten
Konkrétan szerintem egyszerűbb odaszólni nekik, bár párszáz méterre vannak tőled:
6722 Szeged, Gutenberg utca 7.
Telefon:
62/463-049
nyitvatartás:H-P:09:00-18:00
Szo:09:00-17:00
V:09:00-16:00
-
zeg
őstag
Eladóvá vált Motorola Defy telefonom. Karcmentes ház és kijelző, szervizben átvizsgálva, saját készülékem tehát papírjai vannak, dobozát töltőjét és kiegészítőket adom, T-Mobilos de gyárilag független, ajándék szép állapotú Otterbox-héj. Akksi gyári szinten.
Mobilarena teszt, fórum:
[link]Otterbox:
[link]Ár: 25K, alku nincs, beszámítás nincs, gari 3 nap. Vasárnap délig eladó, aztán megy valamelyik telefonkereskedésbe.
Eladás oka: új készülék
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
ebegab92
senior tag
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Félre értettél: nem érdekel az a 8k utazási költség annyira. Ha nem lesz senki akkor megyek 1edül. De
1- ha valami miatt helyzet van és megakadunk az úton, akkor jobb ha van velem valaki akit meg tudok enni.
2- unalmas az egyedül szöszmörgés.
3- ha vkinek dolga van akkor lehet ez jó mindkét félnek, akkor meg miért ne?!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
macilaci78
nagyúr
Rókus Tescoban tuti van akár éjjel is.
Igen, a Cukrászdiszkont tényleg csak 5-ig van nyitva.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
boba6
senior tag
válasz martonx #24305 üzenetére
a capellában nem voltak hajlandóak adni torta nélkül , a cukrászdiszkont meg 17-ig van, majd a gutenberget meg a kálváriát útba ejtem hazafele hátha kapok
köszi... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Rick4
félisten
Bármelyik cukrászdában lesz, az egyik legjobb cukrászda tőled nincs is messze, a dorozsmai stop cukiék a Gutenberg u. elején is nyitottak egy üzletet, náluk tuti van, torta is.
-
-
boba6
senior tag
válasz macilaci78 #24303 üzenetére
hol kapok ma Szegeden 17 óra után tortára rakható "tűzijátékot"?
illetve keresek hibátlan SATA 2,5" HDD-t 80-320GB között
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
macilaci78
nagyúr
1075 Budapest, Kazinczy utca 14., Szimpla kert környékén van valakinek jó ismerőse? Privizzen már lám, legyen oly kedves!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest