Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
Akinek Netsuf-ös nete van nézze már meg, hogy az u-szeged.hu honlap be jön-e.
Előre is THX...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rick4
félisten
Ha már ekkora bizniszelés megy, nézzetek be a dolgaim közé is. [link] Sajnos csak 15 hirdetést lehet feladni, így egy csomó cucc nem fért bele, de van itt üvegajtós rackszekrény, CM hyper tx2-es hibátlan hűtő is, (dobozában, keveset használt, valójában újszerű állapotú) de valójában minden eladó.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
mimi82
aktív tag
-
boba6
senior tag
lásd pmheros kérdései
ugyanitt:
1 napos pár órát üzemelt Raspberry Pi VAN ELADÓ!
az újfajta 512MB RAM-os verzió, fehér házzal
helyben 12500Ft és nem kell várnod
(FC3 elkélt)[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
ma du 14:30-ig (illetve míg el nem fogy) keddrre rendelhető:
Lenovo ThinkPad T400 - 6 hónap gar
Core 2 Duo P8400 / 2048 MB / 160 GB / dvd-rw / wifi / bt / webcam / 14.1" WXGA
br. 72900FtCore 2 Duo P8400 processzor (3MB L2, 1066MHz FSB) 2.26 GHz sebesség
2048 MB DDR3 memória (max 8GB)
160 GB SATA HDD
DVD-RW meghajtó
14.1" WXGA TFT kijelző (1280x800)
Intel GM45 chipset, Intel GMA X4500MHD VGA vezérlő
Conexant Cx20561 HD Audio hangvezérlő
Intel 82567LM Gigabit hálózati csatoló
Intel 5300AGN (a/g/n) wifi adapter
Bluetooth adapter
56K v.92 modem
Ujjlenyomat olvasó
Beépített lámpa éjszakai munkához
Beépített webkamera
1 x ExpressCard slot x16
7in1 kártya olvasó
3 x USB 2.0 port
1 x FireWire csatlakozó
Trackpoint
6 cellás Li-Ion akkumulátor
220 V-os hálózati adapter
Súly: 2,14 kgorigi oprendszer opció:
Win. 7 Home Premium +12500Ft
Win. 7 Professional +17500Ft... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
veterán
válasz pmheros #24389 üzenetére
- 2012.07.16-án vásárolt
- 3 év garancia - rajtam keresztül van
- használva 1 hónapot volt egy Thinkpad T410-ben, de augusztusban megvettem az új x230-ast és azóta be se volt kapcsolva a laptop. Most, hogy a laptopot garba visszavittem, így került elő és el akarnám adni
- ssd papír dobozka (extra tartozékok nem voltak hozzá)
- legolcsóbb bolti ár jelenleg 27700 Ft
- irányár 22000 Ft -
Agyasima
őstag
What's cookin, Doc?
A bringások közt páran kezdenek meghülyülni ebben a jó időben. Hókásás szűk úton teker, a keze úgy jár a kormányon, mint egy alzheimeresé, közben azért pár méterenként le-le teszi a lábát, nehogy elessen, és még ráadásul a szerencsétlen kölke is ott van a háta mögötti gyerekülésen. Nóóóórmális? Mindezt persze úgy, hogy van kerékpárút is oldalt. (Mondjuk, azt nem láttam, mennyire van letakarítva) Ha magára nincs tekintettel, hát legyen, de a saját gyerekét mér akarja megölni?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
pmheros
őstag
ahhoz hogy egyáltalán elkezdjek gondolkozni azon hogy érdekelhet-e, legalább leírhatnád pontosan a többi körülményt is.
Gondolok itt ilyenekre:
-új/használt
-mikor és hol vásárolt/meddig garis. Papírja megvan-é
-milyen állapotú
-kiszerelés formája vagy ami megmaradt belőle
-ára
-stb.Ha már infó nincs, legalább csajos kép lehetne
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
veterán
corsair force 120 GB-os SSD eladhatóvá válik kinek mit ér?
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
nagyúr
Valaki akar C&C Tiberium Alliances-t játszódni? Van pár hely a szövetségben, a kutyaütő külföldieknek kitettem a szűrét, hetek óta be se léptek...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
sss
őstag
Esetleg valakit érdekel-e telenoros Huawei Ascend Y200, két napos, újszerű, minden tartozékkal stb.
-
ShadowX
őstag
Az a hírbemondó nem kutya...
-
Frenky89
addikt
válasz FoxiestFox #24377 üzenetére
... hát nálam meg >szerencsére< nem szól a zene és néha hátrafelé nyannognak a macskák.
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
r0by
addikt
Engem viszont lehet, hogy érdekelne a w8 upgrade, de nem találom az edigital oldalán, hogy lenne a samu ssd mellé. Elolvastam volna az apróbetűs részt
-
maláj
addikt
tervez -e vki 840-es 120 GB-os Samu SSD-t venni W8 upgrade miatt (és az SSD-t eladja utána ofkórsz) ???
-
ShadowX
őstag
Gyorsan nyomtatnom kellett, és mivel nincs itthon nyomtató, gondoltam leugrok a Csillag téri "PC boltba". Mondtam a srácnak, hogy a lap mindkét oldalára nyomtasson. Erre közölte velem, hogy nem lehet, ő olyat nem tud...2012 végén.
-
szumoo
senior tag
Amikor csak pár percen múlnak súlyos dolgok... [link]
Sz.
A nyúlon túl?
-
Rick4
félisten
Igaz, egy évevolt, de a szüleimnek karira ilyen mikro-t vettem, működik rendben.. Asszem ez volt az: [link] de infragrill nélkül (ami az enyémben is van, de sose használtam) 18K körül megy. Annyiért ráadásul ez a középkategória, nem is az alja...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Keresnék Szeged vagy környékén GF GTS450 1GB-os videókarit.
Aki tud eladót kérem jelezze!
Köszönöm.TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
Polemius
senior tag
Azt árulja el nekem valami, hogy miért van minden sisak (szkafander, védőruha, bármi) belsejében világítás, ami az ember arcába világít?
Mármint a filmekben, természetesen.(Oké, tudom, hogy a néző lássa az arcukat.)
-
nagyúr
válasz Rawulf #24345 üzenetére
Ú bakker, mi ez a ZS kategóriás godzillautánzat?
A Hobbit viszont nem lett annyira rossz, legalábbis az előzetes kritikák után főleg nem. Van benne egy-két necces rész, meg nem sok köze van a könyvhöz, de amúgy egyáltalán nem vontatott és unalmas, pörög rendesen és látványos.
A 3D viszont fölösleges. Sajnos nem volt már jegy normális helyre 2D-re, úgyhogy kénytelen voltam megnézni 3D-ben, de lehet, hogy megnézem 2D-ben is valamikor...Aki él és nem boldog, az téved!
-
félisten
-
Rick4
félisten
Nézd meg a programozó rész felőli oldalon, ha a csillámlap átlyukadt, (bár akkor menet közben melegítés helyett szikráznia is kellene) az nem drága és magad is tudod cserélni, viszont ha nem szikrázik akkor a magnetron halt meg. Azt tuti nem éri meg cserélni, viszont 10K-ért már normális cuccot kapsz újonnan, akármelyiket veszed, egy lényeg van, a magnetron, az meg majdnem ugyanaz az összesben. 17-ért már samsung infragrilles mikrót adnak újonnan.
-
félisten
-
Rawulf
őstag
-
LilNika
újonc
Eladó egy teljesen új, bontatlan iPhone 5 16 Gb fekete színű Vodafone - os okostelefon, áron alul, 180.000 Ft-ért.
Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06-70-503-1098.
-
maláj
addikt
T-s webmail nektek müxik ???
-
veterán
válasz Rawulf #24335 üzenetére
nálam is le lehet adni. - Mármint akinek pest vagyonleadás szempontjából elérhetőbb
Kérdés szakikhoz: délután melegítettem kaját a mikróval minden rendben volt. Most melegítettem volna de 3 próbálkozás alatt semmit nem melegedett a betett kaja (először azt hittem én vagyok hülye, hogy nem kapcsoltam be o.O). Szóval mi lehet a baja? Megéri-e megcsinálni? Vagy inkább vegyek újat (ez 2007 nyáron vásárolt azaz 5 és fél éves cucc)
Világít forgat de nem melegít ...
Milyet érdemes manapság venni?
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
bitpork
nagyúr
Nagyon kellene vki Pio v Asus DL íróval! Meg kell egy verbatim dl+ lemez is!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rawulf
őstag
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #24327 üzenetére
Most van alatta új kuplung, szóval akkor járatod a motort, van szervó, fűtés, zene, nekem fizetsz 4 ezrest, neked elfogy oda-vissza 2 liter gázolaj, és még így is jól jársz...
-
bitpork
nagyúr
Mah adsz 2000-t és oda vissza van fuvarod Mondjuk én nem szeretek autópályázni most amikor minden kocsi gyk egy tömör só-felhőt visz magával...
tisn: És abból hogy szerelik ki és be a navit?!
(#24325) Rick4 : jah ott vettem egy rns-e -t a régi rns-d helyett. És most pedzettem meg az asszonykámnak hogy megint elbaxtam picipézt
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
jhos910
senior tag
Vkinek 2*2gb ddr3 notebook ram (kingston 1033mhz) 4000Ft-ért??
-
Rick4
félisten
Konkrétan szerintem egyszerűbb odaszólni nekik, bár párszáz méterre vannak tőled:
6722 Szeged, Gutenberg utca 7.
Telefon:
62/463-049
nyitvatartás:H-P:09:00-18:00
Szo:09:00-17:00
V:09:00-16:00
-
zeg
őstag
Eladóvá vált Motorola Defy telefonom. Karcmentes ház és kijelző, szervizben átvizsgálva, saját készülékem tehát papírjai vannak, dobozát töltőjét és kiegészítőket adom, T-Mobilos de gyárilag független, ajándék szép állapotú Otterbox-héj. Akksi gyári szinten.
Mobilarena teszt, fórum:
[link]Otterbox:
[link]Ár: 25K, alku nincs, beszámítás nincs, gari 3 nap. Vasárnap délig eladó, aztán megy valamelyik telefonkereskedésbe.
Eladás oka: új készülék
[ Szerkesztve ]
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
ebegab92
senior tag
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
bitpork
nagyúr
Félre értettél: nem érdekel az a 8k utazási költség annyira. Ha nem lesz senki akkor megyek 1edül. De
1- ha valami miatt helyzet van és megakadunk az úton, akkor jobb ha van velem valaki akit meg tudok enni.
2- unalmas az egyedül szöszmörgés.
3- ha vkinek dolga van akkor lehet ez jó mindkét félnek, akkor meg miért ne?!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
macilaci78
nagyúr
Rókus Tescoban tuti van akár éjjel is.
Igen, a Cukrászdiszkont tényleg csak 5-ig van nyitva.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
boba6
senior tag
válasz martonx #24305 üzenetére
a capellában nem voltak hajlandóak adni torta nélkül , a cukrászdiszkont meg 17-ig van, majd a gutenberget meg a kálváriát útba ejtem hazafele hátha kapok
köszi... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Rick4
félisten
Bármelyik cukrászdában lesz, az egyik legjobb cukrászda tőled nincs is messze, a dorozsmai stop cukiék a Gutenberg u. elején is nyitottak egy üzletet, náluk tuti van, torta is.
-
boba6
senior tag
válasz macilaci78 #24303 üzenetére
hol kapok ma Szegeden 17 óra után tortára rakható "tűzijátékot"?
illetve keresek hibátlan SATA 2,5" HDD-t 80-320GB között
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
macilaci78
nagyúr
1075 Budapest, Kazinczy utca 14., Szimpla kert környékén van valakinek jó ismerőse? Privizzen már lám, legyen oly kedves!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest