- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #27097 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #27097 üzenetére
én is csak MSI vonalon
de jó kis ketyere az úgyhogy nem bántani ... -
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #27095 üzenetére
Az a gép (meg a többi atomcucc) maga a megtestesült Korlát! Így nagybetűvel!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Luighi
senior tag
válasz Rawulf #27091 üzenetére
Épp a hétvégén hallottam, hogy nemzetközi statisztikák alapján épp az Acer laptopjaival van a legkevesebb gond, legkevesebb gariztatás.
A régi szériái tényleg nagyon jók voltak, volt Travelmét270-em ami 8 évig hibátlanul bírta, de járt nálunk olyan kétmagos, ami egy sima ufo aftermath közben túlmelegedett és állandóan újraindult... Én sem vennék észert mostanában.
-
ebegab92
senior tag
Eladó egy gyilkos AM3-as tuninglap és társa, ez a kis szépség!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
macilaci78
nagyúr
Siófokon a beachen voltam egyszer valami mobil egységben lövészetvezető egy hétvégén. Első este pénteken kérdi a tulaj, mennyire vagyok fáradékony, mert elmulasztott hívni "security"-t. Valami nagy buli volt kilátásban, hát a JATE nagy bulijainak átlagos népsűrűségéhez mérten pangás volt. Egy gyereket kellett csak leszerelnem, azt átvezettem a Coca Cola-ásoknak, nekik mégis csak több engedélyük van az ilyesmit kezelni.
A kocsmatöltelékektől nem ijedek meg.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tixem
addikt
válasz macilaci78 #27080 üzenetére
gól presszó Etelka soron ezzel nem volt tapasztalatom, de állítólag nagyon gáz hely, viszont Sellőbe utoljában sokat jártam mert közel volt, és ott is voltak elég gyakran gázos arcok meg összetűzések. Nem tudom, hogy de mindig sikerült kimaradni belőle. Aztán bezárt tavasszal. Meg a fókán az a lélekvesztő ahogy leér az ember, egyből az erdő mellett. Az is megér egy misét
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
macilaci78
nagyúr
válasz lugosi #27079 üzenetére
Én a Csongor téri késdobálót szerettem. Igaz, nővel nem voltam még, csak páran kapusok, hátvédek néztünk le...
De, voltam egyszer két csajjal édeshármasban ott. Egyik sem több 160centinél és 45 kilónál. Szerencsére már ismertek ott.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MODERÁTOR
válasz pschio #27071 üzenetére
Pl az is egy tök hangulatos, szinte szociológiai élmény, ha elmentek valami gusztustalan undorító kocsmába (Kőbölcső, vagy vasútállomás környéke) és nem okádásig iszok, csak elvagytok. Nem hiszem hogy ilyen randit sok elődöd szervezett a lánynak. Ha ezt kibírja a kapcsolat az elején akkor onnan már menni fog.
-
-
pschio
őstag
Valaki árulja már el nekem, hogy mit lehet ebben a városban este csinálni kedden? Úgy értem beülünk valahová és eszünk az nem játszik.
mozi és kávé kliséken kívül valami?
Egyedül a jazz kocsmában van zenés program, meg még egy éjszakai fürdőzés jutott eszembe. De pl a fürdők honlapja be se jött, tán csődbe mentek?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #27059 üzenetére
Mentek privik.
-
Syl
nagyúr
válasz martonx #27064 üzenetére
Egyrészt: Nem látod a szmájlikat?
Másrészt: Én nem csak hallottam olyan emberről aki látott már linuxot, hanem otthon egyedüli oprendszerként használom. Az irodában i5 + win7, otthon i3 + ubuntu (mindkettő samsung ssd) és hidd el, van különbségNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
sss
őstag
Találtam itthon pár régi m.a.g.u.s. könyvet, ha vki ilyet szeretne akkor szóljon.
-
ST05
őstag
válasz ebegab92 #27001 üzenetére
jaj be etettek ezzel az ivy melegedés témával?
én folyamat követem a topicot, meg a sandy-t is,
sandy-kel is elérik ugyanazon hőfokokat,, max náhény ffokkal kevesebb, de lassabb is ugye,
csak megsúgom ,hogy schyte ninjákkal , majdnemhogy passzivan( nyomatjuk/ják egy csomóan, én speciel mini ninjával 700 as fordulaton, és nem lép 55 fok fölé, ha csak nem tépem szét a száját a 3570k nak, -
lorcsi
veterán
mondjuk ebben igazad van...én sem vagyok az a sűrűn platformot cserélős..
3-4 évente meg úgyis megugrik a fejlődés annyira, hogy ne érje meg a meglévőre költeni
nekem jelenleg a fogyasztás lenne a fontos (jó alacsonyan böngészés közben) de ha nagy ritkán elindítok 1-2 játékot azért elfussoneladó: vadi új soundcore motion+
-
tixem
addikt
válasz lorcsi #27047 üzenetére
1155-nek is itt a vége, de az is igaz hogy i3-tól i7-ig semmi dolgod.
Én így látom, és annak ellenére hogy am3+ egy totál halott platform, erre váltottam. 2 évig kihúzom vele, addigra meg az AMD olyan apu-t csinál, hogy már dvga se fog kelleni.
-
lorcsi
veterán
most ezt nem feltétlen tőled kérdezem, inkább csak a témába vág
hogy az FM2 tokozást úgy hallottam nem fogja túl sokáig tartani az amd, asszem talán itt is volt a hírekben, hogy jön bő egy év műlva egy tök új..és hogy az FM2 csúcsa a mostani A10 5800
ha az intelt vezsem akkor meg az i3 3350-től lehet menni a 3770-igeladó: vadi új soundcore motion+
-
tixem
addikt
válasz Rawulf #27038 üzenetére
egyetértek, amd lehet hogy most gyengébb mint az intel, de jobban be van rendezkedve a jövőre, a mostani 7xxx széria élettartamát is kitolták. Ez dicséretes, most rendeltem be egy 7870-et és jó tudni, hogy nem tojna a fejemre legalább fél évig még.
Volt már inteles pc-m, de feleslegesem erős volt, egy tiszta amd konfiggal momentán jobban jár az ember, hosszútávon is. Eladtam az i5-öt, vettem egy visherát és több pénz maradt vga-ra
-
-
nagyúr
Esküszöm volt az előbb egy film valamelyik adón, aminek Gyilkos Cickányok volt a címe.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rawulf
őstag
A desktop piac szűkülése az Intelt fogja legjobban érinteni. Én egy markáns árcsökkentést várok 2014-ben az Inteltől.
Az AMD köszöni szépen. A konzolpiaccal kihúzzák egy darabig és még csak most jönnek a tableTTYeik.
Azért az Atom procikkal megmutatta az Intel, hogy nem szeret sokáig támogatni egy terméket, mint ahogy a Creative sem.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
válasz ebegab92 #27025 üzenetére
Az, hogy a 100W-os osztályba tartozik, nem biztos, hogy 100W-ot eszik. Egész más tészta, nem lehet rámondani, hogy egyiket vedd, másikat vedd, ugyanis a benne lévő multimédiás képesség kb egy ati 5670-essel van egy szinten, vagyis ha egy konvertálásnál tudsz 3 másodpercet várni, akkor a proci áráért tulajdonképp egy 12-14K-s videokártyát is kaptál, ha ez kevés, vegyél külön vga-t és egy intel procit...
Nekem A10-5700-asom van, amire kell arra tökéletes, nem akad, jól szalad, és a konnektorból kemény 42W-ot fogyaszt, ha ütöm-vágom, akkor 50-et.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ben800
aktív tag
Valakit esetleg nem érdekelne egy lg optimus 2x telefon ??
Elől-hátul hibátlan karcmentes,csak a műanyag keret kopottas
Ajándék tok+fólia,és persze az alap tartozékok. -
sss
őstag
Amúgy egy 100W körüli cpu meg mondjuk egy 35W-os cpu mennyi különbséget jelenthet egy havi villanyszámlán? Gondolom attól is függ, h mennyit megy a gép, de mégis nagyságrendileg mennyit lehet ezzel spórolni?
-
proper
őstag
válasz pmheros #27020 üzenetére
ezek az alternativák a kézenfekvők
játszani már nem nagyon játszok, ezért lesz szerintem 90% az fm2 front
4500-ra meg lehet huzni hogy pörögjön a gép a vga-ja pedig kiszolgálja a nfs world-öt
késöbb akár egy 6670-et mellé lehet tolnivga-t szombaton adtam el, procimat ma adtam postára
core i nekem még kicsit kesze kusza, csak ugy ontják a lapokat meg procikat ész nélkül alig lehet követni
na meg ha az igényeimnek megfelelően szeretnék gépet összerakni akkor 200k sem lenne elég lapra meg procira hogy netezzek veleráprobálok az fm2-re asrock a85x extreme 6 lappal meg a10 5800k
ha nem jön be akkor eladom és jöhet a core ién bőven megmaradtam volna 775 fronton mert a q9650 elég kemény volt de nincs értelmes lap már hozzá
a használtak meg hullanak mint a legyek pár hónapra meg már nem adok egy lapért 20k-t ami használt gari nélkül -
-
pmheros
őstag
-
biomassza
tag
válasz Digital #27017 üzenetére
Dr. Piros Györgyi esetleg?
-
Luighi
senior tag
válasz Digital #27017 üzenetére
Francia utcában van egy magánrendelő, ott volt kardiológus szaki.
-
Digital
addikt
Tudtok ajánlani valami jó kardiológust Szegeden?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
Sürgősen keresek Oroszországi exportban jártas embert, hogy helyre rakja a tévképzeteimet és félelmeimet! PM de mánis!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
LÁZ
addikt
Van 1 felesleges Skyrim Dawnguard kódom, 3k
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
válasz macilaci78 #27003 üzenetére
Nem eladó, még, de minden értelmes ajánlatot szívesen meghallgatok! Nem vagyok én semmi rossz eljótója
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
ebegab92
senior tag
válasz proper #26999 üzenetére
Ha AM3+,akkor mindenképpen csak FX-8350-et (Vishera),a Bulldozer FX-8120 már kifutott,és nem pont a legjobban sikerült cucc a kiforratlan architektúra miatt .Ha Intel,akkor bár jó az Ivy Bridge,de a melegedéssel valami kellene kezdeni,mivel csak paszta van a mag és a hőkupak között,így terheléskor jobban melegszik,mint az előd SandyBridge.FM2-ben nincs annyi kraft,mint az előző kettőben,de ott a pont,hogy van int.VGA-ja,ami használható játékra is valamilyen szinten.
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.