- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #13091 üzenetére
Pont erre gondoltam.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LÁZ
addikt
válasz martonx #13097 üzenetére
az olyan, hogy bemondod, hogy -péhá- , és a rendelkezésedre bocsájtok egy rizling vagy rosé fröccsöt, fizetési kötelezettség nélkül
és/vagy a borainkból kóstolhatsz vmit, ha a fröccshöz nem fűlik a fogad
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rhino666
addikt
válasz macilaci78 #13091 üzenetére
Én 150Ft-ért is vennék vagy 10 kilót...
2025 - a szólásszabadság halála
-
LÁZ
addikt
ha neaggyisten vége lesz ennek az esőnek, lehet jönni PH fröccsre a 11es standhoz
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
zeg
őstag
286, 386, 486 és hozzá való procikat, valamint P1 alaplapokat keresek megvételre.
P1-ből csak márkás darabok érdekelnek. Szétfolyt akku nem probléma, de a lapok legyen hiánytalanok(kondi, bios, stb.). Gyűjteményemet gazdagítják majd, elektronikai hulladékok átvételét másra bízom.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
macilaci78
nagyúr
Nyilván ismered a viccet: két zöldséges egymás szomszédságában, az egyiknél ki van rakva hirdető táblára: Citrom: 60Ft/kg Hősünk be is megy:
- Jó napot, 1kg citrom kérek.
- Sajnos elfogyott...
Hősünk megkívánta a citromot, át is megy a szomszéd zöldségeshez.
- Jó napot, 1kg citrom kérek.
- 150Ft lesz.
- De a szomszédban csak 60Ft!
- Akkor ott kell megvenni!
- De ott elfogyott.
- Na, ha nekem is elfogy, én is adom 60Ft-ért.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
cantus
tag
Sziasztok!
Nem tudom a sportszemüvegeknek van-e topicja, de itt is megkérdezem, hogy Swiss Eye nap/sport szemüvegekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Ha igen, akkor írjon már rám privit. Köszönöm.
-
Rick4
félisten
Másnál is 7500-nak látszik dominoval ez a teló? [link]
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szumoo
senior tag
Eladó vagy cserélhető: [link].
Első sorban CM Elite 370 érdekel, de bármilyen ajánlatot megfontolok.Sz.
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
Attix82
addikt
-
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #13076 üzenetére
Vigasztaljon a tudat, hogy még nem láttál "élőben"
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
macilaci78
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #13071 üzenetére
Csak ha bejelented. Netán blogbejegyzést is írsz róla
(#13073) veze
Kevesebbet kellene kommentelned
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #13071 üzenetére
én csak östag lettem, szintén ugy, hogy észrese vettem.. el is szomorodtam kicsit, ennyire telik az idö..
milyen jó volt seniornak lenni -
Rhino666
addikt
Gyerekek, PH! addikt lettem úgy hogy észre sem vettem...
2025 - a szólásszabadság halála
-
Polemius
senior tag
Semmi baj nincs vele, csak drága. Mármint ahhoz képest, hogy azzal az erővel egyszerű lemezkazettában is tarthatnád az értékeidet.
Nem véletlen, hogy nem látsz ilyenekből MABISZ minősítésűt (mindenképp olyat vegyél).
A legtöbbet annyira egyszerű kinyitni, hogy ha meglátnád, megijednél.
Szóval csakis kulcsosat, ebben az árkategóriában. És bár bútorszéf a neve, azért szép méretes fémdübelekkel a betonhoz/falazathoz rögzítsd.
Illetve attól függően milyen ingatlanban laksz, fontold meg a falba építhetőt (amit viszont szakszerűen kell beépíteni). -
ShadowX
őstag
Ez remélem csak vicc volt. (amúgy 2 tutira befér )
Azt hordanak, ami olcsóbb ott. Cigi és alkohol. A minőség nem számít, az ár a lényeg. Márpedig az az itthoni ár 40-50%-a. Ez elég a magyaroknak/románoknak.
A ruháért meg kajáért, elektronikai cuccokért azért járnak át, mert visszakapják a 27%-os áfát.[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Nem hiszem, hogy tartoznánk. Wifit meg bekapcsoltam, hátha.
Amúgy köszi a helpet. -
Syl
nagyúr
Ez mitől lehet vajon?
Nem fizetted be a csekket
(#13054) ShadowX
Nem értek hozzá, de elhiszem. Soha semmit nem csempésztem.
Ha valami kérdésest vittem, akkor azt szépen, jól láthatóan a hátsó ülésre tettem, hogy ha gond, majd szól a vámos. Nem volt ebből problémám. Pedig egyszer húsvét előtt egy teljes hátsó sonkát hoztam át Vámos nézi, kérdezi mi az. Én mondom. Megtapizta és csak mosolyogva intett, hogy húzzak el.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
sss
őstag
Adott egy T-s kábelnet, Cisco EPC3925 kütyüvel. A router kap ip-t, meg a gépek is. A telefon süket, illetve net sincs (restart/reset után sem). Ez mitől lehet vajon? Csak végső esetben zaklatnám a szolgáltatót.
-
Rick4
félisten
-
pintyesz
senior tag
Vennék s775-ös lapot!
Pirivátba...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
Most láttam kint a Széchenyi téren, esetleg a Klauzálon. Meg se néztem közelebbről, de vastag törölközők is voltak hímezve, meg sok cucc volt kitéve. Tesco cora butiksor tele van a hímzett, névre szóló cuccokkal, ott is megcsinálnak bármit.
-
veterán
van aki tud pólóra hímezni logót / feliratot Szegeden? Első körben 1 minta pólóra lenne szükségem,utánna lehet, hogy többre
-
Vicoo
senior tag
Eladó Nokia 6303 , valaki ? KATT
Illetve lenne vevő egy LG Optimus Onera, feketében ,memóriakártyával, fülsssel ,dobozzal ,garanciával ,adatkábellel stb, telenorosan ?
-
gabesz82
őstag
-
CSorBA
őstag
Van pár apróságom ami eladó: [link]
(ilyen olyan kábel, vezeték nélküli telefon, t-home digitális settop box, gamepad)
-
félisten
-
gabesz82
őstag
Még mindig eladó:
Daewoo DTZ-29G2K 70cm-es képcsöves TV hibátlan állapotban, nagyon keveset volt használva (6 éves, átlagosan napi fél-1 órát ment, de már 2 éve letakarva áll)(kép): 19000 Ft
PSN: Morfologus82
-
boba6
senior tag
jogsi nélküli motorcsónak bérlési lehetőségről van valakinek tudomása?
illetve Tiszai hajókázási lehetőségekről?
köszi... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #13033 üzenetére
20:15 fele tudok majd válaszolni
-
macilaci78
nagyúr
Emberek!
Az a pletyka. hogy a régi 43-ason felújítási munkálatok vannak, ennek fényében a Makó-Szeged vonalon az M43-ra terelik a népet és a pálya ezen szakasza díjmentesen használható a munkálatok ideje alatt.
Véleményetek szerint fel lehet ülni ennek a pletykának?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
maláj
addikt
jelentem alig vannak a borfesztiválon ...
-
ebegab92
senior tag
válasz FoxiestFox #13027 üzenetére
Üzletpolitika váltása történt Őskacatok közül már csak a kisebb méretük miatt is csak a videokártyákat,processzorokat és RAM-okat gyűjtöm.Adatlapon ott van,hogy mit vadásztam össze magamnak.Ez nem olyan gép,amiért csak úgy bementem a boltba,megkérdeztem,hogy melyik a legjobb gépe,aztán vittem és csá.Ezért vérrel verítékkel kutakodtam,sokáig kellett vele szenvedni,hogy legyen minden (ház,monitor,webkamera,lap,proci,RAM-ok,táp,videokártya,HDD).Szóval nem 2 napos buli volt,de megérte küzdeni érte
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #13027 üzenetére
Gondolom, kellett valami neki, ami akkor is stabil, ha a nagyot tuningolja.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
válasz FoxiestFox #13022 üzenetére
Max. 60 fokig engedd!Ilyen hőmérsékleten már nem szerencsés tartósan használni a gépet.55-60 fok még elmegy.Én a gyári Phenom II-es hűtőmet lecseréltem egy...Bulldozer hűtésére...Hát csodálatos akusztikai élményt nyújt,főleg 5-6000 RPM-nél (4 magosítani lehet,és amiatt kellett,de a hangja...
Keresek használt HyperTX3-atABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rhino666
addikt
-
félisten
egy athlon ii x2 250 mi hőmérsékletet visel el maximum?
az alap 3.0 helyett feljutottam vele stabilan 3.9ghz-re, és hát eléggé melegszik, a hűtőm meg kis szar.
tartósan terhelve 65 fok körül tanyázik -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #13011 üzenetére
Ehhe, én is 2 éve készülök bemenni egy kis póló- ügyintézésre, majd akkor ott összehozzuk.
Egyébként meg is ragadnám az alkalmat, a régebben vásárolt pólók hogy bírják, van valamiféle visszajelzés?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
word-be szeretnék szerkeszteni egy kupont - ahol csinálom, ott csak word van - képbeszúrással, hogyan tudom a szöveget félkörivesre varázsolni vajon, mivel a cucc kör alakú lesz.
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #13004 üzenetére
A cserepesen bekajáltunk egy nagy adag sültkrumpli-sült gomba- csirkecombfilé- pljeszkavica-kenyér menüt, és addig bírtuk üdítő nélkül. Szólhattál volna ha már ott vagyunk. De mi még nem is találkoztunk, honnan ismersz? Ugye nem maláj képeiről?
-
szumoo
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz szumoo #12997 üzenetére
Dehogynem. Elmentem bútorszéfet venni, mikor odaértünk, kiderült hogy van egy csomó cucc ami itthon még nincsen, vettünk virágtartót, virágládát, muskátlikat, locsolót, itthon rémlett, hogy valamit nem vettünk.
Miért láttál?49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.