Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz pschio #76519 üzenetére
Ilyenkor eselytelen, hogy bárkit is kapsz. Akik találsz azt meg inkább ne. Viszont télen kora tavasszal biztos találsz, mert kinti munkát nem tudnak vállani, bentit se akarnak túl sokan. Mi is késő ősszel festettünk plusz laminált padló, meg több ismerősöm így oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
válasz pschio #74070 üzenetére
Nekem ez az ember jóbarátom, csak az anyagot, meg némi plusz fizettem, tehát nem lesz pontos az infó, ráadásul 3-4 éve volt.
Csak saccolok, egy normális méretű autó 25 magassága lehet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyúr
válasz pschio #70540 üzenetére
Túl van egy kicsit spirázva nálunk ez a jogosítvány kérdés.
Úgy kellene, mint USA-ban. Leteszed az elméleti vizsgát (ami nevetségesen könnyű, de ha nem sikerül, akkor egyből próbálkozhatsz újra), utána saját autódat vezetheted felügyelettel. Azon megtanulsz, saját kocsiddal elmégy a gyakorlati vizsgára és ennyi. Borzasztónak hangzik, de valahogy nincs több baleset, mint nálunk, pedig "kicsit" több autó van és többet is vezetnek, mint itt...Aki él és nem boldog, az téved!
-
HaZse
őstag
válasz pschio #65442 üzenetére
En nem eroltetnem azt a 350-es tapot egy ilyen vga-val.
Ugyanis az fsp tap kb. 70%-at Dja le a 350wnak. A 6870-es kartya is fogyaszt rendesen. Es a tapot sem erdemes mindig a max. terheléssel hasznalni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
MODERÁTOR
válasz pschio #65341 üzenetére
Én egy nem akciós alkatrészt szerettem volna megvenni, de délelőtt óta nem tudom betenni a kosárba, mert "úgy látszik egész Budapest nálunk vásárol". Nyilván, a szokásos fővárosi vélekedés szerint Magyarország = Budapest.
Különösebben nem érdekel, majd megveszem holnap. Csak valóban érdekes, hogy évről évre ez a bf akció nem működik. Biztos sok időt / energiát rászántak, sajnálom őket mert ez megint csak elég nagy negatív reklám.
-
-
csoszogi
tag
válasz pschio #60489 üzenetére
Ez ugyan nem professzionális, de jó lehet, anno én ilyennel reparáltam meg a kifeslett kerékpár külsőt, illetve mikor kilyukadt volt hogy a belsőt is. Ez szövetes szalag, erős tapadású. Most a bőröndöm kerekét kellett javítani (félig leszakadt a külső gumi borítás), holnap kiderül beválik-e, akkor kell huzigáljam:
ez a másik is jó lehet szerintem:
vagy:
üdv
[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
válasz pschio #60298 üzenetére
Miután mindenki megnézte a saját hirdetéseit. Itt vannak az enyémek.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
félisten
válasz pschio #60298 üzenetére
Ezek mindenkinek a saját hirdetései.
Így csináld.Szerk.: ja, ez poén? Ok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
-
MODERÁTOR
válasz pschio #27071 üzenetére
Pl az is egy tök hangulatos, szinte szociológiai élmény, ha elmentek valami gusztustalan undorító kocsmába (Kőbölcső, vagy vasútállomás környéke) és nem okádásig iszok, csak elvagytok. Nem hiszem hogy ilyen randit sok elődöd szervezett a lánynak. Ha ezt kibírja a kapcsolat az elején akkor onnan már menni fog.
-
-
-
-
ebegab92
senior tag
válasz pschio #26220 üzenetére
Nálam meg a szokásos lap+CPU kombó
Hihetetlen élmény: már a 3. ember hív,hogy eladó e még a BP XI. ker.-i Bartók Béla utcai lakásom A poén az,hogy szegedi vagyok,lakást meg pláne nem árulok...
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
macilaci78
nagyúr
válasz pschio #26069 üzenetére
Csillagvizsgálónak nem kedvez az időjárás.
Hétvégi program: közös sütés-főzés... Több órás közös elfoglaltság benne az alkotás örömével és a munka gyümölcsének élvezésével. Valami süti, pörkölt/paprikás/tokány... Meg utána egy kis levezető testmozgás, séta például.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
válasz pschio #25840 üzenetére
Én szeretem a közlekedési káoszt.
Olyan aranyosak a kis kesergő emberek, hogy nem bírják kis ügyeiket intézni pár napig a megszokott sebességgel, csak csúszkálnak ide-oda a kis járműveikkel...
Na, ezért majd jól lehurrogtok biztos. De a télben ez is szép. Nem is értem, miért szereti a többség a nyarat jobban, én pl utálok megfőni a saját levemben. -
Agyasima
őstag
válasz pschio #24919 üzenetére
Ott szoktam venni, de az ára horror. Gondoltam, hátha tud valaki egy italdepót vagy valamit, ahol emberi ára van.
[szerk] meg még az is röhejes, hogy amíg itthon a 0,44 és 0,33-as kiszerelés amit kapni lehet, addig Írországban (és Angliában) azért van rendes, fél literes doboz is. A kocsmában meg ugye pintnyit adnak.
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
válasz pschio #24684 üzenetére
Ilyenkor az első kis utcába el kell vele gurulni, hogy ne akadályozzátok a forgalmat, majd ha éppen gyér a forgalom, a vonóhorogra fel kell akasztani az embert szájánál fogva, és menni egy gyors kört. Utána nem fogja kérdezni hogy hol a zsé.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
veterán
válasz pschio #24674 üzenetére
2 fokozatot esel vissza azaz m2-be kerülsz elvileg ez biztosító függő, hogy mennyivel nagyobb díjat jelent. évi díjban szerintem évi 5000-et jelenthet ... de ugye 3 év múlva lesz kb a0-as biztosításod ... tehát ezt még jó ideig fogod fizetni, szóval én azt mondom, hogy fizesd ki. Ha tényleg festeni kell akkor én a 20-at keveselleném, polírozásért viszont meg sok ...
-
vizslakutya
senior tag
válasz pschio #24674 üzenetére
Ha festett volt a löki (márpedig azt hiszem ezeknél az van),akkor valszeg nem elég a polírozás,egy picit rá is kell "ködölni" festékkel.
Így viszont a 20-as nem oly sok.
Ki kell számolni melyik a jobb,1 kár esetén Malus 2-be vág a rendszer,azt már neked kell megnézned ennek mennyi a vonzata,de ne feledd,ha letelik az 1 év,akkor még mindig csak Malus 1-be kerülsz vissza,tehát azt is számold hozzá + nem kapod meg a Bonus kedvezményed!
Persze megcsinálhatod azt is,hogy csináltassa meg és a számla alapján eldöntöd kifizeted a biztosítónak vagy vállalod a Malust.
De gyanítom ,ebben az esetben a hivatalos számla jóval több lesz,mint 20 ropi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Agyasima
őstag
válasz pschio #24170 üzenetére
A napfényparkos szemvizsgáló arcnak tőlem is jár az elismerés, kedves, sőt, amikor jeleztem, hogy csak akkorra érek oda hozzájuk, mire a munkaideje lejár, simán megvárt. A belvárosi Ofotértes nőnek volna mit tanulnia tőle. Mert ő meg pont az ellenkezője. Messzire elkerülendő.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror