Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #13893 üzenetére
Rakok bele 4GB ramot, és a 3 cellással elmegy 4 órát. Ugyanilyenem van, csak 8GB-os SSD-vel. Telepíett W7+ office+ minden ami kell, és emellett van még 2.3GB hely.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Digital
addikt
Holnap szükségem lenne 2db Blu-ray 25gb-os lemezre. Hol lehet kapni Szegeden? A MM baromi drága!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Denniss
aktív tag
-
Rick4
félisten
Srácok, van a vétellel szemben valami komoly indok? [link]
Most szólj, vagy hallgass örökre.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pmheros
őstag
Keresek:
AGP -s 6600 vagy 6200 -as nv karit. Passzív hűtés nem feltétel de előny. Hangos működés viszont kizáró ok.nem vagyok tökéletes
-
-
bolcsodal
addikt
Sziasztok!
Webdesignert keresnénk. Kutatócsoportunk számára szeretnénk ízléses honlapot készíttetni szegedi illetőségű céggel, személlyel. Részleteket priviben el tudom mondani, valamint referenciákat is privátba várom.
They drew first blood....
-
bitpork
nagyúr
válasz Old fox #13878 üzenetére
A koax átállásnál kezdtem, és digi központokkal, meg mux-okkal dolgoztam a legtöbbet ( pölö AXE)
De engem lehet szidni a majdnem teljes Inviteles DECT-s rendszerét is1996-ban indult a pálya és 6 évig foglalkoztam telekommal.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Attól függ: ha közalkalmazott akkor necces, mert ott státusztól függ, hogy jár é neki. Bár az új törvényeket még nem néztem, de 4 éve édesanyám védett korban 26 év után lett elküldve, és kiderült hogy közalkalmazottként neki nem jár.
-
maláj
addikt
jár végkielégítés ha elküldenek valakit 5 év után ???
-
bitpork
nagyúr
válasz Denniss #13870 üzenetére
Lehet így is érteni. Meg lehet egyszerű jóindulatú figyelmeztetésként is, ami egy eddig ismeretlen szolgáltatás lehetséges hátulütőjére világíthat rá.
Nem volt és nincs érdekemben bárki üzletét rontani, amennyiben egy leendő felhasználó miattam riadt meg, kérem ne féljen. És bocsánatot kérek ha véletlenül valaki félreértelmezhette az általam írtakat.
-
Denniss
aktív tag
-
szumoo
senior tag
Ha esetleg vkinek kell egy hangkártya, eladó egy SB Live! (SB0220).
Ára legyen egy üveg Corsendonk Agnus sör.Sz.
[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
Denniss
aktív tag
válasz bitpork #13868 üzenetére
Ez mindenütt így van. Itt is van egy reklám benne: "Free SMS: www.denniss.eu" .
Úgy vélem hogy az eleve elárasztó típusú reklámtevékenységtől -ami már visszaélés-, ez nagyon távol van. Amit te érzékeltettél az olvasóval az pedig pontosan ez. Ráadásul mindezt a gyanúkeltő hatást a legkisebb utánajárás nélkül lökted be.
A logika egyébként borzasztó egyszerű: népszerűsíteni, és nem pedig népszerűtleníteni szeretném az oldalam. Van közöttük különbség.
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Denniss
aktív tag
Igen, és a fujjongókat ledorombolva: NEM, NEM FOGOK VISSZAÉLNI A KITUGGYA MENNYI SMSEITEKKEL.
Nem fogom adatbázisba tárolni hogy hadd foglalja a tárhelyemet, és amíg visszaéléseket nem tapasztalok, addíg IP-t sem fogok loggolni. De ha igen, akkor is csak BAN célra.
A sok SMS küldés nem minősül visszaélésnek, használjátok egészséggel!
Én azt tapasztaltam hogy ha egyszavas SMS-t küldök az nem mindíg megy el annak ellenére hogy sikerességet jelez a szolgáltató. Érdemes a végére írásjelet (pontot, kérdő vagy felkiáltójelet) tenni.
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
bitpork
nagyúr
válasz Denniss #13864 üzenetére
Pech: hosszú évekig táviteltehcnikát és digitális telefon központokat, majd felügyeletet szereltem és üzemeltettem az Ericssonnál. Nem 1 sms szerver szárad a lelkemen, többek között szegedi ,akkor még, Matávos is.
Éppen ezért vagyok vele tisztában: semmi nincs ingyen.Sőt, ha Te esetleg az a Döniss vagy aki a DECT-s rendszer idején ott ültél a torony felügyeleti szobájában, akkor még ismerjük is egymást....
[ Szerkesztve ]
-
-
Denniss
aktív tag
válasz bitpork #13855 üzenetére
Mindíg elcsodálkozom az ilyen okos hozzászólásokon.
Nekem erről az jut eszembe hogy ha a megnyilvánuló képes lenne ilyesmit létrehozni, akkor mennyire élne vele vissza.
-
Denniss
aktív tag
válasz pschio #13853 üzenetére
Igen, mert változtak paraméterek, és emiatt féllábonállós üzenetet kaptál.
Mostanra működővé tettem a régit is, de EZ AZ IGAZI .Bocsánat, de tegnap az első próbák után kellett javítanom rajta.
-
Denniss
aktív tag
Rick!
Ez egy ingyenes szolgáltatás. Nemár hogy ilyen kérdésekkel bombázol!A beírt telefonszámokat felhasználjuk. Méghozzá arra hogy az általad küldendő üzenetet elküldjük a címzettednek.
Igen, kerül egy www.denniss.eu -s reklámszöveg a végére. Baj?
-
Andi45
csendes tag
Helló!Eladó iphone-t keresek elfogadhat áron.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Polemius #13840 üzenetére
Nálam a pálmát az a kisgyerekével a gyerekülésben kerékpározó anyuka vitte, aki a Boldogasszonyon a vasútállomás felől jövet az úttesten (!) haladt a Szivárvány utcától az Aradi térig és cseszett felmenni a bicikliútra. A Demszky-csöcsök miatt esély sem volt előzni, kikerülni, így a mögötte lévő kocsisor lakodalmas menet módjára dudálva követte.
Az rendben van, hogy a gyermekáldás olyan, mintha az anyuka a szíve a testén kívül dobogna, de hogy az agyát is deportálja, az közröhej...
Az, hogy valaki szabálytalan, meggondolatlan, balesetet okoz és esetleg eltapossa a közlekedés többi szereplője, megesik. Utolérhető, megfogható, felelősségre vonható az illető. De az ilyen emberi hülyeséget mivel lehet szankcionálni? Gumiszobát érdemelne, de arra a társadalom meg harapna...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
Srácok, én nem mondom, hogy az autósok szentek, de ott legalább van műszaki (persze tudjuk ez a dolog hogy működik) ami kiszűr egy egy használatra alkalmatlan autót, az öregnek azonban zéró féke volt.... A rendőrök kimentek hozzá, kihallgatták ott, a másik meg megnézte a bringát, semmi fék. A probléma eleve ott kezdődik, hogy a bringásokat nem vágják meg a szabálysértéseikért, plusz nulla kresz ismeret a jelentős részénél (és itt tényleg tisztelet a kivételnek, de 14 év alatt és 50 fölött valahogy exponenciálisan csökken a táblát, szabályokat ismerők, és alkalmazni tudók száma) és persze a műszaki állapot, pedig egy bringára nem olyan egyszerű sokat költeni.
Sokszor megyek be az Algyői úton a városba, a bringás bőszen teker befelé az úton, holott kint van a főútvonal tábla, az út mellett végig ott a szervizút, és még egy járda jobbról, balról is. Tudjuk mi a szabály, nem mehet a főútvonalon, ha van a kerékpározásra alkalmas járda vagy egyéb út. Totál szabálytalan, és szerintem neki is, nekem is veszélyesebb, mintha lent menne. Akkor miért nem teker odalent? Mert ha előnye lenne, megérteném, de nincsen. Erre miért nem mozdulnak a rendőrök? Nem kívánom én más baját, de mégse kellene pl az ilyen féknélküli gépeket az utakra engedni, múltkor valakit megbüntettek talán egy csengőhiányért is.
Elég komoly probléma lett ebből így is, de akár halálesettel is végződhet egy ilyen csattanás.
Köszönjük, nemsokára megyek érte, viszem a rendelőbe, szerencsére már csak a leletekért megyünk..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veterán
két gépem eladó lenne megfelelő érdeklődésesetén:
az egyik egy antec házas htpc még anno bobától lett véve.
- e4500 proci
- 1 giga ram
- 3650-es 512 MB ramos videókártya
- dvd író
- ninja mini passzív hűtő
- 1 vinyó (pontos méretet nem tudok talán 250 GB)
- 2 db halk 12-centis venti az egyik 0 km-es mert sose volt használva a másik végig 5 volton járt.
Ez a gép nem volt sokat járatva, mert filmeket nem ezen szedtem le ezen csak lejátszva voltak. Full hd filmek mennek rajta minden gond nélkül (jelenleg linux + XBMC -vagy mi - van rajta)a másik gép egy foxconn (asszem) házas microatx vagy miniitx-es home server
- intel atom board
- 1 giga ram
- 1 vinyó (talán 400-as)
Ez a gép nem sokat volt kikapcsolva kb 2 év folyamatos használat van benne... torrent ment rajta, bár torrent ténylegesen csak fél évig amúgy fájl és svn szerver volt (az utolsó 1 évben csak svn szerver)ezen túl még:
1 TB-os hitachi sata vinyó (gari már szerintem nincs rá - ez is bobás)
Samsung i8910 HD telefon 2,5 éves kártyafüggetlen telefon (nem volt dobálva de a fém kereten látszik a zsebben hordás ... fénye lekopott és karcos a gorilla glas üvegen jelentős karc nincs ha érdekel valakit megnézem konkrétan eddig nem vettem észre, hogy lenne rajta karc.
külső 3,5-es sata keret (ebben van az 1 teras vinyó)
64 gigas SSD még 2. szériás, 1,5 évet ment laptopban azóta usb "pendrive-ként" használom néha van 2,5-es usb ház hozzá ami aluminium, de karcos rendesenmost hírtelen ennyi ... majd még körbenézek...
ja és esetleg eladó egy férfi kerékpár (fehér) kb 100 km van benne, kódzáras lakattal, lábtámasszal első hátcsó gumival felcsatolható (600 ft) intersportban lett véve. A keró végig tárolóban volt tartva...
plusz van még pár darab Ghoo Tab 7000 tablet bemutató darabok nettó kisker ár alatt csak a fólia karcos rajtuk ... kiegészítők és állapot alapján 16-20-24 ezer ft / db
- 24000 ft: töltő usb kábel otg kábel tablet
- 20000 ft: 1 esetleg 2 tartozék hiányzik
- 16000 ft: max 1 tartozék van minimális karc a készülékena tablet 1 vagy 1,5 GHz-s procit tartalmaz (hol így írják hol úgy) android 4.0 van rajtuk (asszem 2-n 2.3 de frissíthető), mali 400 grafikus gyorsító, wifi (3g nincs), 7" 480x800-as felbontás. 1 év garancia...
[ Szerkesztve ]
-
Denniss
aktív tag
IgyenSMS már Szegeden is!
Mi kellhet még a bódottághoz?Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Zoli1222
addikt
Hali!
Van vkinek itt tapasztalata a dormeo matracokkal? Vagy ~100.000HUF-ért melyik matrac volna a legjobb választás?
-
MODERÁTOR
válasz tucsok. #13830 üzenetére
Én itt olvastam, hogy elismerték hogy tényleg ők igazoltatták őket:
[link]"A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc tájékoztatta portálunkat az ügyről. Elmondása aszerint az érintett sakkozók feljelentést tettek a rendőrségen, amit a Szegedi Nyomozó Ügyészség vizsgál meg bántalmazás hivatalos eljárásban bűncselekménye tárgykörében. Megtudtuk, hogy az érintett arab sportolókat a rendőrök igazoltatták, illegális határátlépőket kerestek, ennek során szenvedett sérüléseket a Egyesült Arab Emírségek sakkozója."
-
Polemius
senior tag
Ma reggel én is láttam egy* kerékpárost, amelyik eddig mindent überelt:
A múzeum magasságában bukkant fel, az úttesten (ugye ott van mellette a kerékpár út, ott kellene haladjon), aztán a körforgalomba balra(!) bevágott, jobbról-balról kerülgette az autókat, aztán az Anna-kútnál szépen egy piros jelzésen áthajtást is bemutatott. Gyakorlatilag minden lehetséges szabályt megszegett.*Az sajnos már mindennapos, amikor figyelmen kívül hagynak szabályokat, de ez teljesen tudatosan közlekedett keresztül mindenen.
-
veze
őstag
válasz tucsok. #13830 üzenetére
A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Sztanka Ferenc megerősítette, a sakkozók feljelentést tettek, amit a Szegedi Nyomozó Ügyészség vizsgál. Elismerte, az érintett arab sportolókat a rendőrök igazoltatták, illegális határátlépőket kerestek, ennek során szenvedett sérüléseket az egyik sakkozó. A szóvivő elmondta, hogy az ügyészségnek három napja van a vizsgálatot lefolytatni, és megállapítani, hogy az intézkedés jogszerű volt-e,
[link]Luighi: itt? (most nem probáltam)
[ Szerkesztve ]
-
Luighi
senior tag
Nem tudjátok hol lehet élőben M2-t nézni (neten)?
-
veze
őstag
ezt én is megfigyeltem már..(épp tegnap konstatáltam magamban sokadjára a tényt)
hogy...a bmw, vagy mercedes vagy mindegy milyen, sok millás terepjáró ha megy a belvárosban, a vezetője az mindig telefonál!!!
és nem kihangosítóval, hanem a kezében a fülén..nyilván a kihangosítót be se lehet szerelni egy ilyenbetorkos csütörtököt én is messze elkerülöm
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Airwalk iPhone 4S fehér gumi tok (vadi új, bontatlan) 1k
Vodafone 246 (Vodafone függő, használt, hibátlan) 2k
Gigabyte PCI 54Mbps WiFi GN-WP01GS (haszált, hibátlan) 2k
Motorola HT820 Stereo Bluetooth headset (használt, hibátlan) 5k
Huawei IDEOS S7 Slim WiFi only S7-201w (használt, hibátlan) 30k
LG 32" (82cm) HD ready LCD TV 32LG2000 (használt, hibátlan) 60kAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
Digital
addikt
Szombaton mentünk a Híd utcán a Belvárosi híd felé, jött egy Német rendszámos Mercedes SLS AMG , fordult volna a Roosevelt téri halászcsárdához, de majdnem vitt magával két bicajost is! Az autós mentségére legyen mondva lépésben haladt, inkább a helyismeret hiánya miatt bénázott! Viszont a V8-nak csodás hangja volt!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Syl
nagyúr
válasz Digital #13826 üzenetére
Ma engem is majdnem elcsapott egy köcsög, telefonáló, újgazdag terepjárós. Mert olyan qrva sürgős dolga volt. Kerékpárút meg elsőbbségadás kötelező tábla nem számít... Az ilyet legszívesebben kirángatnám a kocsiból és ott helyben beleülnék a gyomrába!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
válasz ShadowX #13823 üzenetére
Ebben teljesen egyetértek veled. Pénteken voltam Pesten, amit egy délután alatt átéltem... Gyakorlatilag csak azért nem ütött el a villamos, mert - szabálytalanul - ki tudtam előle térni, ugyanis a kedves többiek simán rászorítottak a sínre. Neked mennek, ha nem mész odébb, stb. Nagyon nem szeretem az ottani közlekedést.
-
Digital
addikt
Sajnálom anyukádat, de általánosítsunk!
Engem ma háromszor akartak legombázni az autósok, két esetben pont arra felétek ugyanabban a kereszteződésben! Az autósoknak ott virított az elsőbbségadás kötelező tábla, de valahogy sz@rtak rá! Lassítok, ők meglátnak, megijednek, erőteljes fékezés, majd bámulás az oldalt lévő házakra...
Jobbulást anyudnak!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Rick4
félisten
válasz ShadowX #13823 üzenetére
Mondasz valamit, én egyébként sosem megyek sehova leárazott, akciós, olcsó xarokért, mivel utálom a sok embert akik 2Ft-ért az anyjukat is +b..... Még a torkos csütörtökön se megyek sehova, majd másnap, mikor a sok barom otthon ül, a fesztivál alatt a Széchenyi térre is csak délben mentem ki egy ebédre, mikor nem voltak sokan.....
Sajnos ez van, és valóban egyre rosszabbak.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ShadowX
őstag
Kezdem úgy érezni, hogy valami oknál fogva egyre hülyébbek az emberek ebben az országban. Azt a nyamvadt anna vizet is úgy viszik, mintha holnap elfogyna. De nem csak az anna vízről van szó. Elvesztették az emberek a józan ítélőképességüket. Mintha kiveszett volna az emberség mindenkiből. Senkit nem érdekel a másik, csakis saját maga...tapossuk agyon a másikat, ha nincs okunk rá, akkor csak azért mert jól esik. Engem nem is a kis fizetések, meg a nehéz megélhetés zavar ebben az országban, hanem a rengeteg paraszt. Valaki írta itt a balkáni besorolásunkat. Én már régóta a balkán egyik férgének tartom a magyart. Akinek nem inge...
-
Rick4
félisten
Egyébként hogy ma jó napnál is rosszabb legyen, készen lett a drótkerítésezés, eredmény a mesternek egy bal kartos vénametszés, egy bal mutatóujjas bőrmetszés csontig, és a jobb alkarján pedig egy snassz 2 centis vágás. Eü doboz, nyomókötés, gézlap, minden, ami kell.
Ez még semmi, nemrég telefonált az anyám, mentek át a hugommal a zebrán az apeh-nél, rendben megáltak nekik, viszont a megálló autósok mellett elkerekezett (bringával) egy öreg kb 30 liter anna vízzel felszerelkezve, és eltalálta anyámat, akit épp 1.5 hete műtöttek epekővel, jelenleg nordic walking bottal jár, mert 3 helyen van gerincsérve, szóval ez se hiányzott, de olyan faszán sikerült a manőver, hogy anyámnak bal csuklócsont törés, és mellé ugyanott egy szalagszakadás, bordazúzódás, az öreg bringástól, vizestől ráesett.
Mindjárt megyek meglátogatni, gipszelt kézzel fekszik otthon, így járni se bír, mert nem tudja fogni a botot. Faxom a sok köcsög biciklisbe de tényleg...
Szóval jó nap ez a mai..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ShadowX
őstag
válasz ebegab92 #13817 üzenetére
Ez a gondolat azoknak a fejében meg sem fordul akik rabolnak, ölnek, nem dolgoznak, stb... Ez csak a normális, ép eszű emberek dilemmája. Ezt a munkahelyen is észrevettem. Csak én aggódok azon, ha van valami, ami határidős és szeretném jól megcsinálni. Aki egész nap lóg és nem csinál semmit, az meg panaszkodik, hogy milyen kevés a fizetése és méltatlankodik, hogy mekkora szemetek a munkaadók...vajon miért...
-
veze
őstag
-
ebegab92
senior tag
Ennyire rossz a helyzet Szegeden,hogy ilyen sok a betörés?
Azért a gondolat is felháborító,hogy egyesek egy betörés után nyugodtan tudnak aludni,illetve nem gondolnak arra,hogy a tulajdonosa mennyi energiát fektethetett bele adott tárgy megvásárlásába.ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rick4
félisten
Azóta megvédheted a saját életedet és a tulajdonodat, vagyis pl vascsővel szilánkosra törheted minden végtagját, ha elkapod. Szerinted hívnék rendőrt? Egy alapos verés után még az algyői tisza hídhoz is elfuvaroznám...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #13785 üzenetére
Város másik végén hibátlan volt 14 órakor.
-
ShadowX
őstag
-
ben800
aktív tag
ipod touch 4 Eladó,cserélhető occón!!
-
Luighi
senior tag
Ha van valakinek google adwords kuponja, méltányos áron átveszem!
-
maláj
addikt
látatlanban kellene megoldást találni a lentebb idézett kérdésre
"óra mellett van 1 ilyen kék kockába ffa" + "msn indítására eltűnt"
ez miez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest