Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

Dudálni nem szoktam, szvsz meg is lincselnének a többi lakók, de még az utcában lakók is (én is rühellném, ha egész nap dudálas lenne az utcában) . Ez egy 30-as övezet, mindenhol társasházak, garázsok az aljaikban. A kapuban van sárga villogó, ami a gyalogosoknak jelzi, hogy nyitva a kapu.
    Kamerám nincs,de ezek után szerintem veszek az autóba egyet.
    A történet vége annyi volt, hogy miután emberünk telefonon percekig magyarázta a rendőrségnek a kapubeállót elállva a semmit, nekem meg időre kellett a gyerekeket vinnem az iskolába, miközben nem történt semmi Apuka ijedtségén kívül. Tőle messzebb álldogáltam a gyerekeimmel, és próbáltunk rájönni, hogy mi baja Apukának. Egy idő után megelégelve a telefonos bohóckodását, elindultam az Apuka felé, hogy legalább legyen tényleg miért kihívnia a rendőrséget.
    Mikor karnyújtásnyira értem, annyit mondott a telefonba: akkor inkább nem eszkalálom tovább a helyzetet, és gyorsan elhúzta a csíkot a gyerekkel.
    Szvsz hálásnak kellett volna lennie, hogy ennyire óvatosan álltam ki, és jók voltak a reflexeim, nemhogy még neki elállnia az utat, és rendőrt hívni, mikor nem is történt semmi.
    De azóta is motoszkál bennem, hogy mi lett volna, ha a gyerek megsérül, akkor ki lett volna a felelős. Apuka, mert nem vigyázott a gyerekre, vagy én, bármilyen óvatosan is állok ki?

Új hozzászólás Aktív témák