- PSti: Volt már problémád az új típusú VGA csatlakozással?
- bitpork: Balcsis tali 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Egy akkus fűnyírók összehasonlítása: OBI (LUX) - ALDI (Ferrex) - LIDL (Parkside)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Pajac: Vízibicikli
-
99000 - 98901
102466 - 102001 102000 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 97901 97900 - 97801 97800 - 97701 97700 - 97601 97600 - 97501 97500 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabzoltan1
tag
azért itt éléggé baráti a társaság.hátha lesz segitség.
jah és nem ördögi vigyor.
-
tlac
nagyúr
sziasztok.
segitségre lenne szükségem.
van egy qnap ts 231+ nasom amiben 1db lemez volt,mostanra elfáradt.
vettem egy másikat és az adatokat szeretném az egyikről a másikra áttenni,de nem sikerül j(l)uzer vagyok nem értek hozzá.valaki tudna ebben segiteni?
irtam a megfelelő forumra is de a luzereket nem szeretik.
itt sem
-
szabzoltan1
tag
sziasztok.
segitségre lenne szükségem.
van egy qnap ts 231+ nasom amiben 1db lemez volt,mostanra elfáradt.
vettem egy másikat és az adatokat szeretném az egyikről a másikra áttenni,de nem sikerül j(l)uzer vagyok nem értek hozzá.valaki tudna ebben segiteni?
irtam a megfelelő forumra is de a luzereket nem szeretik.
-
martonx
veterán
Jó, nyilván a maga szintjén mindenki nyomorog. Én pl. szeretnék egy új motort a meglévő mellé. De nem telik rá, ha így nézzük én is rászoruló vagyok

-
macilaci78
nagyúr
-
lorcsi
veterán
Gondolom, a lokáció miatt. Kevesebb autó, kevesebb lakótelep, több zöld, ott a munkahelye, vagy a gyerek sulija. Mindegy, nem?
Ha neked mindegy, akkor miert valaszolsz helyette ?

-
macilaci78
nagyúr
-
SirRasor
addikt
-
lorcsi
veterán
-
martonx
veterán
-
tisn
veterán
Én jó ideje már értékhatárt se húzok. A legutolsó, amikor próbáltam bármit is eladni 8 db bontott tetőtéri ablak volt 2021-2022-ben. Nyilván bontott, öreg, de egyébként fullos (külső belső árnyékolókkal stb.) Velux ablakok voltak, újonnan egyenként 300K lenne darabja (plusz árnyékolók, amik külső belső 15-15K újonnan). 8db így felszerelt ablakot hirdettem egy csomagban összesen 80K-ért.
És jöttek az emberek megnézni (eleve mit nézel meg egy 15 éves bontott ablakon, amik minden irányból le lettek fényképezve, velux link a hirdetésben, pontos méretekkel stb), rohangálhattam haza. És mindenki rácsodálkozott. Ja, hogy ez bontott? Ja, hogy ez nem új? Ja, hogy beépítő keret nincs hozzá? Ember, ez bontott, ahogy le is volt írva a hirdetésben, a beépítő keret az egyetlen, ami drasztikusan sérül bontáskor, beépítő keretet meg újonnan lehet 20K-ért venni.
Végül egy valaki jött, hogy minden kiegészítőt megvett róluk 50K-ért, magukat az ablakokat meg ismerősnek odaadtam tüzifának ingyen. Hogy a bennük lévő üveggel mit csinál, már legyen az ő dolga. Hónapokig tároltam, kerülgettem az ablakokat, cipekedtem velük rengetegszer.
Szóval ez volt az utolsó, amikor bármit is meghirdettem. Bármi is kerül elő itthon, vagy kuka, vagy ajándék, ha tudom, hogy kell valakinek.nekem egy hazra lenne szuksegem sracok, lehetoleg 100m2+ ujepitesu, ujszegeden
-
Stylewars_kp
őstag
-
martonx
veterán
Én érték határt húzok általában.
Ha több vesződés meghirdetni, esetleg még csomagolni és feladni is, mint amennyit ér a cucc, akkor tipikusan én is vagy elajándékozom, vagy valami gyűjtőbe leadom tömegesen.Van pár régi bútor most is ami még a lakással maradt itt és gondolkodom el kellene tüntetni. De pl. ezt az "ingyen elvihető" dolgot se merem meglépni Facebook-on, mert tippre az az ogrék egészen új hadát vonzaná be, akiket még a társasház kapun se akarok beengedni, nem hogy a lakásba felengendi.

Én jó ideje már értékhatárt se húzok. A legutolsó, amikor próbáltam bármit is eladni 8 db bontott tetőtéri ablak volt 2021-2022-ben. Nyilván bontott, öreg, de egyébként fullos (külső belső árnyékolókkal stb.) Velux ablakok voltak, újonnan egyenként 300K lenne darabja (plusz árnyékolók, amik külső belső 15-15K újonnan). 8db így felszerelt ablakot hirdettem egy csomagban összesen 80K-ért.
És jöttek az emberek megnézni (eleve mit nézel meg egy 15 éves bontott ablakon, amik minden irányból le lettek fényképezve, velux link a hirdetésben, pontos méretekkel stb), rohangálhattam haza. És mindenki rácsodálkozott. Ja, hogy ez bontott? Ja, hogy ez nem új? Ja, hogy beépítő keret nincs hozzá? Ember, ez bontott, ahogy le is volt írva a hirdetésben, a beépítő keret az egyetlen, ami drasztikusan sérül bontáskor, beépítő keretet meg újonnan lehet 20K-ért venni.
Végül egy valaki jött, hogy minden kiegészítőt megvett róluk 50K-ért, magukat az ablakokat meg ismerősnek odaadtam tüzifának ingyen. Hogy a bennük lévő üveggel mit csinál, már legyen az ő dolga. Hónapokig tároltam, kerülgettem az ablakokat, cipekedtem velük rengetegszer.
Szóval ez volt az utolsó, amikor bármit is meghirdettem. Bármi is kerül elő itthon, vagy kuka, vagy ajándék, ha tudom, hogy kell valakinek. -
tisn
veterán
Ha több vesződés meghirdetni, esetleg még csomagolni és feladni is, mint amennyit ér a cucc, akkor tipikusan én is vagy elajándékozom, vagy valami gyűjtőbe leadom tömegesen.Van pár régi bútor most is ami még a lakással maradt itt és gondolkodom el kellene tüntetni. De pl. ezt az "ingyen elvihető" dolgot se merem meglépni Facebook-on, mert tippre az az ogrék egészen új hadát vonzaná be, akiket még a társasház kapun se akarok beengedni, nem hogy a lakásba felengendi.

igy jartam 10 eve a tuzhellyel. jo volt, de mar eleg koszos (elozo lako), meg nehany helyen lejott rola a festek, ahogy megszortam zsiroldoval, felraktam ingyen elvihetonek, telefonalt egy no, normal hangja volt, mondom jojjenek, olyan feketek voltak mint a korom. de semmi gond nem volt, elvittek, es ennyi.
-
DarkByte
addikt

-
martonx
veterán
Ritkán járok mostanában Szegeden, de ha van ilyen kisebb lomis cuccod azt szívesen fogadom. Környékben ismerek több rászoruló családot, nekik szoktam tovább osztogatni.
Most is van falióra, szék, 16-os kerekű jó állapotú váltós gyerek bicikli stb. Viszont ezekkel most egy fórumtársat szeretném támogatni, ahogy látom eléggé ráfér.
-
Stylewars_kp
őstag
Ritkán járok mostanában Szegeden, de ha van ilyen kisebb lomis cuccod azt szívesen fogadom. Környékben ismerek több rászoruló családot, nekik szoktam tovább osztogatni.
-
FoxiestFox
félisten
Fb marketplace + a hirdetés megosztása a releváns kerület adokveszek csoportjaiba, én így tolom Budapesten, a legapróbb dolgot is 1 napon bleül el szokták vinni.
Igaz, én úgy árazok, hogy eladjam, ez segít.Tény, itt az érdkelődők színvonala jóval a Hardveraprós alatt van, de ami itt nem ment el hetekig, ott elment 24 óra alatt szinte minden esetben.
-
ShadowX
őstag
-
SirRasor
addikt
A Vinted kimondottan használt ruha árusításnak van elvileg, elég részletes keresője van, még valami csomagautomatás integrációja is van a forgalmat lebonyolítandó.
(ahogy közben -Tsaba- is írta, köszi!
)Facebook egyre jobban idegesít. Pár percnél többet képtelen vagyok rajta eltölteni. Kb. egy-két csoportot szoktam célirányosan csak meglesni (pl. edzős) hogy van-e valami fontosabb hír amiről tudnom kellene, majd angolosan távozom amilyen gyorsan csak lehet.

Eddig aktív apróhirdetésnél is az volt a tapasztalatom hogy csomó értetlen ember kérdezgeti azt amit két kattintással elolvashatott volna a hirdetés szövegéből. Ilyen van HA-n is amúgy, de arányaiban sokkal kevesebb. Kiszűröm a kellemetlen emberek jókora részét érzésre azzal hogy meg se próbálom FB-n hirdetni mostanra a dolgaim.Thx, tegnap beregisztráltam, átnéztem az egészet de nem tetszik.
Még egy darabig elszórakázgatok a PH!-jófogás-Facebook hármassal, de már évek óta "tolnak" afelé a kedves vásárlók, hogy csak PH! maradjon ha drága dologról van szó + martonx megközelítése inkább. -
martonx
veterán
Én már jó ideje sehol semmit sem hírdetek inkább. Amit lehet és értéket képvisel elajándékozom, amit meg nem, azt kidobom.
-
DarkByte
addikt
Az FB katasztrófa. Le van fényképezve a cucc colostok mellett erre rám ír, hogy mekkora. Mondom, nézze meg a fényképet legyenszives, amin természetesen felháborodik. A másik meg rámír, hogy túl olcsón adom, biztos lopott. A végén meg kisül, hogy ő is árul olyat és nem veszi meg tőle senki és én most elhalászom előle a potenciális vevőit...
Lehet kicsit gonosz vagyok, de azzal hogy nem a legkisebb belépési küszöb Facebook Marketplace-en árulsz valamit, hanem kicsit rejtettebb helyeken, az átlag idióták mosdatlan hordáit jól megszűröd.
(Kíváncsi lennék mennyivel jobb a helyzet mondjuk egy Jófogáson.)
Az totál meglátszik a Facebook-on hogy kb. közmű lett idehaza és boldog-boldogtalan ott éli ki magát, ott vezeti le a napi feszültséget. -
Valkűr
addikt
Facebookon nekem eddig semmit sem sikerült eladnom! Tele kamu eladokkal, és vevőkkel. Senki sem mer már ott vásárolni! Itt , vagy a saját csoportunkban egy hét alatt több cuccot adok el mint a Marketplace
-
Ted_Beneky
senior tag
A Vinted kimondottan használt ruha árusításnak van elvileg, elég részletes keresője van, még valami csomagautomatás integrációja is van a forgalmat lebonyolítandó.
)Facebook egyre jobban idegesít. Pár percnél többet képtelen vagyok rajta eltölteni. Kb. egy-két csoportot szoktam célirányosan csak meglesni (pl. edzős) hogy van-e valami fontosabb hír amiről tudnom kellene, majd angolosan távozom amilyen gyorsan csak lehet.

Eddig aktív apróhirdetésnél is az volt a tapasztalatom hogy csomó értetlen ember kérdezgeti azt amit két kattintással elolvashatott volna a hirdetés szövegéből. Ilyen van HA-n is amúgy, de arányaiban sokkal kevesebb. Kiszűröm a kellemetlen emberek jókora részét érzésre azzal hogy meg se próbálom FB-n hirdetni mostanra a dolgaim.Az FB katasztrófa. Le van fényképezve a cucc colostok mellett erre rám ír, hogy mekkora. Mondom, nézze meg a fényképet legyenszives, amin természetesen felháborodik. A másik meg rámír, hogy túl olcsón adom, biztos lopott. A végén meg kisül, hogy ő is árul olyat és nem veszi meg tőle senki és én most elhalászom előle a potenciális vevőit...
-
SirRasor
addikt

Eddig aktív apróhirdetésnél is az volt a tapasztalatom hogy csomó értetlen ember kérdezgeti azt amit két kattintással elolvashatott volna a hirdetés szövegéből. Ilyen van HA-n is amúgy, de arányaiban sokkal kevesebb. Kiszűröm a kellemetlen emberek jókora részét érzésre azzal hogy meg se próbálom FB-n hirdetni mostanra a dolgaim.Köszi; meg fogom nézni.
Facebook egyre jobban tiltólistás. Vagy BOT ír, vagy cigány jön aki ellopja közben a mobilomat, amit végül sikerül visszaszerezni (komolyan megtörtént), vagy csak szimplán tele van kéretlen reklámmal, aminek a felét az Ublock sem szűri. -
DarkByte
addikt

Eddig aktív apróhirdetésnél is az volt a tapasztalatom hogy csomó értetlen ember kérdezgeti azt amit két kattintással elolvashatott volna a hirdetés szövegéből. Ilyen van HA-n is amúgy, de arányaiban sokkal kevesebb. Kiszűröm a kellemetlen emberek jókora részét érzésre azzal hogy meg se próbálom FB-n hirdetni mostanra a dolgaim. -
SirRasor
addikt
Renault Clio 4-hez jó üléshuzat kell valakinek?
~6 éves, egész szép állapotban van még. Most kéne mosni, de inkább kidobjuk. Azaz információáramlási hiba miatt véletlen ki lett mosva, tehát még tiszta is
Kezdésnek 5k-ra gondoltam, de bármilyen ajánlat jöhet.
Más: 23k volt egy vastag autótakaró ponyva, de macera miatt nem használom. L-es méret, Suzuki S-Cross-ra jó.
Bármilyen ajánlatot meghallgatok.Lejárt a 15 perc szerkesztési idő...
Suzuki Sx4 S-Cross autótakaró Ponyva, Mobil Garázs Hatchback/Kombi L2 Kegel 430-455 Cm - 15k
-
SirRasor
addikt
Renault Clio 4-hez jó üléshuzat kell valakinek?
~6 éves, egész szép állapotban van még. Most kéne mosni, de inkább kidobjuk. Azaz információáramlási hiba miatt véletlen ki lett mosva, tehát még tiszta is
Kezdésnek 5k-ra gondoltam, de bármilyen ajánlat jöhet.
Más: 23k volt egy vastag autótakaró ponyva, de macera miatt nem használom. L-es méret, Suzuki S-Cross-ra jó.
Bármilyen ajánlatot meghallgatok. -
-Tsaba-
tag
Szerintem a legjobb piactér jelenleg, (majdnem) jobb mint a HA. Egyrészt ugye van értékelés vevő és eladó részről is (Marketplace-ról ez hiányolom legjobban), másrészt nem bukhatod el még a szállítási költséget sem (már ha eladó vagy, mint pl a jofogás foxpostnál -> ott elhárít minden felelősséget a jofogas -> nem is fogok meghírdetni ott már semmit emiatt), a "pénzmozgást" is felügyelik (saját vinted számla, ill zárolják az összeget míg le nem okézza a vásárló -> emiatt kicsit csúszhat a kifizetés), a jelentéseket is komolyan veszik, egyedül talán abban van nehéz dolguk hogy a hamisítványokat kiszűrjék, de azt is megszokták vizsgálni ha bejelented (és ha kiderült hogy az visszatéritik az árat elvileg). Sok lengyel hirdető is van (bár kicsit drágább így a szállítás), számomra ez is pozitív, sokkal nagyobb a piac. Egyedül talán annyi van hogy a kategóriák kicsit megengedőbbek, nem árt utána olvasni mielőtt rendelsz/eladsz vmit. Jah még arra is gondoltak hogyha egy embertől több dolgot szeretnél, adhatsz kedvezményt is. Ill nem kell annyit feleslegesen chatelni, ha meg akarsz venni valamit rányomsz hogy "megrendelés". Eladásnál is intézik a szállítást is (packetta, fox -> generál kódot egyből), neked csak fel kell adni a csomagot.
-
SirRasor
addikt
-
DarkByte
addikt
Nem tudom szabad-e facebookos marketplace linket betolni, úgyhogy akinek kell XS-es kismama ruha, írjon rám és küldök linket.
Van több Lidlis, CCC-s farmer (3000/db), melegítőnadrág és rövid ujjú pólók, hosszú ujjú felsők (1500/db).
Olcsó de jó újszülött babakocsi+autós hordozó is van (25k).Apropó, Vinted-en érdemes használt ruha árulással foglakozni?
Nekem is van egy csomó cucc amit az utóbbi években kifogytam; max egy szezont voltak rajtam, vagy annyit sem. -
macilaci78
nagyúr
Nem tudom szabad-e facebookos marketplace linket betolni, úgyhogy akinek kell XS-es kismama ruha, írjon rám és küldök linket.
Van több Lidlis, CCC-s farmer (3000/db), melegítőnadrág és rövid ujjú pólók, hosszú ujjú felsők (1500/db).
Olcsó de jó újszülött babakocsi+autós hordozó is van (25k).Ha jól tudom, 10.000 Ft összértékig nem kell HA-link.
Viszont van két kiskapu is: HA-n hivatkozhatsz fb-linkre, illetve aláírásba azt teszel, amit akarsz. -
SirRasor
addikt
Olcsó de jó újszülött babakocsi+autós hordozó is van (25k). -
totya694
őstag
Ma pofára ejtettem a telefonom betonon, betört a kijelző. Plusz védelem nem volt rajta. De működőképes. Kérdésem az lenne, hogy eléggé durva felszínű ez a törött kijelző, belemennek az ujjamba a kis üvegszilánk darabok. Csere lesz a vége, kérdésem, addig mit lehet csinálni vele? Valamivel leragasztani? Próbáltam utánanézni a neten de mindenféle dolog van...még pillanatragasztó is.
Átmenetileg ragassz rá üvegfóliát
-
csoszogi
tag
Ma pofára ejtettem a telefonom betonon, betört a kijelző. Plusz védelem nem volt rajta. De működőképes. Kérdésem az lenne, hogy eléggé durva felszínű ez a törött kijelző, belemennek az ujjamba a kis üvegszilánk darabok. Csere lesz a vége, kérdésem, addig mit lehet csinálni vele? Valamivel leragasztani? Próbáltam utánanézni a neten de mindenféle dolog van...még pillanatragasztó is.
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Van egy hüvej fríbádsz 4i fűlhalgatom. A bal oldali a tokban nem használva néhány nap alatt 0%ra merül.
Lehet ezt a hibát javitani és ha igen hol?
Sziasztok.
Van egy hüvej fríbádsz 4i fűlhalgatom. A bal oldali a tokban nem használva néhány nap alatt 0%ra merül.
Lehet ezt a hibát javitani és ha igen hol? -
Rawulf
őstag
Hamarosan eladósorba kerül két processzorom a hardveraprón:
AMD Ryzen 3 3200G
AMD Ryzen 5 2600
Kb. 13ezer körül lesz meghirdetve mindkét jószág.
Szeged topik lakói előjegyezhetnek rájuk.
-
SirRasor
addikt
Nálam van itthon néhány. 1-2-t tudok adni.
Hogy Cat5e azt nem tudom, de gigabitet átviszi, 8 eres.Megy pü.
-
DarkByte
addikt
Társasházban kiutálnának ha itt tépném a row-t.
Pedig covid alatt gondolkodtam utóbbin. (Ha nem lenne olyan drága a concept2 már gyanúsan lenne.) Egy 16kg-s kettlebell-em mondjuk van régebbről, az jó szolgálatot tett akkor.
Bár én inkább elmegyek edzésekre. Jó tesz kiszellőztetni a fejem. Ad egyfajta rituálét ráhangolódni, plusz ha már ott vagyok nincs visszakozás, akkor végig csinálom ami az aktuális feladatsor
(Esetleg a garázsban lehetne valami sarkot csinálni, csak akkor meg a kocsival kellene állandóan kiállni.)
-
quailstorm
félisten
CAT5E-s UTP toldója van valakinek elfekvőben?
Vagy itt Szegeden hol lehet ilyet venni reális áron?Nálam van itthon néhány. 1-2-t tudok adni.
Hogy Cat5e azt nem tudom, de gigabitet átviszi, 8 eres. -
garga pista
addikt
Vagy itt Szegeden hol lehet ilyet venni reális áron?Kölcsönbe tudok adni egyet, nekem is egy van itthon ha kell vmire

Műszaki pince árulja amúgy, csak 2x ennyi mint ahol belinkelted. Esetleg a Méreyn a City PC, náluk vettem korábban 1-2 cuccot reális árak voltak lehet ott is van.Más:
Ingyen elvihető egy i3-3240 pcu, meg egy 99/100%-os 40GB SATA Samsung HDD (típus: HD040GJ). Sokat nem ér egyik se, nálam meg csak a helyt foglalják.Ugyanitt meg vmi normális PC házat keresek, egy GA-Z68AP-D3 lapom van az költözne, Nvidia GT1030 és 2 db 3,5" HDD, 1 db 2,5" SDD és 1 db 2,5" HDD, optikai meghajtó meg egy 2,5"-es multi kártyaolvasó.
-
SirRasor
addikt
Vagy itt Szegeden hol lehet ilyet venni reális áron? -
lorcsi
veterán
-
pulutodurumo
őstag
-
Gergello
addikt
-
lorcsi
veterán
-
quailstorm
félisten
Én nemrég köttettem be a Digit és WiFi 6-os Huaweit kaptam. Egyelőre felületesen ismerkedtem vele, de elégedett vagyok vele. WiFi térerő van bőven és sebesség is, pedig csak régi szabványokat ismerő eszközeim vannak, de az Asus AC eszközeimet simán leveri.
Én úgy láttam ez a Huawei még a portnyitást is engedi, szóval akár a saját eszköz sem kötelező még ebben az esetben sem. -
tisn
veterán
-
lorcsi
veterán
Emeleten van ?
vagy hogy ertve jobb a kilatas ?mondjuk ezt a tomegben edzest.. es varni a gepekre.. hat nem tudom…
oreg vagyok mar alkalmazkodni
-
tisn
veterán
-
proper
őstag
-
SirRasor
addikt
-
tisn
veterán
Kiegészítőket valóban jó árban adja Árpi, meg rendes is, én is szoktam ott venni ezt azt (mondjuk a hirdetései elég kezdetlegesek). De azért eléggé durva hogy 20-30 évvel ezelőtt is kb így nézett ki a terem, eszközök még hagyján (abból nincs hiány), de ezek az omladozó/málló falak, meg poros ősrégi padlószőnyeg. Kipróbáltam egy edzés erejéig, de többet nincs kedvem...
a padloszonyeget nem kicserelte mar gumilapokra?
szerintem nincs vele gond, jo kis hely.
csak azert jarok a cedrusba 3x annyiert mert kozelebb van es jobb a kilatas. -
lorcsi
veterán
Kiegészítőket valóban jó árban adja Árpi, meg rendes is, én is szoktam ott venni ezt azt (mondjuk a hirdetései elég kezdetlegesek). De azért eléggé durva hogy 20-30 évvel ezelőtt is kb így nézett ki a terem, eszközök még hagyján (abból nincs hiány), de ezek az omladozó/málló falak, meg poros ősrégi padlószőnyeg. Kipróbáltam egy edzés erejéig, de többet nincs kedvem...
mostani ésszel tényleg back to the....
max vásárolni oké...de ennyi elég is -
martonx
veterán
Ingyen cserélik a routert, valóban be kell menni kérni.
-
-Tsaba-
tag
-
garga pista
addikt
Passz, nem tudom ennyire. Én a saját router híve vagyok, amióta nem a PC-re van közvetlen dugva a modem, kb. 2006 óta
A munkatársak közül a Digiseknél jellemzőnek annál van gond a nettel, aki a szolga eszközt használja routerként. -
macilaci78
nagyúr
Ha nincs baja a modemnek, ingyen nem valószínű h cserélik (max ha csomagot váltasz). Minél több eszköz van/lesz a szolga cuccon, annál nagyobb eséllyel térdel le nagyobb (routolt) adatforgalomnál.
Azt lehet mondani, hogy folyton eldobálja a hálózatot, melegszik, zúg, cicereg...
Nem szoktak ezzel foglalkozni, hogy csak tápot adnak, cserélig az egész hóbelevancot.Ha azt mondják, menjek be személyesen, akkor már az eszközzel a hónom alatt mennék.
-
SirRasor
addikt
Ha nincs baja a modemnek, ingyen nem valószínű h cserélik (max ha csomagot váltasz). Minél több eszköz van/lesz a szolga cuccon, annál nagyobb eséllyel térdel le nagyobb (routolt) adatforgalomnál.
Ahogy nézem a hirdetményt, az nem +1 cucc, hanem abba megy az optika.
-
garga pista
addikt
Igazából a mostani 2,4 GHz-s ZTE-vel sincs semmi baj, csak a nyers letöltési sebesség nem valami combos és laptopot is etetnék róla, meg majd egy asztali gépet is.
Amúgy a lefedettségre sincs panasz. 1+2-es panel közepére raktam és minden szobában megvan a 4 guriga (20 MHz channel width).Ha nincs baja a modemnek, ingyen nem valószínű h cserélik (max ha csomagot váltasz). Minél több eszköz van/lesz a szolga cuccon, annál nagyobb eséllyel térdel le nagyobb (routolt) adatforgalomnál.
-
SirRasor
addikt
Vegyél egy normális sajátot, 1000x jobban jársz mint a Huawei/ZTE hulladékkal amit adnak. Modem módra jó, routerként meg felejtős.
Igazából a mostani 2,4 GHz-s ZTE-vel sincs semmi baj, csak a nyers letöltési sebesség nem valami combos és laptopot is etetnék róla, meg majd egy asztali gépet is.
Amúgy a lefedettségre sincs panasz. 1+2-es panel közepére raktam és minden szobában megvan a 4 guriga (20 MHz channel width). -
garga pista
addikt
Vegyél egy normális sajátot, 1000x jobban jársz mint a Huawei/ZTE hulladékkal amit adnak. Modem módra jó, routerként meg felejtős.
-
SirRasor
addikt
Digi 1000-es csomagban vagyok, de még nem Wifi 6-os routerrel és kéne 5G. Tudja valaki hogy költségnövekedés nélkül lehet-e modemet cseréltetni?
Írtam nekik emailt; azt mondják menjek be személyesen
Arra most pont nincs idő. Szimpla kérdésre szimpla választ vártam... -
szabzoltan1
tag
Nekem egy Mi Airbuds valami csinálja ezt. A bal oldalt egyszerűen nem tölti. Korábban is csinálta, eddig elég volt alkoholos fültisztító pálcikával megtakarítani.
Nekem egyszerűen lemerül.
Neha amikor kinyitom a tokot, akkor feltölti max 80-90% ig, de mivel ritkán használom, igy kicsit idegesítő.
Ezért gondoltam, hogy meg kellene javittatni. -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok.
Lehet ezt a hibát javitani és ha igen hol?Nekem egy Mi Airbuds valami csinálja ezt. A bal oldalt egyszerűen nem tölti. Korábban is csinálta, eddig elég volt alkoholos fültisztító pálcikával megtakarítani.
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Lehet ezt a hibát javitani és ha igen hol? -
tisn
veterán
Legközelebb ha megyek a Lidlibe, kérem az üzletvezetőt és hivatalos panaszt vetetek fel a kattogás miatt: felhallatszik a lakásba és baromi idegesítő.
Viszont napelemes cucc lehet, mert akkor erős a kattogás, ha tűz a nap. Minél sötétebb van, annál kevésbé lehet hallani, de azért éjszaka is van hangja.csapd szet bezbollutovel

-
SirRasor
addikt
Amióta a MOL-nál van csak kavarodást hallani
Ma voltam a Makkosházi Lidl-nél ott is csak gyűlik a használt olaj de nem viszik el.Amúgy aki jár a Lidl-be, a makkosházinál lévőnél meg ami Severnél van ott is, mi ez az idegesítő hang a bevásárlókocsi tárlóknál, vmi állatriasztó? Vagy túl jó a fülem

Legközelebb ha megyek a Lidlibe, kérem az üzletvezetőt és hivatalos panaszt vetetek fel a kattogás miatt: felhallatszik a lakásba és baromi idegesítő.
Viszont napelemes cucc lehet, mert akkor erős a kattogás, ha tűz a nap. Minél sötétebb van, annál kevésbé lehet hallani, de azért éjszaka is van hangja. -
garga pista
addikt
-
lorcsi
veterán
-
macilaci78
nagyúr
WTF?
Budapesten is be lehetne vezetni, pár közterületen is hasznát látnánk.lorcsi: én az előtető alá beszálló madarak távoltartására tippeltem.
-
hodigy
tag
Ma voltam a Makkosházi Lidl-nél ott is csak gyűlik a használt olaj de nem viszik el.Amúgy aki jár a Lidl-be, a makkosházinál lévőnél meg ami Severnél van ott is, mi ez az idegesítő hang a bevásárlókocsi tárlóknál, vmi állatriasztó? Vagy túl jó a fülem

Lidl-nél a kattogás nagy valószínűséggel a bevásárlókocsikhoz berendezkedett kéregetők ellen van, amióta van a hang eltűntek onnan.
-
ritkaság
aktív tag
-
tisn
veterán
-
lorcsi
veterán
-
tisn
veterán
-
-Tsaba-
tag
-
ritkaság
aktív tag
Kösz!
A csilli-villi-től messze van már. -
lorcsi
veterán
a zöldfa utcasiba mentem el ma
elég drágának találtam, mert utána az fb beadta az olajbányász novoth árait...
legközelebb megnézem... -
csoszogi
tag
kb. 15-20 éve ott van, mikor a gyerkőcök oviba jártak a környékre (21/17), akkor vásároltunk számtalanszor. Semmi gondunk nem volt. Én nem járok a Mars térre, ahol kapok ott veszek húst, nem igazán tapasztaltam rosszat sehol mostanában.
-
lorcsi
veterán
olajbányán van novoit húsbolt
milyen tapasztalatok vannak vele?
érdemes?
vagy csak a mars téri a jó ? -
tisn
veterán

en is hallom

-
garga pista
addikt

-
csoszogi
tag
köszönöm quailstorm a választ, ahogy láttam 2019-es gyártási évű volt, fiam használta a táskája aljáról került elő...
. A mai nap regisztráció és időpontfoglalás után a Vértói hulladékudvarban, kis kavarodás után, de leadta a feleségem az akksit. -
quailstorm
félisten
Lenne egy kerdesem: van egy 1000mAh 37Wh powerbank, ami kegyetlenul felpuffadt. Kb. a duplajara. A fiam taskajaban volt, nem tudja mikor kerult ilyen allapotba. A kerdesem az lenne, hogy mit lehet ezzel kezdeni, hova vihetem stb... Mennyire stabil ez ilyen puffadt formaban? Barmikor pukkanhat, vagy elvan igy? Koszonom a valaszt.
Nem feltétlen stabil, de nem is tud már akkora tüzet csinálni, mint egy új, mert a kapacitása jelentősen csökkent.
Elvileg ez már nem csinál tüzet, ha kipukkasztod. A kiszabaduló gázokat belélegezni tilos. -
-Tsaba-
tag
Én régen jártam (mondjuk van már 1, de lehet 2 éve is), de tömeg miatt nem járok már oda. De ahogy a fórumtárs is mondja vagy délelőtt kell menni, vagy este minél később, akkor annyira nem rossz a helyzet. Amúgy jó, modern, csilli-villi terem...
-
csoszogi
tag
-
tisn
veterán
Lenne egy kerdesem: van egy 1000mAh 37Wh powerbank, ami kegyetlenul felpuffadt. Kb. a duplajara. A fiam taskajaban volt, nem tudja mikor kerult ilyen allapotba. A kerdesem az lenne, hogy mit lehet ezzel kezdeni, hova vihetem stb... Mennyire stabil ez ilyen puffadt formaban? Barmikor pukkanhat, vagy elvan igy? Koszonom a valaszt.
tuzveszelyesebb mint a sima.
ha jol ertem vizben es sok m-re minden eghetotol kell tarolni.
hulladekudvarban leadhato. -
csoszogi
tag
-
pilóta
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
Telekom net van felétek? Belvárosban nincs, ügyfélszolgálat nem elérhető. Nem a vihar miatt, mert este még volt
-
fecus
őstag
-
martonx
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
99000 - 98901
102466 - 102001 102000 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 97901 97900 - 97801 97800 - 97701 97700 - 97601 97600 - 97501 97500 - 97401 97400 - 97301 97300 - 97201 97200 - 97101 97100 - 97001 97000 - 96901 96900 - 96801 96800 - 96701 96700 - 96601 96600 - 96501 96500 - 96401 96400 - 96301 96300 - 96201 96200 - 96101 96100 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- SSD kibeszélő
- PSti: Volt már problémád az új típusú VGA csatlakozással?
- Vagányak a Steam Machine-hez tervezett JSAUX előlapok
- AliExpress tapasztalatok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ/bontott 0perces! 16" Legion Slim 5 Ryzen 7 7435HS 16GB DDR5 2x512GB SSD RTX 4060 8G QHD+ 165Hz

. A mai nap regisztráció és időpontfoglalás után a Vértói hulladékudvarban, kis kavarodás után, de leadta a feleségem az akksit.