Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Van valakinek tippje, hol lehet Szegeden vagy a környékén sín (vasúti/villamos) darabot venni?
Nem egy egész szál kellene, csak 20-30 centis darab. -
martonx
veterán
A múltkori redőnyös mizéria vége az lett, hogy sikerült saját kezűleg megcsinálni az egyik behúzót, a másikat pedig cserélnem kellett, amit a javasolt boltban kemény 2200 Ft-ért meg tudtam venni. Szóval 2200 Ft-ból megoldottam az egészet! Köszönöm a tippeket!
-
válasz
Stylewars_kp #100720 üzenetére
Tolatva kell és kapu vonalában 1-2 gáz fröccs és a diesel kipufogó szagtól még az utca is kiürül
-
martonx
veterán
válasz
-Tsaba- #100718 üzenetére
Köszi a választ! Igen, én is mindig tök óvatosan állok ki az udvarból, pont ezért, mert senkit nem akarok elütni. És nem is lett volna szóra sem érdemes az egész, ha az Apuka nem kezdi el teljesen értelmetlenül eszkalálni a semmit azzal, hogy nem engedett utamra és mindenáron rendőrt akart hívni a semmiért. Szerencséjére mielőtt tettlegességre került volna a sor belátta, hogy végülis tényleg nem történt semmi, nincs miért megaláztatnia magát. Gyanítom a telefonjában a rendőrök is ugyanerről győzködték, hogy miért jönnének ki, miért tartóztat fel, ha nem is történt semmi.
Nagy az isten állatkertje. -
-Tsaba-
tag
Én anno kérdeztem ezt KRESZ-en az oktatótól (mondjuk ennek már sok-sok éve).
És azt válaszolta hogy a járdán a gyalogosnak minden körülmények között elsőbbsége van, még ha ki is írják hogy "vigyázz autó", meg villog a sárga lámpa az elektromos kapuknál, vagy dudálsz. Nyilván a te esetedben nem történt semmi, így rendőrt hívni és várni szerintem teljesen felesleges lett volna (szerintem az maximum akkor indokolt ha komolyabb személyi sérülés történik). Szerintem itt rendőr függő lett volna a dolog, mondjuk hogy 1 óra mire kiérnek, de után dönthet úgy hogy te voltál figyelmetlen (bár igazából megbüntetni nem tudna -> kapsz egy szóbeli figyelmeztetést?), vagy tényleg gyámügy (a szülő felel a gyerekért). Én is inkább utóbbira tippelnék. Viszont ha elütöd, akkor szerintem mindenképpen te lettél volna a felelős. Mindig azt tanítom a kisebb kölkömnek hogy figyeljen oda, és ha autót lát azonnal álljon meg (de eleve inkább ott megyek mellette).
Mondjuk én is úgy szoktam mindig kiállni a garázsból hogy bármikor megtudjak állni (elő is szokott fordulni néha), vagy ha van velem valaki (gyerek, asszony) akkor kiállítom hogy figyeljen. -
válasz
SirRasor #100708 üzenetére
Még várok hát ha van "tuti" megoldás.
Azt vettem észre,hogy a marketplace az AI integrálása óta szinte megbénult,elbutult a keresője.Pl.Marketplace,Járművek,autók és erre mint ha egy roncs telepre irányítana csak 20+ éves autók azokból feldob 30-40db-ot és elkezd gyerek játékautókat listázni.
Nagyon nem szeretném ha egy "ilyen tudású AI" készítené el a gyógyszereimet... -
A Facebook-ba,messengerbe hogy lehet letiltani,kigyomlálni az AI-t?
-
Attix82
addikt
-
lorcsi
veterán
Probaltatok mar a simon’s burgert ?
milyen ?
vagy a mackot erdemesebb kiprobalni ? -
martonx
veterán
Dudálni nem szoktam, szvsz meg is lincselnének a többi lakók, de még az utcában lakók is (én is rühellném, ha egész nap dudálas lenne az utcában) . Ez egy 30-as övezet, mindenhol társasházak, garázsok az aljaikban. A kapuban van sárga villogó, ami a gyalogosoknak jelzi, hogy nyitva a kapu.
Kamerám nincs,de ezek után szerintem veszek az autóba egyet.
A történet vége annyi volt, hogy miután emberünk telefonon percekig magyarázta a rendőrségnek a kapubeállót elállva a semmit, nekem meg időre kellett a gyerekeket vinnem az iskolába, miközben nem történt semmi Apuka ijedtségén kívül. Tőle messzebb álldogáltam a gyerekeimmel, és próbáltunk rájönni, hogy mi baja Apukának. Egy idő után megelégelve a telefonos bohóckodását, elindultam az Apuka felé, hogy legalább legyen tényleg miért kihívnia a rendőrséget.
Mikor karnyújtásnyira értem, annyit mondott a telefonba: akkor inkább nem eszkalálom tovább a helyzetet, és gyorsan elhúzta a csíkot a gyerekkel.
Szvsz hálásnak kellett volna lennie, hogy ennyire óvatosan álltam ki, és jók voltak a reflexeim, nemhogy még neki elállnia az utat, és rendőrt hívni, mikor nem is történt semmi.
De azóta is motoszkál bennem, hogy mi lett volna, ha a gyerek megsérül, akkor ki lett volna a felelős. Apuka, mert nem vigyázott a gyerekre, vagy én, bármilyen óvatosan is állok ki? -
válasz
macilaci78 #100701 üzenetére
Ilyen esetben én is szoktam 2 rövidet dudálni. Lakóknak meg elmagyaráznám miért is van ez. Vagy ha nekik ez nem felel meg, jöhet segíteni a kiállásomat minden reggel.
Inkább ez, mint egy elütött gyerek. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest