Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot - update lent!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Band 2: A karkötő visszatér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
100700 - 100601
102296 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Ma reggel érdekes, és elég abszurd szituba keveredtem. A társasház kapubejáróján álltam ki autóval az utcára lépésben (automata kapu, villogó sárga fény, egyesben csúsztatott kuplunggal lépésben), ennek ellenére a járdán, amin keresztül kell jutnom az úttestre egy 4 éves körüli kisgyerek elém futóbiciklizett. Fékeztem, még éppen sikerült is megállnom, még jó, hogy tényleg lépésben mentem.
Azaz nem történt semmi.
Kivéve, hogy a gyerek megijedt apja nagyon durván túlreagálta a helyzetet, és mindenképpen rendőrt akart hívni, elállta az utamat, nehogy elhagyjam a helyszínt, ahol nem történt semmi, csak majdnem.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben, ha mondjuk nem veszem észre a gyereket, mert mondjuk tolatva állok ki a garázsból, vagy nem sikerül időben lefékeznem, mert 80 évesen nulla reflexszel vezetek autót, netán terepjáróm lenne, és esélyem sincs észrevenni a 4 éves futóbiciklis gyereket, akkor vajon ilyen esetben ki lett volna a hibás?Szerintem a szülő a hibás, de legközelebb - ha nem sietsz - hívjatok rendőrt és minimum elmarasztalja a szülőt, hogy miért nem figyel jobban a gyerekre.
Egy 4 éves futóbicikliző gyerek nem látható az autóból, hiába szállsz ki előtte megnézni. Ez tuti nem a Te hibád volt.
Egyébként dudáltál is? Tudomásom szerint szokás dudálni is egy rövidet pont azért, hogy hallgató is legyen, hogy takarásból jön ki valami.szabzoltan1 mi is mindig így csináltuk, amikor jöttünk ki a főkapitányságról és más rendőröket is láttam dudálni kihajtáskor pont ezért. Tőlük tanultuk
-
mAtech
aktív tag
Esetleg ilyenkor egy rövidet dudálni a kiállás pillanatában? Aki gyalog jön az figyelmeztetve érezze magát hogy valaki jön kifelé.
Belvárosban lakom és ott ezt rendszeresen alkalmazzák mert ott sem lehet látni ki sétál a járdán épp.
És biciklivel is mennek ott szép számmal emberek a járdán. Az nem fog tudni megállni ha elé hajt kocsival valaki.
-
Stylewars_kp
őstag
Budapesten nem is tudom, melyik celeb gyerekét csapták el a belvárosban tán tavaly nyáron. Amennyire tudom, a kis család barátokkal sétált a járdán, a gyerek kezét nem az egyik szülő fogta, hanem az egyik barát. A gyerek kihúzta a kezét a felnőttéből, lelépett az úttestre a forgalomba és az egyik autó elcsapta, elhunyt.
Az esetben az autóst nem marasztalta el sem a hatóság, sem a szülő, véletlen baleset, van ilyen sajnos. De ettől függetlenül az autóst élete végéig elkíséri a tény, hogy halálra gázolt egy gyereket. Persze a szülőkkel sem cserélnék, meg azzal a személlyel sem, aki a gyerek kezét fogta.Minden kapun óvatosan állok ki, kb tolva is gyorsabban menne. Tehetsz, vagy kérhetsz az önkormányzattól domború tükröt, amivel be lehet látni a terepet. De sok kapuoszlopon látni is IFA-ról, traktorról származó nagyméretű tükröt. Ugye, modern autóban már elérhetőek az autó sarkaiba helyezett kamerák, amik az oldalról érkező forgalmat nézik, mutatják.
LL Junior.
-
macilaci78
nagyúr
Ma reggel érdekes, és elég abszurd szituba keveredtem. A társasház kapubejáróján álltam ki autóval az utcára lépésben (automata kapu, villogó sárga fény, egyesben csúsztatott kuplunggal lépésben), ennek ellenére a járdán, amin keresztül kell jutnom az úttestre egy 4 éves körüli kisgyerek elém futóbiciklizett. Fékeztem, még éppen sikerült is megállnom, még jó, hogy tényleg lépésben mentem.
Azaz nem történt semmi.
Kivéve, hogy a gyerek megijedt apja nagyon durván túlreagálta a helyzetet, és mindenképpen rendőrt akart hívni, elállta az utamat, nehogy elhagyjam a helyszínt, ahol nem történt semmi, csak majdnem.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben, ha mondjuk nem veszem észre a gyereket, mert mondjuk tolatva állok ki a garázsból, vagy nem sikerül időben lefékeznem, mert 80 évesen nulla reflexszel vezetek autót, netán terepjáróm lenne, és esélyem sincs észrevenni a 4 éves futóbiciklis gyereket, akkor vajon ilyen esetben ki lett volna a hibás?Budapesten nem is tudom, melyik celeb gyerekét csapták el a belvárosban tán tavaly nyáron. Amennyire tudom, a kis család barátokkal sétált a járdán, a gyerek kezét nem az egyik szülő fogta, hanem az egyik barát. A gyerek kihúzta a kezét a felnőttéből, lelépett az úttestre a forgalomba és az egyik autó elcsapta, elhunyt.
Az esetben az autóst nem marasztalta el sem a hatóság, sem a szülő, véletlen baleset, van ilyen sajnos. De ettől függetlenül az autóst élete végéig elkíséri a tény, hogy halálra gázolt egy gyereket. Persze a szülőkkel sem cserélnék, meg azzal a személlyel sem, aki a gyerek kezét fogta.Minden kapun óvatosan állok ki, kb tolva is gyorsabban menne. Tehetsz, vagy kérhetsz az önkormányzattól domború tükröt, amivel be lehet látni a terepet. De sok kapuoszlopon látni is IFA-ról, traktorról származó nagyméretű tükröt. Ugye, modern autóban már elérhetőek az autó sarkaiba helyezett kamerák, amik az oldalról érkező forgalmat nézik, mutatják.
-
szabzoltan1
tag
Azaz nem történt semmi.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben, ha mondjuk nem veszem észre a gyereket, mert mondjuk tolatva állok ki a garázsból, vagy nem sikerül időben lefékeznem, mert 80 évesen nulla reflexszel vezetek autót, netán terepjáróm lenne, és esélyem sincs észrevenni a 4 éves futóbiciklis gyereket, akkor vajon ilyen esetben ki lett volna a hibás?Sajnos ,úgy tudom,hogy Te lettél volna a hibás!
Meg kell bizonyosodni arról,hogy nem jön e senki.
Ezt onnan tudom,hogy az egyik ismerősöm pont ugyan így járt,csak nem kisgyerekkel. a járdán bicikliző felnőtt neki ment az autó elejének(Mars tér rendőrségi bejáró)és még őt hibáztatták,nem pedig a biciklist. -
tisn
veterán
Azaz nem történt semmi.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben, ha mondjuk nem veszem észre a gyereket, mert mondjuk tolatva állok ki a garázsból, vagy nem sikerül időben lefékeznem, mert 80 évesen nulla reflexszel vezetek autót, netán terepjáróm lenne, és esélyem sincs észrevenni a 4 éves futóbiciklis gyereket, akkor vajon ilyen esetben ki lett volna a hibás?a hulye fax mire figyelt?! meg jo hogy nem olte meg a gyereket. hivjon csak rendort, legalabb a gyamhivatal kijar hozzajuk vizsgalodni.
-
martonx
veterán
Azaz nem történt semmi.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen helyzetben, ha mondjuk nem veszem észre a gyereket, mert mondjuk tolatva állok ki a garázsból, vagy nem sikerül időben lefékeznem, mert 80 évesen nulla reflexszel vezetek autót, netán terepjáróm lenne, és esélyem sincs észrevenni a 4 éves futóbiciklis gyereket, akkor vajon ilyen esetben ki lett volna a hibás? -
mAtech
aktív tag
-
macilaci78
nagyúr
Alatta üreg van, a lapok közti résen oda folyik a víz. Gondolom, a függőleges terhelést, a gép súlyát bírta, csak a vízszinteset nem, amikor fékezett. A hátsó tengely még nem érkezett rá a mezőre.
Azért ment a térre a cikk szerint, mert oda vitt motyót. Valószínűleg nem mondta a sofőrnek senki, hogy hova álljon, milyen nyomvonalon és segítőt sem kapott. -
csoszogi
tag
nem kötözködésből írom,de elvileg az egész rész a múzeum körül sétálós térköves rész, nem? Meg ahogy látom nem teljesen szakadt be, valamennyit ment is rajta, hátsó rész sincs beszakadva. Lehet kiderül valami konstrukciós, vagy korróziós dolog miatt szakadt be alatta. És még jó, hogy kiderült. De igaz semmi keresnivalója ott egy ekkora autónak. Kisebbel is meg lehetne oldani szerintem...
-
azbest
félisten
Kérdés: ha valaki elesik, beveri a fejét és jön a mentőautó, mert nem mozgatható közel akar menni. A mentős vajon tudja, hogy nem hajthat rá? Valahova ki van ez táblázva? Én se gondoltam volna, hogy erre nem lehet járművel ráhajtani, azt hittem a szilárd útburkolatok ekkora súlyt elbírnak, úgy vannak megcsinálva. Meg szerintem ha nem helyi, nem is sejtette, hogy az egy szökőkút...
eléggé árkon bokron gyepen átnak tűnik. Persze valsz senki sem gondolta a helyiek közül, hogy külön szóljon, ne hajson bele a szökőkútba
Eleve a sétáló-térköves részek nem szoktak teherautóbiztosak lenni általában.
-
csoszogi
tag
Kérdés: ha valaki elesik, beveri a fejét és jön a mentőautó, mert nem mozgatható közel akar menni. A mentős vajon tudja, hogy nem hajthat rá? Valahova ki van ez táblázva? Én se gondoltam volna, hogy erre nem lehet járművel ráhajtani, azt hittem a szilárd útburkolatok ekkora súlyt elbírnak, úgy vannak megcsinálva. Meg szerintem ha nem helyi, nem is sejtette, hogy az egy szökőkút...
-
mAtech
aktív tag
-
martonx
veterán
Inkább a panelek közt hagy egy kuka mellett. Még az is jobb mint az erdő.
Az a baj, hogy tönkrement ágy matrac senkinek nem kell. Ha fémhulladék / bútor lenne, másnap nem lenne ott, ahol hagyom (saját tapasztalat). Délután újra nekifutok a hulladékudvarnak.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok-e olyan vállalkozót aki korrekt áron csinálna műanyag teraszajtóra szúnyoghálós ajtót? -
Stylewars_kp
őstag
Hulladékudvar, jogkövető, szelektíven gyűjtő állampolgáros sztorijaimat meséltem már. Itt a mai legújabb gyöngyszem.
Foglaltam időpontot reggel 8:40-re. Autóba beszuszakoltam a kidobandó matracot, időre odaértem. Bemegyek mondja az ember, hogy jaj hát ők tele vannak, de máshova se vigyem mindenhol ugyanez a helyzet.
Erre milyen emailt kapok 8:46-kor, mikor már haza is értem jól pofára esve? Hát nem tele van az a huncut hulladékudvar, szól az értesítés picit megkésve.
Ezek engem direkt szivatnak....
Nagyon érik bennem, hogy mint múltkor a festékek, ez is valami közeli kiserdőben fogja végezni, ha már ilyen magas színvonalú szelektív hulladékgyűjtés történik Magyarországon.Inkább a panelek közt hagy egy kuka mellett. Még az is jobb mint az erdő.
-
martonx
veterán
Hulladékudvar, jogkövető, szelektíven gyűjtő állampolgáros sztorijaimat meséltem már. Itt a mai legújabb gyöngyszem.
Foglaltam időpontot reggel 8:40-re. Autóba beszuszakoltam a kidobandó matracot, időre odaértem. Bemegyek mondja az ember, hogy jaj hát ők tele vannak, de máshova se vigyem mindenhol ugyanez a helyzet.
Erre milyen emailt kapok 8:46-kor, mikor már haza is értem jól pofára esve? Hát nem tele van az a huncut hulladékudvar, szól az értesítés picit megkésve.
Ezek engem direkt szivatnak....
Nagyon érik bennem, hogy mint múltkor a festékek, ez is valami közeli kiserdőben fogja végezni, ha már ilyen magas színvonalú szelektív hulladékgyűjtés történik Magyarországon. -
martonx
veterán
Én őt hívtam, kicsit érdekes volt mikor kijött a nagy darab roma srác papucsba
De látszik hogy ért hozzá, jól meg is csinálta (erősebb gurti kötéllel, meg kicserélte az átvezetőt fémre), viszont fél órát szórakozott vele (ki kellett csúsztatni a lamellákat, meg befűzni), ki kellett ülnie az emeleti ablakba. Majd mondja hogy "köszi a munkát főnök"
Viszont valóban kért vagy 20-25öt... Legutóbb mintha ő lett volna nálunk, ki is jött, meg is csinálta 2 perc alatt, csak épp utána elkért 20K-t. Mivel megint "csak" az a gond, hogy két gurtni nem húzza vissza rendesen a kötelet, gyanítom megint így járnék, hogy pár perc munka lenne 20K.
Egyik munkatársam mintha csinált volna már ilyet, plusz néztem youtube videókat is, elsőre szerintem elkínlódunk vele mi magunk, rosszabb úgysem lehet jeligére
-
-Tsaba-
tag
Tud valaki Szegeden normális redőnyöst? Kettő behúzó ment tönkre csak ezeket kellene cserélni, jó lenne ha:
1. egyáltalán kijönne az ember az ígéreteivel ellentétben
2. ha egyszer megjelenik egy szál csavarhúzóval, és 2 perc alatt kicseréli, ne kérjen el 20 ezret.
Hogy az eddigi tapasztalataimat a redőnyösökkel összegezzem.Én őt hívtam, kicsit érdekes volt mikor kijött a nagy darab roma srác papucsba
De látszik hogy ért hozzá, jól meg is csinálta (erősebb gurti kötéllel, meg kicserélte az átvezetőt fémre), viszont fél órát szórakozott vele (ki kellett csúsztatni a lamellákat, meg befűzni), ki kellett ülnie az emeleti ablakba. Majd mondja hogy "köszi a munkát főnök"
Viszont valóban kért vagy 20-25öt... -
martonx
veterán
ha megveszed a behúzót nem tudod kicserélni?
kb két perc.két db csavar fogjaaz a leg olcsobb
azt hiszem a csongrádi sgt 69 szám alatt van redönyös vagyis alkatrészesKöszönöm, akkor lehet, hogy megpróbálok magamtól megtanulni.
-
Ted_Beneky
senior tag
Csongrádi sgt. 54 alatt van. Amúgy tényleg nem nagy művészet kicserélni, még nekem is elsőre sikerült. Gurtnit meg a kenderboltban lehet venni (6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 8.).
Arra azért fel kell készülni a redőnyösboltnál, hogy aminek a neten 250ft darabja, az ott 750ft. Kis mennyiségnél mindenképp rosszul jársz.
-
quailstorm
félisten
azt hiszem a csongrádi sgt 69 szám alatt van redönyös vagyis alkatrészesCsongrádi sgt. 54 alatt van. Amúgy tényleg nem nagy művészet kicserélni, még nekem is elsőre sikerült. Gurtnit meg a kenderboltban lehet venni (6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 8.).
-
szabzoltan1
tag
hááááát.ne tudom csak ki kell huzni teljesen és be kell akasztani a gurtnit.

-
SirRasor
addikt
azt hiszem a csongrádi sgt 69 szám alatt van redönyös vagyis alkatrészesAnnak a befűzése azért megfelelő technikát igényel.
De tény, hogy én is 1db youtube videó után már meg tudtam magamnak csinálni.Egyébként lehet tönkre se ment a behúzó, csak meg kell takarítani a laprugót vagy valami ilyesmi.
-
szabzoltan1
tag
Tud valaki Szegeden normális redőnyöst? Kettő behúzó ment tönkre csak ezeket kellene cserélni, jó lenne ha:
2. ha egyszer megjelenik egy szál csavarhúzóval, és 2 perc alatt kicseréli, ne kérjen el 20 ezret.
Hogy az eddigi tapasztalataimat a redőnyösökkel összegezzem.ha megveszed a behúzót nem tudod kicserélni?
azt hiszem a csongrádi sgt 69 szám alatt van redönyös vagyis alkatrészes -
martonx
veterán
Magamnak tudom cserélni hasonlók miatt

Ha 3 gyerek mellett lenne idő, elmennék szívesen megcsinálni.
Viszont 1 éve redőnyöket szereltettem fel, ahhoz szakit kellett hívni:
Papp Ferenc - Redőny/szúnyogháló - +36 20/390-3787
Egy apa és fia szokott jönni: kedvesek, korrektek és nem horror áron dolgoznak. Asszem 120k volt 3 db felhúzhatós szúnyoghálós redőny felszereltetése.Köszönöm!
-
SirRasor
addikt
Hogy az eddigi tapasztalataimat a redőnyösökkel összegezzem.Magamnak tudom cserélni hasonlók miatt

Ha 3 gyerek mellett lenne idő, elmennék szívesen megcsinálni.
Viszont 1 éve redőnyöket szereltettem fel, ahhoz szakit kellett hívni:
Papp Ferenc - Redőny/szúnyogháló - +36 20/390-3787
Egy apa és fia szokott jönni: kedvesek, korrektek és nem horror áron dolgoznak. Asszem 120k volt 3 db felhúzhatós szúnyoghálós redőny felszereltetése. -
lorcsi
veterán
-
proper
őstag
-
totya694
őstag
Hogy az eddigi tapasztalataimat a redőnyösökkel összegezzem.Helybe szállítva biztos olcsóbban dolgoznak
-
martonx
veterán
Hogy az eddigi tapasztalataimat a redőnyösökkel összegezzem. -
martonx
veterán
Keressétek meg az asszonyt, Sándorfalván háztól tud 2200-ért nagyon finom, szép epret. Ehhez képest 2000-ért magadnak szedni felesleges. Hacsak nem direkt programnak szánod, hogy szokja a gyerek a kétkezi munkát.
-
tisn
veterán
-
tisn
veterán
-
lorcsi
veterán
-
tisn
veterán
-
Gergello
addikt
-
Agyasima
őstag
tisn és Mr Proper! Köszi a gyorsreagálást.

-
proper
őstag
-
tisn
veterán
-
Agyasima
őstag
Guten morgen!
Azt tudjátok-e, ma Zsombón lehet-e, érdemes-e epret venni? Ha igen, hol?

-
fecus
őstag
Van valakinek tapasztalata ezzel a szervizzel: Rozsnyai Autószerviz Makó?
1.6 THP-t kellene koksztalanítani. Legalábbis azt hiszem ez a baja a rángatásnak, meg az erőtlenségnek. Egész pontosan fordítva: van akinek megoldotta a problémát a beavatkozás. -
lupus_l
aktív tag
Talán ha az állam nem einstandolna milliárdokat a város költségvetéséből (pl. szolidaritási adó, iparűzési adó), akkor arra is több jutna, hogy az emberek szaladgáljanak.
Ez egyébként állami/önkormányzati rendezvény? Egyesület nem vehet részt benne?
Amúgy szerintem senki nem tiltja, hogy felvedd a cipőd és fuss magadtól.
Állami rendezvény volt, a megvalósító az önkormányzat lett volna, csak az eddigi évekhez képest számokat is kellett volna produkálni… Ha meg valamit az állam
adna, a városbak csak azért se kell… Sőt… Mint tudjuk, a városunkban a covid óta a sport rettentően el van hanyagolva. Idén már alig van Ötpróba rendezvény a városban (máshol 2-3 havonta van), a tavaszi úszás kihívást már meg sem
rendezik… a teljesítmény túrák is eltűntek. -
DarkByte
addikt
-
tisn
veterán
Talán ha az állam nem einstandolna milliárdokat a város költségvetéséből (pl. szolidaritási adó, iparűzési adó), akkor arra is több jutna, hogy az emberek szaladgáljanak.

ezt tettuk
-
Polemius
senior tag
Írnék most nagyon csúnyát...1 hónapot készültem rá, de a versenykiírást nem néztem meg. Csak abból indultam ki, amit linkeltem, mert akkor még úgy volt. Reggel nézem a kiírást: Szeged sehol

Facén körbenézek:
Pont mint 1 éve.
Botka nem lopott még eleget?
Visszatérünk oda, hogy Magyarország 3. legnagyobb városában nem rendeznek, de Szolnok, Cegléd és Dabas közte volt, azaz ~45km-enként volt futási lehetőség.
Itt, a legközelebb Szarvas lett volna a maga 1 óra 20 perces autóútjával
Kész, én ezzel végeztem is Szegeden a rendezvényes futással. Ide csak horror árú fizetős futás jut.
19:30-kor jutottam ki, félmarcsi volt tervben, de csak 15k jött össze. Kész, elegem is van a futásból, úgyse egészséges ennyit futni. Inkább súlyzózok +calisthenics, annak több értelme van hosszú távon.Talán ha az állam nem einstandolna milliárdokat a város költségvetéséből (pl. szolidaritási adó, iparűzési adó), akkor arra is több jutna, hogy az emberek szaladgáljanak.
-
tisn
veterán
Írnék most nagyon csúnyát...1 hónapot készültem rá, de a versenykiírást nem néztem meg. Csak abból indultam ki, amit linkeltem, mert akkor még úgy volt. Reggel nézem a kiírást: Szeged sehol

Facén körbenézek:
Pont mint 1 éve.
Visszatérünk oda, hogy Magyarország 3. legnagyobb városában nem rendeznek, de Szolnok, Cegléd és Dabas közte volt, azaz ~45km-enként volt futási lehetőség.
Kész, én ezzel végeztem is Szegeden a rendezvényes futással. Ide csak horror árú fizetős futás jut.
19:30-kor jutottam ki, félmarcsi volt tervben, de csak 15k jött össze. Kész, elegem is van a futásból, úgyse egészséges ennyit futni. Inkább súlyzózok +calisthenics, annak több értelme van hosszú távon.az szep

-
SirRasor
addikt

Facén körbenézek:
Pont mint 1 éve.
19:30-kor jutottam ki, félmarcsi volt tervben, de csak 15k jött össze. Kész, elegem is van a futásból, úgyse egészséges ennyit futni. Inkább súlyzózok +calisthenics, annak több értelme van hosszú távon. -
tisn
veterán
Május 4-én (vasárnap) lesz az V. Futókörök Napja! Gyertek szedni a lábatokat

A Vértói rekortánpályán lesz.basszus, kimentunk ma 16:30 korul, sehol semmi.
mindegy, futottam 7km, iden sajnos ez a leghosszabb tavom (meg sum 100km-t se futottam iden
) -
garga pista
őstag
Sziasztok .
Valaki tudja, hogy ilyen csatlakozót hol kaphatok szegeden?
https://allegro.hu/ajanlat/fakra-krimpelo-csatlakozo-szogletes-gps-antennakhoz-10776093356?utm_feed=34ecacec-5028-405c-8830-8ae761743198&utm_source=google&utm_medium=freelistingLink fomátum: [link]
Műszaki pincét kérdezd meg esetleg telefonon, a weblapon csak átalakítókat láttam.
Esetleg a Ribizsár autóhifisre gondoltam még, nekik lehet. -
szabzoltan1
tag
Sziasztok .
Valaki tudja, hogy ilyen csatlakozót hol kaphatok szegeden?
https://allegro.hu/ajanlat/fakra-krimpelo-csatlakozo-szogletes-gps-antennakhoz-10776093356?utm_feed=34ecacec-5028-405c-8830-8ae761743198&utm_source=google&utm_medium=freelisting -
martonx
veterán
igen az kezdett vissza vékonyan jegesedni csak a felső része amiben alig hűl le a hőmérséklet...
megy a hűtő motorja, hallani
most sikerült elérnem egy szerelőt elvileg hétfőn eljön megnézni, de minden tipp tanács érdekel
A garis szervízt is megkeresheted, én őket szoktam kihívni, ha valami van, függetlenül, hogy garis-e még az eszköz.
-
4ron
senior tag
sziasztok, tudtok esetleg ajánlani hűtőgép szerelőt?
fél éve lejárt a garancia egy ilyen hűtőről és ma reggelre leolvadt és most úgy viselkedik mint amikor a klímában nincsen elegendő gáz, megy de nem hűtő vagyis minimálisat
előre is köszönöm a sgeítséget és/vagy tancásokat
Kövecs Mihály volt nálunk tölteni a Samsung hűtőt, azóta tökéletes. Nem tudom praktizál-e még, mert ő pedig Almási Györgyöt ajánlotta a FB csoportban.
Telefonszámom nincs sajnos. -
Lacielvtárs
nagyúr
hát meglátom, sajnos ennyirte nem vagyok hozzáértő hogy magam javítsam

remélem ennek is meglesza baja és javítható, mert nincs "kedvem" venni egy másikat
-
lorcsi
veterán
igen az kezdett vissza vékonyan jegesedni csak a felső része amiben alig hűl le a hőmérséklet...
megy a hűtő motorja, hallani
most sikerült elérnem egy szerelőt elvileg hétfőn eljön megnézni, de minden tipp tanács érdekel
Nekem a whirpoolban romlott el egy kis alkatresz 2*
lentrol nem nyomta fel a hideget
masodjara 1 percen belul cserelte
legombolt egy huszast…
tobbe nem fogom kihivni, eltettem az alkatreszt es rendelek ha kell -
Lacielvtárs
nagyúr
-
lorcsi
veterán
fél éve lejárt a garancia egy ilyen hűtőről és ma reggelre leolvadt és most úgy viselkedik mint amikor a klímában nincsen elegendő gáz, megy de nem hűtő vagyis minimálisat
Alao, fagyaszto resze hut rendesen ?
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
szabzoltan1
tag
Elméletileg
Az egyik ismerősöm ismerőse hifiket javít.
Én személy szerint még nem vittem el hozzá az erősítőmet"mert lusta vagyok kibontani az álványból", de a személyes találkozás pozitiv volt . -
Polemius
senior tag
Tudtok ajánlani valakit erősítő javítás témában?
5.1-es erősítő, az a baja, hogy hosszabb áramszünet után elfelejti a beállításokat.
(A kecskeméti utcában már járt, de ugyanazt a hibát produkálja...) -
martonx
veterán
-
benjoe1
aktív tag
Első tekerős gyerek bicajt vennénk szombaton Szegeden. Melyik boltokba érdemes menni?
-
-Tsaba-
tag
-
SirRasor
addikt
Légzésfigyelő nincs, de a ringató jóféle:
https://www.facebook.com/marketplace/item/960293512135764
Püben jöhet ajánlat; szerintem nem fogjuk visszautasítani
A többieknek köszi a tippet, Vintedre felhányok mindent.
-
tisn
veterán
-
-Tsaba-
tag
Tej csapoló költözne?
jeligére se engedte? 
Ha jól rémlik még, a képpel van vmi, azt nem engedi (még homályosítva sem), meg ugye azért kevesen keresnek "tejcsapoló"-t
De hogy miért az jó kérdés... -
Stylewars_kp
őstag
-
-Tsaba-
tag
Mellszívó nekünk is megmaradt, mert nem engedte felrakni szinte sehol.
De valóban ahogy írták a többiek, a kisebbeket vinted, a többi meg babamama csoportok... -
4ron
senior tag
Légzésfigyelő, illetve ringató engem lehet érdekelne
-
Stylewars_kp
őstag
-
fradi81
veterán
-
SirRasor
addikt
Babaholmikat hol lehet a lehető leggyorsabban eladni?
Van mellszívó is, ami minden felületen tiltott
De van babakocsi, hordozó, ringató, márkás üveg cumisüveg stb.
Esetleg tudtok valakit, aki mostanában szülne és kell neki ilyen cucc?
Féláron adok mindent. -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok
Megválnék a TV-mtől:
LG OLED 55" C1 (139 cm) OLED55C12LA garanciális
Ha esetleg érdekelne valakit. -
lorcsi
veterán
A topikbol van valakinek erovagoja ?
-
SirRasor
addikt
-
martonx
veterán
-
mimi82
aktív tag
-
SirRasor
addikt
-
mimi82
aktív tag
-
SirRasor
addikt
-
macilaci78
nagyúr
-
Gergello
addikt
-
lorcsi
veterán
-
mimi82
aktív tag
-
lorcsi
veterán
Mi ez a lezaras a regi hidnal ?
megint van valami progrsm ? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek volna otthon vastag lazúrja? Kellene egy fél deci. Mogyoró, tölgy vagy paliszander színben. Kipróbálnék valamit, mielőtt megveszem a doboz lazúrt.
-
pintyesz
senior tag
Üdv!
Vennék sürgősen 1db DDR4 4Gb 2133Mz ramot!
Semmi extra, csak működjön . -
vizslakutya
senior tag
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit: [Redmi 12C]
-
DarkByte
addikt
Sziasztok.
Ha van egy xiaomi ax3200-es routerem és veszek mellé egy TP link be230-as routert.a kettőtt ösze tudom úgy kötni mintha 2 ax es routert kötnék össze?a mesh-re gondolok.
Mert van itthon egy Asus router de azt csak jelismétlőként tudom használni és mire átáll az egyikről a másikra eltelik egy pár "perc"Amit te valójában szeretnél az a roaming, hogy két AP között vándorolhasson az eszköz SSID váltás nélkül, és látszólag folyamatos legyen a kapcsolat.
A mesh ennek nem előfeltétele, de a mesh eszközök tipikusan tudják. A mesh csak azt jelenti hogy több AP képes egybefüggő hálózatot alkotni vezeték nélkül, a nélkül hogy mind kábellel lenne összekötve egy központi router-el.De szóval a roaming tipikusan nem összehozható különböző márkák eszközei között, mivel ehhez kell egy network controller node ami vezérli a többit, és az összes többi beszéli ennek a "nyelvét", de ez eléggé gyártó függő. Elvileg a Radius authentikáció az egyik univerzális eleme a legónak.
De persze javítson ki aki jobban tudja. Én csak tervezek ilyet építeni majd valamikor a jövőben, viszont szerintem én veszek készen egy kit-et (esetleg megnézem Mikrotik vonalon hogyan működik ez), a szükségesnél jobban nem akarok szabadidőmben cosplay-elni rendszergazdaként

-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Ha van egy xiaomi ax3200-es routerem és veszek mellé egy TP link be230-as routert.a kettőtt ösze tudom úgy kötni mintha 2 ax es routert kötnék össze?a mesh-re gondolok.
Mert van itthon egy Asus router de azt csak jelismétlőként tudom használni és mire átáll az egyikről a másikra eltelik egy pár "perc" -
pulutodurumo
őstag
Csongrádi sgt. tízes alja. V-tac vagy mi. Ha néha kell valami, oda megyek. Táp, alu profil, ilyesmik.
Izzó meg van itthon valami olcsó UltraTech nevű, plusz Lidl, de vettem Mömaxban is ilyen csecse filamentes óriás gömböt. Eddig csak az olcsóTech halt meg. -
lorcsi
veterán
Ked vilagitast honnsn erdemes ?
vsn valsmi tuti helyi bolt vagy kar probslkozni.. es inkabb emag ?
lumenetet nem latom annyira olcsonak es jonak -
martonx
veterán
Ez tévedés, felnőtt kollégákkal rendszeresen jártam vele Pestre. Nyilván nehezen mozgó öregeket meg semmivel se könnyű bárhova vinni

-
nap
addikt
A Jogger akkor jó, ha gyerekekkel akarod megtölteni. Felnőttekkel már kicsit szűkös.
Nálunk nagyszülőket kellene bezsúfolni, akik már nem ugrándoznak könnyen, és a mikrobuszok sem jönnek szóba, mert oda meg fel kellene mászni. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Távirányító gombokhoz keresek matricát. Bújkálom a netet, de nem találok. Eléggé lekoptak a jelölések a tv távirányítóról. Számokat találtam, de tv táv. specifikusat nem. Tudnátok segíteni?
-
Stylewars_kp
őstag
A Casco a megállapított használt árának bizonyos százalékát fizeti, nagyon passzentosan jön csak ki a javítás. A 6 millás autóból három év alatt 4,3 milliós lett (és ebben már benne van az inflációs növekedés), úgy hogy csak 11ezer kilóméter van benne.
-
Ted_Beneky
senior tag
Én autómhoz komplett donort veszek annyiért.
gondolom casco fizet. Nem?A Casco a megállapított használt árának bizonyos százalékát fizeti, nagyon passzentosan jön csak ki a javítás. A 6 millás autóból három év alatt 4,3 milliós lett (és ebben már benne van az inflációs növekedés), úgy hogy csak 11ezer kilóméter van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
100700 - 100601
102296 - 102001 102000 - 101901 101900 - 101801 101800 - 101701 101700 - 101601 101600 - 101501 101500 - 101401 101400 - 101301 101300 - 101201 101200 - 101101 101100 - 101001 101000 - 100901 100900 - 100801 100800 - 100701 100700 - 100601 100600 - 100501 100500 - 100401 100400 - 100301 100300 - 100201 100200 - 100101 100100 - 100001 100000 - 99901 99900 - 99801 99800 - 99701 99700 - 99601 99600 - 99501 99500 - 99401 99400 - 99301 99300 - 99201 99200 - 99101 99100 - 99001 99000 - 98901 98900 - 98801 98800 - 98701 98700 - 98601 98600 - 98501 98500 - 98401 98400 - 98301 98300 - 98201 98200 - 98101 98100 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- PlayStation 5
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1300W be quiet! Dark Power Pro 13 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Synology DiskStation DS218play! 2lemezes NAS
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,256GB SSD,Ubuntu 24.04
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Eleve a sétáló-térköves részek nem szoktak teherautóbiztosak lenni általában.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)