- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
giroud199
senior tag
válasz
TheBikerider #269 üzenetére
Ios19től előre félek …
-
-
giroud199
senior tag
válasz
TheBikerider #267 üzenetére
Tipikus ios hiba
sajnos minden iPhone tud már random hasonlót ios18 óta
-
2 hete van nálam a teló kb., pár napja csinált olyat, hogy videó nézés közben folyamatosan melegedett és pár perc alatt 20 százalékot merült. Kikapcsoltam, újra indítottam, helyreállt. Azóta nem csinálta. Valami beakadhatott.
-
-
giroud199
senior tag
Jézus ereje… azokkal vitatkozol akik nap mint nap ugyanazzal a felhasználási szokásokkal használják mint az előtte birtokolt készülékeket
inkább ne eroltesd tovább… sokkal több teszten szerepel a készülék kimagaslóan az üzemido teszteken ,mint gyengén…..
sima 16is nagyon jól bírja és arra még rátesz 45perc képernyő időt …
Arról nem is beszéljük ,hogy a készülék nagyon minimálisan melegszik terhelésre ,amint megintcsak jó hatással van az akkura… iCloud mentést minimális százalék vesztessel és melegedéssel tudott le a készülék.. ha nem hiszed ,vásárolj egyet teszt céljából és akkor neked is lesz valós tapasztalatod… ugye a 16prot is mennyien szidták megjelenésekor… -
-
Razzul
őstag
válasz
TheBikerider #256 üzenetére
Nekem nagyon égette a pénztárcám a zsebemet, hogy váltsam le a 11 Pro-t, de még tartom magamat. Nyomós indokom igazán nem volna a cserére.
-
Nem érdekelnek a teszt videók, sem semmiféle más teszt. Csak is a saját tapasztalataimnak hiszek, S25+, 16 pro és 16pro max használat után az üzemidő, remek. A felhasználói szokásom egyedül van a nagyvilágban.
Pont, mint bárki másé
Szóval...... -
giroud199
senior tag
Azonkívül van rengeteg teszt a neten ha nem csak egy - két oldalnak akarsz hinni
ott valós és azonos körülmények között folynak a tesztek és csak a 16promax bírja tovább ,viszont nem is csoda hisz jóval nagyobb
16pronal is jobb úgy 45 perccel a tesztek szerint
Nalam 13prot vált ami igencsak jó ,mégis lényegesen tovább bírja a 16e -
Razzul
őstag
válasz
TheBikerider #253 üzenetére
Na de hát a GSMArena a tesztjében nem ezt mutatja!
Biztos a te valóságérzékelésed a hibás és nem a teszt, hiszen ezt egy középkategóriás Android is lekörözi (le kell körözze).
Viccet félretéve köszi a jelzést!
-
Üzemidő több, mint kiváló!
16 pro max-ot váltottam le, korábban említettem talán. A 16 pro-nál is jobb. (Az volt a pro max előtt
).
Tökéletes választás számomra....ennyiért meg főleg. -
-
Veron
addikt
válasz
TheBikerider #249 üzenetére
hol lehet olcsón hozzájutni?
-
válasz
giroud199 #248 üzenetére
(200 ért 3 év garival nem rossz vétel, grat hozzá)
Én fehéret vettem, az tetszik, meg praktikus is. Idővel a karcok nem látszódnak majd.
Nekem is sikerült olcsón hozzá jutni. Mellette van egy SE-m is, most azt használom, be kell fóliázni még az újat, addig polcon pihen. -
giroud199
senior tag
Nálam 87%os 13 pro maxot vált ,az akku félelmetesen jó ebben a méretben
kamera éjszaka is bőven vállalható ,zoom és nagylató szinte egyszer sem volt használva ,így én is feleslegesnek éreztem a 16pro/maxot. Sima 16jatszott még ,mert az a Réce zöld szín kegyetlen betalált ,de nálam ez a fekete 16e a brutális minimál stílusa miatt tetszik és amit tud az ki id lesz használva
(arról nem beszélve ,hogy 200ba sikerült egy újat vasarolnom 3ev garanciával) -
Tényleg minden megvolt már iphone-ból. Legutóbb 16 pro max. 600 ezer ft os telefon? Nem is használom ki. Úgyhogy ment és helyette lett ez.
Szerintem nem lesz gond
-
giroud199
senior tag
válasz
TheBikerider #244 üzenetére
Jó döntés ,pár napja használom én is nagy megelégedéssel
-
válasz
TheBikerider #244 üzenetére
Szerintem nem rossz választás. Kiváncsi leszek, pár nap vagy hét után mit gondolsz róla.
-
Beruháztam rá. Tetszik!
Tok, fólia kell rá és kész. -
mSchumi87
senior tag
válasz
hegedus001 #242 üzenetére
Van valakinek eredeti szilikon tokja hozza? Mennyire minosegi?
-
hegedus001
aktív tag
Én nem várnám meg, sok helyen repesgetik, hogy Trump új vámjai miatt megint felmegy mindennek az ára. Idén szerintem tök jó árban vannak még a telefonjaik, szeptemberig ez jellemzően bármi van, nem változik. Utána meg Isten tudja. Én is csak a 17-es szériára akartam váltani, de inkább a 16 pro ra lecserélem a 13 minit. 4 éve ketyeg, de azért már megérett cserére.
-
niof
veterán
válasz
ddaydome #229 üzenetére
A 11-em 77%-os akksival is elmegy 1 napot, 5 és fél évesen. De már nem halogatom tovább a cserét. Remélem még kibírja a 17 megjelenéséig! De ha nem, akkor ez és a "sima" 16 közt fog eldőlni, hogy milyen lesz az új telóm. Amúgy ja, nem vagyok HC júzer. Havi ~1h telefonidő, esetleg 1-2 sms. Sok Viber hang és üzenet, olvasgatás Safariban és X-en. Meg némi emailezés. Más nem nagyon van.
-
AMD Power
titán
Engem ez valamiért nem tudott meggyőzni…
-
válasz
Instabil #230 üzenetére
Csak azért készült a kép, mert zavaró volt, hogy az eredeti posztban ki volt ragadva egy részlet (ami a hibát említi), miközben maga a hivatkozott írás is tartalmazza azt, hogy jó eséllyel közel a javítás. Ez pont olyan fontos tény, mint a hiba szóba hozása, ezért nem korrekt, ha kiragadván a cikkből, csak a hiba kerül említésre. Ez így egyoldalú, félrevezető poszt volt (álláspontom szerint), ezért írtam a választ.
A HVG nálam sem favorit e témában (sem), valaha szebb napokat látott, pl a nyolcvanas években egy kifejezetten érdekes nyomtatott sajtótermék volt, mára ez már nem mondható el róla. Sajnos. -
niof
veterán
Ha a teszt írójának másfél nap üzemidő jött ki, akkor az nálam három. Egy hosszú hétvégén még akár 4 is. Ez már egész vállalható.
-
Ez egy nagy meh.
-
Bass
addikt
Csak a szokásos szánalom presztízs készülék 🤣
-
Ricardo
titán
Ezért viszont jár a pirospont.
-
janeszgol
félisten
Teljesen igazad van. Én sokat őrlődtem ezen a telón. Az SoC-t és a ram mennyiségét mgtudva az év vétele, aztán a kamera specet megnézve már görbült a szám, aztán látva a teszteket megint kezdtem pozitívban látni a telót. De elengedem és kikövetem a topikot.
16e helyett 128 GB-os i15-öt veszek májusban az előfizumhoz. Nem akarok drága telót, mert van 14-em újonnan kettő is, van 15 Plus meg sima 16, de nem akarok készülék nélkül hosszabbítani, az pazarlás lenne. Havi 8-10-12 ezer ft belefér. Tudom nincs rá AI, meg "csak" 6GB ram, de a kamera sokkal jobb, a kijelzője jobb, és maga a telefon hogy is mondjam modernebb.
Ettől függetlenül aki egy jó telefont keres, továbbra is azt mondom az 300-ért, illetve a 256-os verziót 350-ért gondolja meg, mert időtálló lesz. 8 GB ram, AI, erős SoC (pláne prociban). De én kikövetem a topikot. -
Ricardo
titán
válasz
Zsolt,72 #210 üzenetére
Remélhetőleg tényleg csak erről van szó.
Az hogy egy gyártó szerényebb képességekkel ruházza fel a "low budget" modellt, mint a simát az rendben van.
Én azért húztam fel a szemöldököm a hírt olvasva, mert napról napra derülnek ki dolgok amivel egyre hosszabb az a lista, hol vágták meg a készülék tudását., képességeit és minden új tétellel erősödik bennem az az érzés hogy óval nagyobb vágás, mint amennyi az ár esetében történt.Egyébként ahogy olvasom ez a 2025 eddig nem legjobb éve a gyártóknak. Jó részük küzd.
Samsung amellett hogy az android 15 frissítés jelentős csúszásban van, a hírek szerint pénzügyileg is erősen kezdi őket megütni, hogy egy sor dologban lelépi őket a konkurencia. Az Apple bicskája az Ai fejlesztésbe tört picit bele, Google a 9A kiadását tolta el minőség problémák miatt. -
Ezért sem értem azokat, akik korábban ezen gúnyolódtak a topikban. Egyikük sem nyeretlen kétéves, benne vannak a mobilos világban, ezért tudják, hogy hiba mindig is volt és lesz, minden rendszerben. Felesleges kelteni a hangulatot. Az általad említett robotos gond is javításra fog kerülni, hiszen biztos sokan jelzik vissza, akiket érint.
-
Ricardo
titán
válasz
Zsolt,72 #207 üzenetére
De csak a 16e-t érintette a probléma? Miért? Az már kiderült, hogy jópár alkatrészből , szerényebb képességekkel rendelkező verzió került bele a sima 16-hoz képest. Ezek szerint a BT is ezek között lenne? Mert ha a szoftver, és a hardver is ugyanaz, akkor mindegyiknél gondnak kellene lennie.
-
-
Alaaf Pi
senior tag
Ez a hiba volt már?
Bluetooth kapcsolat vagy az órával, vagy a headsettel, a kettö együtt problémás -
joey04
titán
válasz
csakany2001 #200 üzenetére
briliáns kamera
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Funkciók és hiányosságok kissé érthetetlen egyvelege e telefon lételeme.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest