Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #100694 üzenetére
Szerintem a szülő a hibás, de legközelebb - ha nem sietsz - hívjatok rendőrt és minimum elmarasztalja a szülőt, hogy miért nem figyel jobban a gyerekre.
Egy 4 éves futóbicikliző gyerek nem látható az autóból, hiába szállsz ki előtte megnézni. Ez tuti nem a Te hibád volt.
Egyébként dudáltál is? Tudomásom szerint szokás dudálni is egy rövidet pont azért, hogy hallgató is legyen, hogy takarásból jön ki valami.szabzoltan1 mi is mindig így csináltuk, amikor jöttünk ki a főkapitányságról és más rendőröket is láttam dudálni kihajtáskor pont ezért. Tőlük tanultuk
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Budapesten nem is tudom, melyik celeb gyerekét csapták el a belvárosban tán tavaly nyáron. Amennyire tudom, a kis család barátokkal sétált a járdán, a gyerek kezét nem az egyik szülő fogta, hanem az egyik barát. A gyerek kihúzta a kezét a felnőttéből, lelépett az úttestre a forgalomba és az egyik autó elcsapta, elhunyt.
Az esetben az autóst nem marasztalta el sem a hatóság, sem a szülő, véletlen baleset, van ilyen sajnos. De ettől függetlenül az autóst élete végéig elkíséri a tény, hogy halálra gázolt egy gyereket. Persze a szülőkkel sem cserélnék, meg azzal a személlyel sem, aki a gyerek kezét fogta.Minden kapun óvatosan állok ki, kb tolva is gyorsabban menne. Tehetsz, vagy kérhetsz az önkormányzattól domború tükröt, amivel be lehet látni a terepet. De sok kapuoszlopon látni is IFA-ról, traktorról származó nagyméretű tükröt. Ugye, modern autóban már elérhetőek az autó sarkaiba helyezett kamerák, amik az oldalról érkező forgalmat nézik, mutatják.
-
szabzoltan1
tag
válasz
Sajnos ,úgy tudom,hogy Te lettél volna a hibás!
Meg kell bizonyosodni arról,hogy nem jön e senki.
Ezt onnan tudom,hogy az egyik ismerősöm pont ugyan így járt,csak nem kisgyerekkel. a járdán bicikliző felnőtt neki ment az autó elejének(Mars tér rendőrségi bejáró)és még őt hibáztatták,nem pedig a biciklist.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- RAM topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest