Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
-
tjnet
aktív tag
válasz korpicschess #42751 üzenetére
Szerintem ha 3dbd iso vagy bd iso akkor kell a power dvd 12.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
asuspc96
őstag
-
BBéci
legenda
Az OPPO cég nem gyárt média-, csak Blu-ray-lejátszókat, melyek rendelkeznek némi médialejátszási képességgel. De az ISO-t nem ismerik fel. Sőt a legújabb firmware az m2ts-t is letiltja.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
Powerdvd12-vel csak óvatosan, mert nem fog lejátszani mindent!
cinavia védelem már ott is játszik már.
helyette a powerdvd11-t javasolnám.
ez pedig a médialejátszókat érintién a 3D BD filmet PC-ről powerdvd11-el, asus 6870 vga, high speed HDMI kábellel játszottam le.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz korpicschess #42751 üzenetére
DT helyett használj inkább virtual clone drive-ot..
Téglaként működik a Daemon ToolsRealme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz #75912448 #42758 üzenetére
A legújabb firmware letiltja, ezt az importőr mondta, nem próbáltam, mert a 103-ast már régen 105-re cseréltem. De arra ugyanez vonatkozik. A jogvédők nagyon rászáltak az Oppdigitalra.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kovadika
őstag
válasz Flashget #42764 üzenetére
Felhasználói tapasztalatokból ítélve, egy kalap szart nem ér médialejátszóként. Nincs feliratkezelés (csak megjelenítés). Papíron kezeli a formátumokat, de ez valóságban nem igazán működik. Mkv-ból ugyanúgy csak a level 4.1 megy neki, sőt beszéltem egy tulajdonossal, akinek még azok is csak szaggatva mennek. Más arról számolt be, hogy a 3D ISO is nézhetetlenül szaggat. Viszont a DVD, Blu-ray lejátszás képminőségét mindenhol nagyon dicsérték, ami elvileg a Marvell-féle Qdeo videófeldolgozásnak köszönhető.
Mindenesetre a Pioneer bdp-150 olcsóbb, és mókolt fw nélkül is megy neki az iso lejátszás, igaz ebben az esetben magát az iso fájlt nem játssza le, csak a tartalmazott mappákat, de az eredmény ugyanaz. Egy BD50-es Avatar 3D-t próbáltam így, és minden további nélkül vitte, teljes BD menüvel együtt. Mókolt fw-el meg csak nő a támogatott fájltípusok száma.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz #75912448 #42766 üzenetére
Igen, ami nálam volt az is lejátszotta az m2ts-t, akár hálózatról is. Robi-k tanúsíthatja. De ISO-t nem. Azt már tavaly tavasszal letiltották a 95-ről és a 103 úgy jött ki a gyárból.
-
BBéci
legenda
Sajnos a szerzői jogokat egyre többen és erősebben védik. Kezdték az ISO letiltásával, most elérkeztek az m2ts-hez, ami után várhatóan az mkv is sorra kerülhet. Több topikba írtam egy haverom esetét, akihez egyetlen MP3 szám megosztása miatt kiszállt 4 rendőr házkutatást tartani és számítógépet lefoglalni. Láttam a hivatalos, pecsétes határozatot és a jegyzőkönyvet.
-
Gabesz1019
senior tag
100e Ft-ig milyen ajánlat van most 32"-os LED-be? Szeretnék venni a szobámba egy nagyobb TV-t. Most csak egy kis 19"-os Samsung LCD van. 32"-os ba gondolkodom. A TV funkció mellett monitorként is működne, mert erre kötném rá a PC-t. UE32EH5000-t néztem ki. Mi a véleményetek róla? Monitornak mennyire felelne meg?
Néztem még az UE32EH5300-at, az csak a Smart funkcióban különbözik az 5000-től? Az annyira nem lenne lényeg, mert lent a nappaliban van egy UE40D6500 abban van Smart de nem igazán használjuk. Van esetleg jobb ajánlat ebben az árkategóriában?
-
sünapó
csendes tag
sziasztok! óriási problémám van! kb 1 hónapja vettem egy samsung (pontosan ue46eh6030wxzg) 3d led tv-t! a minap bekapcsoltam vna a tv-t, mondván nézek valamit filmet. bekapcsolás után fordítva mutatta a samsung feliratot és miután normál helyzetben tovább kellett vna neki lépnie akkor csak a háttérfény világított majd ujraindította magát és megint ugyanaz mint amit az elözöekben leirtam. szerintetek mi lehet a baj? elölre is köszönöm a hozzászólásotokat.
-
countofhell
csendes tag
válasz Gabesz1019 #42771 üzenetére
Én PlayStation 3-ra vettem egy Samsung-t magamnak, 5500-as slim 32"-os tiszta és éles kép, Film módban szinte tökéletes játékra a nagyon alacsony input lagg miatt választottam ezt a tv-t.
Monitornak szerintem akármelyik 5k-s modell megfelel, 6700 -as modell a max. ami van 32"-os kiszerelésben. -
vacs
veterán
Hali.
Tudja valaki, hogy ES6100-ba hol van beépítve a távirányító vevője ?
Illetve a youtube app-al kapcsolatban két kérdés:
- az mitől lehet, hogy néha azt írja ki, hogy "a videó nem játszható le"
- néha (a hosszabb videóknál) 1-2 másodpercre megakad a kép vagy a hang
Kábelen (nem wifi-n) kapja a 15 megás netet.(^)(>.<)(^)
-
krx21
nagyúr
válasz countofhell #42773 üzenetére
Gondolom, nem hasonlítottad össze pl: egy 6-os sorozatbelivel, ahol van már mozgásjavítás is?
Nem akarom elvenni az örömöd, de ennek szerintem nagy jelentősége van egy 25-30fps-el futó konzolos játéknál! Különösen ha megtapasztalod amiről beszélek...(motion plus)[ Szerkesztve ]
-
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
6100 vagy 6030 tv-t érdemesebb választani? -
Tekmen
aktív tag
Van egy Samsung smart TVm, és egy hozzá való bluetooth-os billentyűzetem. A kérdésem csak az, hogy hogyan tudom a billentyűzet nyelvét magyarra állítani, mert mikor írok vele, angol kiosztású bill. ként kezeli a TV.
Tekmen
-
SAMYka
senior tag
Üdv
Az érdekelne hogy ha veszek egy tv-t amin forgalmazói gar van (2év) de ha kapok samsung garjegyet akkor érvényes e a gyártói gar?
Olvastam itt hogy ha van garlevél meg számla akkor mind1 hol veszem.
Vagy hogy van ez valaki magyarázza el nekem
KöszönömPH! Tábor - ...mert megérdemlem...
-
Mobil87
tag
Mit jelent a tv-k nél az input lag?
-
Tekmen
aktív tag
válasz Inhouse #42784 üzenetére
Lenne még egy kérdésem. Mikor be akarok lépni a Facebook-ba a SmartHUB-ban, akkor ezt az üzenetet kapom: "Csak regisztrált felhasználók számára elérhető. Hozzon létre felhasználói fiókot a beállítások menüben, és belépés előtt regisztráljon a szolgáltatási webhelyen." Regisztráltam, bejelentkeztem, mégis ezt az üzenetet kapom. Esetleg valami ötlet?
Tekmen
-
Mobil87
tag
Ez a tv Samsung UE40ES5500 LED TV miért drágább mint Samsung UE40EH6030 3D LED televízió?
6030 jobb nem? -
Mobil87
tag
válasz korpicschess #42791 üzenetére
És akkor mivel jobb ?mert a 3D tv 200hz meg 3d is
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
EH6030-hoz tud valaki valami hasonló beállítást? [link]
vagy ami már bevált...
köszönöm -
toto0569
addikt
Basszus itt volt a "TV" szerelő és azt akarta bemesélni nekem,hogy ez a rengeteg szellemkép elfogadható ennél a tv-nél. Mondtam neki,hogy akkor üljön le és nézzen végig egy filmet és utána mondjon ilyet,mert ez folyamatosan a film végéig jelen van.Neki erre nincs ideje.-volt a válasz,viszont lerendel nekem egy főpanelt ,cserére.Elvileg a hibát ő is látja,és hoz még próbálni másik "komolyabb" szemüveget,mert ez az olcsóbbik fajta.Szóval vagy főpanel szinkron vagy az occó szemüveg hiba.
legrosszabb esetben fogyasztó védelem mert a 3D az 3D legyen ne pedig szellemkép meee arra öreganyám fekete-fehér tv-je is elég. -
BBéci
legenda
válasz korpicschess #42791 üzenetére
Mindkét modell tavalyi, 2012-es.
-
Mobil87
tag
És akkor melyik tv vegyem meg?
Samsung UE40EH6030
Samsung UE40ES6100
Smart funkció nem érdekel -
toto0569
addikt
Az ue40ES6100-as tulajokhoz lenne egy kérésem,mindenki SSG-P41002 számú szemüveget kapott hozzá?És nekik jól működik?
Bocs a sok kérésért ,de jó lenne eligazodnom ebben a kérdésben,hogy a szerelő ne tudjon a kamu dumával leszerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App