Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ennek utánanéztem kicsit, mert kíváncsi lettem, és ahogy sejtettem is.....
Ilyen lenne, ha látnánk a wifit
Így nézne ki a világ ha látnánk a mobiltelefonos rádióhullámokat
Rádióhullámok vizualizációja:Így fest a mindenhol ott lévő elektromos szmog
https://gamergep.hu/
-
Laca0
addikt
válasz Meggyi001 #64803 üzenetére
Ezért kapcsolom ki.
Éppen elég sugárzás éri az embert a mobiladók, tévéadók, rádióadók, műholdak, egyéb vezérlő rendszerek (pl átemelő szivattyúk vezérlése, vezérelt áram) által. Ráadásul minél közelebb van az adó, annál erősebb a sugárzás. Tőlem kb. 70cm-re van éjszaka a telefon, éppen elég a gsm is... (azt nem kapcsolhatom ki bizonyos okok miatt).Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Zoja™
őstag
válasz Meggyi001 #64805 üzenetére
Érdekesnek érdekes, de szinte kivédhetetlen. Vagy lekapcsolják az egészet és visszazuhanunk a középkorba és füstjelekkel és/vagy postagalambokkal kommunikálunk, vagy Faraday-kalitkában alszunk.
No offense Laca0, nem személyes, de szeretem az ilyen sugárzásos dumát úgy, hogy közben nehezen mondanánk le az ezeket okozó berendezések adta kényelemről...
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Na, feltettem azt a dm-es zip-es akármit, ami a kdz romok közt volt. az egy 4.4.2 volt. azt rootoltam, twrp rája és swipe meg arra a cloudy. ugyanaz a hibajelenség, mint tegnap: pillanatra bejön a lg logó és viszontlátásra. twrp van, download mód van. viszont a leghalványabb gőzöm sincs, hogy mi a fenéért nem bootol be.
3 kernelt próbáltam. Bump, Loki és az a dorinmax, amiről tegnap este írtam. utóbbival az lg logó tovább jut, még a zöld-kék villogás is megvan, aztán egyszercsak randomreboot és a twrp-be dob bele.
mit tehetek, hogy újra menjen a cloudy?
óristen! megindult a kdz-s telepítés! tegnap ez sem volt hajlandó menni... remélem a rootolt kdz rom on már hajlandó lesz elmenni a nyanvadt cloudy
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz norbert1998 #64808 üzenetére
Csak egy Lollipop bootstack maradt ki a 4.4.2 és a Cloudy (5.0.2) között, más hiba nincs a képletben...
-
Zoja™
őstag
válasz norbert1998 #64810 üzenetére
Néha néha benézek, de mivel már nincs nagy élet, így többnyire csak read-only módban vagyok.
-
norbert1998
nagyúr
Sajnos szét lett bombázva az egész. Telegramra meg nem akarok menni, vannak vagy kétszer annyian, napi 1000 komment... Jó, igaz, chat-szerűbbek, szóval sokkal kisebb mondanivalókkal van, de akkor is, sajna nem opció. Annak a közösségnek vége.
Itt-ott megtalálni embereket
Danke schön, es ist jetzt gut
[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Sziasztok!
Efs mentést szeretnék csinálni az összefoglaló alapján QPST programmal. De nem tudom csatlaloztatni a telefont, illetve nem látja a program. Tudtok javasolni valamit? Vissza szeretnék menni KK-ra.
Köszi -
pinceajto
csendes tag
Sziasztok
Volt már valakinek olyan hibája hogy víszhangzik másoknál hívás közben. Kerestem mindenfele ... Van egy ilyesmi hiba a G2 nél de nem találtam rá megoldást... -
norbert1998
nagyúr
xposed supportot nem választottam ki a rom telepítésekor. az egyszerűbb mód az lenne, hogy működik-e úgy, ha csak így simán feldobnám rá az xposed-et az xposed 5.1 telepítési útmutatóval?
vagy pedig muszáj lenne az egész rencert wipe nélkül xposed supporttal ujrahuzni? -
eladogeppc
veterán
MEEEGJÖÖÖÖTTTT !!!
Rájöttem, hogy nekem ez okoz élvezetet, örömet....
0 kilóméteres vadi új hófekete LG G2 D802 32GBIsmét itt köztetek !!! Tök jó !!!
Ez már a 6. G2-esem
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
bowhunter
csendes tag
Sajnos csináltam egy hülyeséget.Beállítottam a képernyő titkosítását.És most minden feloldásnál jelszót kér.
A visszaállításra pedig nem találok megoldást.Aki tud valami megoldást kérem segítsen! -
MODERÁTOR
-
Danny365
őstag
Szóval tényleg így fog kinézni az új Nexus 5X.
Sokaknak nem tetszik, de nekem full bejön ez a minimál design. Ha nem lesz túl drága (és mivel nem a legcsúcsabb hardver, így esélyes), akkor erre lecserélem a G2-t.
-
Fredy02
tag
Ha már az iphone formánál tartunk itt egy újabb. Igen csak bestbuynak tűnik amúgy: [link]
S23U
-
ßrainiac
addikt
válasz Danny365 #64820 üzenetére
Nagyon baron nez ki, jo, hogy rakerultek a stereo hangszorok, parasztvakitasnak tartottam, de brutalis a kulonbseg egy normal telohoz kepest.
Nagyon szep rajta minden es igazi upgrade egy Nexus 5 utan, nekem csak az also-felso kavaval van gondom, lehettek volna G2-esebbek
-
stefi68
addikt
válasz norbert1998 #64816 üzenetére
Ahogy nézem az aroma konfigot, xposed támogatásnál csak annyit csinál, hogy eltávolítja az LGSmartCover-t (system/priv-app/LGCover).
Azt te is meg tudod tenni.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #64817 üzenetére
Újfent üdv a klubban! Neked bérleted lesz ide
Danny365
Hát nem kapott el a mustos hév......kb nexus s újabb köntösben elölről. Nekem ennél több kell kinézetben!Fredy02
Tegnap majdnem vettem egy MI4-et (16Gb)szlovákban 270€-ért a NAY-ban.....fehér nem jött be...Más
Akit érdekel az MM-ben kiárusítás van,vannak jó áron cuccok....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Danny365
őstag
válasz vadászcsiga #64821 üzenetére
Semmi gond, neked itt a Nexus 6P! Ilyen hátsót még nemigen láttál szerintem sehol. Mondjuk amilyen szép, nem csodálom, hogy senki nem álmodta ezt meg korábban.
@ßrainiac
Szerintem még bőven belefér ez a káva, no meg így legalább jobban meg lehet fogni fektetve, nem fog belógni a kezed a képernyőbe (de legalább a hangszórót letakarod). Meg tetszik, hogy nagyjából szimmetrikus.
Nekem még nem volt a kezemben ilyen duál hangszórós jóság, de egy szem hangszóróval is szólhat jól. Az Edge+-om például baromi hangosan (nem is mertem maxra felnyomni) és erőteljesen szól. A G2 hozzá képest nokedli. -
eladogeppc
veterán
Srácok !
Stock Lollira melyik CAM modot ajánljátok ?
XCAM ment fel, de avval picit laggol a kamera sötétben.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
veterán
-
Den Hadnagy
senior tag
Nem zárom ki, hogy placebo-hatás, de pl. nekem rossz szokásom a párnám alatt tartani a telefont az ébresztés miatt, és sokkal jobban alszom, ha repülőgép-módban van.
Sugárzás-ügyben érdemes arra gondolni, hogy egy egyórás telefonbeszélgetés után milyen bizsergést érez az ember a fülénél. Ezért is szoktam át a BT-fülesre. Nem vagyok konteó-párti, de azért a saját érzékszerveimnek hiszek.
Attól, hogy nagy a szmog, meg en bloc a szennyezett levegő elkerülhetetlenül jelen van, azért próbáljuk nem letüdőzni a szemetet, meg hasonlók, nem?
Szvsz ugyanígy van a sugárzással is... nem kell túlmisztifikálni, de pár óvintézkedés nem árthat.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
ßrainiac
addikt
válasz Danny365 #64827 üzenetére
En a G2-nel csak a fenyerzekelot szoktam letakarni a kis kava miatt, bar ez nem annyira kellemetlen, mert lehuzom a notificationt es kiveszem az auto fenyerot.
A G2-nek nagyon rossz a hangszoroja, a stereonak az elhelyezese es maga a technologiaja miatt is merfoldekkel komolyabb hanghatast eredmenyez, amjre azt mondanam, mobilra nem is kell komolyabb, eddig meg a sima egyhangszorosra mondtam ugyanezt
Engem nem vonz ez a telo megvetelre amugy, max. a felesegmnek, o nagy Nexus 5 fan volt. Egy G2 2017 kene, ha lenne ilyen
-
Magnat
veterán
Üdv,
vajon mitől lehet, h az utóbbi időben (mondjuk pár hét) szinte folyamatosan kint van az értesítési sávon a helymeghatározás ikonja még akkor is, ha kikapcsolom a helymegosztást? Nem tettem fel semmi új appot. Stock KK.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Magnat #64836 üzenetére
Nem lehet, hogy valami app beragadt? Reboot volt? - Tudom, láma kérdések, de sose lehet tudni...
Második lépésnek cache-ürítés esetleg...
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Zoja™
őstag
válasz Den Hadnagy #64832 üzenetére
Nem mennék bele komolyabban a konteós vitákba, persze csak ha nem haragszol.
Minden elektromos eszköz sugároz, legyen az a TV, PC, telefon, vagy akár az elektromos vezetékek is a falban. Ehhez jönnek még a BT, Wifi, GPS jelek, a mobil hálózat, URH, AM/FM, az autó riasztó, a konnektorba dugható illatosító és még sorolhatnám megállás nélkül.
Szóval csak arra próbáltam rávilágítani, hogy pusztán csak éjszakára a telefon repülő módba tétele vajmi kevés lépés ahhoz, hogy mentesítsük a szervezetünket a környező elektromos sugárzástól.
Sőt, azt is meg merem kockáztatni, hogy mire ennek érdemleges hatása lesz az emberiségre, addigra már rég elfelejtjük az elektromos áramot és más alternatív energia forrás lesz használatban. De ezt mi már nem fogjuk megérni...
Részemről befejeztem a témát, nem erre a fórumra való ennek kitárgyalása.
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
Dehogy haragszom, hiszen felnőtt emberek módjára beszélgetünk, sőt, valahol egyet is értünk.
Nem ringatom magam ábrándokba a modern élet okozta elektroszmog kapcsán, csak annyit mondok, hogy ha nem muszáj, ne legyen még egy dolog, ami terheli a szervezetünket, hacsak nem feltétlenül szükséges. Mentesítésről sajnos szó sincs...
A téma valóban offba kanyarodik, legyen hát ez egy másik topic témája adott esetben
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz Den Hadnagy #64837 üzenetére
Volt restart és a helymeghatározást használó appokknál sincs nem odavaló...
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Snoop27
őstag
válasz Danny365 #64820 üzenetére
Nem cserelted le a G2-det? Mintha ugy tudtam volna hogy mar i6-od van (de lehet Edge+ forumban lattalak)
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
goblin1983
tag
Bár én sem hallottam még sztereó hangszórót, de igazából szerintem tök mindegy. Igazi sztereó hatást nem fogok érezni, mert közel vannak egymáshoz. Ráadásul ha kézben van, akkor egyet valószínűleg le is takar az ember és jön a félig doboz hang. Fektetve meg mindkettőt.
Inkább ott a kulcs szerintem, hogy mekkora hangerőt lehet kicsalni belőle torzítás, recsegés nélkül. -
Zsolto
őstag
válasz goblin1983 #64847 üzenetére
Nekem volt Moto G 2nd Gen (2014) -em, és azon sztereó előlapi hangszóró volt. Nagyon is lehetett hallani, játékok közben főleg, de a hasamra tett telefonnal szundikálás közben is. Nem rossz dolog az. Lehet nélküle élni, és a hangerő helyett inkább a jó kihangosított hangminőség az, ami szerintem is fontosabb (legyen közép- és mélytartomány, ne csak cicegjen -- hallottatok már HTC M8-at szólni? Atyaisten... ).
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
ßrainiac
addikt
válasz goblin1983 #64847 üzenetére
En is igy voltam vele, ha olvastad feljebb:
"..jo, hogy rakerultek a stereo hangszorok, parasztvakitasnak tartottam, de brutalis a kulonbseg egy normal telohoz kepest."
Hidd el, hogy igenis van ertelme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest