Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz Den Hadnagy #64500 üzenetére
Es ugy irjak, am blok :'D
-
goblin1983
tag
válasz Balazska15 #64490 üzenetére
Ha már egyenlőre vagy egyelőre:
-
papi20
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ma frissítettem a G2-őt 5.1-re 4.4 vagy 4.4.1-ről. Felrakta rendesen de azóta a sim-et nem látja a com.android.phone folyamat leáll így nem tudok semmit sem csinálni. Hard Resetet is csináltam már de az sem segített. Baszottul felmérgesített ez a sz*r. Mit lehet ilyenkor tenni? -
papi20
tag
Ha kivettem a Sim kártyát akkor a hibaüzenet nem jelentkezik de a Sim kártyával igen. F*sza.
-
neo_xperia
senior tag
válasz papi20 #64504 üzenetére
Nekem annak idején a feleségem L7II telefonjának KK frissitésénél jelentkezett ilyen hiba, itt a ph fórumon - L7II - olvastam utána, és végül sim kártyát kellett cserélni, valószínűleg túl régi volt. Próbáld ki egy másik sim-mel, ha azzal működik rendesen, akkor nálad is ez lesz. Vagy tedd vissza a KK-et.
-
lejbi
tag
Hello
tegnap felraktam az lg programmal az 5.0.2-t. Minden jól műxik, csak az energiatakarékos funkciónál nincsenek beállítási lehetőségek, hogy mit kapcsoljon ki (a réginél volt). Nincs is, vagy csak én nem találom.
Köszi
Üdv: Lejbi
-
addikt
Hello!
Túlzottan gondolom nem lehet elrejtve, szóval az akkor valószínűleg kimaradt (mint sok egyéb más is, szóval ez nem feltétlen meglepő).Bár a hasonlóan modern Lollis LG alapú, jelenleg fent lévő CloudyG2 3.2 ROM-omban találni Energiatarékos módot, ahogy azt a képernyőmentésem is mutatja.
Szóval nálad az a funkció akkor hiányzik.Jaaa, téged az azon belüli lehetőségek érdekelnek.
Ott nekem is csak 3 lehetőség van csak, és pedig hogy mikor kapcsoljon be.---------------------------------------------------
Kis OFF: Ha idővel veszít a kapacitásából az akkumulátor az öregedéssel és a használattal, akkor cserébe nem hamarabb kellene akkor feltöltenie?
Úgy gondolnám, hogy ha ugye kevesebb nafta fér már bele, akkor ugye az gyorsabban is belemegy.Csak mert az én akkum már durván tropa és gyári töltővel még így is kell még a 100%-hoz másfél óra, mint ahogyan mindig is kellett.
Valaki hozzá tud ehhez szólni?[ Szerkesztve ]
-
reap3r
aktív tag
válasz kurion #64511 üzenetére
Én a helyedben elfelejteném a facebook appot, mivel az egy használhatatlan, akksi merítő f*s... Ezt egy app újratétel nem fogja megoldani, ez a facebook ez ilyen, merít, ha akarod, ha nem... Én böngészőből lépek fel, ha fel kell lépnem... az is teljesen jó és már böngészőn is tud értesítéseket küldeni...
(#64510) fery02 Az akkumulátorokban lezajló nagyon bonyolult kémiai reakciók sajnos nem így működnek... Olvass kicsit utána az akksik működésének, sajnos szerintem pár oldal után nem tudnád, hogy mégis mi miért van, mert ez az akkumulátoripar iszonyat bonyolult egy dolog...Emelett ugye nem csak magának az akksinak van ebbe a töltősdibe beleszólása, hanem a kernelben is mindenféle szabályozó dolognak, amit nem nagyon tudok, hogy mit milyen elv és paraméterek szerint szabályoz maga a telefon. Amúgy, ha van még garanciád, akkor az LG-ben nekem cseréltek akksit gariba...
Más:
Másnak nincs olyan problémája, hogy MINDEN Lollipop alapú romon, beleértve a gyárit is, egyszerűen nem hajlandó a google fiókom rendesen működni. 1 nap után MINDEGYIK romon elszáll az összes google-höz tartozó appom, egyszerűen nem tud szinkronizálni semmit, ezen a hard reset sem segít... Amúgy mindig tisztán telepítek: HR előtte,utána, aztán wipe cache,dalvik...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz reap3r #64512 üzenetére
Köszi a reagálást!
Tehát akkor bonyolult dolog. Garanciám már rég nincsen, majd valamikor tán még az idén próbálom majd fagyalllo-val cseréltetni (ez tűnik a legbiztosabb útnak, hogy gyári akku kerüljön bele).Nekem ugye a CloudyG2 3.2 Lolli alapú, de nem tapasztalok olyanokat, mint amiket te a G fiókoddal, meg másoktól sem hallok ilyesmi panaszokat, sajnos nincs ezzel ötletem nekem sem.
-
laci1892
őstag
Sziasztok egy kis segítséget kérnék.
Egy barátomnak a g2-n kijelzőt cseréltek. Ami utángyártott. S hát ennek a minősége... ( van szinonimája a ku*a szarnak?)
Oldalt úgy világít be hogy lassan önmagában is jó elemlámpának...
Szerintetek egy eredeti kijelző csere ezt a problémát orvosolná?Vagy csak egyszerűen szarul cseréltek ki?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz laci1892 #64515 üzenetére
Ha csak üveget cseréltek és vki otthon ragasztotta az lehet xar. Vagy ha a teljes kijelző cserénél xar a vett alkatrész. Ha kicserélteted gyárira csakis teljes kijelzőt(lcd+üveg) cseréltess! Elvileg ha működik miden más és csak a fénnyel van baj,akkor egy kijelző csere segít.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Naigen
aktív tag
Üdv, van esetleg arra mód, hogy a gyári file managerbe a Dropbox mellett/helyett más felhő tárhelyet tegyek be? Tehát ide alulra
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Ruzcak
tag
Halott mostanaban valaki valami pletykát 6.0-ról?
Biztos volt már téma de most magyon azt irkálják mindenhol hogy nem lesz semmi -
MODERÁTOR
-
tirszin
senior tag
válasz fery02 #64510 üzenetére
"Ha idővel veszít a kapacitásából az akkumulátor az öregedéssel és a használattal, akkor cserébe nem hamarabb kellene akkor feltöltenie?
Úgy gondolnám, hogy ha ugye kevesebb nafta fér már bele, akkor ugye az gyorsabban is belemegy."Ha romlik az akku, az általában a belső ellenállásának megnövekedésében nyilvánul meg. Ennek folyománya lesz, hogy "hamarabb merül le", mert u.olyan terhelő áram mellett jobban leeseik a kapocsfeszültsége, így már nem tudod u. azzal az eszközzel teljesen lemeríteni, mert idő előtt kikapcsol.
A töltés u.ezért nem tart rövidebb ideig. Töltés közben ha megmérnéd egy ilyen "megnyúlt" akku áramfelvételét, kisebb lenne, mint egy jónak. Ezért attól még, hogy ugyanannyi ideig töltődik, kevesebb As (Ws) megy bele.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok !
Hát eljött hát engem is utolért nem volt menekvés pedig nagyon vigyáztam mindig szét néztem az utcán ...de nem lehetett elkerülni .
Besárgultam ...vagy is nem én a telefon bal sarka szépen csíkban ahogy az a nagykönyvben (murphi...) megvagyon írva !
Kérdésem a következő lenne , hol a leggyorsabb a tepsi csere ? Mert bár sokan írtátok de szeretnék megerősítést kérni hováá küggyem aaz één cépségem ? Mármint galambposta melyik állam milyen cím , ja és a legfontosabb Garanciás még a kicsike de nem akarom a Telepontyhoz bevinni mert3 hétig nem akarok megválni tőle :/
Előre is köszi a válaszokat"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
GEPESZ66
veterán
Nem jut eszembe,hogy LG telefonokon,Lollinál hol tudom beállítani,hogy a képernyőt az illetéktelen használattól pl.számkóddal védjem le?
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Múlt hétvégén kicseréltem a törött kijelzőmet. Kerettel együtt lévőre cseréltem. Eddig minden tökéletesnek tűnt, de most vettem észre, hogy a bal alsó sarokban elvállt az előlap. Mondjuk 1mm-t áll el, ki is szűrődik fény. Nem szeretném ismét szétszedni a telót és szarakodni az eladóval, visszaküldeni a kijelzőt. Valahogy vissza lehet ezt ragasztani?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
addikt
válasz madmike #64532 üzenetére
Szia!
Keress rá topik keresóben a "ragasztó" szóra és az utolsó oldalon olvasgasd extasymajom és Zoooja hozzászólásait!
-------------------------------------
@tirszin: Köszi tőled is az akksi témához való hozzáfűzést, elég szakmainak tűnik.
Tehát akkor nekem azért tölt kb ugyanolyan ideig, mert ugyan kevesebb töltöttség fér az akkuba, de az lassabban megy bele.
Szóval ha jól veszem ki, össze lehet hasonlítani két telefont, amiken ugyanolyan rendszer fut, ugyanolyan töltöttségi %-on, ugyanolyan akku hőmérsékleten, hogy ha ezeket egyszerre töltőre dugjuk, amennyivel kassabban tölt az egyik, annak kb annyival gyengébb már az akksija.Lehet ez is orbitális nagy baromság most tőlem persze.
-
adamcsik
aktív tag
Üdv! Frissítettem a telefont android 5.0.2 re és az a gondom vele hogy kezdőképernyőn az ikonoknak feketével van írva a nevük ezt hogy lehetne átállítani fehérre? És nem találom benne a vezeték nélküli tárolást ezt hova tehették át?
-
Quqesz
nagyúr
válasz adamcsik #64535 üzenetére
1. Ha sötét a kép,akkot fehér a felirat,ha világos a háttérkép akkor fekete...cserélj háttérképet
2. A loliban nincs benne pár dologgal együtt. Megoldás airdroidFery02
Hát így sztem százalékban így összehasonlítani nem lehet. A lényeg,hogy ugye az akkuba hiába akarja beleszuszakolni a töltő az áramot nem veszi fel,nem tudja tárolni. Ez egy kémiai folyamat ott bent.[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz Ruzcak #64537 üzenetére
FBS ragasztóval próbálkozzak?
Egy fél órája erősebben megnyomkodtam a kijelzőt ahol elvállt és még a helyén van, de gondolom amint megsétáltatom a zsebemben és kicsit is csavarodni fog újból elválik.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Quqesz
nagyúr
válasz fery02 #64533 üzenetére
egy kis okosság a minénk a li-polymer
Madmike
Tegyél rá súlyt és hagyd úgy reggelig(v szorítóval). Lehet segít....[ Szerkesztve ]
-
Ruzcak
tag
válasz Viktor0610 #64521 üzenetére
Igen ez nem iphone ,pont ezért bosszantó.
Ezen a hardveren meg az android 9 is jol futna,nem hogy a 6,iphonenal ez pont maskepp van.
Ott kiadjak i4sre is meg az ios9 et csak a hardver fog belassulni ahogy illik.
Itt meg minden sima lenne,negse portolnak.De nem erdekel azert se vennek iphonet,inkabb roottal felrakom majd a 6.0at .
-
Quqesz
nagyúr
Sokszor volt itt téma, hogy kell v nem vírusírtó,stb....nos most kaptam egy mailt a faceról, hogy vki megpróbált belépni a facémra. Volt már ilyen, de akkor én voltam(pl gyári vissza után). Viszont egyből feltünt, hogy win8-ról,ami nekem nincs. Kiderült az usából volt vki. Amiért meglepő, mert nem vagyok fontos személy,nem is értem,de vigyázzatok az adataitokkal,főleg ha böngészőkben mentve van pl jelszó!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Zoja™
őstag
Uraim... A mai nap folyamán lecseréltem a G2-t, így felmerül az a kérdés, hogy átadjam-e a topikgazdai teendőket egy másik fórumtársnak, vagy megengeditek, hogy továbbra is ellássam a feladatokat.
Természetesen a topikot továbbra is aktívan figyelemmel fogom kísérni, de a döntés rajtatok áll. -
Zsolto
őstag
válasz Viktor0610 #64543 üzenetére
Igazad van, Viktor (nem is tudtam, hogy még vagy, és főleg, hogy itt is előfordulsz, üdv! )
Két évvel ezelőtt történt velem egy érdekes eset. Nagyon erőltetett menetben (értsd: reggel hattól délután egy órára) kiértem Németországba autóval, bő 1100 km-rel arrébb találtam magam. A szálláson volt WiFi, bejelentkeztem, és a Google elkezdett akadékoskodni. Gondja volt, hogy túl hamar túl távol látott viszont engem az előző tartózkodási helyemtől, ráadásul -- és ezt nem tudom, van-e összefüggés --, közben valaki megpróbált a fiókomban található ÖSSZES (kb. 950) címre elküldeni egy e-emailt.
Nem volt más választásom, mindenféle azonosítási macedúra után végre beengedett, jelszót kellett változtatnom, és valóban láttam, hogy a kimenő mappában ott vár a 950 db levél, amit a Google (okosan) nem engedett ki, valami bullshit szöveggel. Töröltem az összeset, és akkor, ott helyben bekapcsoltam a kétlépcsős azonosítást. Azóta is használom, bár tény, hogy nagyon macerás, de muszáj. Azóta nem volt gondom.Zoooja:
Én örülnék, ha maradnál
Mi lett az utód?[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest