Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
A Play Store-ból is szedhető Antutuval nekem sincs ennyi pontom (ez 33114-et dobott az előbb), az újjal mértem 37k-t.
Egyébként félig-meddig van kigyomlálva a Cloudy ROM, több helyed viszont semmiképp nem lesz, a partició mérete az fix, igy azt ROM nem fogja befolyásolni. -
SoulReaver
veterán
Ez érdekelne még:
Miben más mint a gyári?
Kamera 4.4.2-es KitKat androidra:
Ezt kétféle képen is lehet telepíteni. A root kötelező hozzá és csak stock alapú romokon működik.Első
Ha nincs recovery a telefonon:
1 - Akkor töltsük le ezt.
2 - Másoljuk a telefonra és telepítsük.
3 - Ha telepítettük akkor indítsuk el a telepített alkalmazást.
4 - Először nyomjunk a "Backup" gombra.
5 - Majd az "Install"-ra.
6 - Ha megvan akkor indítsuk újra a telefont.
Tudtommal ART alatt nem működik![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mit görcsöltök ezzel a ViPER4Android_FX -el ha jó nektek hogy 2X olyan gyorsan merüljön az aksi akkor is ha semmit nem csináltok a telóval használjátok nyugodtan!
Nem sokat javít egyébként sem a hangon inkább vegyetek normális fülest, és nem kellenek ilyen vacak semmitnemérő programok!
-
-
Mankó
veterán
Ebben a Viper4Android progiban van angol nyelv is? Esetleg tud valaki hozzá komplett beallitasokat, amikkel ténylegesen ki lehet akarni a belső dac képességeit?
Masik: Dm 3.4.2 romjai használom, de nem igazán vagyok megelégedve a lőtt képekkel. Most h kint vagyunk a horvatoknal illene kihasználatlan a kamerát. Tudtok tuti beállítást a kamera app-hoz vagy jobb app-ot? Fontos lenne, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Corgan82
aktív tag
Felraktam az 1plus1 V1.0 ROM-ot és idáig nekem tetszik. Stabil, gyors, smooth.
Van saját gyári kamerája ami jó képeket készít.
Van a teljesítménynél profil választó: Energiatakarékos, kiegyensúlyozott, teljesítmény centrikus.
Valamint be lehet állítani az automatikus profilválasztást is, és akkor a telefon a különböző alkalmazásokhoz állítja a profilt.
Aksi idáig nekem jól bírja.
Kb. ennyi, de nem rég óta van fent, így még tesztelni kell. -
veterán
Kb 3 hónapja használom a CM11-et (most 4.4.4 jelenleg), akksi idő jó,otg mükszik rendesen,bugok....hm....eredeti rádió app nincs, spirit működik helyette,hátsó bekapcs gomb nem világit, másról nem tudok....... antutu 33xxx, ......gyors, pörgős rom, 3 naponta frissítés jön rá. Én régebben is cm-et használtam, eddig nem nagyon tudott más meggyőzni.....
https://gamergep.hu/
-
szabo.norbi
tag
Jó lenne tudni, hogy működésre lehet-e bírni, hátha valaki okosabb megtudná mondani. Szívesen használnék CM-et de hiányozna a dupla kopp fícsőr Mert az üzemidőbe sokat számítana szerintem a CM főleg hogy RAMból is csak 5-600 megát zabál, nem 1,6Gb-ot...
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
veterán
Sajnos hiba nélkül nem lehet kicsomagolni (ezért be sem) csak a saját framework-res.apk-jával, plusz az LG dupla framework-res-el dolgozik (forrás:keeperv85), amíg nincs meg a rom vagy a framework-res/ek, addig nem tudok mit csinálni sajnos (3 napig nem is voltam gépnél nagyon sajnos) , de itt a lgcalendar.apk és a hun strings.xml, ezt már át van írva, hátha neked megy előbb...el kezdem keresni a romot, hátha meglelem...
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Fredy02
tag
Örülök akkor hogy összességében jók a tapasztalatok a tokról. Ahogy megjön a képernyővédő (aug. vége) megírom az észrevételemet ha van rá igény.
A kameralencse védelmével kapcsolatos dologgal nincs senkinek mondanivalója?
zsolt320i [link] szerintem ezzel meglehetne oldani a szétszedést, igaz hogy kína nem itt van
[ Szerkesztve ]
S23U
-
schferenc77
aktív tag
ez nagyban függ attól, hogy milyen postával jön. Nekem jött már többször D-Koreából 5-6-10eFt-os cuccom sima postán, és nem volt se vám, se áfa. Btw, csak áfa van, a vám 0% számítástechnikai cikkekre.
Múlt héten Tel-avivból jött egy tartóm, 5eFt, azon se volt semmi, csak hozta a postás... -
szab.tam
nagyúr
"otg-vel meg kártyaolvasóval"
itt elvesztettem a fonalat.
nem úgy van, hogy veszünk egy dualos (micro + normál usb) otg pentdrive-ot?
és hol a telóba, hol a pc-re dugjug?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung LCD és LED TV-k
- OTP Bank topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NBA és kosárlabda topic
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest