Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
hardverapro.hu/apro/mobiltelefon_tokok_hatlapok_vedofoliak_es_uvegfoliak_
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Zoja™
őstag
válasz Den Hadnagy #64051 üzenetére
Ő sem eredetit árul...
-
Den Hadnagy
senior tag
Nem tudom, amikor mások körülírták a gagyit, azok az enyémre nem voltak jellemzőek. Szétszedhető a hátlap, stb.
De nem akarok kukacoskodni, akkor maradok a "jól használható, jó benyomást keltő, megfelelő árú változat" megjelölésnél. Azért ajánlottam, mert jók a tapasztalataim vele, gyors, a telefont kifejezetten jól védi. Duplaennyit nem adnék érte, hiszen valszeg nem tud ennél kétszer többet.
Mindenesetre köszönöm!
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
kitcar66
csendes tag
Sziasztok! Erősen gondolkodom egy 32-es G2 vásárlásán, és ezt az ajánlatot találtam: [link]
Áfás számlával, ingyenes szállítással, méles tájékoztatásuk alapján 24 hó gyári garival, illetve meghibásodás esetén ingyenes "hozom-viszem" szolgáltatással kínálják a készüléket - úgy gondolom, ezzel együtt ez az ár elég kedvező.
Kérdéseim:
Ismeri vki őket? Megbízható forgalmazó? Ha nem, kit ajánltok?
Kösz előre is.
-
extasymajom
aktív tag
-
4D4M
aktív tag
válasz extasymajom #64056 üzenetére
Nem volt Wifi kapcsolva(csak wi-fin frissíthetre van állítva) és 5 percnél tovább ebben az esetben sem tartott volna a terheletlen erőműnek (:
Úgy döntöttem hagyok pár próbanapot a gyári romnak, de ha ilyen megbízhatóságot produkál, akkor nem húzza sokáig. Persze a user error lehetőségét se tudom kizárni, csak arra nincs ötletem se....mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz kitcar66 #64057 üzenetére
B-telt szokták ajánlani. Én a ter-ero.com on vettem, ugyfelszolgálat kedves, hozomviszem gari, minden tartozék, bontatlan csomag.
Annyi, h a gari 1 év, de normális áfás papírt kaptam. Garira rá tudsz kérdezni, nem tudom, hogy van e még nekik.
-
Ruzcak
tag
válasz Den Hadnagy #64051 üzenetére
Őt most kérdeztem de már csak szilikon tok van nála
Ha tapasztalat alapján már jó,engem nem érdekel hogy a spigen csinálta vagy utángyártották.
Köszönöm az infot!
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz extasymajom #64063 üzenetére
Jézusom, csak az elsőt ne! Nem adnak töltőt, adatkábelt, kiálított darabot drágábban adnak el mint márkaboltból az eredeti bontatlan és volt már, hogy az akksi alatt lévő IMEI szám és a *#06#-re kiadott szám nem egyezett.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Ruzcak
tag
Esetleg valaki olyannal még nem találkozott ,hogy a youtube appban ha videót nézek 720 v 1080 p be beakad wgy pillanatra a hang is meg a kép is?
Betölt előre a videó ,szal a wifi hiba kizárt.
Kb 2 percenkent egy videóba csak egy pillanatra beakad es egyből megy tovább.Stock lolli.
Kezdek tikkelni tőle -
castiels
addikt
Sziasztok!
Kijelző csere után nem fogta meg teljesen az új kijelzőt a ragasztó az oldalánál, pedig gyári ragasztóval lett megragasztva, be lehet nyomni kézzel, persze így is használható de zavar..
Tudnátok valami okosat mondani?
-
extasymajom
aktív tag
válasz castiels #64066 üzenetére
Jártam már így. Ha bolt csinálta akkor értelem szerűen vidd vissza. Ha házilag csináltad akkor nem sok választás maradt. Beragasztani nem fogják gsm-ben. Legalábbis én anno nem találtam olyat aki elválalta volna.
Váci út egyben cserélné, hiába pici a hézag.Szóval két lehetőség maradt. vagy kiszeded az egészet és újra beragasztod valami jobb minőségű ragasztóval vagy benyomsz alá pici ragasztót. De ez nagyon necces mert befolyhat akár a kijelzőbe is és szarul fog kinézni szóval ezt nem annyira ajánlom. Egyszer vettem egy g2 telefont ahol picit elállt a kijelző és mikor szétszedtem akkor láttam, hogy az elöző gazda rágóval orvosolta aproblémát
Király csávó nem?
# pcnet oké akkor ők törölve a jegyzőkönyvből.
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
Laca0
addikt
válasz fery02 #64000 üzenetére
Nekem ez a tok nem vált be. 2 hónap alatt annyit zsugorodott vagy deformálódott, hogy már nem állt meg a peremen. Egyébként nagyon kényelmes volt a fogása és minőségi érzetet adott... csak nem az volt...
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz extasymajom #64044 üzenetére
Gyerekes rémtörténeteket szerintem többen tudnánk mesélni!
Legutóbb az történt, hogy megérkezett az új telefon (nem a G2), szépen óvatosan bontottam ki a csomagolásból, kivettem a telefont... megjelent a lányom: "Apa de szép, megnézhetem?"... "Meg, de nagyon vigyázz, le ne ejtsd...." mire ezt kimondtam, már csattant a (csempe)padlón a telefon és hullott szét atomjaira!
Csodával határos módon 2 kisebb benyomódáson kívül semmilyen baja sem lett. Ennyi az előnye az óccóóókicikínai telefonoknak, hogy csak össze kell pattintani és kész!Más téma:
Nemrég írtam, hogy megjárta a központi szervizt a G2 az eltünő hálózat problémájával. Kicserélték az antenna részt benne és tényleg nagyon bíztam abban, hogy ez megoldja a problémát. Tegnap este megint elszállt a hálózat, megint csak forgott a hálózatkeresés ikon...
Nem tudom, hogy érek-e valamit vele, ha megint visszaküldöm?!?Közben újabb furcsaság is van, amit korábban nem figyeltem meg: ha a telefont a vállammal támasztom a fülemhez, mert kell mindkét kezem, akkor a hívott fél szinte semmit sem hall. Ez korábban nem volt, gyakran használtam így a készüléket. Ti tapasztaltatok már ilyet?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
addikt
válasz b_alazs #64048 üzenetére
Szia!
Szerintem vissza, de talán az a legbiztonságosabb megoldás, ha TWRP-ből flash-elsz egy stock 20G DroidMester zip-et, ami totál gyárira rakja a telefonodat, aztán utána Pc Suite segítségével frissíthetsz stock Lolli-ra.
---------------------------------------------
@goblin1983: IMAK tokot szerintem azért sem öntik végig a telefon fölött és alatt, mert vékony, kemény tokként így is bomlásnak indulnak a sarkai (ezt már többen tapasztaltuk) normál használat során pár hónapon belül.
Ha úgy nézbe ki, mint amilyet szeretnél, kb az első ejtésnél (nem is kellene magasból ejteni) nagy darabok válnának le a tokról, ami utána már esztétikailag durván rombolná a telefont. -
addikt
válasz extasymajom #64075 üzenetére
Én tuti nem foglalkoznék ilyennel.
Ha garanciás, visszaküldeném megint és fussanak neki még egyszer. Az a dolguk, hogy megjavítsák.Ha sokadjára sem jön össze, akkor meg csereutalvány és vélhetőleg megoldódik a probléma.
Szigorú magánvéleményt hallottak.
-
extasymajom
aktív tag
-
laci1892
őstag
Üdv mindenki.
Hadd kérdezzem meg g2 lolilop-on hol tálalom a wireless storage opciót?
Sehol sem tálaltam. De egy videó megosztón lattam róla videót s szimpatikusnak tűnt nagyon.
Előre is bocs a talán hulye kérdés miatt -
laci1892
őstag
válasz Balazska15 #64079 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ
-
kovacs.adam9
tag
Sziasztok.
Aadott 32 gb-os g2, aminek a kijelzője vibrál, vagyis összevissza ugrál a képernyő alja, pl feloldáskor effektnél, vagy messenger fej megnyitásakor-bezárásakot. Szoftveres hiba kilőve, mert kapott flash-t hard resetet. Kijelző lenne a hibás, vagy alaplap?LG KP500 -> Sony Xperia X8 -> Huawei Ascend G300 -> Huawei Ascend P6 -> LG G2 -> LG G3 -> LG G4 -> Motorola Defy + Volkswagen Passat 2.0 benzin
-
Laca0
addikt
válasz extasymajom #64077 üzenetére
Tulajdonképpen a hátlapcserével mit érnék? Magát a burkolatot nem, hanem alatta az antenna fóliát kicserélték. Szerintem komplett hátlapcserével is ez lenne az eredmény.
Egyébként meg van, hogy napokig nem jelentkezik a probléma és van, hogy 2 naponta. Szóval egyből biztosan nem derül ki, hogy jó-e...
És ezzel az egésszel még mindig az a legnagyobb bajom, hogy a telefon újraindításával megszűnik a probléma! Tehát volt, hogy órákig nem volt hálózatom, majd egy restart megoldotta. Nem hiszem, hogy fizikai probléma. Inkább az lehet, hogy a G2 a Telenor 4G hálózatával nem kompatibilis.[ Szerkesztve ]
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Ma volt az utolsó napom a g2-vel.
Jó kis topik, mindenben tudtatok segíteni!Egyébként az itt megtalálható KDZ-s megoldással gond nélkül vissza lehetett tenni a CM12.1-ről (5.1.1) az 5.0.2-es gyári ROM-ot.
Néha-néha azért még benézek...
Üdv,
Balázs[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest