Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz reap3r #64295 üzenetére
Nekem kb 3 hete cserélték a kijelzőt és nem csíkos.
Más:
Én is szeretném a lollit, de kicsit gyanús, hogy szoftver probléma minden hibajelenségem.
Mert ugyebár ha egy reset megoldja a hálózati problémát, szerintem egyértelmű...
Márpedig minden esetben megoldotta, tehát azt a fóliát szerintem feleslegesen cserélték ki...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
5-htp
tag
Sziasztok. A feleségemnek G2 -es telefonja van. Eddig hibátlanul ment(már 18hónapja). Az a probléma,hogy az itthoni saját wifi kapcsolatot eldobálja. Két smart tv van itthon.Az nem lehet,hogy az kavar be neki? Van egy csomó wifi hálózat a telefonban elmentve amit nem tud törölni. Ezeket ,hogy kell törölni?
-
Quqesz
nagyúr
Ha rányom a wifi névre és a menüben lesz egy "hálózat elfelejtése", arra nyomjon rá. A dobálás sztem már inkább a router gondja lesz. Mikor lett újraindítva a router? Másik wifi hálózaton is ledoválha? A másik,hogy alvó állapotban ne kapcsolódjon le a hálózatról be van állítva(beáll/wifi/speciális/tartsa a wifit bekapcsolva alvó módban/itt állítsd be értelem szerűen a mindig.Nekem amúgy 7-8 dolog lóg a wifin és nem dobál le semmit.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
darthdenes
tag
Üdv.
Most ejtettem pofára a telót. A felső 20% pókhálósodott be. Kijelző érzékel. Csak üveget cserélni, lehet rajta? Kb milyen árban van? -
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Volt egy olyan hír hogy a g 2 is megkapja az5.1.1 - t van erről valami konkrétum hogy kB mikor. Köszi
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Zoja™
őstag
darthdenes: Nagyon necces csak digitizert cserélni, csak kijelzővel együtt érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Uraim, a készülék alján van két hangszórórács, de csak az egyikből jön a hang. Ez normális? A másik, hogy valami jó tokot tudtok ajánlani?
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok kérdezni szeretném, hogy van értelme visszamenni cm 12.1 nightlyról 12 stabilra ? Hivások közben újraindulgat a telefon .
-
Tüske0614
aktív tag
válasz extasymajom #64317 üzenetére
12.1 re rárakhatom ?
-
Balazska15
senior tag
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Zsolto #64311 üzenetére
Szép dolog ez a humorizálás/trollkodás, de legutóbb is baromi fárasztó volt hozzászólások sokaságán át olvasni a fórumtársak ripacskodását, légyszi ne terheljetek egy hatvanegynéhányezres topikot ezzel, csak azért, mert épp bohócot reggeliztetek.
Legalább lenne offban...
Nagyon köszönöm.
DH[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
oba
addikt
kedves ez a CM12.1 updater... a beépített frissítővel letöltöttem az aktuális nightly -t, majd rányomtam hogy telepítés... újra is indult, twrp -be magától belépett, telepítette az update -t, majd megint újraindult és elindult a frissített CM... csak hát a gapps fczett állandóan és használhatatlan lett a telefon... szerencsére még megvolt rajta a gapps zip, twrpben flasheltem és most rendben van... csak ha valaki később így jár akkor elég a gappsot újra flashelni nem kell az egész cm -et (picit azért megijedtem)
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Cry0
őstag
Sziasztok lassan búcsúzom a csoportól azaz ezt ma már meg is teszem holnap adom fel postán mindenkinek köszönöm a sok segítséget nagyon hálás vagyok értük
Én szerintem egy nagyon jó csoport tagja voltam és remélem ez így is marad
Még sok élményt a telefonhoz és még több frissítéseketIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
jelenleg egy 1000 éves samsung
amugy még nem tudom jelenleg Lg G flex 2-re pályázok de ilyen árak mellet szerintem kihagyom amúgy eddig Samsung Galaxy Note 3 Sony Xperia z2/z3 one plus one honor 6 és Lg G3 van tervbe véve nem tudom melyik lesz mégIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Zsolto
őstag
válasz Den Hadnagy #64321 üzenetére
Offban volt, és ezúton megkövetlek, Hadnagy úr!
Én bohócot reggeliztem, te pedig, úgy látom, vackort
Még egyszer elnézést, ígérem, többet nem fordul elő (ma már)Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Naigen
aktív tag
Üdv urak, az alábbi firmeknél van vmi lényegi eltérés, esetleg vki próbálta?
200 NEU/EUROPE OPEN V30b
201 NEU/EUROPE OPEN V30bSzavaz a hejesirok pártyára.
-
addikt
válasz Naigen #64330 üzenetére
Üdv!
Elvileg nincs eltérés, a firmware oldalon szeretnek ugyanolyan firmware-t valamiért több névvel kiadni.
Érdemes esetleg összehasonlítani a méretüket, ha bitre megegyeznek, akkor ugyanaz a kettő.KitKat firmware-k óta elég csak a verziószámot nézni (jelen esetben ugye v30b) és persze azt, hogy a telefon típusához (pl d802) passzoljon a kinézett ROM és mehet is fel.
-
Doky586
nagyúr
válasz fery02 #64331 üzenetére
Nem ugyanaz a kettő. Ősszehasonlítva őket eltérőek. Nemcsak egy, hanem sok régióra kirakták újra a 30b -t, ezt jelölték is kis new jellel. Akkoriban én is kérdeztem tőletek, és csak 1 tipp érkezett, miszerint valami nagy android sebezhetőség kijavításáról jelent meg egy cikk akkoriban...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Zsolto #64329 üzenetére
Ok, köszönöm.
Nekem on-nak mutatta, de riszpekt a válaszért.
Vágom am, hogy mit akarsz parodizálni, anno tényleg röhejes volt a sok ismétlődő kérdés. Holnap nem reggelizem vackort, ígérem
Peace,
DH
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Zoja™
őstag
Én raktam be OFF-ba, nyugi srácok
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Azt vettem észre ,hogy kicsit fátyolosak a képek a telón. A lencse enyhén zsebkarcos. Mennyiért cserélik a lencsét kb?? Köszi
-
Zsolto
őstag
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
-
extasymajom
aktív tag
válasz Tüske0614 #64318 üzenetére
Nem használtam CM-et soha így nem tudom pontosan mi a menete, de meglepődnék ha visszafelé nem lehetne rátenni. Szóval a telefonon legyen mentés és a régi rom akkor szerintem nem lehet baj, ha mégis akkor csinálsz egy backup-ot és kész.
Valaki CM-es? más vélemény?
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok!
Valami jó stabil rom amire érkeznek frissítések de nem dobál el térerőt, műholdat. De gyors és jó az akkumlátoridő is ? Most alap 5.0.2 maradjak ?
Köszi előre is!
Üdv!Én csak, csinálok dolgokat. ~<•*>~
-
addikt
válasz Vegyedvigyed #64344 üzenetére
Szia!
CM12.1-et nagyon dicsérik mostanában. Egyedül annyi baj van vele, hogy az LG és az arra alapuló ROM-okhoz képest gagyibb képeket tud lőni csak a kamera (bár elvileg folyamatban van az LG kamera portolása oda is).
-
-
addikt
válasz ironbed #64337 üzenetére
Szívesen!
Az a CM recovery akkor kell inkább csak, ha kevesebb kínnal szeretnéd a jövőben frissítgetni a CM ROM-odat.
De simán meg lehet lenni nélküle, TWRP alól is lehet frissítgetni majd ugyanúgy, de akkor a Gapps-ot is újra kell majd mindig telepíteni.
Szóval végülis mégsem annyira kínlódós úgy sem.----------------------------------------------
@Brainiac: Én inkább úgy gondolnám, hogy akiknek nem működik megfelelően a gyári Lolli, ők a szerencsétlenek (persze nem a szó durva értelmében értve).
Azért LG csak nem hagyna annyiban egy olyan ROM-ot, ami legtöbbeknél sokkal gyatrább, mint a korábbi KK alapúak.[ Szerkesztve ]
-
hislah
aktív tag
Srácok. Megjött az Imak tokom. Egy kicsit jobb a fogása, mint a Nilkiné, de nekem ez is csúszós... A sima hátlapja jobb fogást biztosít, vagy esetleg az S line szilikon tok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest