Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinceajto
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam ezen zseniális készülékre
Egy dolog van ami felmerült a fórumot olvasva, hogy a gyári töltőt sajnálom hogy nem kaptam meg a vásárláskor (tulaj nem találta).
Valakinek van tapasztalata másik típusú töltőkkel ami tuja azt mint a gyári vagy érdemes beszereznem mégis egy olyat?Másik dolog hogy sikerült valakinek az LCD density értéket módosítania alap romnál? Már úgy megszoktam a kis ikonokat és egyéb felületeket a réginél és itt sehogy se akarja BuildProp-on keresztül megtartani az értéket.
-
pinceajto
csendes tag
Sziasztok!
Sajnálatos módon karácsony előtt sarkára esett a telefonom és ripityára tört az érintő panel.
Jelenleg javítás alatt van de egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy milyen tapasztalatottok vantokok terén és milyen tokot tudtok ajánlani amibe remélhetőleg megvédi ilyen esetnél. -
pinceajto
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy a System particio atmeretezheto? -
pinceajto
csendes tag
Sziasztok
Volt már valakinek olyan hibája hogy víszhangzik másoknál hívás közben. Kerestem mindenfele ... Van egy ilyesmi hiba a G2 nél de nem találtam rá megoldást... -
pinceajto
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket kérném. Sajnos egy frissítést követően tégla lett a telefonom. A leírás alapján sikerült visszahozni a dowload modot és sajnos a stock recoveryt. Most azzal a nagy problémával állok szemben hogy a kmz telepítéskor egyik telepítési metódus se akarja lefrissíteni a telefont. A gép látja a telefont de a program mindíg azt írja ki hogy nem látja és csatlakoztassam újból a download modban.Van valami ötletetek hogy ez miért van vagy hogy hogyan tudok stock recoveryből vagy download módból frissíteni?
-
pinceajto
csendes tag
válasz minikahona #67226 üzenetére
Nem próbáltam. A végén sikerült újra annyira brickelni hogy újra linuxból elvegeztem a teljes particiokiosztast. Es feltettem egy twrp-t. De hogy a fastbootot hogy elrejtették a telefonba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest