Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1925) DM-Fan válasza Tomika1981 (#1921) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Istenem, nem hiszem el, hogy ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, szerintem mindenki érti rajtad kívül. :W

"Mert én konkrétan 5 éve használok plazmát, nem az elsőt, játszok rajta konzollal - most is a PS3 mellől álltam fel -, nézek rajta TV-t - csomó olyan adót, ahol nem zoom-olok ki logót -, rendszeresen nézegetek rajta fotókat, médialejátszó van rá kötve, szélesvásznú és feliratos filmeket nézek és soha semmilyen problémám nem volt vele, mégcsak nagyon makacs ghost-om sem volt soha, nemhogy beégésem."

Neked ebből hol jött le az, hogy nem kell óvatosnak lenni a plazmával? :W Neked ez azt jelenti, hogy korlátozás nélkül használható? Istenem, tényleg add el a plazmádat! Én aszerint használom a TV-met, amit folyamatosan javaslok és amit az #1. HSZ-ben is leírtam. A brutális csatornalogókat én is kizoom-olom, a nem dinamikus vagy áttetsző HUD-okat letiltom, ahogy minden plazmahasználó. Ha nem így teszel, akkor magadra vess. Javaslom, hogy olvasgasd az archívumot is, ott van még 50.000 HSZ! Ezzel a fentivel azt akartam mondani, hogy a korlátozások ellenére is teljes értékű készülékként használható a TV, ha ésszel használja az ember. Nem hiszem el, hogy ezt ennyire nehéz felfogni.

Annyira szeretem, amikor 0 tapasztalattal rendelkező felhasználó akar valami olyasmit megmagyarázni a bolti eladókra hivatkozással olyasvalakinek, aki 5 éve nap mint nap használja a technológiát. :W

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.