Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1068) bnegative2


bnegative2
csendes tag

Sziasztok!

Augusztusban vásárolta egy LG 50pv350 plazmatv-t, eddig minden nagyon patent volt, minden hasznos tanácsot megfogadtam, minden esetben a tv adást 16:9-ben néztem, hogy ne legyen szürke csík se fent se alul, filmeket is ha nem töltötte ki a teljes képernyőt, akkor filmnézés közben bele bele nagyítgattam, hogy ne legyen folyamatosan ott a fekete csík alul ill felül, a kontrasztot a gyári 100ról 50-re tettem, illetve a fényerő is 50-en volt, nem is volt soha semmi gondom se beégéssel, se mással.
Pár napja a párom nézte a retekklubbot, és közbe állítgatta az opciókat (mozi, sport, stb...) aztán a mozi opción hagyta, megnézett vmi hülye sorozatot, aztán azóta az rtl logo ott figyel a bal felső sarokba. Próbáltam már fullhd tv noise-al kb egy fél órán keresztül csak az ment rajta, a beálltások közt szerepel fehértörlés illetve színtörlés opció, mindkettőt hagytam úgy kb fél-fél órára a tv-n egyik sem segített eltűntetni a logot. V

Valami ötletetek esetleg, hogy mihez kezdhetnék ezzel a problémával? Persze nem vészes a jelenség, a párom észre sem veszi, de én már akaratlanul is odafókuszálok, és zavar nagyon! Létezik valamiféle dvd állítólag, amin ilyen olyan videók vannak, amik segítenek ebben a történetben, csak sehol nem találom, csak régen lejárt hírdetésekben (lehet rosszul keresem), vagy esetleg hagyjam a fentebb említett dolgokat tovább a képernyőn mint fél óra?

Érdekes egyébként, rengeteget használom a tv-t (filmmániás), és soha eddig semmilyen ilyen történet nem volt, és a retekklub is sokat ment a tv-n akár folyamatosan is (pl forma1 megszakítások nélkül) és nem volt gond. :( A bejáratós idő (100-150 üzemóra) már kb megvolt. Ha valami tippetek van, kérem írjátok meg nekem!

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.