- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén kínáltak nekem egy 2.0 TFSI motorral szerelt Passat CC-t 2009-ből, 8900 euróért. Kívül-belül elég jó állapotúnak tűnt, de az idő szűke miatt nem tudtam elvinni egy próbakörre és én hülye a futásteljesítményre sem kérdeztem rá (tényleg siettem
). Ez a kétliteres motor a jobb vagy rosszabb "fajtából" való? Ha visszamegyek egy próbakörre mire figyeljek különösen menet közben, ami a kocsi állapotáról árulkodhat?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Mágus2 #154340 üzenetére
Azt gondoltam, hogy más a gyári szám csak ha fizikailag egyforma...egy ismerőssel majd lehet cserélnék, mert nekem csend kellene neki meg a sportdobom.
Nem a kiskapu keresés megy...
(#154343) Mágus2: akkor nem várok rá ha cserére szánom magam, mert ő még kitudja mikor vált...
Viszont az 1.6sr motor dobja is más ezek szerint? -
oneak7
tag
Sziasztok
Olyan hibám lenne, hogy hideg motornál elinduláskor elkezd rázni az autó, olyan mintha nagyobb sebességbe akarnék elindulni. Nagyobb gázzal és csúsztatót kuplungnál tudok csak elindulni de viszont ha már meleg a motor akkor ez a hibát nem tapasztalom. Leállításnál ás elindításnál nem kopog nem csörög semmi! VW Golf 4 1.9 Tdi lenne az autó. Valaki tudna rá valami okosságot mondani, kuplung csere vagy valami más hiba lehet?
-
Keef_Lee
senior tag
-
Keef_Lee
senior tag
Sziasztok!
2007-es Jetta TDI benne RNS-510 navi évek óta rendben volt.
Most annyi jelentkezett problémaként, hogy a mérőóra a műszerfalon és a navi órája nincs szinkronban.
Mi lehet a gond? -
Corsair90
tag
válasz
bitpork #154061 üzenetére
Szia!
Sajnos még mindig nincs meg.
Videókat nézegettem erről tényleg arrafelé szokott lenni, de én sem előlről, sem pedig felülről nem látok ilyet. Egy ismerős is megnézte aki buszokat szerel, neki több rálátása van erre, de ő sem látta hol van.
Nekem az a tippem hogy talán alulról kellene próbálkozni, de ott meg ott van a padló lemez burkolat. Illetve bal első oldalon a ködlámpa környéke, mert arrafelé nem látok be. De csak sötétben tapogatózom, nem tudom hol lehet.
Esetleg volna valamilyen konkrétabb tipp, segítség vagy bármi?A hibám egyébként az, hogy hidegen az autó elindul és azonnal le is fullad. 3-6 indítás kell mire jó lesz. Benzin vagy levegő ellátás hibára gyanakszom. 2-3 szakember már ránézett, de nem tudták a hiba okát. De ilyen hibakereséssel nem is nagyon szeret senki foglalkozni, egy szerviznek nem túl kifizetődő.
Benzin szűrő, szivattyú, gyertya, levegőszűrő csere volt. Fojtó szelep tisztítás is de látszólag nem volt koszos.
Amire gondolok, kicserélném először a külső hőmérséklet érzékelőt, hűtő folyadék érzékelőt, hőfok gombát és majd a MAP szenzort. Gyanakszom még a benzin injektorra is, de ha koszos lenne pl akkor menet közben is rossz lenne. De ha fals levegőt fúj vagy szív valamelyik cső, gondolom ez is még benne lehet a pakliban.
Ha bárki tudna segíteni ebben rendkívül hálás lennék érte! -
morfondőr
addikt
Üdv!
Passat B6 hátuljába milyen tárcsa + betét kombót javasolnátok? Nem versenyre kell és nem is a legócskább, hanem valami jó ár/érték arányú! -
F_Zolee
nagyúr
Mágus: a bca és bcb motorhoz ugyanaz a hátsó kipufogó dob van?
-
Ákos007
csendes tag
Sziasztok! Találkoztatok már hasonlóval? 900-as.. alapjárati fordulatról nagy gázadásra megtorpan "horkol" ..1100-as fordulattól pörög szépen mi okozhat hasonló hibát? Seat Cordoba 2002 1,4 8v?
-
-
-
gyvince
senior tag
Sziasztok Audi A6 C5 avantról vélemény mire kell figyelni milyen meg bízható autó motor kód avf 1.9 PD??
-
-
artiny
őstag
Audi a3 (2014) kepes lejatszani videot az alap 5colos mmi (navi) displayen?
idaig amit probaltam az SD kartyarol beolvasni - szurkere valtott (inaktivvá) mikor beolvasta. Probaltam egy rovid videot youtuberol mindenfele formatumba , alacsony felbontáson atkonvertalni. - de nem jatszotta le.
Probaltam normal letoltott filmekkel , azokat pedig nem is jelezte (nem ismerte fel) az SD kartyan.
-
varsam
őstag
Sziasztok
Ma valahogy megadta magát a csomagtartó roló a kocsiban és nem húzódik vissza.
Mi szállhatott el benne? Szét lehet ezt szedni és valahogy megjavítani?98as Passat B5 kombiról van szó.
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hozzátok mivel nem találtam alufelni topikot, és biztos hogy itt is vannak olyan emberek akik tudnának válaszolni a kérdésemre
Van egy 1,4 es szivó benzines golf 6 os autóm. Tenni akarok alá egy 17 es felnit, milyen gumit érdemes rá venni? 215/45 vagy 225/45? Egyébként nagyon visszafogná a kocsit nagy lenne rá ez a méretű felni?
választ előre is köszönöm.
-
Kronk
őstag
B8as Passathoz létezik gyári szélvédő árnyékoló?
-
válasz
Speeedfire #154304 üzenetére
Segítek, mert látom bajban vagy. Ez eddig 10!
-
Killer01
őstag
válasz
Speeedfire #154304 üzenetére
Széép.. hol készült a fotósorozat, csak nem a Szápári szélerőműnél?
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
VW Montreal II felnihez keresek középkupakot .
Gyári cikkszáma : 1J0 601 171, vagy 6N0 601 171 . Külső átmérője 56~57mm .
Tudom nagyon sokan hirdetnek/árulnak ilyeneket itt ott 4000Ft-tól, de ezek hitvány vackok .
Vettem egy készletet 2017 tél végén, a rajtuk lévő festék egy szezont sem bírt ki, 4-5 hónap alatt lerohadt róla .
Lehet ebből normális minőségű darabokat beszerezni ?
Üdv.
Astra
-
Speeedfire
félisten
Megvolt az idei nagy mosás, amit tudtam kihoztam belőle.
"40db HD kép"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.