- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
i-sti
senior tag
válasz
Uzmany #125251 üzenetére
2011 2.0 CRTDI sokat eszik.
[spritmonitor] -
-
válasz
Uzmany #109924 üzenetére
Szia!
Motorkód nélkül nehéz konkrétat mondani (gyáriszám)
A szilentek a futómű alkatrészeit hivatottak a bódéhoz és egymáshoz csatlakoztatni, a bennük lévő gumma segítségével nyelve a rezgést és mozgásokat. Kikopáskor elállítódik a futómű és elnyalja a gumit. Az erősített, drágább, de jobban bírja időben az azonos terhelést. Igen, nem árt egy állítás is a csere után.A váltódról nem írtál semmit, pedig csak ennek tudatában lehet megmondani a csereciklust. Bármilyen olaj jó bele, ami teljesíti a gyártó előírásait.
-
válasz
Uzmany #106254 üzenetére
Ha használod a keresőt, gyorsan kiderül
http://prsearch.planetvag.com/ -
válasz
Uzmany #106190 üzenetére
1.4 TSI-t én 5W-30-cal használtam (Castrol Edge); utólag azt mondom, hogy érdemes lett volna kipróbálni 5W-40-nel is - a nem longlife szabványúval. Talán ritkábban indult volna csörögve, a feszítő elereszti az olajnyomást.
VR6 téma: 1x vezettem G3-ban, nagy csalódás volt. Astra F GSi 16v érzésre csúnyán megkajálta volna. (Nem volt egy tip-top autó, gondolom a technika is le volt fingva.)
-
-
-
-
Manitou
veterán
válasz
Uzmany #22998 üzenetére
Egy 14 éves Nissan Almera. Ha másik tárcsaméret lenne elöl (232mm-es), akkor ahhoz lett volna greenstuff. Sokáig azt hittem nekem is csak 232-es a tárcsa elöl, aztán kiderült mikor pontosabban megmértem hogy az enyém már a faceliftes 247-es. Ha ABS is lenne benne , akkor 252-es tárcsa kéne rá. Úgyhogy maradt a normál EBC Premium tárcsa + a Blackstuff. De álítólag ez is nagyon durván fog, ráadásul nagyon tartós is.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Uzmany #22601 üzenetére
Alap állapotba kell állitani a csappantyúkat, nekem is csinálta. Ehhez már kell a diaknosztikai kábel. Nem volt cserélve akksi? Akkor szokott elállitódni. Annyi az egész, h a teljesen nyitott és teljesen zárt értékeket kell adoptálnia a vezérlőegységnek, és megszűnnek a hangok. Legalábbis a hangok ezt mondták.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Uzmany #22597 üzenetére
Amig működik a légkondi, addig nem kell piszkálni.
Ha valami gond van vele, akkor a gyujtás ráadása után tartani kell az ECON és a belső keringetés gombját kb 2 másodpercig, akkor kiolvashatod a hibakódokat. A meleg levegő gomjával válthatsz a következő hibára, ha több is van. Az összes kódot az ECON hosszabb lenyomásával törlöd. A hibakódra van program ami a számsorból dekódolja a hibát.
Ha tartod a ventillátor lassitó + a hideg levegő és az econ gombot egyszerre, akkor ki lehet olvasni az egyes szenzorok által mért értéket. Hideg, meleg gombokkal lehet csatornát váltani.
Az egyes csatornák jelentése:
2 actual value feeler virtually # actual VALUE sensor virtual
3 actual value of interior feelers console # actual VALUE internal sensor CONSOLE
4 actual value outside temperature feeler wasserkasten # actual VALUE outside temp sensor water reservoir
5 actual value outside temperature feeler bumper # actual VALUE outside temp sensor more bumper
6 actual value blowing out feeler floor space # actual VALUE bloweroutlet sensor footspace
7 actual value blowing out feeler Mannanstroemer # actual VALUE bloweroutlet sensor dashboard
8 display CHECKS #
9 actual digital value answering potentiometer temperature flap # actual digitally VALUE feedback potentiometer temp valve
10 debit digital value temperature flap # set digitally VALUE temp valve
11 actual digital value answering potentiometer A/C flap
12 debit digital value A/C flap
13 actual digital value answering potentiometer Fuss/Def. Flap
14 debit digital value Fuss/Def. Flap
15 actual digital value answering potentiometer ram air flap
16 debit digital value ram air flap
17 driving speed (km/h) 16
18 actual value of the blower voltage (volt) 19 desired value of the blower voltage (volt)
20 actual value of the compressor/on-board voltage (volt)
21 amount of of low-voltage events (not volatile)
22 switching status of the high pressure feeler
23 number of high pressure events (volatile)
24 number of high pressure events (not volatile)
25 A/D value kickdown switch
26 A/D value hot light
27 engine speed
28 compressor number of revolutions
29 coding
30 software-Version
31 software index of
32 potentiometer error counters temperature flap of
33 potentiometer error counters A/C flap of
34 potentiometer error counters Fuss/def. Flap of
35 potentiometer error counters ram air flap
36 temperature flap impact coldly
37 temperature flap impact warmly
38 A/C flap impact closed
39 A/C flap impact openly
40 Fuss/Def. Impact Def folds.
41 Fuss/Def. Impact foot
42 ram air flap impact on
43 ram air flap impact folds to
44 operating cycle counters
45 interior temperature counted (Nine) dig
46 outside temperature filtered °C
47 outside temperature not filtered °C
48 ECOR of
49 error counters Tachosignal
50 service life in min
51 engine temperature °C
52 compressor power-off conditions (appendix)
53 display more actively el. Outputs x x compressor circulating air valve x water valve
54 rule code digit
55 outside temperature °C of
56 interior feelers virtually °C of
57 interior feelers console °C
58 temperature wasserkasten °C
59 temperature bumper °C of
60 blowing out feelers floor space °C of
61 blowing out feelers Mannanstroemer °C
62 sun intensity W/m2 3
63 sun intensity filtered W/m2
64 delta exhaust rise
65 delta A/C flap shift
66 time constant 1.8 seconds of
67 cold weather starting correction
68 max. correcting variable for i or sectionsection section of
69 actual value blowing out feeler foot (cnts)
70 desired value blowing out feeler foot (cnts)
71 deviation (Epsilon)
72 proportion (+heizen - cool)ECON rövid lenyomásával elhagyod a diaknosztikai módot.
Remélem elég konkrét. -
-
rob210
nagyúr
válasz
Uzmany #20463 üzenetére
mert önindítóval tudnál hazamenni ha elfogy a benzin
Viccet félretéve az 50Ah-elég szerintem nekem is az van a 44Ah helyett.
Exide-t javaslom minden képen gondozás menteset vagyél, bár lassan csak olyan lesz.
Ami még jó minőségű az a Banner és a Varta.
Nekem ezekkel van tapasztalatom.
A negatívokat meg nem írom le mert úgy is jönne valaki aki égig dicsérné azt amit én leszarozok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest