Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Mágus2 #143192 üzenetére
Nem, sajnos pados mérésért lekellet volna menni szekszárdig.
+ 65 nm + 30 le-t kapott.
Gyárilag 140 le + 320 nm
Egyébként ha szekszárdon + pados mérést igényeled + 30 k
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CharlieDrop #143187 üzenetére
Nagyon összetett motor emiatt sok buktatót rejt. Tipikusan az a motor ami újként jó de használtan nagy lutri. Én inkább elengedném...
#nincsbennetarcsi
-
Kiskokó
veterán
válasz MunezXBK #143152 üzenetére
Na meglestem, nem olyan vészes az Omega belülről de azért nem Audi persze
Jó nagy verda is kívül belül is.
Ismerősnek van bőrös meg ugyan ilyen fával, elég jó.Hogyhogy beniznes lett? Csak a tiltások miatt ?
Az Omegába pedig fasza Sor6 2,5 TDI BMW motorokat raktak, azoknak nagyon szép a hangjuk is. (Imerősé is dízel)[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
mamboo
tag
Es helyet tudtok ajanlani ahol lelkiismeretesen dolgoznak/tisztitanak? (Bp)
-
mamboo
tag
Utangyartott Jmj lengyel dpf szurorol tud valaki valamit?
-
L1ZRRR
senior tag
Na megjártam Siófokot, immáron 170 lóval + 380 nm-errel.
Sokkal halkabb, és egyenletesebben jár a motor, és kívállóan egyenletesen húz a gép.
Az már csak hab a tortán, hogy - 0,5 l.You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
veterán
válasz CharlieDrop #143170 üzenetére
Volt 2 fajta 160 lovas:
- az elterjedtebb az 1.4 TSI turbós+kompresszoros kivitele, elég komplikált motor;
- igen ritka az 1.8 TSI, gyanítom, hogy ezt nem forgalmazták Mo-n. -
CharlieDrop
veterán
Srácok Golf VI-ból volt 160 lovas 1.4 TSi?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
zsolt19900
őstag
válasz mmdms #143141 üzenetére
lupoba raktunk ehhez hasonlót, áttettem a hozzá adott bicskába az immot, lemásoltam a régi kulcsom fém részét a bicska nyers részére és ment az indítás
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok
Ma reggel a második indítás után, nem kapcsolt le a töltés visszajelző aku ikon a muszarfalon.
Amint észre vettem, vissza is fordultam, újraindítás, mertem egy töltést: 14,2.Ötlet? Mennyire súlyos a dolog? Emlékeim szerint ez az első alkalom, hogy ez előfordul.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
K Norbi
addikt
Golf IV et jól telibe kapta [link]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Miertvansote #143155 üzenetére
Szabadságon vagyok, telefonról. Nem fogom keresgélni.
-
Miertvansote
tag
Hellotok!
Mágus2 légy szíves reagálnál erre te is?
Gondolom már mindenki unja... (én is ). Csak az a helyzet, hogy nem szeretnék rossz eszközöket rendelni. Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz aliali #143151 üzenetére
Jó gumi, jó sofőr a legtöbb értelmes helyen el lehet menni vele.
4 kerék ad egy plusz, de gyakran csak túl nagy önbizalmat a sofőrnek amit az elektronika se old meg.
Plusz ha felfekszik a hasa akkor mindegy, tehát biztosan jobb, de függ attól is, hogy merre laksz. De egyszerűbb otthon maradni a nagyon szar időben.
Szóval jó, de nem mondanám úgy fontosnak, hogy nélküle nincs esélyed vagy ,hogy mert van már mindenhol el tudsz menni.
-
aliali
csendes tag
válasz Acheron #143149 üzenetére
köszönöm
igen, SUV kerestem
csak 5 M IG nem találtam se Audi se BMW
túl öreg kocsit meg nem akarom.
az igaz hogy:
öreg SUV nem szabad venni mivel sok a karbantartása?
.
a sedan autóknál, fontos a Összkerék hajtás?havas úton?[ Szerkesztve ]
Nem magyar bocsánat az esetleges írási hibáimért
-
Acheron
őstag
válasz aliali #143146 üzenetére
Ebben a topicban alighanem az Audiról fogysz tudni tájékozódni, a többi típus itt off kategória. Hogy érdemben hozzá is szóljak, abból kiindulva, hogy SUV kategóriával indultál, vedd figyelembe, hogy ezek a SUV -okhoz viszonyítva viszonylag kis beltérrel rendelkező autók, ki kell próbálnod, hogy ez neked elég -e? A három közül külső méret alapján az A4 a legnagyobb, megítélésem szerint a B8 A4 beltere is picit nagyobb mint egy E90 -é.(mérettől függetlenül mindkettő nagyon kényelmes - megfelelő ülésekkel) A C osztállyal nincs tapasztalatom.
Nézd meg ezeket, és az egyel nagyobb méretosztályt (A6,5er,E) azután válaszd a legszimpatikusabbat - a keretedből mindből kihozható használható példány. A korábbi hozzászólók véleményét erősítve, városi közlekedésre hanyagold a dízeleket.
(#143148) Kiskokó: Omegát keress[ Szerkesztve ]
-
aliali
csendes tag
válasz CharlieDrop #143145 üzenetére
Audi A4 , BMW 3 illetve Mercedes-Benz C-Clas , agyalok
AJÁNLATOK?
Nem magyar bocsánat az esetleges írási hibáimért
-
Gyula84
veterán
hali bent voltam lépve egy audi klub csoportba kb ez volt a neve admin kirak egy videót, hogy egy alfa lerobban majd oda írja vett volna egy audit, én oda írtam jobb lett volna ha egy audival robban le? erre törli a hsz-t benyomtam egy mérges fejet erre ki is dobott a csoportból itt is jelen van?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm-ismerőse eladja Skoda Octavia 2 Facelift Ambiente 1.6 kombi autóját. Tényleg fullosan szervizelt, megkapott minden földi jót, leinformálható előélet. Többnyire autópályán használta. Kereskedő is korrekt, van ilyen!
Íme: katt
Ez mennyire jó modell? Motorja megbízható? Erős/gyenge? Mi a véleményetek?Előre is köszönöm.
-
mmdms
addikt
Valaki nemrég linkelte ezt, itt a vezérlőegységet fel kell tanítani a kocsihoz, vagy ha átrakom a kulcsba az immo csipet akkor ugyanúgy müxik tovább a csere után is? egy 99-es passatba kellene.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
morfondőr
őstag
Utána olvastam kicsit a DSG-nek és elég sok hibajelenségnek lehet oka az olaj. Ki fogom cseréltetni, mert hiába a számla, ki tudja meg volt-e a csere, és hogy milyen olaj került bele. A kérdésem már csak az, hogy a kettőstömegű cseréhez újra le kell majd engedni belőle az olajat? Most így kocsi vásárlás után nem fog minden bele férni a keretbe, de nem várnám meg a lendkerékkel a 60ezret.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
L1ZRRR
senior tag
Ma voltam tankolni, és a tanksapka nem akart kinyilni......
Kulcsal kellett alányulnom + kendővel (ne b@szarincsam össze a festést.) a pöcökért.
Mi ennek a pontos megnevezése? lehet külön ezt cserélni ?[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
cool13
őstag
válasz Miertvansote #143112 üzenetére
Elvben jó, de azért várd meg valami hozzáértő válaszát is.
Itt is van.De nézz szét itt is, hátha okosabb leszel
[ Szerkesztve ]
-
Miertvansote
tag
válasz zsolt19900 #143117 üzenetére
Helo!
"ilyen "egyben" cuccos volt maga az egység," Ez alatt mit értesz ? "Karok külön voltak" Itt is külön van a lámpának, meg az indexnek vagy mire gondoltál ?
Ha esetleg van tipped hogy milyet kellene rendelni légy szíves oszd meg.
Amm nem lehet, hogy beszereléssel együtt volt 30 ezer ? Többiek mit gondoltok ? Tempomatért reális lehet a 12,5 ezer Ft anyag költség ?
-
morfondőr
őstag
válasz focvis #143133 üzenetére
Normális autózáskor én sem érzem, hogy vált, akkor jön elő, ha dugóban, lassú forgalomban folyamatosan gázadás és elvétel van fékkel kombinálva. Ha pl. vált felfelé mert gyorsítok, de abban a pillanatban már lépek a fékre, akkor lehet egy minimális (tényleg minimális) torpanást érzékelni ahogy pakolja vissza a fokozatokat. Egyébként ez köthető lehet a kettőstömegű kezdődő betegségéhez?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Kiskokó
veterán
Az se rossz ötlet de nem.
Ezeknek a passatoknak típushibája hogy tönkre megy a kormányzár vagy a gyújtáskapcsoló (reléje?) és nem ad be gyújtást a kocsi, ott maradsz ahol vagy.
Ezt a problémát régen csak komplett kormány oszlop cserével lehetett megoldani jó pár száz ezerért mert a VW csak egyben árulta a hibás alkatrész a kormányoszloppal.
Ez indítási jogosultságot használó alkatrész ezért csak márka szervizben lehet megcsinálni DE ma már így 10-12 év után eljutottak oda hogy cirka 40-50ezerért már rendelhető külön is az alkatrész
De ez általában 400ezer km körül szokott előjönni.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
aliali
csendes tag
sziasztok
Milyen használt sedan vegyek MAX 4-5 millióért?
Legyen :
1) Automata
2) AUDI , BMW, Mercedes
4) 80% varosban használom, 20% országos út
Audi A4?
ajánlanátok?Nem magyar bocsánat az esetleges írási hibáimért
-
mamboo
tag
Ez volt a hibakod..
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16683/P0299/000665
Sajnos kicsit tobbet is eszik mint kene es kb asszony 140pacis kocsijat erosebbnek erzem...
Otleteket szivesen fogadok.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kiskokó #143127 üzenetére
Még nem kellett leszedni a kormányt ha erre célzol.
A CR rendszer köszöni jól van, igaz még nem olyan sok benne a méter. Inkább a dsg fososodik mert sokat van nyúzva városban (egr/dpf is ezért fingott ki szvsz).
Polír után érdemes vmi-t rátenni, mert gyorsan visszamattul amúgy. Nekem 12k-t mondtak a két első lámpafóliára (igaz kővédő, nem klasszik UV álló).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kiskokó
veterán
Jaaa hogy jaaaaaaaaaaa oké.
Kormányzárral nem volt még problémád abban a passatban? meg porlasztókkal ? ?
Na majd utána nézek ennek a lámpa fóliának nem tudom jó e polír után azt rakni rá...
egy sráccal beszéltem neki van gyári audis UV védős cucca de azt mondta, hogy lehetetlen szerezni neki is csak úgy hozták...
Olyan kéne nekem is. Simán lelakkozni nem nagyon akarnám a lámpát.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
L1ZRRR
senior tag
válasz i-sti #143104 üzenetére
Átbújtam a fórumokat velősen, és overall-ba azt írták mindenhol, hogy turbo nagyobb + befecskendezők. Ahogy te is írtad.
Azonban azt is írták, hogy lazán húzhatóak 170-180 le-ig a 140 lóvas verziók. (Nem akarom kimaxolni, célom h picit pályán legyen nagyobb megindulás.)
Én special beérem 160 le-vel is az pont az a szám, ami még megadja azt a + pályán i guess.- No offense -
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz morfondőr #143115 üzenetére
1: még nem kell azonnal de ne halogasd a cserét sokáig
2: nem lenne szabad rántania egyáltalán, sem hidegen sem melegen, sem felfelé, sem lefelé kapcsoláskor
3: már kaptál rá választ
mod:
Kiskokó: Nem a Subaruról van szó (az benzines) hanem a Passat TDI-ről.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kiskokó
veterán
Az fasza hát akkor ez a Subaru se nagy biznisz... most épp azon röhögtem itt helyben, egy csávó vett valami Jaguart persze 2.0 Dízel... egy Jaguár... ránéztem neten 3Milla körül lehet kapni már. A csórikám úgy feszít benne mint ha valami 60milliós luxus verdába ülne...
Tudtátok hogy a Jaguár jó rég óta TATA tulajdon ?
Lenko : egy jó V2,5-ös motor milyen pöpec lenne már
Focvis : Na az király, rendben van a vas akkor. Nálam is most már a lehető legtöbb dolog rendbe van téve remélem random hibát nem dob.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
zsolt19900
őstag
válasz Miertvansote #143112 üzenetére
én azt gyanúzom, hogy kb 30k-s tétel, barátom apukájának vettünk ilyen audit és abban is ilyen "egyben" cuccos volt maga az egység, de a karok külön voltak, szóval az amit linkelték az nem jó hozzá
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Bő egy hete van nálam egy Passat B6 2.0 CR TDI, DSG váltóval és pár kérdésben szeretnék segítséget kérni:
1. Reggeli hideg indításkor hallok belőle halk, rendszertelen kattogó/csattogó hangot, ami megszűnik, miután bemelegedett a motor. Erre azt mondták, hogy a kettőstömegű lesz, a kérdés, hogy ezt már érdemes cserélni, vagy még el tudok vele menni valameddig? A motor járása tökéletes, fordulat nem ingadozik stb.
2. A DSG-t váltásnál abszolút nem szabad érezni, vagy 1-2 pici rángás alacsony fokozatban még belefér? Igazából tényleg csak nagyon kicsit berezzen a kocsi ritkán, inkább akkor, amikor lefelé pakolgat (3-2-1). (Mondjuk hozzá teszem, hogy ilyenkor én is hiperérzékeny vagyok mindenre az új kocsi miatt) Mi lehet a tipikus jele annak, ha valami gond van a váltóval?
3. Számlával igazolták, hogy 25k km-el ezelőtt volt benne váltóolaj+szűrő csere, de én biztosra mennék és lehet lecserélem. Kérdésem, hogy milyen olaj az ajánlott és mennyi kell bele?
Előre is köszönöm a segítséget!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Miertvansote
tag
válasz bitpork #143073 üzenetére
Hello!
Köszönöm, hogy reagáltál. Szóval itt van egy, két kép az autó belsejéről. Ez a facelift (2000 12. havi) változat. De amint írtam van egy 99-es A4 B5-ös is amihez szintén szeretnék rendelni. Azt sajnos nem
tudtam lefényképezni. De ha jól emlékszem szinte ugyan ez a belseje.Ez a kapcsoló. Ha jól olvastam akkor mind a kettő típushoz megfelel.
Ez pedig a vezeték. Lent a leírásban ott van mind a kettő típusú autó: 110 és 115 lóerős is.
Ha valamelyik eszköz valamelyik autóhoz nem lenne jó kérlek jelezzetek. Köszönöm.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Más a:
szoft
turbó
befecskendező csúcsok
erősebb/nagyobb/tartósabb kuplung/kettőstömegű
nagyobb fékekkapásból ennyi ugrott be, a 2.0 cr tdi 103 kw vs 125 kw
[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
-
i-sti
senior tag
(Erősebb autó kell, tessék a gyárilag erősebbet venni.)Novum Forum Siculorum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest