Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
atos19881101 #127994 üzenetére
Szintén eredeti a Golf 4-ben, 13 év, 254kkm
A gumigarang van kirepedezve mindkét oldalon, az egyikből kis noszogatásra jött egy mákszemnyi adag zsír, másik oldalon csak csúnya, mondjuk a lógást nem nagyon néztem. Következő olajcserénél azért kap újakat.
-
atos19881101
senior tag
Ma kicseréltük a kormány összekötőket, illetve bal oldalon kapott a féltengely egy új csuklót. Holnap futómű beállítás. De hogy még az eredeti összekötők voltak bent, és 11év - 200ekm.
-
Gyula84
veterán
-
FoLey-v
addikt
válasz
atos19881101 #127988 üzenetére
Made in China én most kihagytam ezt a lehetőséget.
Most ennyiért és gyorsabban megjött a lényeg megjött és kész. -
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
Megérkezett a karácsonyi ajándékom.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Magnum_ #127976 üzenetére
Ilyen idős autónál ennyi km alatt még semminek nem lenne szabad hangot adnia.
1.2TSI kolléga 3-as octaviaja. 22000km van benne. Zúg a difiben a csapágy kanyarban.
Mi a lekvárból csinálják ezeket? Reklamációra cserélték a két féltengelyt meg a két első kerékcsapágyat. a hang maradt. Bal kanyarban erősebb, jobb-ban gyengébben hallani. Kormányon is érezni. Az én szarom 160 000km után sem ad ilyen hangokat, pedig amit kap.
-
Magnum_
nagyúr
Mágus!
Ma reggel hallottam (eddig nem), hogy az ékszíj görgők nyisszegnek, mintha akadna valamelyik (NEM az ékszíj csúszik).
A fos időtől lehet, vagy go to szerviz?
-
válasz
Mágus2 #127966 üzenetére
...nagyon jól megy, 110000km-el került hozzám, alig használta előző gazdája. 10ezrenként volt olaj és szűrő csere, bár a vezérlést még nem cserélték, arról semmi infóm nincs. Szerintem azt is be kellene terveznem, h más meglepetés ne legyen. Olyan az autó mintha szalonból hoztuk volna ki, alkalmi vétel volt, és az előző autómat nem is akartam eladni, csak "beleszerelmesedtem". Félek nagyon, h a látszat ellenére nem csináltam jó vásárt.
-
Dot
őstag
Hali
Elég gyakran kell töltenem a szervó olajra. Ez nagy bajt jelent, vagy valami tömítést kéne átnézni?
KB év elején nyöszörgött először akkor kapott olajat ilyet:Ezzel sikerült túltöltenem, annyira hogy csurig lett a tartály. Alig ment rá a kupak. Nem volt vele gond látszólag.
kb 2 hónapja megint hallhatóan kérte az olajat. Most ügyesebben töltöttem rá, a min-max között.
Ma megint rá kellett töltsek.
Tegnap még gond nélkül leparkoltam, ma délután már kiállásnál hallottam, hogy szomjas. 2 hónapja is ez volt.Ja ma kicsit habos volt az olaj tetejeezt a 2*1KM-t tette meg kevés olajjal ma. (oda-vissza)
Munez a tiedből nem folyt ki amit beletöltöttünk?
-
válasz
molnarpeter #127959 üzenetére
nekem ez egy kicsit sok
, a felét nem értem. Inkább azt írjátok le, h mi a legdurvább, legdrágább hiba így karácsony előtt, és mi lehet a legkisebb??
-
VR6-Fan
veterán
válasz
molnarpeter #127955 üzenetére
emlékeim szerint checket is gyújtja, ha nincs féklámpa akkor egyértelmű, de egy tokozásba van a két kapcsoló ha a kis áramú kör ment el boré, világítani fog a lámpa, de nyavalyog érte a kocsi.
-
válasz
molnarpeter #127955 üzenetére
.."sajnos" az jó. Nem tudom mi lehet, és kétségbe is vagyok esve. 100-as tempóval jöttem haza az M1-es pályán, arra lettem figyelmes, h villog a "spirál". Kb. 10km-t jöttem így mire hazaértem. Beálltam a garázsba, leállítottam, majd gondoltam, h újra kipróbálom, a kocsi azonnal indul, az izzítás jelző is kialszik. Ellenben olyan 1km megtétele után újra villogni kezdett az izzítás, és ezzel egy időben a motor ellenőrző is folyamatosan világít. Remélem a szervizig még el tudok vele menni. A legközelebbi cc 2km-re van, a köztes 5, és a legtávolabbi pedig 10. Itt csak az a kérdés, h hol tudják fogadni.
-
válasz
molnarpeter #127953 üzenetére
..........féklámpa???
-
Sziasztok!!
2008-as dízel Passat CC-vel jöttünk ma haza, és az autópályán kigyulladt, pontosabban villogni kezdett az izzítás jelző. Majd itthon beálltam a garázsba, leállít újraindít (rövid indítás után kialszik a visszajelző), majd egy kis idő múlva ismét villog az izzítást jelző lámpa a "check engine, service now" felirattal, de már a motorhiba lámpa is világít folyamatosan.
Szerintetek mi lehet a gond, és lehet így közlekedni vele? Valahogy a szervizig el kellene mennem.THX&Üdv: Joe
-
i-sti
senior tag
Bitpork miért nem szól hozzá ebben a topicban?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest