Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenn
tag
válasz RetepNyaraB #20743 üzenetére
no problemo, BK! én próbáltam a tejfölt (csak a sony mdr1-et nem tudtam még), igazából nekem való volt, de ezt úgy mondom, hogy telóról hallgattam meg 1 fél zeneszámot. szvsz az meg nulla. épp keresem amire gondolsz, szerintem EZ volna az. árban nem para és a fülemet is körbevenné, de mintha a kábele nem jönne le a fejesről... ezért ezt kilőném. szombat én is elnézek egy helyre, és próbálgatok még, itt jobbnak is tűnik kicsit a kínálat.
-
Dorien
veterán
válasz szatocs #20755 üzenetére
DLL ígért róluk egy összehasonlító cikket, őt kérdezd. [link]
Én újabban már erősen preferálom a Superlux 681 EVO-val szemben. De tényleg kell neki egy kis extra basszus, meleg színezés, hogy a rockzenék is jól szóljanak vele.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
contaxg
veterán
válasz szatocs #20755 üzenetére
HI 2050 nem olyan jó... viszont DLL szép kicsomagolós videót készített róla.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, a Denon Urban Raver AH-D320 megéri-e azt a kb. 18 ezer Ft-ot, amit most a Zavvin kérnek érte?
Denon
Mert vagy veszek egy Maxell Retro DJ-t és nem variálok tovább, vagy akkor kicsit többet rászánok és megpróbálkozom egy ilyen Denonnal. (de csak TV-ről tudom nyomatni, tehát az is kérdés, hogy ha valami nagyon erősítőigényű fülest kifogok, akkor nehogy használhatatlan legyen számomra)Esetleg 6k-ért egy Philips?
Philips -
Bodz
nagyúr
Világos, határozott magasakkal, jó középpel. Szerintem/nekem a mély elegendő, de ha basshead vagy, akkor felejtsd el!
(#20755) szatocs: Jobb a HI2050, ez egyértelmű. Nem próbál meg annyira lenyűgözni, mint a 671, de egymás mellett hallgatva őket hamar rájösz, hogy képzettebb játékos. Na, ezt jól meg mondtam... Az egyre jobb forrásokat is inkább meghálálja.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Dorien #20758 üzenetére
Izéé... szerintem nem robosztus az....inkább böszme és ronda. Viszont kényelmes és meglepően jól zenél. Arról is lesz hamarosan DLL videó és az is fent lesz a Youtube-on
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
RetepNyaraB
veterán
AKG 550 egyáltalán nem szigetel szemüvegben; felejtős. Ez nagyjából minden zárt fejessel így lesz sajna, kivéve ha a szemüveg szárát a fejesre támasztod (amennyiben rugós szár), vagy feltolod a driverház fölé (akkor pedig torz lesz a kép a megdőlt lencse miatt). Az AT fejesemnél megoldás a szárnyak alá dugott szár, ez a leghasználhatóbb. Két óra alatt meg minden kényelmetlen lesz feltehetőleg.
OnEar fejesnel kisebb gond a driver ház fölé tolni a szárat és a torzítás sem durva."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Dorien
veterán
-
novake
tag
Köszönöm a véleményeket.
Sony MDR-XB400 lett végül. Tényleg "extra bass", ahogy a leírása ígéri, de nekem ez tetszik.
Kb. 15 fejhallgatót próbáltam ki, kényelemben szerintem messze verte a mezőnyt. (A Retro DJ nekem nagyon kényelmetlen volt és túl nagy.) Sajnos nem hajtható össze, ahogy ez a kép ígéri.
XB600 nem volt készleten, azt még szívesen megnéztem volna élőben. -
pucz
senior tag
-
Dorien
veterán
Superlux 662 vagy 662B fejest vegyél, azokban van ütős mély is rendesen, mégis jól szólnak a többi tartományban is. Utcára elég bumszli, de otthonra, tömegközlekedéshez szerintem tökéletes. Nekem 662B volt és nagyon szerettem.
-
pucz
senior tag
válasz Dorien #20769 üzenetére
Szóval, szerethető fejesek? Átfontolandó, mert árban is szuper. Mondjuk külalakra nem annyira nyeri el a tetszésem, mint a HD-661. A Wildhoz hasonlítva mit produkál? Mint mély, mint magas, közép?
Bocs a sok hülye kérdésért, de tutira akarok menni, mert errefelé nem sok a hallgatható fejes kínálat.
Egyébként Beyerdynamic DT 235-ről mi a véleményed? Vagy úgy esetleg másnak..
Egyébként kibővítettem a keretet. 10 felé nem nagyon szerettem volna menni, inkább az ilyen 7k környéki kategória. De 12-13 bevállalható! Köszönöm eddig mindenki segítségét! -
Dorien
veterán
Akkor még a Superlux HD660-at is csekkold le, azt sokan szeretik és külsőre Beyer DT770 koppintás. Vodkaboy írt róla bővebben. Szerintem hangban az összes Superlux veri az Audio Wild-ot, meg a Retro DJ-t is. Kérdés, hogy a magaskiemelésük zavar-e téged, szerintem érdemes EQ-zni őket huzamosabb hallgatáshoz.
Jókat írnak a Beyer DT235-ről is, szinte semmi negatívumot nem olvastam még róla. Ha utcán is akarod hordani, akkor ez jó vétel lehet, csak kell neki valami erősebb forrás, mert elég érzéketlen. (95 dB) No meg ez inkább supra, mint circum...
[ Szerkesztve ]
-
juhiimi
aktív tag
Szia!
Nekem 668b-em van es nagyabbol meg vagyok elegedve vele,kiveve a sziszego magasaival.Van amikor ez nem zavaro,de nehany szamban viszont elegge idegesito.Amugy nagyon jo hangja van,melyei is szepek,tiszta is a hangja,szal ha nem gond a nehol idegesito magas akkor vedd meg.
En ha most vennek fejhallgatot,akkor a superlux 681 evo-t vennem,hasonloan jo hangot irnak rola mint a 668b-rol,csak a magas hiba nelkul. -
őstag
Maxell WILD-em van és gondolkodom egy komolyabb fejesen. Szeretem a mélyet ezért is vettem 2 db -ot a wild-ból (5000 ft volt tavaly karácsonykor a MM-ba), annyira hihetetlen volt az ára ahhoz képest, hogy szólt, de most kacérkodom a Sony XB-600-val újonnan vagy a MONSTER BEATS STUDIO by Dr. Dre fülhallgató, még 1 év garanciális használtan 30-ért. Seggre fogok esni a BEATS STUDIO-tól? A SOLO-tól nem estem seggre.
Zömében egy iPod touch 4G 64GB-osról vagy egy S4 miniról hallgatom.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
izomhod
őstag
sziasztok
ezt ismeritek?
3500 ft+posta, szerintetek otthon alapdolgokra megfelelő?
sok jót írnak rólaSony MDRZX100B
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
-
pucz
senior tag
válasz Dorien #20778 üzenetére
Igazad van, én voltam a figyelmetlen!
660, és a 681 EVO között vacillálok.
Szerinted melyik a jobb? (Mélyet is beleszámolva) Illetve szeretem, ha zár a fejes. Nem tudom mennyit számít ez, hogy fél-nyitott.De amúgy az EVO ennyi pénzért szinte ajándék. Úgy hogy lehet tekintetbe veszem ezt is!
-
Sztenn
tag
-
Dorien
veterán
Otthonra szerintem EVO, ha nem fontos az izoláció. Egy (fél)nyitott fejesnek szinte mindig jobb a hangminősége és térérzete egy hasonló árú zárttal szemben hangszeres zenéknél. Én abszolúte nyitott fejes párti vagyok.
A zártnak meg jobban üt a basszusa, mert nem tud máshol kimenni a hang, csak a füled felé. (Szerintem ki is készíti a dobhártyát hosszú távon.) Elektronikushoz tuc-tucokhoz viszont ez a jó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Maxximus #20775 üzenetére
A Beats divatcikk. És ennyi. Azt fizeted meg, hogy egy rakás sportoló és egyéb híresség adta hozzá a nevét. Az ár ezt mind tartalmazza. Ebből logikusan következik, hogy ugyanazért az árért egy kevésbé "kultikus" fejhallgató jó esetben hatszor lekörözi hangminőségben.
-
pucz
senior tag
válasz Dorien #20782 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Már csak az aggaszt, hogy szerintem ezek utcára nem igen valóak. Pedig úgy is használni szeretném. Ez a 2 fejes meggyőzött. 660 inkább hangzásügyileg érdekel, hogy milyen lehet. Az EVO pedig marha jól néz ki (szerintem). De ahogy ezeket elnézem, egyik sem egy utcai kivitel...
De megvagyok lőve....
-
mcs
veterán
válasz Maxximus #20775 üzenetére
Én Wildról váltottam XB600ra. Határozottan szebben szól az XB600 minden tartományban, persze ugyanúgy nem audiofil kategória. Annyi hátránya van csak a Wildal szemben, hogy nehezebben hajtható, így nem árt neki nagyobb teljesítményű forrás. A Monster Studioban hiába van integrált erősítő, szerintem felejtős a hangja a Wildhoz képest. Még 30 is sok érte.
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
A fenti Denonnal kapcsolatban bár feltételezem, nem nagyon van tapasztalata senkinek, ha nem volt reakció, de mégis muszáj megkérdeznem:
18 ezerbe kerülne a Denon Urban Legend füles (itthon nem nagyon találok árakat vele kapcsolatban).
Nem is nagyon akartam ennyit adni fülhallgatóért, de ha ez tényleg valami óriási vétel, esetleg egy reálisan 40-50 ezer körüli összegekbe kerülő darab, akkor egye fene, megadom az árát.Ha nem, akkor még mindig ott van a Maxell Retro 5.5k-ért, vagy a Philips SHL5205WT/10 CitiScape Shibuya 6k-ért- ami állítólag ugyancsak egy értékesebb, 10 ezer körüli árú füles.
Nehéz dolog nagyon, a fejhallgatós filmezés, játék teljesen új világ számomra, így nehezen tudom belőni, mi az az árkategória, amiért számomra bőven kielégítő darabot kapok és mi az, ami már fölösleges kiadás, mert egyrészt erősítőt igényelne, nem pedig a Pana plazma fölhallgató kimenetét, másrészt meg arra, hogy pár naponta megnézzek egy-egy filmet, lehet, hogy az a bizonyos Maxell Retro DJ is bőven kielégítene.
Tény, hogy az ennyiért vett, szintén 40mm-es Sony annyira nem nyűgözött le, ezért is keresek most új darabot. -
törölt tag
válasz Sztenn #20784 üzenetére
Meséld már el, miért túlzás, hogy divatcikk? Mutass még egy fejhallgatót, aminek ilyen hype-ja van. Nem sokat találsz, a Skullcandy körül feleekkora felhajtás nincs. De ha megkérdezel száz mai fiatalt, még az is csak úgy ötször ismertebb a csak 1924 óta fejhallgatókat gyártó Beyerdynamicnál. Hogy a Stax-ot (1938 óta létező cég) ne is említsem, ami még úgyse. Pedig elég nagy dolgokat alkottak fejhallgatók között, mégis 100-ból ha egy mai csirke ismeri, valószínű sokat is mondtam vele. Akkor a Beats miért nem divatcikk, mikor egy mai 5-6000 ft-os jobb fejhallgató hangminőségét hozza tízszeres áron és mégis sokkal inkább van rá kereslet, mint általában a vele azonos árkategóriában lévő, nem reklámozott fejhallgatókra?
(#20790) Sztenn: Valami nem feltétlen attól divat, mert sok embernek van is. Inkább az ismertség és értéknek tartás, de ez az érték divatcikkeknél általában nem a valós használati értéke a tárgynak, hanem a reklám, az agymosás.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz Sztenn #20790 üzenetére
Nem azért lesz valamiből divatcikk, mert magas vagy alacsony az ára...
Amúgy iphone? Galaxy S4? Azok is divatcikkek... Mondhatjuk...
Itthon sokan nem engedhetik meg maguknak, csak villogásból veszik meg, másvalaminek a rovására.
Meg részletre szolgáltatónál.De ez már nagyon off
A beats mindenesetre az. Az árához képest a hangminősége nevetségesen alacsony szintet képvisel...
-
.DLL
veterán
válasz Dorien #20750 üzenetére
Nos.
Amit a linkben írtál "crystal clear treble, detailed" az csak addig igaz, ameddig önmagában hallottad, esetleg nála butább fejesekkel összevetve. Világos hangja van úgy over-all, de a magasai koránt sem olyan finomak, amiben pont hogy meglepett a Retro DJ itthon, az a nagyon részletes magasa, olyan helyen hallottam ki pici, a háttérben csilingelő izék mögött szóló vonósokat vele, amiről eddig nem tudtam hogy ott van.A HI-2050 kiegyenlítettebb, jobban üt mélyben, bár a szub tartomány hamar elfogy, és a magasai is tisztábbak (azzal a két darabbal összevetve ami nálam járt, lehet hogy ugyan az a driver, és lehet gyártási szórás is.) Kevésbé jön zavarba bonyolultabb részeken, de szerintem mégis unalmasabb. Ha teljesen nyitott lenne, nem csak egy kis lyuk a hátulján levegősebb lehetne a hangja. De így sem rossz, amit lerak elénk azt nagyon pontosan helyezi el. Egy kisebb színpadon, de sokkal jobban rá lehet bökni a hangszerekre.
A TS-671 egy rosszfiú, egy vékony, magas srác aki csapja a szelet a hallgatójának. Ahogy Schawo fogalmazott egyszer rosszabb tanuló, mint a mindig jólöltözött HI-2050, amolyan mutatványos, elkápráztat, és amíg az előadását évezi az ember addig nincsen más, addig elfelejti a hibáit.
Elektronikusabb zenékre inkább HI-2050, hangszeres zenékre inkább TS-671. Filmezés jó kérdés, mert ott ugye egyszerre kéne komoly mély is és látványos tér is. Filmezésre Beyer DT990 (vagy kicsit koszosabb hanggal Philips 5401)
(#20760) Bodz:
Egyetértek, próbáltuk haveromnál mindkettőt egy komolyabb rendszeren, a TS-671 nem sokat javult, viszont egy alaplapi hangkártyáról is tud úgy szólni, hogy hátradőlsz és élvezed.
A HI-2050 viszont sokat profitál egy jobb forrásból, főleg ha szinergiába kerül. Jól megfogott mélyű erősítő és részletező magasak kellenek neki, akkor azért már nem olyan szürke egyéniség.
(nem tudom mikor lesz időm 1-1 logout cikkre, egyelőre a TS-671 kicsomagoló videót készítem, aztán munka Most érjétek be ennyivel, de majd lesznek fotók is meg a cikkbe is talán beillesztem a videókat)
(P.H.)
-
Sztenn
tag
válasz Ati1979 #20792 üzenetére
nemtom, nálam mást jelent akkor a divatcikk... mindenesetre én egyetértek mindenkivel, hogy egy jól reklámozott termékről van szó, és kb itt ki is fújt. ezért felesleges velem vitatkozni. viszont nem mondanám, hogy egy 5ezres füles többet nyújtana és abban is biztos vagyok, hogy van olyan ember akinek bejön az a hangzás. épp ezért nem lebeszélni kéne az embereket srácok mindenről (mint nálam pl, senki se hallgatott még olyan fülest amit linkeltem, de azért le akartak beszélni róla), hanem mutatni pl alternatívát.
-
titán
válasz Sztenn #20794 üzenetére
Divatcikk az használati tárgy, amit nem a használati értéke, hanem a népszerűsége (divatossága) miatt vásárolnak.
(#20789) HagaNRG
Nem is nagyon akartam ennyit adni fülhallgatóért, de ha ez tényleg valami óriási vétel, esetleg egy reálisan 40-50 ezer körüli összegekbe kerülő darab, akkor egye fene, megadom az árát.
Mitől lenne reálisan 40-50ezer az ára? Ilyen nem létezik. Ha valami 20ezerbe kerül, az azért van, mert annyi a reális ára. Az előfordul, hogy ezzel az árkategória az összes többi fülesét értékteleníti el, de olyan nincs több, az értéke, mint az ára. Egyébként az Amazonnál 80 usd.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
.DLL
veterán
Mindazon által én is nagyon elgondolkodtam egy TS-671 beszerzésén, mert egy olyan egyéniség, amilyet ennyiért nem kapni máshol; amilyet én is nagyon szeretek, és amiért még az is belefér, hogy kettő vagy több fejhallgatója legyen az embernek, mert miért ne. (igaz Jippa? )
(P.H.)
-
őstag
Köszi az értékeléseket. Akkor leteszek a Beats-ról marad a Sony XB600. Az iPod-omnak elég erős a hangja az meg fogja hajtani sztm
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Rövid Sony fejes lista ha érdekel valakit.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs