Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Figyelj, a SuperZonetól nem kell sokat várni, ha tudod mit akarsz és képben vagy akkor jó az ár/érték arány, de ha fogalmatlanul mész oda akkor már nem 100% a dolog
Barátnőmnek amikor néztünk bőrruhát akkor még azt is kurva nehéz volt megtalálni abban a boltban hogy melyik a női ruha és melyik nem, össze-vissza voltak a boltban elszórva. Hívtunk egy eladót, hogy segítsen egyáltalán megtalálni, majd adott egy kabátot ami méretben jó volt rá de az ujja nagyon rövid volt, a következő méretnek meg jó volt az ujja de lógott elöl hátul.
Erre mondja az eladó hogy "nálunk a vásárlók 90%-a úgy vesz ruhát, hogy valahol nem jó rá a méret, és a későbbiekben vagy együtt él vele vagy magára igazíttatja szakemberrel"

Nagyon bizalomgerjesztő
Ezután udvariasan megköszöntük a segítséget és távoztunk. Szóval az egy ilyen bolt.Majd átmentünk a MotoStarba, és hibátlan kiszolgálásban volt részünk, és a ruha amit vettünk mindenhol tökéletesen passzol rá.
De ha a HJC jó volt rád akkor miért ragaszkodsz mindenáron a Scorpionhoz?
-
vendingo
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Más a forma, és a kialakítás. Pl van 2 scorpion sisakom, az egyik L, a másik XL méretben van. Tudom nem szabad, de nekem 1-1 mm-t kellett csiszolni a belső boritásból, mert 1+ óra után megőrültem az enyhe nyomásától a halántékom felett. Most tökéletes. Örülök, hogy tudtam segíteni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Eddig ennek mégis az erős ellenkezőjét tapasztalom, nem volt olyan Nolan ami jó lett volna, egytől egyig mind a homlok vonal fölött nyomott.
Ellenben volr rajtam CS-15, IS17, FG17, TR1 és mind jó volt.

Ettől függetlenül...
Lehet, -Sharkok feljebb- akkor sőt.... Nem is ezzel volt bajom hanem a hozzáállással. Még csak megse fordult a fejében, hogy nézünk egy XL-est mert lehet tényleg csak kicsi.Tipikus esete annak, mikor egy felnőt meglát egy huszonévest, és az első benyomása ez biztosan hülye az adott témához, mondván fiatal és nem lehet tapasztalata. -
Formaster
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Igen, én minap tapasztaltam Schubert sisakokkal. A C3/C4-ből az L iszonyat kicsi, füleimet elroppantotta, szemeim kigülledtek
XL már jó, de az eladó szerint számoljak a tágulassal és ha nem lesz passzentos akkor zavarni fog a rezonancia tempó mellett. Az E1 modell L mérete viszont teljesen jó, amit nem is bánok a plusz napellenző miatt, viszont a C4 kommunikációs megoldásával nem kompatibilis, de majd körbenézek milyen aternativa van, amúgy is drágállom a 200 euro körüli árát. 
-
etnies
senior tag
Itt tedd fel a kérdést. Óvatosan, mert eléggé fa.fejek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
EXO-490 ide haza is a Rider 13-ban.
Ma voltam bent, vendingo hatalmas köszönöm! A HJC (IS-17) is kényelmes volt az elején de nem volt ennyire passzos (persze kényelmesen) soha.
Mintha rám öntötték volna, és 34650-ért nagyon jó áron van most!
Keddre itt is van mert persze a polcon levő nem fekete - zöld volt.

Zonenak nagy fekete pontot írnék be... minden cuccom ott vettem mióta a Shox enyhén elszállt.
De amit ma letoltak...
M-es kicsi volt, próbáljunk egy L-est, olyan a mostanim is szvsz, érdekes kicsi... majd folyamat próbáltak rábeszélni a drágábbra mondván a forma eltérő a Scorpionoknák ár és széria szerint. Ezlendület nekem sántit...Elfogyott a türelmem egy majd visszanézekkel sarkon fordultam.
Rider 13-ban PONT XL-es volt a polcon, próba, és mint fentebb írtam. Kiválasztottuk a szint etc rendel a srác, mondta hétfő de a kedd az már biztos. És ha nem bejövős élőben a héj minta vagy mégsem kényelmes nem kell kifizetni. Majd megjegyezte a Scorpionok az AGV és a Nolanhez képest is kisebbek, így mindig nagyobb kell belőlük. -
MeSserke
csendes tag
válasz
MeSserke
üzenetére
Sziasztok!
Megpróbálom még egyszer felvetni a témát, hátha-hátha van valaki, aki hallott hasonló megoldásról
Van esetleg valakinek tapasztalata BMW gyári navitartóra szerelhető telefon-adapterrel?
Navi tartóm van, navim nincs, de nem is szeretnék, mert egy teló szerintem (is) sokkal jobban megéri, mint a brutál mód túlárazott és forgalmat valós időben nem figyelő gyári navi.
Sok keresés után találtam egy megoldást ebay-en, de minimum vízálló kellene. Ezen túl egy fóumban írtak egy ausztrál cégről, ahol terveztek hasonlót, de arról nem találtam semmi plusz.
Ti tudtok hasonló megoldásról? -
DonThomasino
veterán
Shoe RYD del van valakinek tapasztalat ?
-
Geresics
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Louisban most akciós a Scorpion Exo a friss brossúra szerint, lehet érdemes rákeresni náluk a többire is...
-
HSM
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Mikor bementem egy szimpatikus motoros boltba, még nem volt preferenciám, kb. tudtam, mik az "ajánlott" márkák, de ennyi. Dupla D gyűrűs és üvegszálas héj, ez a két fontos szempontom volt akkor. Felpróbáltam a bolt összes sisakját, ami a fejemre jött, és ez volt a legmeggyőzőbb, kényelemre, szolgáltatásokra, minőségi benyomásra, és még az ára is kedvező volt. Instant vittem, és most már mondhatom, hogy hosszú távon is állatira bevált.

-
-Mike-
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
+
-
HSM
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Amit tudok, nálam a 8 éves sisak a mai napig szuperül tartja a fejem, a mai napig passzentos a plexije, gyárilag kaptam hozzá pinlockot, és szuperül meg vagyok vele elégedve, mert nagyon jól ki lett találva, és a kivitelezés, minőség is első osztályú.
Egyszerű, fapados, mégis minden rajta van, ami szükséges, a szellőzése is jó, hiába nincs rajta sok szellőző. Egy RAID2-m [link] van egyébként, nem is volt vészesen drága. -
DonThomasino
veterán
Shoei sisak valóban megéri az árát ?

-
Geresics
addikt
A kipufogó, a motor rezgése, és a szélzaj együtt megölik a gyári mikrofon hangképét, ha nem bukón van - azt hittem Neked is ott van! Ha a kamerát a motorra rakod valahova, akkor is meg tudod csinálni még a külső mikrofonos trükköt, csak jó helyet kell találni a mikrofonnak! Szokták pl. az ülés alá elrejteni - de persze ekkor is körbe kell szivacsozni legalább a mikrofont...
-
Horvi
őstag
válasz
vlevi
üzenetére
Jha ez a kék szín nekem is nagyon bejön. Amikor kipróbáltam erősen gondolkodtam, hogy veszek én is magamnak egyet. Hosszú túrákra a Z nem a legkényelmesebb megoldás

Ha neked is pont ilyen van akkor lesz majd kitől kérdezni. Van amire külön oda kell figyelni vagy csak legyen benne olaj meg víz és ne tiltassuk hidegen?
-
Geresics
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Megnéznék egy runner 125 - Formaster eszmecserét!

-
Horvi
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Köszi, de nem az én motorom

Igazából 2 dolog volt vele, az egyik, hogy meg volt nyúlva kicsit a lánc a másik meg, hogy az egyik telónál mintha engedné az olajat. De amúgy minden más teljesen rendben van. Nem csörög nem zörög szóval szerintem jó lesz ez
(#101173) geresics Azt én is. Vagy kellene inkább egy közös bizniszt kezdeniük és foglalkozhatnának motorápolással

-
z123456789
addikt
válasz
Horvi
üzenetére
Szép darab, jó vétel volt, a képek alapján.

(#101169) Formaster
Kb ugyanaz a szitu mint nálad, csak nekem tavaly októberben kezdődött.
Legtöbbet én is Simsonnal mentem ezelőtt, és kb a korunk is ugyanannyi.
Mielőtt még kérdeznéd, én hasonló "tapasztalattal" egy 2004-es Z750-et vettem.
Persze, persze, az ápolós kérdésekkel, csak vicceltem.
Illetve, ha van kérdés, úgy is oda megyek.

-
Formaster
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Üdv, nem is tudtam, hogy kétkerekezel is. Én ujrakezdő leszek 15 év után, S51-ről.
Ápolós kérdések jöhetnek persze, de szerintem inkább erre. 
-
Horvi
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
-
Geresics
addikt
A tok mindig megöli a hangot. A szivacs csak alacsony sebességig segít, utána ugyan úgy zajos marad. Az egyetlen megoldás (ha nem akarsz +1 eszközt) egy külső mikrofon, amit bedugsz a kamerába, a miki részét meg elrejted a sisakban. Sok sisakban van hátul hely kialakítva a kommunikáció akkujának, oda pl. érdemes lehet megpróbálni (sajna még nem próbáltam), vagy valahol bent a szivacs alatt lehet még. Ha közel rakod a szádhoz, akkor lihegős lesz. Meglepő, hogy az ember mennyire liheg motorozás közben...
-
ath
senior tag
jövőhét kedden hring nyílt nap, regisztráció elsején 10-től. lesz kint más is?
van egy sjcam sj4000 amit vinnék, de az eddigi hang amit felvett borzasztó torz, akkor is, ha a teljesen zárt vízalatti tokban van. hogy tudnék ezen tompítani? mikrofon elé ha vágok valamilyen szivacsot az segíthet? mással nem vennék fel hangot, valahogy ezzel kellene megoldanom. -
Horvi
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Köszi az infót
Nekem még várat magára, hogy felrakjam a ProGripet pedig már megjött. Ha jól látom annak ki kéne vágni a végét hogy fel tudjam rakni a kormányvégsúlyt is. Mert fel kéne lassan szerelni csak most hétvégén nem volt időm az akksi is megadta magát a mociban szóval szopó 
Viszont lett új családtag szóval azt szerelgettük tesómmal
-
z123456789
addikt
válasz
Horvi
üzenetére
(#100909) Horvi
Aha, voltam csapatni. Kb 5 percre felültem, hogy átmenjek haveromhoz a szomszéd faluba...de azt trikóban, és rövidgatyában, csak bukóval.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Progrip markolat nagyon jó, valóban. Ennyit tudok mondani. Max 120-szal mentem, ott nem éreztem semmi hatását a gátlónak. Ez még várat magára, de már tényleg nincs sok hátra a lakás melóból.
Becs szó. 
(#100912) geresics
Köszi.
(#100983) Formaster
Üdv itt is!
Azt páran nem is tudjátok, hogy Formaster topictagságával egyidejűleg rengeteg infónk lesz arról: "Hogyan ápold a motorodat?"

Triumph nekem is tetszik.

-
Micsurin
nagyúr
Mikor az utcátok végén költözködés van, új család. Köztük egy húszon körüli srác egy kis 250-es Ninával (A "régebbi" karbis)

Végre lesz kivel gurulni bmw-s haverom mellet.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Porckorongsérvem van, szívbeteg vagyok, és egy Suzuki SFV 650 Gladius volt a tanulómotor (az csak 202 kg)
. Az oktató azt mondta, hogy - a saját érdekemben - meg kell tanulnom ezt is. Igaza volt szerintem. Szerencsére a pálya nálunk teljesen sík aszfalt volt. -
Geresics
addikt
válasz
KisTé
üzenetére
Rendelj máskor Pick-pack-pontra, vagy egyéb ilyen helyre. Pl. benzinkúra, azok mindig nyitva vannak. Sajnos nem minden munkahelyen engedik az embernek, hogy kiugorjon, vagy az ebédszünetét ilyennel töltse, épp ezért vannak az ilyen helyek!
(#101153) Bogyó bá'
Anno még suli mellett fovaroztam (költöztetés, meg mosógépcipelés), sportoltam (kézilabda), és dohányoztam, ezért a 187cm magasságomhoz 83kg szálkás és az átlagnál jóval erősebb izomzat társult. Rám nézett a vizsgabiztos: "Hát, szerintem elhiszem, hogy körbe tudná tolni"
Azóta irodista lettem (+5kg), abbahagytam a sportot (+5kg), letettem a cigit (+5kg), és öregedtem 15 évet (+10kg)

-
vendingo
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Be is szartam volna ha akkor a 230 kilós AT-t tolni kellett volna. Szar volt az aszfalt , meg volt egy enyhe emelkedése is.
Most is szívás, ha úgy állok meg, hogy tolatni kell vele és nem lehet szemből megfordulni. Tavaly nyáron mentem egy szűk erdei ösvényen kicsit laza homokos talajon, aztán volt egy kidőlt fa az úton. Azt a szenvedést a júliusi 30 fokban beöltözve senkinek nem kívánom. Megfordulni nem lehetett, csak ha visszatolattam 10-20 métert.
-
KisTé
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Na segítséget nem kaptam, mert valszeg nincs is semmi nyitva, én mint "normális" magyar ember
7köznap 8-17ig dolgozom, minden bolt ahol van bármi ugyanígy van nyitva. 1-2 esetleg szombaton tehát csak szombaton tudom átvenni a motyót ha nem szakad az eső, autóm ugyanis nincsen. Már többszösz jártam így, hogy persze, hogy 9-14ig szakadt csak szombaton mikor máskor. A robogómba kukás a henger mert azt a fos Mannolt töltöttem bele azt tönkrevágta, tuti az okozta, kolegám autója is hengeres lett csak próbáljuk ki az olcsó alternatívát! ....na ti ne tegyétek ezt a márkát messziről kerüljétek el valami nem stimmel vele, teljesen szétcseszte a hengert. A szerelő is csak ilyenkor ér rá foglalkozni a robesszal mert együtt csinálnánk csak kellett volna egy kis 2T olaj mert nem akarom a Mannollal indítani azzal inkább rántott húst sütök legközelebb. Na ezéé köllött vóna az olaj vasárnap!
de mostmá jóó lösz hétfűn is!

-
Micsurin
nagyúr
Elszomorodok de tényleg kell az a B.

Mindkettő most nem fog menni, kell bukó, új noti szóval az most offos.Btw nyolcast sose kellet toljak, se A1-en se A2 különbözetin.

@geresics: Dunakesziseknél vannak néhányan akik, hogy is mondjam valahol ByAlex és egy amfora közt foglalnak helyet.

-
Geresics
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Tavaly volt engedélyem a Mecsekben egy csomó erdész úthoz, és egy ilyen kavicsos szakaszon szálltam el. Hivatalosan közút, csak épp engedély nélkül nem lehet rajta menni!

Nem közúton viszont tilos terepezni, kivéve magánterületen a tulajdonos engedélyével... -
veze
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
végül is ha mindenképp el kell árulni a dokinak sérülés okán, hogy motor is volt a dologban, akkorazt kell mondani, terepeztél ..
árok + fa nem csak az út szélén van , hanem terepen is lehet
-
Micsurin
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Mikor tavasszal a robival estem és rtg-re azért bemásztam a lábammal (lila hálós volt és marha dagi a nagyujjam) akkor én is kamuzta.
"Fociztunk haverokkal a posta előtt és lerugtam a térkő összeillesztését."

Szerintetek A vagy B ? Rájöttem lehet lassan kéne autóra is a jogsi, mégiscsak egészségtelen az Álmos könvy szerint B nélkül az élet. Ugyan akkor jó lenne ledobni ezt a 48hp-s bilincset.

-
vendingo
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
pickpack pont, csomagautomata. Én ezeket azért szeretem, mert tudok kártyával is fizetni. Többnyire csak minimál kp van nálam, amivel a kisboltban, vagy egyéb helyeken fizetek.
Nekem van céges kártyám is, amire havonta kapok X összeget, de csak személyes vásárlásnál tudom használni, netes rendelésnél nem, de ha az említett helyekre rendelek, akkor simán eltudom költeni róla így a lóvét. -
Formaster
addikt
Mi van akkor, ha nagyon megtetszett R2V2 motorja?
Tudom, nem egy kezdő vas, de ez a V2 cruiser/túra, naked style nagyon bejön, a hangja fenomenális és a svájci sebességhatárokhoz nézve ideális lenne, igazi élmény motorozás. Egyébként a MT07 is azért tetszett, mert azt a sor 2 motorhangot nagyon eltalálták, igazán közel áll a V2-höz, de ez fergeteges.Szembe megy az eddigi elképzeléssel, hogy új, vagy minél fiatalabb motor legyen a szervizköltség miatt. De nem akarok röghöz kötött lenni és első ránézésre ez egy nagyon jól kitalált motor, persze amit említ a szabadon futóval azt bele kell kalkulálni, viszont úgy gondolom a kényelem, ár és élvezet kárpótolná azt a kis kiadást ami jöhet.
Search: találtam is egy jól karbantartott friss műszakis példányt apró extrákkal, viszont 30.000km-nél jár, lehet számítani a szabadonfutóra, ha még nem volt cserélve, de akkor lenne alkualap is.
Mit gondoltok? 15 éve nem motoroztam, akkor is S51-ig jutottam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Oszt ha 12 órát dolgozok mikor veszem át ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Há a futár is munkaidőben jönne!szrk.: degeccoff.

-
KisTé
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Ez mind full igaz, pont ezért kérdeztem.

-
runner 125
nagyúr
válasz
KisTé
üzenetére
Oké, nem aludtam ki magam, túlreagálom, de most te komolyan vasárnap akarsz olajat venni?
Miért nincs rá annyi idő egy hét 5 teljes munkanapja alatt h megvegyél 4 liter olajat? Az ilyen "kényelmes" magatartástól kivagyok. Jah meg akkor már ne benzinkút legyen, hámerott2xannyibakerül, de az üzlet legyen nyitva a hét minden napján, és kedvező árak mellett termelje ki a vasárnapi béreket is..
Az nem kifogás h napi 12 órát dolgozom, akkor meg kell venni neten, arukereső legolcsóbb boltja, 1 nap alatt khozzák 1000ft-ért.
Na.
-
KisTé
tag
Vasárnap tud valaki üzletet-boltot Pesten ahol vannak olajok (nem benzinkút) ?
-
vendingo
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Szerencsére nem volt nagy csatt, füvet, sarat fogtam fejjel egy árokba. A homlokomon lett egy vörös folt, ennyi. A sisakot a továbbiakban nem használom, így is van még 3-4 másik.
Miért lenne gáz próbálni? Nekik nem kell tudni, hogy nem ott akarod megvenni. Közlöd, hogy kényelmetlen, nézel majd másikat, közben rendeled, ahol olcsóbb, vagy van a kívánt színben. -
Micsurin
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Köszi a tippet, jók az áraik és jól is néznek ki!

Az is a Scorpionok mellet szól, hogy neked volt alkalmad tesztelni élesben és mentett.Az lesz, főleg mivel 490-et találtam tetszetős héjjal, kifutó szériásként majd fele árban. [link]
Itt nincs polcon de Zoneban van. Próbálok egyet és rendelek. Csak egy pöppet gáznak érzem, hogy bemegyek csak próbálni.

-
[-HERO-]
senior tag
Ma sikeresen letudtam egy 500km-eres karikát, konklúzió, nagyon várom már a komfort ülést

Egész nap ment a spotify navi, csomo telefon és a sena srl nem merült le, nagyon kellemes meglepetés volt.
Ja és megint sikerült eláznom
-
Micsurin
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Ha nem szürke lenne de még így is lehet ő érte benézek hétfőn, ha nem utána meg irány máshova. Oválisabb, hosszúkás arc/fejre jók?
Sharkokat is néztem de a pleximechanikánál hajlamosak törni a plexit, így nem lesznek befutók.
@bajnokpityu: Mostanim is az, valami fél műanyag cucc mégis 5*-os a tesztje.
Nem jelent feltétlen sokat az, hogy lexan a bukó.Lazer 4* --- Schubi C3 Pro 3* --- Shoei GT-Air
@tboldi: Na ez az de nekem a kis sárgán olyan 130 max 140-ig mérvadó a tempó, fölötte nem gyilkolom a kicsit. És eleve nekem a bukót telibe veri a szél ugye.

@tboldi: Az jövőre, nyelvis osztály vagyunk, egy évet így "vesztünk". De az idei min. határok nagyon biztatnak !

-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
Köszi akkor lehet próbálok egy Lazert is a héten majd!
Ennek annyira elmebeteg a mintája, hogy csak ezzel nyerne.

Ellenben ez az Icon sem gyenge.
Kövezni arra lehet az ízlésficam miatt.Zaj az relatív, naked rulez ugye. De az IS17-em az valami nagyon ordenáré hangos.
-
tboldi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Srácok Lazer bukókról tudunk valamit ?
Bejönnek a héjminták van pár nagyon elborult de áruk alapján túl óccónak tűnnénekMásrészt, Airmada vehető? Tapasztalatok? (pár héjminta nagyon bejön) Icon még nem volt a fejemen.

"szakítunk az IS-sel, már lötyögrajtam olyan puha, vékony lett 4 év alatt a párnázat, a plexi meg mint amin átmentek vízpapírral
40-80 közt mi lenne ajánlott ? Napszemüveg nem szempont feltétlen, Ovális, hosszúkás fejre kell, és CSEND, a HJC után csendet akarok, ez az egy a szempont most.

Akciók játszanak, BP ~200-300km-es körében, kincstári dízellel gurulunk el a bukóért.
-
Teasüti
nagyúr
Tudtok ajánlani egy kamerát sisakra? Dashcam-nek, semmi másra. Mi a legjobb ár/értékű cucc? Köszi!
-
Formaster
addikt
Na szóval, ha megfogadsz egy tanácsot, ezt az ügyet Strassburg-ig viszed, ha elveszik a jogsidat. Annyi pénzt perelhetsz le a köcsög kapitányságon, amennyit nem szégyelsz. Ilyen a mesében nincs. Ha már úgyis vlogolsz, menj vissza az említett helyszínre, dokumentáld a körülményeket és első körben küld el valamelyik magyar médiumhoz, másodkörben európai emberjogi bíróság. Ha a sittesek leperelhetnek minden leült évért másél-2 milliót, akkor nehogy már a szerencsétlen jótét embert szivassák a gumiszabályukkal.

Feliratkoztam, már csak azért is, hogy tudjam mi lesz a sztori vége, de egyébként is tetszik a hozzáállásod de ne hagyd magad. Csak a birka népnek lehet kutya a gazdája

szerk: annyiban módosítanám, hogy első körben ügyvéd, melyet később szintén leperelesz
-
Rent
senior tag
Még nem jutottam a végéig, de hasonló sztori, mint ami Ferdzso-val történt, annyi, hogy Ő még rendőrt sem hívott, csak bementek egy kórházba, ahol elmondták a dokinak, hogy motorral estek. [link]
-
Ribi
nagyúr
Mivel lehet szivacsot ragasztani bukóba?
Pillanat ragasztó megeszi a hungarocellt. -
vlevi
nagyúr
-
cotag
senior tag
AGV Fluid sisak(megkímélt) egy éves. Megszabad venni 35-ért??
[link] -
-
julius75
aktív tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Hol jöttem rá? Természetesen a pénzügyi résznél. Mikor kaptam egy listát a végső összegről, és szerepelt benne 35ezer.....ez például az összeszerelés költsége volt. Tehát a két oldalsó doboz felszerelése, ami ugye nem plusz extra, hanem tartozék.
De baj van ott sok mindennel, a stílussal is többek közt. Rajtuk kívül 3 yamaha szalont ismertem meg az elmúlt egy évben, ebből kettőben motort is vettem. Egészen biztos, hogy eszembe sem fog jutni bármiért is hozzájuk menni.Én nem érzem, hogy bármi gond lenne a Tracer futóművel, két oldaldoboz, 50 literes hátsó doboz, kétszeméllyel, már a gyári súlyhatár felett, de eddig tök rendben van......
-
Geresics
addikt
válasz
vlevi
üzenetére
Ha szereted a csizmád, akkor - ahogy Bogyóbá is mondta - javíttasd meg!

Az ilyen Adv. csizmákban már lehet általában mászkálni. Nekem már 3 éves lassan a Forma Advernture csizmám, és nagyon szeretem! Eddig víz csak úgy jutott bele, hogy felülről belefolyt! Ráadásul anno pofátlanul olcsón, 40eFt-ért vettem, amiből még az áfa is lejött később!
Viszont amíg nem használtam rendes motoros zoknit, addig nagyon beleizzadtam, azóta viszont semmi bajom! Sokalltam az 5eFt-ot a zoknira, de már tudom, hogy simán megérte! -
vendingo
veterán
válasz
vlevi
üzenetére
A corozalon én is sokat gondolkodtam, de elég megosztóak a tapasztalatok róla.
Sokat túrtam télen a netet, hogy mit válasszak, végül forma adventure lett a befutó, pedig gyakorlatilag nem volt árhatár, bármelyik ADV csizmát vehettem volna. A toucan volt az elsődleges kiszemelt, meg a sidi felső kategóriás csizmái.Youtube-on nézegess összehasonlító teszteket, meg revzillan vannak beszámolók is az adott surranókról.
A forma árban és kényelemben is tökéletes választás volt, maradt pénzem másra is. Szellőzni nem szellőzik ahogy egyik se, viszont tényleg vízálló, teszteltem a balatonban

Én anno kiugrottam Ausztriába pár közeli boltba, ahol volt bőséges kínálat, végül itthonról rendeltem, mert sokkal olcsóbb volt. Az alpinestars csizmák megérik louisból, főleg ha van 50€ kuponod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Barátnőmnek amikor néztünk bőrruhát akkor még azt is kurva nehéz volt megtalálni abban a boltban hogy melyik a női ruha és melyik nem, össze-vissza voltak a boltban elszórva. Hívtunk egy eladót, hogy segítsen egyáltalán megtalálni, majd adott egy kabátot ami méretben jó volt rá de az ujja nagyon rövid volt, a következő méretnek meg jó volt az ujja de lógott elöl hátul.

XL már jó, de az eladó szerint számoljak a tágulassal és ha nem lesz passzentos akkor zavarni fog a rezonancia tempó mellett. Az E1 modell L mérete viszont teljesen jó, amit nem is bánok a plusz napellenző miatt, viszont a C4 kommunikációs megoldásával nem kompatibilis, de majd körbenézek milyen aternativa van, amúgy is drágállom a 200 euro körüli árát. 

Illetve, ha van kérdés, úgy is oda megyek. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)