Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Igen igen, emlékszem bár az arcod nincs előttem de arra emlékszem hogy valaki ránkköszönt.
én meg fáziskéséssel köszöntem vissza. 
Azért el kell ismernem elég jól összeraktad a képet.
Jó volt a fagyi csak szaladtunk tovább az eső elől.
Kecskemét óta üldözött minket.
Ha arra járunk legközelebb írok, egy fagyiért bármit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg kedves volt a 2 csajszi is a pultban.
Ott laksz a közelben?
Nem is motorral voltál... -
Pocee
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Bócsán a cukrászdában,én ültem be a kanapéra,köszöntem is,bár nem azért mert tudtam volna ki vagy,utánna kezdtem rakosgatni a képeket fehér vfr dobozzal kétrészes dainese, sidi csizma,mondom ebből a kombóból nem sok lehet...csak rákérdezek már itt
legközelebb erre jársz szóljatok és a vendégeim vagytok 
ui.: és kicsi a világ...
-
K3NZO
senior tag
Szerintetek létezik olyan textil oldaltáska, amihez nem szükséges oldalkonzol?
-
Pocee
senior tag
Van valakinek a topicból fehér viszonylag új VFR-je,fehér?
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A platniól azért nem félek mivel a doboz alá egy 2mm vastag acél lapot tettem és ehhez 6 csavarral fogattam magát a dobozt. Azért csináltam ilyen erősre mert a feleségem nekitámaszkodik a doboznak és nem szerettem volna elhagyni Őt. (Még nem
)Tehát szerintem kizárt, hogy a doboz lejönne a platniról. viszont a tetején 4 kb 1-1 cm-es ponton támaszkodik a rács, és attól tartok, hogy a doboz műanyag teteje a tizen egypár kiló alatt beszakadhat a4 kicsi felfekvési pontnál.Örülök, hogy sikerült megvalósítanod a "tanyasi tempomatot". Hidd el jó hasznát fogod venni a hosszú úton.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf
üzenetére
Beszakad? Inkább attól tartanék, hogy egy nagyobb döccenőnél a platniról szakad le az egész, dobozostól, mindenestől...
Más: voltam egy 70 km-es kanyart gurulni az előbb, és egész jó a "tanyasi tempomat", bár igaz, délelőtt még "fejlesztettem" rajta. (Egy hengeres távtartó rudacska került a rövidebbik végére, ennél fogva nagyon könnyű hüvelykujjal a megfelelő pozícióba állítani. Ez volt kéznél, de jobb, mint a sima drótvéget piszkálgatni, szerintem a kesztyűnek is jót tesz).
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Azért leszek rá kíváncsi, hogy fogja e bírni. A konzol tutira bírja, csak a doboz teteje nem fog e beszakadni, az necces.

De majd kiderül a terhelésnél, illetve a ment közbeni rázkódásnál, hogy beszakad e vagy sem. Csak kellemetlen lenne ha otthontól többszáz km-re beszakadna és úgy kellene hazajönni vele.
-
töltés jó, 03.08-as vétel. Mehetek dunakeszire miatta.
-
vendingo
veterán
Nekem banner van a kocsiban, motorban, egyiknek sincs semmi baja.
-
Létezik h egy banner aku 1 hónap alatt kinyiffanjon? Önindító meg se nyekken. Akkuba 11.5v. Töltést veszi, percek alatt feltölt. 21w-os izzóval 8,8v-ra merül és alig tér észhez. Régi gs akkuval jó a robogó. Nem sokat megy a robogó de így megdögleni. . . Töltése jó és 6mA a nyugalmi fogyija.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
A kettő nem ugyan az az árfekvés, viszont a Tieid sokkal komolyabbak, és mintha strapabíróbbak is lennének. Ráadásul passzol a motorod színéhez is.

Az enyém olyan anyagból van mint a kamionok ponyvája (legalább tényleg vízálló)(talán)
Literben viszont én nyertem 50L
14kg ruhát raktam bele próbaként. (Csak a múanyag dobozfedél be ne szakadjon alatta
)vendingo: Egyébként megpakolva tényleg henger alakú

-
emre
veterán
Nem tudja véletlenül valaki hogy Biologic tokokkal ki foglalkozik kis hazánkban?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Sík úton 80-85km/h, hegyek között meg amit bírnak a fullra pakolt kis 125-ösök. (Az enyém + 1 Varadero 125 + talán egy YBR 125, de ő még nem biztos). A leghosszabb napi táv 315 km, a többin inkább csak 220-260 körül. Lesz benne 30 km földút is, ha kibírjuk...

(#37562) polimorf: az én táskám is pont ilyen, de fekete és Polo "márkájú". 3000,- forintért vettem tavaly az Adamoto webshopjából. Eddig még csak egyszer használtam, tavaly. Következő bevetése egy hét múlva lesz a Mecsekben, majd 3 hét múlva Erdélyben.
(#37570) Mosquito34: azért ezen már látszik, hogy nem egészen a 3000 forintos árkategória.
-
yodamastah
őstag

-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Akkor is egy lopakodó a GS. :p
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
pedi szokásom meghúzatni, kuplung be és átgurulok. Olyan 1 hete szoktam rá. Karcmentes hibátlan gyári kipufogót 35k alatt nem találtam. Az meg drága nekem.
-
DigitXT
félisten
Aztán egyszer valaki kirúg a bokorból...

-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
ma? Ma valamiért többen több helyen mutatták a gázhuzást kézzel. Behajoltak az útra és úgy. Nem tudtam hova tenni. Ma f kivolt az élettel, elmentem lazítani. Megevett vagy 5litert ha érted. 4,3 helyett.
-
polimorf
tag
Ma sikerült egy picit vásárolni Bécsben a Louisban.
Feleségemnek nadrág-100euro, kabátjába hátprotektor-20euro
Hátsó túradoboz tetejére csomagtartó rács-45 euro. A rácsra egy utazó táska 50l-es -10euro
Most nagy az öröm mert minden hasznos és jó is, elfogadható árakon
-
Dexar007
veterán
Törtenelmi pillanat. Legalabbis nalam. Lehet az elozo 2 gazdajanal mar megvolt haromszor.

-
Ennyi motort még nem lattam az eperfesztiválon. Tele van jarddal,köztük motorosokkal is. Helye: váci rév, tahitótfalu után. Vasárnap estig tart. El lehet nézelődni, van kaja pia nők zene stb. Ja meg eper.
-
vendingo
veterán
3 hete szerelőnél a mocim. Tegnap felhívtam, hogy mire jutott vele mert pénteken indulnék a túrára.
Kiderült, hogy műtötték, a motorhoz még hozzá se nyúlt, én meg legkésőbb kedden tudnám elhozni, de addigra nem biztos, hogy meglesz.
A túrára még semmit nem készültem, csak egy vízálló huzatot vettem a kesztyűhöz.Jó lett volna egy kicsit ráhangolódni a motorozásra, mert idén eddig kb. 50 kilométert mentem csak

Első nap már nagy szerpentinezések várhatóak, remélem hamar belejövök a dolgokba, kicsit berozsdásodtam 9 hónap alatt. -
vendingo
veterán
Tegnap este majdnem elkaptam egy robogóst.
Éjjelente az utcánkban tanulgatja az egykerekezést, természetesen a repedt fazék hangú fos tunyingrobesszal.
Baromi nagy szerencséje van, hogy 1 körrel kevesebbet ment az utcában, mert készenlétben álltam a bokrok között, hogy lerúgjam.Autókat motorokat folyton basztatják a rendőrök a hangjuk miatt, de a szar mopedek vinnyoghatnak okádék hangon.
Nem tudom miért nem vezetik már be a rendszámot rájuk, illetve a kötelező műszakit. -
vendingo
veterán
Én a túra után úgy hirdetem a mocit, hogy teljesen át lesz nézve, minden ki lesz cserélve. A hátsó gumim kopott lesz nagyon, de úgy adom fel a hirdetést, hogy 530 ezer új gumival, vagy 500 kopottal. Majd eldöntik, hogy kinek hogyan kell.
-
Archer
őstag
válasz
TommyGun
üzenetére
Nézhetjük úgy is, ha tudom,hogy el akarom adni a motort mert mondjuk kell a pénz akkor nem fogok még 70-ért venni rá egy szett új gumit, hogy még abban is álljon a pénzem. Annyival többet úgysem lehet érte kérni. Persze az eladó járjon a földön és legyen tisztában vele, hogy ez alkualap. De eleve úgy kezdeni, hogy akkor ezeknek az ára mínusz a vételárból amikor még nem is mondott az eladó árat sem...
Amikor motort néztem, jött nekem is a képbe egy olyan, hogy gyakorlatilag minden kopó dolog csere lett volna rajta meg esztétikai hibák is viszont ennek megfelelően kellően olcsó is volt csak nem volt kedvem/időm ezeknek vétel után mind utánajárni. Viszont aki bevállalósabb, megérheti mert legalább tudja, hogy tényleg minden ki lett cserélve, míg egy drágább "szezonra felkészítve" motornál is én azért cserélném/ellenőriztetném a szükséges dolgokat, akármit is mond az eladó. Itt meg legalább tiszta sor volt, hogy minden kopó dolog kuka
-
Teasüti
nagyúr
válasz
sziada5925
üzenetére
Nem. Még kerülgetem kicsit, de havert már úgy viszem, h lehetőleg próbáljon meg lebeszélni róla.
Vagy elviszem állapotfelmérésre.
Ha az jól megy, akkor még lehet belőle vmi.
De azóta már úgy néz ki a dolog, hogy kb az összes másik CB500-as hirdetés szimpatikusabb.
Sőt, már nézegettem a mobile.de oldalt is és most jöttem rá, hogy CB500-ból létezik teljes idomos kivitel is.
500k-ért van már szuper ajánlat is, szóval erősen megfontolandó.
Viszont így kp nélkül ez a szezon ugrott, ha ezt nem veszem meg. -
Teasüti
nagyúr
válasz
TommyGun
üzenetére
te vennél motor úgy hogy kapásból gummát kell rajta cserélni, és hazavinni se életbiztosítás?
Jelen! Csak az eladó nem lehet fillérbaszó?
Vevőként jómagam is belekalkulálom, h egy használt motorra valószínűleg 10-15%-ot költeni kell, hogy tip-top legyen újra. Legalább olyan gumit rakok rá, amilyet akarok. Nem is biztos, hogy motorozni akarnék vmi olcsó gagyival rajta még két szezont.
Ha 400-ért nézek motort, akkor legyen minimum 500k-m a szervizre és papírokra.
Szvsz.
Persze az ár/érték arány fontos, de a saját keretemet se szabad kicentizni. -
Polemius
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
HDMI, optikai audio, usb, lan.
-
Dexar007
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Pedig annyi penzert mar normalis plazma is van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Something_
őstag
válasz
Polemius
üzenetére
350ért vettem novemberbe TV-t, álmomban nem gondoltam volna, hogy odamegyek, kivárom a sorom az aqua-ba és megkérdezem, hogy ad-e belőle kedvezményt

Kinéztem neten, megnéztem, hogy mennyibe kerül, mennyi gari, mennyire megbízható bolt és azt vettem, amire volt megfelelő pénzem.Érdekes dolgok ezek is

Látom te is vettél TV-t. Milyen kábelt kaptál hozzá? 2 méteres HDMI kábelt, ami 600 ft?

-
Polemius
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nyugodtan próbálkozz, legfeljebb nem kapsz engedményt.
Pár 10e Ft felett mindenképp érdemes, jellemzően 5-10% amit spórolni lehet. Vagy ha nem az árból engednek, esetleg kérhetsz kiegészítőt, amit úgyis meg kellene venned (kábelek, szerelvények, akármi).
Gondolom te sem otthon nyomtatod a pénzt, legalább több marad benzinre.
@(#37542) citkar
Vettem TV-t, akkor az adott típust legolcsóbban kínáló helyről. Ugyan nem engedtek belőle, de kaptam pluszban kábeleket hozzá. -
Polemius
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nagyobb áruházakban, -láncokban jellemzően az osztályvezetőtől felfelé van módjuk engedményt adni. Ráadásul többnyire jutalékot is kapnak az eladás után, tehát van mozgásterük (ha mondjuk 10e Ft jutaléka van, és enged belőle 5e-t, akkor már keresett 5e-t ő is pluszban, míg ha nem enged és elsétálsz, akkor amit zsebre tehet az 10e helyett pontosan 0 Ft).
Kisebb helyeken meg általában az üzletvezetőt/tulajt kell előkeríteni.
Nem keresek annyit, hogy ne számítson ha mondjuk 50e helyett 45e-be kerül nekem egy tűzhely/mosógép/tv/akármi.
Még műszaki outletben is el lehet érni engedményt.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
F5 XT 54-ért árultam. Garis még,új kábelek,doboz stb. Kiscsaj mélezik 30-at ad érte. Mondom 75eft az új ára,garis,új kábel blala. 50 az alja. Akko 35?? NEM b+! 10db mélen ment a huzavona.. Aztán szépen elbúcsúztunk.
Még aznap pécsről írt egy ember a-z ig mindent megkérdezett mert nem értett hozzá. Majd 50-ért elviheti? Tied.
Tesója Bp-en átvette. Őrült,hogy van egy garis,újszerű kütyüje -25eft-ért. -
TommyGun
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Szívesen veszem ha belinkeled hol jeleztem hogy új gumival kértem, de legyünk őszinték, te vennél motor úgy hogy kapásból gummát kell rajta cserélni, és hazavinni se életbiztosítás? Meg kipuffot mert 4000-nél úgy ordít hogy el kell váltani ha nem akarsz megsüketülni? Symbian motorja szép de nem fog a haverom úgy mocit venni hogy kapásból 'kilót kell rákölteni és még másra rá se nézett a motoron.
Én is otthagytam egy pár motort maikor vásároltam mert kockára kopott gumival és 10%on lévő fékpofákkal akarták odaadni és minimális alkura se voltak hajlandóak. -
Dexar007
veterán
válasz
Polemius
üzenetére
Bezony,sokan nem tudjak,hogy egy Media Marktban is nyugodtan lehet pofatlanul alkudozni. Nem ertem miert megy a hiszti.Ha nem tetszik az ajanlat,akkor elhajtod a vevot,vagy probaltok megegyezni,es egy kozos pontot talalni.
Feree13: En mindig ugy vagyok vele,hogy inkabb kevesebbet mondok mint tobbet,mert elobbinel meg lehet feljebb menni.
Pl.: Tavaly nyaron a DT-met hirdettem 170-ert,2 het alatt sikerult eladni,pedig csak 2-en jottek el megnezni,a masodik el is vitte. Az elso vevo haverjaval jott,felsoroltak az osszes hibat amit csak talaltak,es amirol en is tudtam,vegul benyogtek egy 100 ezres ajanlatot,mert meg sokat kell ra kolteni,mondom nekik annyiert inkabb megtartom. Nem akartak feljebb menni,nekik ennyit ert meg a motor.
Ra egy hetre,jott a masik vevo,aki kiprobalta,ment vele egy kort,teljesen be volt zsongva,lattam rajta,hogy meg akarja venni,a hibakat nem emelte ki,nem szamolta ki fejben,hogy nagyjabol mennyit kell meg ra kolteni,es erre benyogott egy 150 ezres ajanlatot. Mondom legyen 160 es viheted. Megegyeztunk. (Ha ugyesebben alkudott volna,akkor 140-ert is elvihette volna) Ennyit szamit,hogy elsore mit mondasz. -
Ferdzsoo
addikt
Alkudozni kell ez egyértelmű, és az eladónak úgy kell megválasztani az árat hogy ezt kb. Belekalkulálja.
És ha mind a két fél a földön jár akkor meg lesz az üzlet.
Egy dolog a nagyon fontos és ezek az ARÁNYOK.
Hogy egy 500k-s.motorból ne akarjunk 150k-t alkudni mert az pofátlanság. Minden esetben...
Pl a tegnap is annyira felbasztam magam az arc a protektoringem 25k-s árára azt monda miután tetszett neki.meg minden jó volt hogy 15k-t ad érte. Ezzel a lendülettel pofánröhögtem és otthagytam. Az ARÁNYOKRA. kell figyelni. Ne akarjuk a hírdetett ár 65% áért elvinni a cuccot. Ez olyan.mintha egy 10millás kocsit 6milláért akarnék elvinni. Ami ugye totális majomságra utal.
Az arányokat nagyon sok eladó vevő nem érti. Ez a probléma...
-
canniball
nagyúr
-
-Mosquito-
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Bizony úgy is voltak árázva és olyan állapotban is voltak a motorok.
1év és +17eKm beletéve -10,20eFt-al adtam el a őket. Ismerős sztorik,próbálkoztak hogy miért ennyi.. Erre csak ráülsz és mész a kövi 6-12ekm-es szervizig. Jó vagy nem jó így..?! Kell kell nem kell nem kell.. Ennyi. -
Polemius
senior tag
Használt dolgok adás-vételénél természetes az alkudozás. Épeszű eladó ezt eleve belekalkulálja az árba, a vevő meg számít erre. Aztán jó esetben megegyeznek valahol félúton.
Az más kérdés, hogy van aki irreális eredményt vár el.
De nem is feltétlen erről van szó, hanem mindenki másként próbál alkudni. Aztán vagy működik, vagy nem. Vagy tetszik a hozzáállása, stílusa, vagy nem. Egyik felet sem kötelezi semmi, ott lehet hagyni/elhajtani a másikat és kész.
Más kultúrákban sokkal hevesebb, és agresszívabb stílusban alkudoznak, majdhogynem a földhöz is verdesik magukat.
Ezért felesleges ócsárolni valakit, vagy vitatkozni vele.Én is most készülök motort vásárolni*, nyilván próbálok majd alkudni az ésszerűség és a másik fél hajlandóságán belül. Ha mást nem, akkor olajcserét, eredetiségvizsgálatot vagy tank benzint.

Vessetek a mókusok elé, de én drágább műszaki cuccot sem veszek alkudozás nélkül (igen, boltban).
Esetleg valakinek van eladó SV650N, GSF 600/650?

-
amdk7
aktív tag
Autót is vettem már, újat is, használtat is. Motort is, igaz ebből csak használtat.
Mindenhol lehet alkudni, de nálam az alku kimerült abban, hogy odamentem megnéztem a gépjármű esetleges hibáit, hiánosságait, magamban eldöntöttem mennyit ér, majd mondtam az eladónak, hogy mivel még kell rá költenem is, ezért X összegért tudnám elvinni.
- az eladó vagy belement, vagy nem (ált. igen)
És mint írtam ez új autónál is működött.
Egy feltöltött képre, meg szerintem hülyeség bármit is írni, mondani. Az árnak ott a helyszinen kell eldőlni.

mod:
Outlander: az MŰsor
Ha az eladónak nem éri meg annyiért eladni, amennyit kínálsz, hidd el bármit mondhatsz neki.
Az más ha kényszerített helyzetben van az eladó, de hozzám eljönne most valaki, hogy megveszi az egyik autót vagy az egyik motort, és majd Ő megmondja mennyi a kellően alacsony ár, akkor lehet körberöhögöm.
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_
üzenetére
de az árat nem tudja, de már megy a fika
Azért az megvan, hogy a konkrét esetben a motor nem is eladó?
Ha az lenne, akkor moderálni kéne a HSZ-t, mert (illeg.) hirdetés.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Outlander
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Ok... akkor elértettük egymást.

-
Xaels
félisten
válasz
fattyu
üzenetére
Ez így van. Mondjuk motort nem sűrűn árultam eddig, de legutóbb a fejhallgatómnál nyílt majdnem ki a bicska a zsebemben. Jóval piaci ár alatt hirdettem meg, 33%-al de hibátlan újszerű állapotban, dobozzal és minden tartozékkal és még ebből az árból is pofátlanul sokat akart alkudni az illető. Mondtam neki, hogy jó akkor visszacsomagolom és hazaviszem, ha esetleg meggondolja magát akkor hívjon fel. Végül csak megadta az árat érte...
-
Something_
őstag
válasz
Outlander
üzenetére
De most arról beszélünk, hogy felrakott a srác egy képet, a másik meg írta, hogy "természetesen" egyből levonjuk a gumi és a kipuff árát. Szóval látta, hogy szar a gumi, tudja, hogy valami hangos kipuff van rajta, de az árat nem tudja, de már megy a fika.
Integra: pontosan az, amit Integra mond. Adtam el és vettem is már pár autót saját magamnak. Eddig mindig engedtem az árból, mert bele volt kalkulálva az árba. Eddig mindig alkudtam a vásárolt autó árából is. De az a nem mindegy, hogy hogy..
-
fattyu
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
az addig oké de nyilván ugy is volt árazva hogy uj gumi.
Ha meg egy amugy jó motor reális áron most hasra ütök 400ra be van árazva majd jön József hogy uj gumiszett hatvanazer meg kipufogó 50 ezer adok érte 290et azt kiröhögöm beteszem az autójába és istentevéled.
-
Outlander
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Szerintem az zavarta meg, hogy azthiszi h ez ilyen fotelból fikázás/üzletrontás, unalom űzésből... vagy nem tudom.

De most télleg elmész megnézni egy motor mondjuk szomszédvárosban, a hirdetésbe meg nem volt beleírva, telefonon sem mondta h aksi halott, meg egyébként is be van sülve a motor.... és ezeket nem teszed szóvá?!
Egyszerűen nem tudom elképzelni az esetet...Vagy pl nem rég néztem egy robogót, a hirdetésbe bele volt írva h új aksit kapott, számlával garanciával, amit ad mellé... a motor a helyszínen nem indult, mert a régi halott aksi volt benne, az újat magának vette.....
"jááááj, hát elfelejtettem beletenni...."... ugyanmár?!
-
DigitXT
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Te ebből az egy HSZ-ből leszűrted a kolléga "stílusát"? Az igen...

Btw. nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy MINDEN eladó teljesen
korrekten árazza be a portékáját, és minden hibát őszintén eléd tár:
haverodtól vettél motort, úgy könnyű, de egy vadidegennél már nem
lehet benne feltétel nélkül bízni (haverban is csak ésszel). Meg kell
nézni a kínálatot, s ha túlárazta, akkor szólni. Ha "elfelejtett" szólni
erről-arról, akkor azért is szólni: igenis alkualap egy lestrapált gumi,
ha mondjuk emiatt nem lőtte már alacsonyabbra az árat. Persze, ha
már belekalkulálta, és a piaci ár alatt hirdeti, akkor lehet pofátlanság
tovább alkudni a sárga földig, de ez a konkrét helyzetben derülhet ki.Ui: nagyon elmentetek személyeskedés irányába: nem kéne.

-
Outlander
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Neked is...

Elmész megnézni egy akármit, ami gyorskötözővel van összerakva... ez vagy látszott a képeken, vagy nem...
A gumin a dot"szám" betűvel van jelölve... stb stb.
De érdekel, mert alkatrésznek még jó lehet....És egy árva szót nem szólsz neki? Kifizeted alku nélkül, megjegyzés nélkül az hirdetett összeget?
Ne szórakozzál már velem?!
ui: ugyanez fordítva is igaz... ha én hirdetek valamit és jön valaki megnézni (jelenleg egy autó), mondhatja h így meg úgy, nem fogok sírva magzatpózban fetrengeni, mond egy ajánlatot vagy lesz üzlet vagy nem.
-
Outlander
addikt
válasz
Something_
üzenetére

Akkor tehát neked kell eladni minden caart, mert te úgyis megveszed, hisz nem fogod fikázni.

-
Something_
őstag
válasz
Outlander
üzenetére
Miért lényeg, hogy hány éves vagyok? BEnne van a nevembe amúgy a születési dátumom.
Amúgy ha valaki ilyen stílusba nyomná egy eladáskor, hogy akkor a gumi és a kipuff árát azonnal vonjuk le, akkor elküldeném az egyik rokonához. A stílussal van a baj, ha két ember elképzelése találkozik anyagilag ok, de hogy fikázni a dolgokat más tulajdonánál..
..nálam ez nem igazán fér bele. -
Outlander
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Az diktál akinél a pénz van! .... ez 2008-09 óta pedig különösen így van...
Fillérekért lehet venni korábban megfizethetetlen dolgokat...
Ha elakarja adni, nálad pedig van kp a megvételre, akkor hidd el h nem a meghirdetett áron fog elmenni..
"De hogy belekötni a dolgokba egy használt járműnél."
Ne szórakozzál már?! Hány éves vagy?!

-
Something_
őstag
válasz
TommyGun
üzenetére
Nagyon gusztustalan ez az alkudozás használt gépeknél..
Nagy valószínűséggel az eladó úgy árazza be, hogy tisztában van azzal, hogy nem hibátlan és kell rákölteni x tízezret. De hogy kompletten levonni ebből az árból a hibás dolgokat? Vicc.Ja és az alkudozással nincs gond. 550be meg van hirdetve, megnézed, azt mondod, hogy 500ad van rá. Az eladó elfogadja vagy azt mondja, hogy gyűjtsél még. De hogy belekötni a dolgokba egy használt járműnél.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Meg ő sem bírja ott a hangját, nem csak a szomszédai...

-
fattyu
veterán
válasz
TommyGun
üzenetére
ezt sose értettem. komolyan. új gumit új motorral kapsz...a hangos kipu meg nemtom mér baj... nyilván nem lakótelepen kell lenyelezni de közlekedéshez városban jó móka és hasznos. A cbremen pl kicsit keveslem. De gyári dobnak egész hangos szóval marad mert ebbe nem tudnak belekötni...
-
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
nem nyújt olyan élményt, már
És járt már a fordulatszámmérőd valaha 7000 fölött?
Mert nagyjából ott kezdődik a motorodban az "élet".Ha 5000 alatt kóricálsz, van egy ~18 lovas motorod:
nem csodálom, hogy meg lehet unni ennyi idő alatt.
Tudom, hangos a kipu, nem forgatod... Akkor meg?bogyo112: ha túl furcsán viselkedik, én ránézetnék.
Enyém pl. himbálózik, mint a veszedelem, szerintem
holnap ki is gurulok ide, hogy mit mondanak rá...
-
válasz
Dexar007
üzenetére
Jól vagy? Leburkolt áramvonalas motort? Én látni akarom a szívét.
Mint egy Bandit 1200-as.Outlander! Ne aggódj az évben még biztos nálam lesz.
citkar! ja

Teasüti! Eladhatnám, de nem lenne másik, ergo maradnia kell. Ráuntam, nem nyújt olyan élményt, már ritkán. Vagy csak az új életvitel teszi, sőt sztem inkább az.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én meg fáziskéséssel köszöntem vissza. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

14kg ruhát raktam bele próbaként. (Csak a múanyag dobozfedél be ne szakadjon alatta