Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Galaxy Z TriFold? A telexen már láttam, és megdobbant a szívem...Tíz és az 50 colos kijelzőt is zsebre vághatom majd végre...összehajtva
-
Buszos, hányos résznél jót nevettem
-
Graphics
Jómunkásember
Offtotyik videó by Bog [link]
-
A hátlap ténylegesen utal a Bold 9900-ra. Imádtam! De az akksi lepkef.ng volt.

Merem remélni ez nem abban a ligában akar játszani.
Parkside edition jöhet! A pattintós hátlap egy az egyben a Porsche design. Zsír nagyon!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Polarstar
üzenetére

Küllemre nem rossz, jól néz ki a Parkside Edition is. A hátlap is frankó

For chipset, we're running a new 4 nanometer unit from MediaTek - it's considered upper mid range (vs. low or mid) and will deliver plenty of power for Communicator. It's running Android 16 out of the box with 5 years of security updates and support for Android 17/18 guaranteed
A pletykák alapján MediaTek MT8873 várható bele, ez egy speckó SoC, kb tudásban és magokban és minden másban egy MediaTek Dimensity 7300 környéke.
Ami ekkora kijelzőhöz és ekkora aksival is remek üzemidőt hozhat majd.Nem túl erős, de jól válogatott hardverekkel ez simán hozza a bő 1 napos üzemidőt szerintem.
-
A Finn Jolla lesz kint, vagy a világpiac el van felejtve?
-
asdf_
veterán
Hát ez eddig brutálszívás. A hajnali Bp-Amsterdam járat törölve előző este 18:45-kor. A KLM nem kínált fel helyette semmit (no available options), az ügyfélszolgálati chat 7 óra múlva válaszolt. Addigra én már egy Flixbuson ültem Bécs felé, mert
Mondtam volna, de pont ma nincs hajnali Eindhoveni Wizz, pedig milyen egyszerű lett volna, ráadásul gondolom, vicc áron... (bár mondjuk holnapra holnaputánra teli az összes járatuk, gondolom lerabolták egy pillanat alatt, szóval ez csak a nagyon gyorsakra lett volna igaz)
-
Erről is kérünk hírt!
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát ez eddig brutálszívás. A hajnali Bp-Amsterdam járat törölve előző este 18:45-kor. A KLM nem kínált fel helyette semmit (no available options), az ügyfélszolgálati chat 7 óra múlva válaszolt. Addigra én már egy Flixbuson ültem Bécs felé, mert valami random mázlival tudtam venni 1 db jegyet a Bécs-Amsterdam hajnali járatra egy véletlen frissítés után este 10-kor. Egy hely volt a gépen pont abban az időpillanatban, előtte-utána nulla. Ne kérdezzétek mennyibe került (horror, a normál árat szorozd fel öttel), de majd leverem rajtuk. Mire Bécsben becsekkoltam a KLM magához tért és másoknak, akik ugyanezt szívták meg egy január 5-i átfoglalást kínált fel. Úgyhogy egyelőre ezt még Bécsből írom, de most látok rá esélyt, hogy kijussak.
-
Graphics
Jómunkásember
Jó utat, sok élményt. Sok tartalmat
. -
rankesz
veterán
Akkor elvileg hazatalál végre Bog powerbank-ja😃
-
erkxt
tag
A Dreame mosó és száritógépe érdekelne. Most Lg van, de ha minőségben hozza és sokáig hiba nélkül üzemelne, elgondolkodnék a cserén amikor eljön az ideje. Eddig a takarító robot nagyon profin üzemel.
-
Boldog új évet és hajrá, srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest