Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
És gondolod ha ráéreznék az ízére, akkor függővé válnék?

Ha így lenne, akkor most még azt gondolnám csak statisztika lenne belőlem.
Hova nem elég 50 ló?
Két személlyel felmálházva 90-nél kielőzni egy autó mögül 6. fokozatban?
Mecsekben kanyarogni, meg városban mászkálni miért kell erősebb?
Gondolom, ha mennék túrára és erősebb vasak diktálnák a tempót, akkor ott valszeg sarkon fordulnék a jelenlegi tapasztalatommal és haza bandukolnék.
-
emre
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Tudom miről beszélsz, mert nekem egy 100 pacis FZ750 a első és jelenlegi motorom. Mindeközben a kocsim meg egy 900-as városi biszbasz ami padlógázzal lejtőnek megy 120-al. Én meg arra a sebességre voltam szocializálódva, erre ez a gép ott még csak 6000-et forog. Szóval nekem is tanulni kellett nem keveset. Az erőnek a hiányát azért nem érzed, mert még nem tapasztaltad meg mi is az valójában.

A választásba nem szólok bele, de azért ennél jobb ár/értékű gépek is vannak a piacon.
-
Teasüti
nagyúr
Amúgy nem kéne ennél erősebb. Már a 80 ló is bőven túlzás lenne, de a 120 lovas YZF750 overkill lenne.
És még csak nem is túramotor (naked).
Sor2 és 50 ló nekem megteszi kezdőnek. Ma megvolt életem első kocsi előzése is 120-al, nekem még nagyon új ez az agilitás, nem éreztem hiányát az erőnek egyáltalán.Amúgy ingázós, hétvégi kimozdulós motornak lenne, oda inkább a kis fogyasztás, olcsó fenntartás a szempont nekem.
-
vendingo
veterán
válasz
balazs1011
üzenetére
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Nyomos ok kell (számomra) ha más színre kell/kéne fényezni a masinát. Arra futott a lóvéból ,hogy átfesse gy teló szimmering/porvédő na meg a kipuff csövet is lefesthette volna szerintem.
Ha már ennyi idős és km van benne én jobban örülnék egy gyári közeli állapotnak/fényezésnek. Nem tom milyen a többi,de azért én még körbenéznék. Gondolom a nagy távolságok és azzal járó költségek riasztanak el,hogy többet megnézz. Új gumikról se feledkezz meg.A linkelt az egy kereskedő és kintről (Olasz) hozza be a gépeket. Ott van helyben nézd meg,nem kerül semmibe sem. A kettő közül inkább ez. De látni kell/kéne mind kettőt,hogy az összkép,állapot milyen.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de képek alapján nem igazán tudok azonosulni azzal a motorral.

(#37292) emre
Ezt hallottam már mástól is, hogy jellegtelen postás motor, de laikusként ezt nem tartom hátránynak.
Az ismerősöm is ugyanezt mondja róla, hogy a szíve sokkal inkább húz egy kawa felé, de a CB500 nála racionális döntés volt.
Ezt egyelőre még nem érzem át, hogy jellegtelen.
Ma próbakörön elforgattam a végéig és majd beszartam, 120-nál nem mertem gyorsabban menni vele, igaz elég szar úton is voltam vele, de úttól függetlenül úgy éreztem túl gyorsan történik minden és túl keveset érzékelek a világból. Hihetetlen mennyivel más egy motorral száguldani, mint egy kocsival.
Viszont nem éreztem azt, hogy most ha nyélig húzom, akkor baj lesz, szóval biztonságban éreztem magam rajta.
Vagy épp ez lenne az, hogy nincs meg benne az az erő, amit félni kellene?
Mit kell még tudnia egy motornak azon kívül, hogy "brümmög és megy"?
Nem nevetni, komolyan kérdezem!
(#37294) Mosquito34
Megnézem majd azt is. Csak még nincs kezemben a jogsi.
-
emre
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
A CB500 olyan semmilyen motor, teljesen jellegtelen, és igazából azon kívül hogy brümmög, megy több jót nem tudok róla (ez valszeg az én hibám, utálom a postás motorokat). De ha neked ez kell akkor legyen. Úgy látom bármi áron képes vagy CB500-at venni. Ha nekem néccázam lenne vasra valszeg az YZF750-et vagy a josungot venném meg, bár nem szeretem a sport gépeket.
Ja, azt a hondás megbízhatóság meg marketing duma, szóval marhaság, mintha más nem tudna jó gépet csinálni.
-
Teasüti
nagyúr
Az ideális kezdőmotor, mint olyan, valamint a Hondás megbízhatóság és olcsóság nem elég jó érvek?

Ismeretségi körömben van CB500-as, költeni arra még nem kellett a kopó alkatrészeken kívül.
Annyi, hogy az pár évvel fiatalabb, hátul tárcsás már.
De van fent egy 99-es fejidomos CB500 is 450k-ért, viszont külföldi papírokkal.
Az se jó ajánlat? Itt van helyben az is.
Csak az már hiteles lenne a kereskedő miatt sztem.
Vagy a típus ellen kapálóztok, vagy mi az, ami nem teszi jó döntéssé?
A cserés gumi?(#37286) Mosquito34
Lánc az feszes, a ricni elején jár még csak a feszesség állító csavar.
Az első betét szemre 7-8 mm-es lehet, a dobféket nem néztem (most látom csak a gépkönyvben mit kell egyáltalán nézni rajta
).
A kuplung lehet kérdéses, a bovden gép felőli végét nem figyeltem.
A bovdenek jónak tűnnek, a karok könnyen járnak, holtjátékok jók.
Tárcsa nem vállas, de azért érezni rajta, hogy enyhén homorú.
Folyadékok és szűrők állítólag újak, de azokat úgyis cserélném.
Teló olaj sem lehet kérdéses, ha amúgy is szét kellene kapni.
Én csak azt látom, hogy porvédő és gumik. Ez vállalható összeg, ennyi pénzt bármilyen használt motorra rá kell költeni, nem?
Miért lenne jobb vétel a linkeltek közül az ugyanilyen öreg? Valamelyik talán még öregebb is ennél.
Köszönöm!

-
sajtee
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nos, a teleszkópok tökéletesen viszonyulnak a kormányhoz. A kerék áll így. És nem is értem, hogyan

-
emre
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Ezek az érvek ebben az árkategóriában mulatságosak.
Első motornál nem lennék ennyire finnyás, majd talán később ha pontosan tudom mit akarok és lesz is rá pénzem.
hmm naked....
szerintem meg legalább normális fejidom kell mert 120 felett elfúj a szél, de ha mégsem kurva fárasztó. A teljes burkolatot én sem szeretem, mert nyáron elég meleg tud lenni. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Erre a motorra azért kell költeni. Gumik kuka,szimmering/porvédő és ha már ott tart az ember akkor olajcsere is a teleszkópokban. Lánc/fogaskereked,fékbetét,tárcsa,bovdenek vajon milyen állapotban lehet.
Sajtee:
Csavarok jó ötlet. Számomra furcsa,hogy elég hülyén állnak a teleszkópok?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Honda XL 1000VA Tour 2009 a tied ugye?

Sehogy se fér a fejembe mit akartál mondani ezzel: "ha ez valóban megkímélt motor akkor az enyém új mellette."
(#37280) emre
Köszönöm!
De naked, naked!
Ezek közül az Aprilia egyedül, amit érdekesnek találok. De az nem Honda.
-
Teasüti
nagyúr
GS500, Er-5 még hasonló kategória, egyik se érdekel. Hornet se fogott meg.
Van még vmi, ami szóba jöhetne?
CB500-ról meg mindenhol azt olvasni, h tökéletes kezdő motor, olcsó, hosszú életű, keveset eszik és erős is.Szóval ez csak egy porvédő, az jó hír, akkor lehet tényleg olcsó lenne a csere.
Oldaltámasz van rajta, nem közép.
(#37277) Dexar007
A fizetés az részletre menne. Eredetileg nem is most szándékoztam motort venni, csak úgy nyár vége felé jönne össze a kp. egy az egyben. Részletek mellett maradna pénzem felöltözni, meg megcsináltatni rajta amit meg kell.
Hitelt nem szeretnék, így ha ez nem, akkor nem motorozok idén.
Persze, ha van ennél jobb ugyanennyiért, akkor nyugodtan beszéljetek le róla, ezért vagyok itt!
(#37280) emre
Nincs korlát. -
sajtee
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Elég messze van, de azért köszönöm. Esetleg tipped van, hogy mi lehet a baj?
Közben beszéltem a szerelővel. Látatlanban annyit tanácsolt, hogy nézzem át a csavarokat. Nem nagyon akartam hozzányúlni, de mindjárt ránézek. -
emre
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Ez nem a szimmering, hanem a porvédő.
A szimmering ez alatt van, ha az rossz akkor tolja kifele az olajat és rugózáskor folyik. De az szerintem jó ezen a gépen.Amit én itt megnéznék az az első villa.
Gép fel középsztenderre, és megrángatni előre hátra az első kereket. Nem lepődnék meg ha kottyanna.Miért csak CB500 érdekel?
-
Teasüti
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Gyári színe piros volt, a tulaj autófényező. Nem tetszett neki a piros.

Nekem tetszik.Ez volt az első kérdésem nekem is. Törésnyomot nem láttam rajta, talán még lefektetve se nagyon lehetett.
Állítólag az elmúlt 8 évben nem mentek vele 1000 km-t se. A gumik öregek, de azonnali cserére szorulnak?(#37273) Mosquito34
Azért raktam be fórumba, hátha észrevesztek olyasmit, amit én nem.
Tetszik a motor, de racionális döntést szeretnék hozni végül.
Jövő héten többed magammal megyünk vissza, legalább látja majd olyan valaki is, aki kicsit jobban ért hozzá. -
-Mosquito-
őstag
-
Teasüti
nagyúr
Szakadt szimmering a becsúszón az nagyon nagyon rossz?
Nem látok a villán koszt, próbakör után sem hordott ki a becsúszó semmi redvát a szimmering alól.
Biciklinél ha kopik a szimmering, akkor a mocskot nem húzza le és becsúszik szimmering alatt, meg vissza is jön kirugózáskor. De itt ezen a motoron tényleg semmi koszt nem látok alatta.
1995-ös CB 500-as a kiszemelt, vajon milyen villa lehet rajta? A motorvillák csillapítása milyen elven működik?
Nyílt olajfürdő? Olajpatron? Ne adj Isten közönséges zsírzott villa?
Vajon mi lehet a belsejében...
Amúgy funkcionálisan jó, csillapít is ahogy kell. Kottyanás nulla. Nem tudtam meglötyögtetni behúzott első fékkel.
Állítólag nem tétel egy szimmering rá, csak vajon mi derül még ki, ha szétszedik!Kuplung kar bovdenfeszítő-csavar ha már ki van tekerve, akkor az a kopott állás, ugye?
Ezek a gumik cserések?
[link]
[link]Köszönöm!

-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Kis állítgatással ezt ugye meg tudom oldani? Nem látok csavart a villában, vízmértékkel is próbáltam megnézni, de nincs. (Bocsi a nyaktörésért.)
-
vendingo
veterán
Veszélyes szerkezet ez a vespa... ez a marokváltó baromi szokatlan ,ahogyan a lábfék is.
A 2 méteremmel ha ráülök és fékezni szeretnék, akkor beleér a kormány a lábamba. Sarokkal tudom csak nyomni.
-
vendingo
veterán
Megjött reggel Angliából a 125-ös vespa

Ha angol rendszám van rajta, akkor a másik sávban kell közlekedni?
Mire számítsunk forgalomba helyezéskor? Sok pénz magyarosítani?
-
canniball
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Mert ők már olyan profik hogy tuti nem sérülnek.

Komolyra fordítva: nyilván a rendőrök meg a veztech oktatók már kismilliószor végigtolták ezeket a pályákat és nagy valószínűséggel nem fognak leesni, míg aki tanoncként megy el az bármikor könnyen borulhat; így szvsz érthető hogy előbbi csoport tolhatja lazábban is, míg utóbbinak előírják a rendes felszerelést. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ja, tényleg lol. Amin én voltam veztech tréningen, be sem engedtek a tréningre ha nem volt megfelelő védőfelszerelés rajtad... Nem kellett a 300k-s cucc, de farmerban, vagy utcai cipőben nem jöhettél tréningezni.,.. Vicces hogy a nagy rendőrök meg rövidujjúban nyomják...

-
BoB
veterán
Ilyen szerencsém legyen nekem is:

-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Mit gondoltok, lehet valahol ÚJ könyök, és váll protektort venni Orina Cat kabátba? -
Archer
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Azért a rövidgatyapólóstrandpapucs és a michelin gumiember között van átmenet is... Nyilván minél több cuccot veszel fel, annál több esélyt adsz magadnak egy esetleges vészhelyzetben. Akinek telik rá és úgy látja jónak, vegye meg a drágább cuccokat mert miért ne ha meg emiatt lenéz másokat, az a saját szegénységi bizonyítványa. Viszont ha te meg az ilyen emberek tiszteletére vágysz, neked is van probléma az értékrendeddel.
-
csongi
veterán
-
-
csongi
veterán
Motoros kepzes ? Rovid gatya, polo? Fantasztikus

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Logeeen
üzenetére
"Sajnos" RAW-ban fotózgatok, így nem mennél velük semmire. Azt az 4-5 képet konvertáltam csak le ami "ér valamit", a többit simán törlöm, mert nem képeznek értéket.
szerk: akkor adj privátban egy FTP tárhelyet (min 6 GB) és valamikor (nem most) feltolhatom... de mondom, sz*rt sem érnek, nem jó fotók.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Miért kell a telefont is kirakni, ha van külön navigáció is. Fészbukozni?

-
Teasüti
nagyúr
Telefont szoktatok kirakni kormányra, vagy vhova a "műszerfalon"?
Életképes? -
yodamastah
őstag
A fő átbaszás a plexi. Egy iridiumos xr1000 plexi 26e ft. Elvileg karcálló, de mégis olyan könnyen karcolódik, hogy kézzel is óvatosan kell megfogni. MOndjuk az igaz hogy eltörni azt nem nagyon lehet. Egyszer kipróbáltam kettőbe hajtottam és ugráltam rajta, de nem tört el. De a 26e akkor is kurvasok egy fos karcolódó, nem páramentes plexiért.
-
vlevi
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Persze, meghát olyan is van, hogy egy AGV sityakra ráírják sárgával, hogy 46, és rögtön kétszerannyiért adják.
Sőt, még a versenysisakokban is sokszor sokat csalódnak az emberek, mert abban meg marhára nem szempont az utcai kényelem.
Másik véglet pedig az, amikor top sisakgyártók a már kifutott szériáikat továbbgyártják, gyártatják, vagy eladják a licenszet kisebb gyártóknak. És, ha a kisebb gyártó nem azonnal tzutykot akar csinálni, akkor abból pár éves tervezésű, de nagyonjó sisakod lehet, fele-harmadáron.
Régebben asszem a HJC volt ilyen, hogy Shoei sisakokat gyártott volna talán. Mostanra persze kinőtte magát annyira, hogy Jotge Lorenzo is HJC-ben nyomja. -
yodamastah
őstag
válasz
Outlander
üzenetére
Én hol mondtam hogy a drága és közepes töréstesztű sisakot kell megvenni? Eleve kevés ilyen van.
Általában az olcsó sisakok gyengébbek törésztesztben és kényelmi szolgáltatásokban. A drágák általában meg jobbak mindenben. Vannak kivételek, ahol pl a töréstesztben egész jó az olcsó. A kurvadrága meg közepes. Ettől még akinek védelemben és szolgáltatásokban egyaránt jó sisak kell az nem ússza meg olcsón.
Egyébként pont az xr1000 3*os. Ez nem jelenti azt hogy egy életveszélyes szar, csak átlagos. Én estem fejre xr1000ben, a sisak kukára tört, a fejemek semmi baja nem lett. Motoroztam tovább 1 óra múlva.
-
Outlander
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Akkor tehát 100k ért kényelmesen halsz meg, illetve menőn?!
Míg 30k ért ugyan semmi bajod nem lesz, ellenben lehet h hangosabb a menetszél?!
Összevissza beszéltek mindahányan.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Persze, hogy a törésteszt "csak egy dolog", de hiába kényelmes, csendes, minőségi egy sisak, ha "az ellen nem véd"...
-
yodamastah
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Törésteszt egy dolog. A sisakok minősége nem ér véget a töréstesztnél. Egy minőségi sisak kényelmes, csendes, belül jó minőségű anyagokból készült, jó az aerodinamikája, jó a szellőzése, könnyű, jól ki van súlyozva. 30k-ért nem kapsz semmi hasonlót. Én lennék a legboldogabb ha lehetne ilyet kapni ennyiért, de nem lehet.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Azért nem egy példa van rá, hogy a 30 ezresnek 5*-os a töréstesztje, a 100 ezresnek meg három... Na, ez utóbbi lehet a fölöslegesen kidobott pénz kategóriája.
-
Dexar007
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Azert nem 100 volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kiscsiko koromban megtetszett,es megvettem. Robogon is ezt hasznaltam,de lassan lecserelem mivel mar 3-4 eves. -
Ferdzsoo
addikt
Én csak annak az egynek örülök hogy itt kb. már mindenki tisztában van Dexar hozzáállásával a gumikkal, veztech tréningel és a védőfelszerelésekkel kapcsolatban, így mindenki ignorálja a véleményét.
on:
Igaz nem vagyok oktató de az még nekem is lejön a képről hogy pl a lábfejed nem ott van a lábtartón ahol lennie kellene.
De még a második képen a srácnak se... valszeg ezért van rajta a tornacsuka is...
-
Dexar007
veterán
Meg kep is van rolam.:[link] Nem tudtam,hogy ilyen meno az uleshelyzetem.
Akos,aki a motorosfamily egyik arca,pedig kijott egy kinai tornacsukaban,ami meg biciklire is eletveszely.: [link]
Hegylakok komment.: ,,ÉÉééédesapááám azért legalább ide nem TORNACIPŐBEN kellett volna jönnöd, ha már egyszer vezetéstechnikai tréning!"
Ott egyebkent meg video is van,hatha valakit erdekel.:[link] -
Xaels
félisten
Jajj már megint ez a vita az olcsó vs. drága cuccok között. Szerintem mindenki félti a tyúkszaros életét és szeretne haza érni egyben. Van aki jobban, van aki kevésbé. A védekezés ne ott kezdődjön, hogy milliókat költünk cuccokra, hanem megtanulunk biztonságosan közlekedni, fejben helyre tesszük a dolgokat.
-
Dexar007
veterán
válasz
mocsanisi
üzenetére
Ne forgasd ki a szavaimat. Annyit irtam,hogy egy normalis minosegu 30 ezres sisak ami atmegy minden teszten,es nem hullik szet az elso aszfalttal valo talalkozaskor,az boven megteszi minden atlagmotorosnak normal temponal.
Mondat vegen pedig egy pont van.--Bunny![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grillo:Ez nem csak a sisakoknal van igy. Minden termeknel kozepkategoria felett mar csak az "exkluzivitast" fizeted meg.Persze,hangyafsznyival nyilvan jobb,mas kerdes,hogy a tobbsegnek egyszeruen nincs szuksege ra.
-
Grillo
őstag
Azért egy sisak fejlesztésénél nem csak az koppanás ellen történik a kialakítása, a plusz árat okozza a kényelem, szellőzés, plexik, árnyékolók, dizájn, márkanév. Szerintem.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Persze biztos baromira igazad van, úgy hogy mikor én eldobtam a gixxert hiába 30-40 körül mehettem, lekoppant a fejem a földre... Kis sebesség miatt nekem a nyakam húzódott meg, de nagyobbnál nagyobbat koppan... De ilyen erővel vegyél bilit a fejedre, csak másoknak ne osztogasd az idióta tanácsaidat...
-
Dexar007
veterán
válasz
mocsanisi
üzenetére
Persze. Olyan hatalmas a kulonbseg a 300 ezres es a 30-as kozott,hogy egy autoval valo talalkozaskor a 300-as olyan szinten megved,hogy karcolasokkal meguszod.Az nem szamit,hogy tobb mint valoszinu, a fejed nem is erintkezik a kocsival pl egy enduro eseteben.
--ettol fuggetlenul ott maradsz. -
ujskodas
tag
-
mocsanisi
senior tag
-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Gumival kapcsolatban olvasgass.: [link]
15-ert vettem par napja egy nyari motoros kabatot, szinten ennyiert van turabakancs is, terdvedo egy 10-es,kesztyu szinten, sisakot pedig lehet venni 30-ert normalisat.Persze lehet 300-ert is. Kerdes,mennyi hasznat veszi egy atlagember normalis temponal. Mert ha annyi a kulonbseg,hogy csak fogyatekos leszel nem pedig halott,akkor inkabb az utobbit valasztanam.
Egyebkent pedig a motoros balesetek tobbsegen nagyon nem a sisak a szuk keresztmetszet felteve ha nem olyan szinten kinai,hogy leesik a foldre,es rogton kettetorik. Egyszeruen a belso szerveid annyira roncsolodnak,hogy a fejed akar otthon is hagyhattad volna,akkor is elverzel. -
Nézek balra a tükörbe, majd a jobb kezemre valami ráüt, nézek jobbra. Hopp adódott a kérdés: hol a tükör?
nem is vettem esőruhát, hirtelen más lett a program! -
mocsanisi
senior tag
Gixxer idomok már a műanyagosnál, jövőhéten valamikor nekiáll. Kipufogó is kapott sajnos, EZ lesz helyette. Fékpedált még nem szereztem, de hívogattam bontókat ha van 10.000 körül adja mindenki. Lámpából tört ki műanyag darab a hátuljából, remélem műanyagos azt is meg tudja csinálni mert egy bontott 45.000. Ram-air csőből az egyik repedt az nem gáz megcsinálják, a másikból kitört egy darab valószínüleg pótlással meg lehet csinálni, bontott nincs, ha van 40-50 körül egy műanyag cső... Fejidomot én fújom sima kikevertetett fehérre, és kap rá 5-6 TT versenyző aláírást. Oldalidom marad ahogy van. Ha minden jól megy, jövőhét utáni hét közepére össze is lesz rakva a gixxi, de akkor már kap egy gyertya-kuplungcserét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha már ennyi idős és km van benne én jobban örülnék egy gyári közeli állapotnak/fényezésnek. Nem tom milyen a többi,de azért én még körbenéznék. Gondolom a nagy távolságok és azzal járó költségek riasztanak el,hogy többet megnézz. Új gumikról se feledkezz meg.

szerintem meg legalább normális fejidom kell mert 120 felett elfúj a szél, de ha mégsem kurva fárasztó. A teljes burkolatot én sem szeretem, mert nyáron elég meleg tud lenni.