Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pluhi
tag
Üdv! Onepus 10 pro 5G-ről váltottam, egész betyár kis teló ez. Akku brutális. Phonedriodról megjött 25 óra alatt DHL express-szel, EU töltővel, gyári tokkal. Vicces módon tök ugyanaz a 80W-os töltő volt mellé, mint anno a oneplus 10-hez.
-
gerii
addikt
Frissítette már valaki az új verzióra? Csak érdekelne hogy minden fasza-e
Xiaomi beidegződés... -
Csatlakozom egy globál verzióssal
-
Segal
veterán
Végül redditen megtaláltam a megoldást. (reddit link)
-
Segal
veterán
Sziasztok!
Kb 1 hete tulaja lettem egy ilyen gyönyörűségnek. Picit szokni kellett az újdonságokat mert android 11-ről váltottam, de a kezdeti nehézségek után nagyjából már mindenre sikerült rájönni magamtól vagy netes keresgéléssel.
Viszont a gmailt nem tudom rávenni hogy értesítést küldjön, ha emailt kapok. Szerintem minden létező értesítés ki van pipálva az alkalmazásban és a telefon beállításokban is és ezen kívűl mindenhol működik is a szalagos értesítési sáv, de a gmail az istennek sem küld. Volt telefon újraindítás is. Van esetleg még valami amit be kéne kapcsolni? A képernyő zárolása és a reklámszalag is be van kapcsolva az értesítések kezelése részben, de azon belül az email-nél, de még a mellékleteknél is...
A régi telefonom meg ha épp be van kapcsolva azonnal küldi...
Előre is köszi ha valaki tudja a megoldást. -
Migee
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Ekkora összegnél kellene lennie vámnak nem? Az oké, hogy kifizeti az áfa-t az eladó cég.....
-
MrCsiT
addikt
Az évek során éppen ezt láttam és tapasztaltam folyamatosan: hogy egy nem-Samsung mobil is "éppen olyan jó olcsóbban" vagy "okosabb, erősebb" , csak mellé a
- jaaaa, hát az AOD épp nem megy sötétben;
- jaaaa, hát a Bluetooth -al igen, vannak csatlakozási (kompatibilitási) gondok;
- jaaaa, az SMS-ek néha nem jönnek meg ezekre a telókra, dehát mi baj ezzel.. (Xiaomi mobiloknál volt ez jellemző)jellegű, szerintem teljesen vállalhatatlan hibák azok, amik miatt inkább a biztos kompatbilitást és a bosszankodás mentes(ebb xD) használati tárgyat választom. (pl. a Samsung-tól). Persze, ott is vannak kompromisszumok, csak nem ilyenek, amiket fentebb írtam.
-
South Velen
addikt
válasz
hunhool1979
üzenetére
Nekem sima X9 volt, így nekem a X300 Pro mindenben jobb (csak nehéz, de az X9 Pro is az).
A két rendszer különbségéréről már írtam ebben a topikban is.
Ahogy nézem az X300 Pro kamerában azért jobb még az X9 Pro-nál is. Akkuban kicsit az X9 Pro a nyerő. A többi meg valószínűleg szubjektív.
-
hunhool1979
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Picit off,de az X9 Pro és a Vivo (gondolom x300 Pro) közül melyik jobb számodra?
-
hunhool1979
tag
Én OP13-ról váltottam.
Abszolút jó döntés volt. Az akksi nagyon durván jó.
Teszik a felület, mindent működik hibátlanul!
Én innen [link] rendeltem az enyémet, 4 munkanap alatt ideért.
40 euró volt a postaköltség,azon kívül más extra költség nem jött rá.
Vopmart-rol rendeltem hozzá jó sok mindent pluszban. -
klaya86
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Köszi a választ. S25U helyett keresnék valamit. Még rápróbálok most az s26u-ra ,de sok reményt nem fűzők hozzá, hogy marad. Aztán az Oppo, talán vivo, illetve xiaomi 17 ultra közül lesz szerintem valami.
-
South Velen
addikt
-
klaya86
őstag
Sziasztok. Akik
hosszabb ideje használják, azoktól kérdezném, hogy mennyire elégedettek a telefonnal? Tapasztaltatok e valami problémát vele? Ilyen alap dolgok, mint nfc fizetés, mobil bankolás, Bluetooth, GPS, Android autó mennyiért okésak?
Másik [link] innen rendelt már valaki? Elég jó az ár. Erre szerintetek jön még valami plusz költség? -
attak79
tag
Jelentem,minden működik,öröm és boldogság van,az ügyfélszolgálatnál elhárították a problémát: a hálózati beállításoknál két helyen a One helyett Vodafone szó szerepelt...
-
attak79
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre-mivel ritkán használom- hogy nem működik a mobilinternet a telón.
( One,feltöltős ) Fönt a kis ikonoknál sem változik semmi.
Átraktam egy másik telóba a kártyát,ott teljesen rendben van. Töröltem a hálózati beállításokat,repülömód ki-be, hard-reset,és így se megy.
Vkinek vmi ötlet ezek után? -
gerii
addikt
Most néztem hogy a galériában a saját képekre milyen kategóriákat tud létrehozni: szemüveges, vízpart, fű, virágok, építészet stb
Mindent elemez, elég durva belegondolni. Pedig egy csomó ilyen gyári okosfiszfaszt nem is engedélyeztem... -
válasz
South Velen
üzenetére
lassan nekem is ki kell próbálni egy Oppót.

thx a megosztott tapasztalatokat!
-
South Velen
addikt
válasz
veebrave
üzenetére
Már nem annyira egy cég ha jól tudom, de kacifántos a helyzet.
Nekem bejön mind a két rendszer.
A ColorOS kicsit jobban hasonlít az iOS-hez, néha már pofátlanul (ami lehet előny vagy hátrány), persze alapvetően mindkettő az almás trendeket követi mint mindegyik kínai droid.
Eddig a ColorOS volt a kedvenc rendszerem, de valahogy az OriginOS barátságosabb de ez simán lehet hogy csak a betűtípus miatt van.

Nagy bugokat nem igazán tapasztaltam egyiken sem, de talán valamivel kiforrottabb a ColorOS, egy picit "precízebb" érzete van.
Funkcionalitást tekintve nagyjából ugyanazt tudják, de a Vivo néha sokrétűbb beállítást enged (pl. a gyorsgomb Vivo-n beállítható szimpla és duppla kattra is külön-külön, Oppon nem).
Mindkettő pörög rendesen, az animációk valahogy jobbak Oppo-n, emiatt még pörgősebbnek hat egy kicsit.
AI integrációban elvileg többet tud a Color OS.
Nekem elég a Gemini, ChatGPT, nem használom ezeket a rendszerbe integrált dolgokat. -
válasz
South Velen
üzenetére
még egy gyors kérdés.

a Vivo és az Oppo rendszere között van jelentős különbség?
kvázi egy cég, talán az Oppo prémiumabb? márka, ezért kérdezem.szoftveresen milyen a Vivo?
-
válasz
South Velen
üzenetére
rendben, köszi!
-
válasz
South Velen
üzenetére
Alin néztem, de szerintem nincsen globál ott.
mindegy, szerintem szólok ismerősnek, hogy engedje el a dolgot, vegyen inkább OP 15-öt, ha nagy akksit akar. -
válasz
hunhool1979
üzenetére
köszönöm az infókat!
-
válasz
hunhool1979
üzenetére
vám, áfa, semmi? simán kézbesítették?
-
válasz
hunhool1979
üzenetére
nem hallottam erről az oldalról még, megnézem.
honnan küldték? -
válasz
South Velen
üzenetére
egyébként hol vetted?
-
South Velen
addikt
válasz
veebrave
üzenetére
Igen, csak kevés power usert érdekli, meg a fókusz a Pro modellre került.
Úgyhogy ez egy nagyon niche választás, de a mindennapokban (ha épp nem fotózok) semmi különbséget nem érzek ez és az X300 Pro között, sőt, ez pörgősebb is valahogy az azonos HW ellenére. Kicsit a szemem jobban szereti a Vivot, és persze a zoomkamera egy másik liga. -
válasz
South Velen
üzenetére
jah, nagyon jó áron volt.
sajnos nem túl ismert márka itthon az Oppo, gondolom emiatt nehéz eladni.amúgy is kegyetlen az androidos mobilok értékvesztése, és ha ezt meg megspékeljük egy hivatalosan nem elérhető márkával....
mondtam is, akinek nézem, hogy eladni ne akarja, mert totál bukta sajnos.
-
South Velen
addikt
válasz
veebrave
üzenetére
Akkor valszeg megtartom. Már olyan áron volt ma kint eleve amiért nem volt szívem eladni.
Sajnálom mert az X300 Pro-mat is nagyon megszerettem, sőt, imádom, de azért+100-140 ezret nem ér, úgyhogy így annak kell mennie.
Nem értem amúgy mert 280-ert volt kint akkor többen írtak, most meg semmi.
-
válasz
South Velen
üzenetére
láttam a hirdetést, de egyelőre bontatlanban gondolkozok, mert nem saját részre vásárolnám.
így keresek beszerzési forrást.
-
van ötletetek honnan lehet a sima X9 global verzióját a legjobb áron beszerezni?
-
hunhool1979
tag
[kép] jött pár cukiság
-
válasz
hunhool1979
üzenetére
-
Bar123
csendes tag
válasz
hunhool1979
üzenetére
Ugyanúgy az Oxygen Updater alkalmazható Oppo-kon is.
-
Poliziotto
lelkes újonc
Nézegetem egy ideje. Látom, hogy sokan megelégedetten használjátok. Én is meglépem a vásárlást, igaz jobban örülnék ha itthon is kapható lenne s nem Kínából kellene. Mate 20 pro már 7 évet tölti lassan.
-
válasz
szabochris
üzenetére
Szoftver.
-
Jó kis csomag jött, sokat görgettem mire elolvastam. Magyarul!
-
szabochris
aktív tag
válasz
hunhool1979
üzenetére
De, sokkal drágábba!
[kép]kkal drágább; -
hunhool1979
tag
válasz
szabochris
üzenetére
Trinityn, wondamobilon van global verzió is,az sem sokkal drágább.
-
South Velen
addikt
válasz
szabochris
üzenetére
Néhány AI dolog nem működik (pl
google circle to search). A wallet / nfc pay elvileg működik de szokott rakoncátlankodni a kínai (PLG) verzión a beszámolók szerint.A másik, hogy a kínai állampárt mindent lát és eltárol a kínai verzión. Tudom Globalon is, de azért van pár szabályozás aminek meg kell felelni, EU verziónál meg főleg.
Nem véletlen az árkülönbség.
-
gerii
addikt
válasz
szabochris
üzenetére
Ha nem vagy jártas a romolásban, és nem akarsz szopni, kockáztatni hogy nem működnek a banki appok, ügyfélkapu, stb, akkor bőven megéri a global. Én is így tettem, többet nem romolgatok.
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen telefont akarok rendelni a TradingShenzen oldalról. Néztem a nem globál változatot, 737 EUR A globális 1000EUR-al szemben.
Azt tudom hogy a kinaibam nincs eSim magyar nyelv,, azonkívül mi a különbség?
Úgy néztem B20 van.Illetve ha megveszem a kínai firmware-el, lehet rá globált tenni, magyar nyelvvel?
Köszönöm. -
attak79
tag
válasz
hunhool1979
üzenetére
Trinityről sikerült
-
attak79
tag

-
hunhool1979
tag
[link] TradingShenzhen, EU raktáros, global model
-
hunhool1979
tag
[link] Global model
-
attak79
tag
Sziasztok!
Akik rendeltek már,azoktól kérdezném,hogy hogy működött a fizetés?
A Pdaplazanál elutasították a tranzakciót,mert bár elsőként levonták az összeget, én utána vissza is állítottam a napi limitet normális szintre, de emiatt később meghiúsult a dolog,mert az első sms-ben kártyás foglalás szerepelt,( sikeres fizetés helyett )maga a tétel meg könyvelés alatt...
Szóval akkor nem álíthatom vissza a limitet,mert lesz egy másik levonás is,vagy mi?
-
Helltak
őstag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nálam is így van, de csak sötét fényviszonyok között nem megy az AOD.
-
ghiottone
nagyúr
Maradt nálam 2 db magsafes carbonos tok, 2 db fólia Oppo Find X9-hez. Hardverapron megtaláltok.
-
Viiktor1989
aktív tag
Nem tudjátok miért nem marad Always On a kijelző?
Be van állítva,hogy mindig mutassa az időt kikapcsolt képernyőnél is .. -
Helltak
őstag
válasz
hunhool1979
üzenetére
Gondolom valahogy el lehet tüntetni, de nekem fent van és nincs már régóta gond a Google-el szerencsére.
-
Helltak
őstag
válasz
hunhool1979
üzenetére
Szia!
Nálam is csinálta pár napig, próbáltam lockolni, hogy ne zárja be az appot, akkumulátor optimalizálást is kikapcsoltam.. aztán talán egy újraindítás vagy frissítés után lett jó. Már nem emlékszem pontosan.
-
hunhool1979
tag
Sziasztok!
Google tárcsázó van beállítva alapértelmezettnek és olyan gondom van, hogy bejövő hívás esetén lezárt képernyőnél sötét marad a kijelző és csak feloldás után látom a tárcsázót.
Másnál ilyen előfordult?
Hogy lehet ezt orvosolni? -
South Velen
addikt
Meg azért jobban is véd eséseknél meg jobb az üveg tapintása is.
Ezért is preferálnám inkább az optikai olvasót, mert nekem is nagy fájdalmam, hogy így nem tudok rá üveget tenni úgy, hogy ne legyen idegesítően inkonzisztens a feloldás.
Dehát csúcsmodell, ultrasonic-ot kell belerakni, mert az a menő, evvan.
-
gerii
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Egy előnye viszont van az üvegnek, hogy nem gyűjti a port , mint a gyári fólia.
-
South Velen
addikt
Sajnos ez minden ultraszonikus ujjlenyomatolvasóval így van.
Ezért preferálnám inkább az optikait, alig van érzékelésbeli különbség már a mai legjobb optikai olvasókkal, és legalább tudsz rá üveget is tenni.
Annyi, hogy az ultraszonikus nem égeti ki az ember szemét sötétben. -
gerii
addikt
Feltettem egy üvegfóliát, rosszabb lett az ujjlenyomat olvasó (Alis noname).
Kameraüveget is tettem fel, az meg nem tud felfeküdni, bubis a kameráknál, majd meglátom mit okoz... -
hunhool1979
tag
válasz
_Lufibohoc_
üzenetére
Trinity Electronic
-
_Lufibohoc_
tag
válasz
hunhool1979
üzenetére
Honnan rendelted?
-
Rendeltem Xundd tokot, sztem jó lesz, jó a fogása, olyan faja.
-
hunhool1979
tag
[kép] Whohoooo, ba#zott hamar ideért

-
gerii
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Pro van, akkor csak nem tűnt fel hogy sima X9-ről volt szó.
-
gerii
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Miért kellene a telének makrózni?
-
adam0602
tag
válasz
_Lufibohoc_
üzenetére
Nem látok olyan lehetőséget, beállításokban sem.
Phonedroid.fr rendelés. 2 év gari, eu töltőfej és 7100mAh global variáns.
+10 euroért 24 órán belül nálad lesz, én is így kértem. -
adam0602
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Sky cyan. Kép kicsit túlszaturált, élőben inkább ezüst, kékes árnyalattal. Feketét szerettem volna ha van raktáron, de nem volt így megrendeltem ezt. Nem bántam meg!

-
South Velen
addikt
válasz
adam0602
üzenetére
A hangszóró meg megváltás Oppo és Vivo után...
Azt elhiszem, a Vivo még az Oppo-hoz képest is gyatra.
Pedig az is Oppo-is inkább közepes. Pedig a Reno 13 egész jól szól, de a csúcskategóriában úgy látszik ez kevésbé fontos nekik.Milyen színben vetted? Képről egyik se jön be, de lehet a cyan szín élőben inkább ezüstös?
-
adam0602
tag
válasz
South Velen
üzenetére
Nem érzem hiányát annak a 4GB-nak eddig. Korábban megnyitott appokba visszalépve nem tölt be újra. Persze lehet játékoknál már más lenne a helyzet, de nem játszok telefonon így erről nem tudok nyilatkozni.
Gmail értesítésekkel szenvedtem meg, de végül sikerült beállítani azt is. Color OS lehet egy hangyányival fluidabb, nem egészen iphone copy (még), de mást nem tudok az előnyére mondani Magic os 10-el szemben. Tényleg nagyon odatették most Honorék. A hangszóró meg megváltás Oppo és Vivo után...
-
South Velen
addikt
válasz
adam0602
üzenetére
A Magic8 Pro jó mindenes. És sokkal ergonomikusabb mint az X9 Pro. Még lehet annál kötök ki, mert az X300 Pro nehéz, a Find X9-ben a tele nem tud makrózni.
Egyedül a nagyon unalmas, agresszív ram kezelésű EMUI (MagicOS)-től tartanék. Milyen vele a tapasztalatod?
A ColorOS meg nagyon jó.Illetve ilyen RAM árak mellett zavaró hogy csak 12GB a RAM.
-
adam0602
tag
Legutóbbi emailezésem wondaval. Ezért is mondtam le erről a telóról, inkább egy Honor Magic8 Prot választottam. Szerintem Honornál teljesebb az összkép (hangszórók, 3d arcfeloldás, nagyobb telefotó szenzor és snapdragon proci, így gcam is mehet rá
) Eddig nincs is rá panaszom, szoftverre se, pedig jó fél évig Oppo find x8 prot használtam. Most úgy érzem megjöttem, remélhetőleg jó pár évig kiszolgál! 
-
South Velen
addikt
válasz
_Lufibohoc_
üzenetére
Wondamobile-t szoktam figyelni, ott előfordul, hogy újratöltik, de legutóbb december 31-én volt, pár óráig.
-
_Lufibohoc_
tag
Ha ezeken a helyeken kifogy, töltenek készletet, vagy akkor már nem is szokott lenni?
-
Mosqu!to
addikt
válasz
hunhool1979
üzenetére
Hol volt készlet? Ahogy nézem Trinity/Wonda out of stock, van más megbízható forrás?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
_Lufibohoc_
üzenetére
Itt egy videó, hogy mi is az impulzusszélesség-moduláció: [link]
+ Gemini elég jól összefoglalja:
"Az impulzus-szélesség moduláció (PWM) az AMOLED kijelzők fényerejének szabályozására szolgál, ahol a pixeleket gyors ki-bekapcsolással vezérlik, a bekapcsolási idő arányát (kitöltési tényező) változtatva; ez hatékony, de alacsony fényerőn a villogás (flicker) okozhatja a szem fáradását, emiatt a modern AMOLED-ek néha a DC-elsötétítést is használják a kényelem növelésére, vagy magasabb PWM-frekvenciát alkalmaznak.Hogyan működik?
PWM alapelve: A PWM lényege, hogy egy állandó frekvenciájú jelet (impulzust) rövid, gyors „bekapcsolt” és „kikapcsolt” szakaszokra bontanak.
Fényerő szabályozása: A fényerő attól függ, mennyi ideig van bekapcsolva az adott pixel a ciklus alatt (ez a kitöltési tényező, pl. 50% azt jelenti, fele időben világít).
Hatékonyság: A pixelek teljesen be- vagy kikapcsolt állapotban vannak, ami energiahatékonyabb, mint az analóg szabályozás.AMOLED-eknél (és más LED-es kijelzőknél)
Képernyő vezérlése:
Az egyes alpixelek (vörös, zöld, kék) fényerejét így állítják be, hogy a kívánt színt és fényerőt elérjék.
Probléma (Flicker): Alacsony fényerőnél a gyors ki-bekapcsolás látható villogást (flicker) okozhat, ami fárasztja a szemet.Megoldások a szemkíméléshez
DC-elsötétítés (DC Dimming): Amikor az AMOLED túl alacsony fényerőn nem tudja elkerülni a villogást, a gyártók átkapcsolhatnak DC-elsötétítésre, ahol állandó árammal szabályozzák a fényerőt, így megszüntetve a PWM okozta villogást, bár ez némileg csökkentheti a színteljesítményt.
Magasabb PWM frekvencia: Sok modern készülék magasabb PWM frekvenciát használ, ami már nem észrevehető az emberi szemnek, így elkerülhető a villogás." -
hunhool1979
tag
Most rendeltem meg a Find X9 Pro global verziót.
Remélem hamar ideér
-
gerii
addikt
válasz
_Lufibohoc_
üzenetére
Átállítottam svájcira, akkor megjelent a menüben a hívás felvevő opció. A beállitásnál viszont kiírja hogy a jelenlegi pozícióban nem használható...
Írták hogy le kell tölteni egy tárcsázó alkalmazást és azzal működik, de sokan írták hogy úgy sem. Én nem próbáltam.
Majd még az indiai régiót kipróbálom. -
Helltak
őstag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Köszi, neked is, ha egyszer majd nálad is lesz. 🙂
-
Helltak
őstag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Elvileg oda írtam, ahol vegyesen vannak a képek. Javarészt automatában, de a master mód nagyon jó, sokkal természetesebb a képalkotás, viszont a magas dinamikatartományú helyzetekben a hdr hiányozhat.
-
Helltak
őstag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Fantasztikus telefon, nem igen tudok semmibe belekötni, pedig szokásom 😅
Képek feldolgozása lehetne egy fokkal természetesebb, de mást nem tudok mondani.
Mindenen remek/legjobbak között van. -
Helltak
őstag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
-
Viiktor1989
aktív tag
Kedves tulajdonosok!
Nincs kedvetek pár képet berakni ide a csoportba,hagy ámuljunk a képek minősége láttán?! ☺️ -
Helltak
őstag
Megérkezett a januári frissítés, a fordítási hiba is eltűnt.
-
gerii
addikt
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Én csak fizettem, megadtam a címem országgal, utána vártam a futárt. Adtak tracking számot, azt nézegettem az ünnepek alatt
Csak a telót rendeltem, UK töltő van a dobozában, meg egy szilikontok. -
gerii
addikt
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nem. Franciaországba érkezett repcsivel, ott újra feladták, szóval megoldották okosba...
Akksija nálam bőven 2 napos, még van 20%.
Észrevételek :
A hangerő és a bekapcsoló gomb iszonyatosan érzékeny, ezen remélem javítanak.
A vakuja nem nagy szám. -
South Velen
addikt
válasz
ghiottone
üzenetére
Szerintem az lesz, mert PWM szempontból a legjobbak közt van. Csak ez a fránya dithering, amit nem is értek mert natív 10 bites a kijelző, de a ColorOS csinálja, hogy még véletlenül se legyen banding, vagy nem tudom miért. Az OxygenOS meg nem csinálja, pedig majdnem ugyanaz és ugyanonnan jönnek

Amúgy én is szeretem az x9-et, kompakt elegáns powerhouse, de a Vivo most megbabonázott a telefotó képességekkel.
Ez is használ AI-t rendesen, de valahogy olyan zseniálisan csinálja. Az Oppo pedig elég zavaróan keveri az AI-t a valósággal a zoom fotókon. -
ghiottone
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Az még lehetséges lenne - nem tudom, de már mindegy, mert reggel elvitte az UPS. Sajnálom, mert ezt leszámítva jó teló volt. Én arra gyankaszon, hogy a pwm szabályozás és a dc dimming 30-70 százalékos fényerő között hasonló lehet ahhoz, ami az OP12 és a Find X8 Proban volt. - egy hibrid rendszer és ezt, ebebn a tartományban nem bírja a szemem. Sötétben amikor bekapcsol a magas pwm akkor nem volt gondom vele, de napközben jött a szemfáradás, kiszárdás.
Én most befejezem a kísérletezést. Gondolkodtam Vivoban is, de visszatérek a Motorolához most egy Signature verzióval, mert ott a fő szenzor az ugyanaz, mint az X9 Proban és az X300 proban. Max. ha az nem jó, akkor Honor vagy Xiaomi, ott jók a kijelzők ilyen szempontból.
-
South Velen
addikt
válasz
ghiottone
üzenetére
Nem lehet, hogy a dithering-gel lesz a gond?
Az X9-ben nagyon alacsony a moduláció és elég magas a frekvencia.
De kicsit nekem is "csípi" a szemem. De semmi fejfájás, ami Pwm-nél szokott lenni.
Az X300 Pro mintha jobb lenne a szememnek, pedig az LTPO. Viszont állítólag a Vivo nem használ dithering-et, az Oppo pedig igen.
Végül az X300 Pro-nál maradok, a kamera ég és föld, a Vivo nagyon ott van ezen a szeren.
Nekem is eladó lesz az X9. Közben felvettem a kapcsolatot az Oppo-val és sorozatszám alapján visszaigazolták hogy 2 év nemzetközi gyári garancia érvényes rá. Mondjuk az enyém is EU verzió, nem tudom HK verziónál így lenne -e
-
adam0602
tag
válasz
ghiottone
üzenetére
Én is érzékeny vagyok a pwm-re (pixel 8 pro mellett rendszeres fejfájás stb.), viszont X8 Pro-val nincs bajom már fél éve amit tőled vettem ráadásul
Viszont a Vivo talán jobb volt még ennél is.
Most a Honorral szemezek ami ugye bajnok ilyen téren, lehet váltok egy Magic8 Pro-ra. -
ghiottone
nagyúr
Ha valakit érdekel gyártói garis EU-s Find X9, akkor visszaküldés előtt még a hardveraprón megtalálhatod. Pwm érzékenység miatt ezt a modellt se tudom használni, úgy mint az X8 Pro-t
Pedig 2 évig most már nem akartam telót cserélni. -
gerii
addikt
válasz
_Lufibohoc_
üzenetére
11-es verzió, A betűt sehol nem ír ki, máshogy néz már ki a frissitések miatt a menü, azt írja hogy Hong kong verzió.
Hívás rögzítés nekem is kellene, majd utánanézek, elvileg a global verzióban nincs.Tegnap minden alkalmazást beállítottam, rohadt sokáig tartott, remélem egy ideig nem kell költözni... A wifis klónozó alkalmazás viszont 100MB/s sebességgel egy óra alatt áttolt 200GBot.
Még be kell állítanom mindent, például a Facebook görgetés sebessége is lassú, ragadós érzést kelt.
Az Index.hu ha legörgetem, egy állami hirdetés leugrik a jobb alsó sarokba, annak az X bezáró ikonja szinte teljesen el is tűnik a lekerekített sarkú kijelző miatt...ezt remélem meg lehet oldani valahogy...
Az akksija komoly, a héten SIM nélkül wifivel a szekrényben pihent napközben, most van 60%-on. -
dempeti86
csendes tag
amúgy gond nélkül visaszafizettek a pénzt wondamobile nagyon korrekt ügyintézés volt!
-
dempeti86
csendes tag
hát sajnos vissza kellett küldenem a telefont gyári hiba miatt, valami gebasz volt az akksival, de időközben megjöttek a telefontokok és üvegfóliák, ha valakinek esetleg kell, nyilván olcsóbban mint ahogy én vettem...
-
_Lufibohoc_
tag
Sziasztok! A telefonnal kapcsolatban egy dolog érdekelne:
Működik a hívás rögzítés? Fel lehet venni vele a telefonbeszélgetéseket?
(Mielőtt valaki azt mondja, hogy az illegális, elvileg lehet, hogy az, de bíróság elfogadja, ha mással nem tudod bizonyítani az igazad. Ezzel nyertem pert. Egyébként meg arra használom, hogy meglegyen, kivel mit beszéltem meg, vagy ne kelljen jegyzetelnem.) -
gerii
addikt
válasz
adam0602
üzenetére
19-én. A németeknél karácsonyozott, utána Vecsésen szilveszterezett... A bolt azonnal feladta.
Garit nem is néztem, mostmár mindegy is.Töltőt is tartalmaz a doboz, most azzal töltöm a Xiaomit, de iszonyatosan lassú, pedig papíron nagyobb teljesítményű, és a kábelre is 8A van írva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
hosszabb ideje használják, azoktól kérdezném, hogy mennyire elégedettek a telefonnal? Tapasztaltatok e valami problémát vele? Ilyen alap dolgok, mint nfc fizetés, mobil bankolás, Bluetooth, GPS, Android autó mennyiért okésak?