Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
"Akárhol húzok neki egy telit kilő" - te meg ezt simán elhiszed, igaz?
értem én, hogy nagyon cool meg menő ahogy hangzik, csak egy ordas hülyeség az egész... a kocsma előtt hangoznak el ilyen üres, semmit mondó sztorizgatások az iq huszár bájkerek között, kb annyit is érnek. na mindegy. -
Nagyon segítőkészek vagytok. A megoldás egy valag pénz lenne akkor egy MT09 landolna nálam. Vagy 01-es. Azt szarnék a kis 600-as hornetekre és társaira. Bár a 900-as hornet is képbe került. Igaz sor 4 de talán a méretei miatt már rendben lenne az igényeimnek. Haver is azt mondta ha azt akarja ,hogy toljon a hornet fogja és visszakapcsol. Igenám, de előttem lebeg egy haverjának a mondata az 1200GS-ről. Akárhol húzok neki egy telit kilő. Nagyok az igények.

-
Integra
titán
válasz
Type-R
üzenetére
pont ezt néztem ki, majd ki is próbálom valamikor. a jelenlegi hátizsákom is bírja a nagy sebességű tartós hajtást, ellenben megpakolva pont a vállam terheli és durván nyom a derekam irányába, ahogy rádőlök a motorra. ráadásul az, hogy a laptop rekesz nem a hát oldali részen van, hanem távolabb, csak ront a helyzeten, mert még nehezebb lesz tartani a hátizsákot.. hiába, ez katonai hátizsák, nem motoros
de rohadt jó, nem szakad ez sem, szél szét nem tépi. remélem nem kisebb, mint ez a kriega35, mert ebbe, ami most van, nagyjából beleférek 2 napra. -
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Nincs különösebben gond az XV-vel ha rendben van tartva, csak olyanom már volt és elég sok jön szembe belőle. Egyébként annak is kicsi a tankja csak a tartalékot könnyű a kormányról kapcsolni, viszont belenézéssel annál semmit nem lehet megállapítani csak, hogy lötyög-e benne valami vagy nem. Ugyanúgy megeszi a 6l-t városban mint az enyém.
Műszakilag inkább csak én panaszkodom és amin tudok azon próbálok változtatni. A nyomatékkal is inkább csak az a gondom, hogy 3év Viragozás után nehéz rászokni.
-
Type-R
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
Nálam most is látszik mindkettő. De pár kattintással te is hozzá tudod adni.

DigitXT!
No ezt nem tudtam, majd legközelebb én is így teszek, csak ahhoz be kell nyomni a PC-t...Xaels!
Mi a gond az XV-vel? Éccsapámnak is az van (750), két személlyel jár de még sosem panaszkodott rá.
Amúgy szépnek szép a gép az tény, de - remélem ezzel nem bántalak meg - azok alapján amit eddig írtál ("gyenge" blokk, kicsi tank) úgy érzem műszakilag nem épp egy tökéletes konstrukció. -
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Érdekes egy gép ez a ZL400-as ilyen téren. Eleve a szériára nem jellemző a kardán, de ez pont olyan és ugye a Cruiserekre a sor4-es motor. A saját ízlésem tekintetében a Kawasaki nagyon nem jött szóba egyébként, de ezt a gépet megláttam és beleszerettem. Kardános Cruiserek között nézelődtem, de XV535-öst nem akartam és sajnos az XVS650 meg árban a duplája volt ahogy VT750-ek is, így sajnos azokról le kellett mondanom. Nézegettem még az XJR400-ast és akkor megláttam eldugva ezt a Kawasakit. Az ülés, a forma és úgy a megjelenés egyből lepadlózott. Úgy általában mindenhol meg is nézik, nem egy hétköznapi látvány, de azért apránként szépen felújítom és 1-2 apró módosítást eszközölök rajta ha futja majd a keret.
A 400-as Sor4-es egyébként szerintem kicsit kevés a 200kg-os géphez pláne emelkedőnek felfelé. Múltkor Esztergomban 2-be vissza kellett tapossam, hogy fel tudjak menni és az XV535-ös társ érezhetően könnyebben bírkózott meg a feladattal.
-
DigitXT
félisten
válasz
fattyu
üzenetére
Mer' a Bandit annyira más dimenzió, hogy rá se fért a grafikonra.

Amúgy nem egyszerű arról az oldalról normális összehasonlítást linkelni.
Ezért szoktam én inkább képkivágást alkalmazni, ha illusztrálni akarok...
(Aztán persze, hogy mennyire valós az oldalon található adathalmaz?
) -
canniball
nagyúr
Most látom csak hogy a tiédben soros motor van, nem V2?
Egy cruiserben?! Hát nóóóóórmááális??? Nincs ki a japóknak a négy kerekük!Type-R!
Mi az az R25?DigitXT!
Sz@r lehet mikor valaki annyira nem tudja mire költse a pénzét hogy ilyenekre szórja el...SymbianOS!
Ez alaján (piros a GS, zöld a GSF) úgy tűnik semmivel sem rosszabb a Bandit. -
Integra
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
egyszer ülj rá egy modern, mai, korszerű pár éves 600-as sor4-re és tépd meg. lefogsz esni róla. semmi baj nincsen a sor4-gyel. maximum a te motorozási stílusodhoz nem passzol, mert amúgy sem jársz olyan (sebesség)tartományokban, ahol egy sor4-et használ az ember alapvetően

"Hozzá vagyok szokva, hogy alig forog és ha húzok egy gázt relatív jól megindul." sebességváltó? relatív elindul? visszadugok kettőt és amíg te relatív elindulsz, én kilövök mint a puskagolyó

-
DigitXT
félisten
válasz
Steven
üzenetére
szerintem jó rég ültél rajta
Na igen, egyrészt az emlék is "megszépíti".
Másrészt az 50-es robogó után
közvetlenül ráülve nem csoda, hogy rakétának tűnt: a GS tényleg "gyengébb",
de megkockáztatom, hogy ha azon tanul tavaly, akkor az tűnt volna rakétának.
Persze nem tanulhatott azon, a korlátlanhoz már nem "megfelelő": csak példa.Integra: sebességváltó? azért van..
Hjah, én semcsakviccből javaslok neki robogót. Ott legalább nem kell váltani. -
válasz
Kolondrum
üzenetére
%ER6N? Kapaszkodtál ,hogy hátra ne csússzál ?
(szerintem jó rég ültél rajta) ... hát nekem arról a motorról totál ellentétes a véleményem.... meg igaz amit a többiek írnak sor 4 600 nem tol alul , pörgetni kell 10-12 ezerénél van a tűzijáték, aminek egyébként örülök mert havernak vettünk fz6n kezdő motornak ... míg megtanul motorozni használja alsó tartományba ... ha meg már penge akkor ki használja a 100LE-tez a megint ki mit szeret kinek a pap kinek a papné, mondjuk nekem 1000 után bármelyik 600 fura...
De ez megint megszokás kérdése 2 hete vissza ültem sv650s re egy fél órára és most azt mondom 2-3 év túra motor után , hogy fura lenne megint a sport motorral menni (az ülés pozícióra gondolok ). sv1000s után meg az fzs volt fura... szvl megszokás kérdése is minden... -
DigitXT
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Burgi nem a te stílusod. (Nagyon nem.) Nexus is csak so-so...

A nagyhangú talán tetszene, de...
És ahogy írod, van egy áruk.Ez a te motorod!
V2/nyomatékhegyek/1000 ccm/100 LE éééés
...
CVTEgy a baja, hogy egy nullával többet írt a végére, mint azt kellene.
Meg ugye nem kék. De szerintem az megoldható fényezőnél...
Ui: 0-150: 9,8 s (Viszonylag jól megy. De a vége 205 km/h. Fura.) -
Type-R
őstag
Idén, szezon elején beruháztam egy R25-re, ami mindig nálam van, ha motorra ülök.
Iszonyat jól kitalálták, több órás motorozás után se érzem azt, hogy húzza a vállam, a hátam. -
Mindenkihez aki írt: Elég szomorú hír ez. ER6n-et soha nem felejtem el hogy azon kapaszkodtam hátra ne csússzak rajta. A banditon kerestem ezt a részt, de nem találtam. Dinamikusan gyorsult, de nem úgy ahogy kéne. Tény, hogy ha már forog akkor megy mint atom. Hozzá vagyok szokva, hogy alig forog és ha húzok egy gázt relatív jól megindul. Itt ez nagyon elmaradt, aztán amikor felpörgött már ment, de kérdem én, addig mi van? Kb semmi. Feladta a leckét a dolog, mert a sor4 a mai szereplés miatt nem jön be.
fattyu! A légolajos 1200-es tetszik is, csak nem férek hozzá egyhez sem, hogy menjek vele, illetve nekem ez már a drága kategória.
-
fattyu
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
nagybandittal még nem is mentem. a légolajos 1200es ez a hajlított vázas meg rendesen szexi is szerintem. kiváncsi lennék rá
-
Integra
titán
givi hátizsák
kriega mellett szerintem nem rúg labdába, pedig árban ott van mellette -
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Ha csak annyit bírna, vissza is adtam volna egyből.
(#38558) SymbianOS: ez a Sor4 rákfenéje. Megértem, nekem is nehéz hozzászokni az Elin. Próbálj ki egy SV-t. Hasidommal nem olyan csúnya, de menettulajdonságaira hamar rá lehet kapni.
(#38563) Archer: nem mindenki szereti hogy pörgetni kell, megmondom őszintén nekem is hiányzik a V2-es dinamikája.
-
Archer
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Na és aztán? Nem tekeredik annyit a csuklód vagy mi?
Hadd pörögjön, az a dolga. Nekem sokkal élvezetesebb, hogy váltogatni kell meg fordulaton tartani a motort minthogy berakom X fokozatba aztán az jó szinte mindenhova. Valamelyik nap amikor mentem biciklivel már ott is akartam reflexből visszaváltani kettőt a kanyar előtt csak a kar fékként funkcionált nem kuplungként 
-
canniball
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Igen. Nagyjából ilyen. Megszoktad a két hengert, hogy alul is tol rendesen, ezt egyik 600-as sor4 sem fogja adni. Legfeljebb az 1000-esek, vagy 1200-as Bandit.
Nézd meg pl. ezt a képet, hogy hol van a 100 lovas Yamaha FZ6-nak a forgatónyomatéka a 70lovas SV650-hez képest.

Sehol. Persze, lóerőben a végén több a sor4, mert a kéthegeresek veszítenek a forgatónyomatékból a felsőbb fordulatszámtartományokban, míg a sor4eknek afölött is növekszik, és mivel a lóerő=nyomaték*fordulatszám, ebből adódik, hogy miért van az, hogy a kéthengeresek alul megindulnak de rendesen, felső fordulatszámon viszont elmarad a várvavárt tüzijáték.
Vagy, a másik, nézd meg a Gladiust, vagy az ER6-ot, Monstert. Mindegyik jóval nagyobb nyomatékot tud, mint az FZ6

-
Komolyan mondom ha most lenne is közel 1 misim még akkor is elgondolkoznék mi a jó nekem. Minden sor 4 ilyen alul?
-
stifi
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
hehe, elmaradt mert nagy volt a víz a pályán

de kimotoroztam meg vissza, odafelé esett, most már száraz minden...amúgy körözgetés lett volna a program, semmi extra csak nem nyílt nap, hanem felvezetéssel körözgetés, mutatják hogy kell menni, tempó, ívek, helyezkedés, testtartás..
-
Type-R
őstag
Tud valaki a Dunántúlon vagy esetleg BP körzetében megbízható Yamaha márkaszervizt, ahol jól dolgoznak, és meg lehet bennük bízni. Vagy ez túl nagy elvárás?

-
polimorf
tag
Szakmai segítség kellene.
Most vettem új kilóméteróre spirált, mert a régi elszakadt.
Arra lennék kíváncsi, hogy az új spirált meg kell műszerolajozni vagy sem? -
canniball
nagyúr
Mondja valaki hogy a macskák nem okos állatok!

Xaels!
Akkor OK, már megijedtem hogy ennyit bír csak...
vendingo!
Lesz majd másik és kezedben a lóvéval azt majd viheted te.
fattyu!
Ja hogy ketteskének! Azt hittem stílusváltást fontolgatsz.
-----------------
A Sixgear cuccokkal (netán közelebbről a Police dzsekivel) van esetleg valakinek tapasztalata?
-
Integra
titán
bekellett mennem a városba, rommá is áztam, no, de legalább a ruhám ismét szép tiszta és bogármentes

-
-Mosquito-
őstag

Nem,nem álltunk meg ott. Trencséni Várat néztük meg majd Besztercebánya felett a Kolibába kajáltunk egyet. Onnan indultunk Zvolen,Selmecbánya,Shay érintésével haza. Azt hiszem 8 órákkor léptük át a határt,ott egy cigire álltunk csak meg.
Ezt mentünk. Úgymond siettünk is mert az egyik srác Bajáról jött fel,s nem a pályán tervezte a visszautat. Neki 900Km lett a guri,11h-ért haza.
Kálvária tavaly megvolt. Felfelé érdekes,de szép hely az is. Ha érdekel szólok Neked is mikor megyünk a Szomolányi Várat megnézni.

-
.mf
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
De-de, amikor írtad, hogy arra is voltatok, akkor pont az ugrott be, hogy ott láttam egy Varát meg CB1300-at egy magyar csapatban

Akkor gondolom még nálam is később érkeztetek vissza, vagy oda már csak Zólyom után mentetek (vagy nem álltatok meg nézelődni)? Úgy emlékszem addigra már végeztem B.bányában a körbenézéssel, épp mentem át a Kálváriához felmászni és fotózni (na jó, ez is volt legalább másfél óra), onnan pedig már egyenesen Bp felé vettem az irányt, mert pont ment le a Nap.Ez olyan, mint amikor az egy sarokra dolgozó sráccal, akinek hasonló (csak 2002-es) gépe van, hónapokig nem találkozok, aztán egyszercsak valahol egy hétvégén Velence vagy Balaton körül jött szembe egy csapatban

Fattyú: igen, láttam már, biztos szép és jó, na de a hatszámjegyű ár kissé (nagysé) eltántorított. Még külföldről is drága. A mostani HJC bukóm 5 éves, a műanyag patentok már tavaly elkezdték magukat megadni, pedig a sisakcsatén kívül sosem használtam őket. Egy 5-évente vagy esés miatt hamarabb cserélendő fogyóeszköznél, amikor ~50k felett már a biztonság közel egál, kicsit sok annyi azért a bukóért.
-
.mf
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Hehe, dettó - mondjuk én csak rövidebben mentem, ~350-400 km, mert késői ebéd után indultam, és Besztercebányán járkáltam és fotóztam a városban, majd felmásztam a Kálváriára és sokat vártam arra is, hogy végre kisüssön a Nap. Úgyhogy H. Nemcénél 51, utána 524, Selmecbányától viszont most Zólyom helyett már vissza, mert ment le a Nap, így is csak 10-re értem vissza Bp-re. Sok motorossal találkoztam útközben, köztük sok magyarral is.
Roli: én is nemrég olvastam.
Anno régen még találkoztam is veleVendingo: továbbra is azt mondom, hogy DL650. Mész úgyis olyan utakon, ahol jól jön, jobb a szélvédelme, mint egy csupasz SVN-nek, s talán jobban is pakolható.
Fattyú: én is néztem őket, de eléggé nemolcsó sajnos.
Type-R: nem baj, ha távolabbról fékezéssel kezded, mert ezek sajnos útközben meg tudják gondolni magukat, ellentétben a bólyákkal.
Canniball: éjszaka, ha nem autópályán megyek, mindig jóval óvatosabban és jobban a közepe felé behúzódva megyek. Sokat motorozok este is, idén is már legalább 8-10 bambival találkoztam az utakon (és még mennyi macskával, nyesttel, egyébbel) (mondjuk a hétvégén találkoztam egy vicces macsekkel, faluban tisztes körbenézett és tisztes távolban ment át előttem - méghozzá a zebrán!!
). Találkoztam már bambival idén tavasszal még éjjel 1 után is.Xaels: egyik régi nyugatis arcnak 990 Adventure-je van, Dakar verzió. A gépen, az körbeölelve 45 literes tank. S ha ez nem lenne elég, van még egy 10 l-es is az ülés alatt balra
Mondta, hogy legutóbbi túráján Grúziába Mo. után Bulgáriában tankolt legközelebb, 840 km is kijön egy tankból.Fattyú: 9.5
de te úgy is vezetsz: nagygáz-nagyfék, városon kívül csutkagáz.Xaels: én meg tankolok sokfelé... Shell, OMV, Lukoil, még Auchan is... Eddig csak két nagyon noname helyi kútnál volt gondom, ahova kényszerből mentem. Azt leszámítva semmi. Mádárásteszkóval sem. Sima mezei 95-ös. Bár mondjuk nálam nincs ennyire kicentizve a vége, sőt, nem is tudom, hogy mennyi a vége

Kutak ára: igazán nagy különbség az autópályák és amellettieknél van. Ott láttam már 30+ Ft-nyit is
-
tboldi
nagyúr
Itt Mosonmagyaróváron az OMV-s MaxxMotion elég változó, egyszer húz rendesen a motor, máskor meg elég lagymatag lesz tőle. Viszont az itteni Shell V-Power Nitro+ még nem okozott csalódást.
-
fattyu
veterán
részemről omw only.
-
vendingo
veterán
4 éve ugyan annál a shell kútnál tankolok a kocsiba/motorba, azaz csak tankoltam.
Eléggé ki volt fogyva a kocsiba a benya, ezert töltöttem bele 5000-ért.
A haza úton elkezdett rángatni, másnap már égett a chek engine lámpa és nagyon durván rángatott.
Elkezdtem hígítani más kutakon tankolással, fokozatosan kezdett elmúlni a rángatás, de még mindig előjön néha. (2 hetes story)Egyszer szintén shellnél tankoltam a kocsiba 5000-ért, a mutató szinte meg se moccant és 60km után már égett a lámpa, hogy fogyóban a benya, pedig nyugis tempóban csorogtam hazafelé.
Ennyit a shellről...
-
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Agip-os sztori annyi, hogy kevés volt már a benzinem és hazafelé az volt útban és muszáj volt tankolni. Másnap reggel olyan erőtlen volt a gép és még a 90-et is nehezen akarta magából kitekerni. Gyorsan kihajtottam belőle majd 2-3szor Shell V-Power Nitro+ ment bele amivel érezhetően megtáltosodott. 6.-ban azelőtt jó ha a 100 ment neki, ezzel meg még 110-nél is gyorsult tovább.
Egyébként meg kell nézni a kutakat rendesen. Budagyöngyén a Shell kút BP egyik legdrágább kútja, majd 15HUF-al több a FuelSave náluk mint a Délinél levő Shell kútnál pedig csak olyan 6km a különbség. Nem is szoktam náluk itatni...
-
canniball
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Valamiért úgy emlékeztem hogy az FZR a Fazer.
Fene ebbe a sok majdnem egyforma jelölésbe...fattyu!
Nem kell az neked, én már 100kmph felett keményen kapaszkodok a szél miatt, ahogy te szeretsz tekerni elrepülnél motorostul.
Xaels!
Az is egy megoldás!
Ami a tankolást illeti én OMV-nél szoktam a MaxxMotion 95-t, de nincs mögötte se negatív se pozitív tapasztalat; a nevesebbek közül ez van közel, a "sima 95-nél" csak jobb ha drágább, annyival viszont nem hogy nagyon megérezze az ember egy tanknál. Egyszer álltam meg egy Shell kútnál, az viszont jóval húzósabb volt.
Az Agipos történet mi volt? -
Xaels
félisten
válasz
fattyu
üzenetére
Ha megtehetném a hét minden napján más motorral járnék. De nem tehetem, erre az egyre futotta a keret. A Virago-t anno azért is adtam el mert mikor összeköltöztünk párommal nem volt 10km a munkahely, se neki, se nekem és naphosszat csak az utcán állt mert nem volt udvar ahova be lehetett volna tolni. Egyébként fél óra sétával beértem.
(#38518) canniball: még táska sem kell csak színre fújom a kannákat és odagumipókozom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#38519) Archer:
Ezek a csodaszerek...De ha már fogyasztás akkor, mit gondolok melyik kutakon és mit érdemes tankolni? Én legutóbb az Agip-nál jól megjártam. Azóta csak Shell és OMV kutaknál álltam meg.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Komoly hely lehet, ezek után tutira megnézzük ha Párkányba járunk. Szeretem az ilyen extrém helyeket.

Azon a két héten kívül szinte minden hétvégén ráérek. Osztrák is tervben van még ebben az évben. Ott még nem vették el a jogsim
-
fattyu
veterán
Nem térítek. Mindenki magának tudja mi jó nem jó.
Csak mondom. Most kemény 4 km a meló. Lassan mondjuk költözik a cég lesz 10 km. Nem fog változni semmi. Nekem működik bevált szeretem és max motorral lennék gyorsabb ( meg picivel kevésbé büdös ) de így sem mozgok eleget. Szóval nekem a bicigli nyerő. Ha olyan helyen dolgoznék ami biciglivel sok akkor nyilván motorral járnék én is de tartanék egy B motort munkába járni. Én. szerintem.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
polimorf
üzenetére
Vörösköi Várat tavaly kipipáltuk,szép hely. Júni vége Bled,Augusztus meg Velem/Osztrák guri lesz. Fogok szólni mikor lesz a gurulás,összehozunk egy találkát. Motoros kocsmát is megnézzük szerintem.

Érdemes elmenni párkányba az étterembe. A felszolgálok dobálják az étlapot,mocskos egy szájuk van,fém bögrében kapod a kólát/sört,kaja mellé kanalat és kézmosó tálat kapsz.
Kihozza kaját,nesze z@bálj p@r@szt. Kérdi az egyik hölgy merre van a mosdó. A x@rató?! ott van,menj arra amerről a szag jön..

-
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Nem tudom miért ilyen kicsi, pedig a forma és a méret is elbírna egy kicsivel nagyobbat. 14-16l-el már ki tudnék békülni.
20 éve ez volt a divat a japóknál. A Virago és az Intruder sem igazán volt ilyen téren eleresztve.(#38512) fattyu: részben panaszkodom. Jó lenne a 400ccm-el 5l alatt maradni. Nekem nem csak élvezeti cikk, hanem közlekedési eszköz is. Kerékpárral az a majdnem 30km a munkába a városon keresztül nem élhető opció. Éjszakaival ha valamiért nincs motor 2órámba telik beérni.
-
vendingo
veterán
Megtaláltam a megfelelő motort.
Afrika twin szép állapotban 600-ért, ráadásul a közelben van.
Sajna az enyém még mindig eladó, így necces lesz összehozni.
Ma voltak megnézni az enyémet, de a próbaútra csak pénteken kerül sor, illetve ajánlottak cserére valami fzr-t, de annak habozás nélkül nemet mondtam.
Drukkoljatok!
-
fattyu
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nyél gáz satufék és nem nagyon van 8000alatt a fordulat. ez ilyen.
ha érdekelne a fogyasztás asszony 1000es unójával járnék. viszont jóval kevesebbet vigyorognék.
helyváltoztatásra biciglit használok. A motor élvezeti cikk. És mint ilyen leszarom mennyit eszik
38513: 900 cm3 8000-13000 között használva. Mit vártál? A lovak enni kérnek.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
A motoros kocsmában jó a kaja is, nem csak pia van. Egyébként Modrától nem messze van a Vörösköi vár is ( Červený Kameň) az is érdekes lehet számotokra,ráadásúl útbaesik a Smolenice felé. A Smolenicei várat még nem láttam, érdekelne. Megyek veletek szívesen de július utolsó és augusztus első hetén a családi nyaralás lesz, remélem nem esik majd egybe.
Párkányba szoktunk járni de ez az étterem nem ismerős.
-
Xaels
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Elég változó. Olyan átlag 70-es lehetett. Volt ahol belenyaltunk a 100-110-be, leginkább hazafelé a 6-oson, de lakott területen belül szabályosan 50-el mentünk végig. A nagyon sötét ismeretlen terepen meg 90 helyett inkább 70-80 volt és lestük a bozótot ne ugorjon ki elénk valami nagyvad a 7-esen.
120 feletti tempónál lezabálja a gatyám is a ZL400. Városban rendszeresen 6 alatt nem nagyon tudok vele menni. Ami igazán zavar ebben, hogy a 10l-es tank így elég rövid etapokra elég csak.
-
canniball
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Úgy látszik túl gyorsan olvastam el a hírt, először csak annyit tettek közzé hogy elhunyt, hogy miként azt nem.
Ez az egyik legsz@rabb helyzet, még autóval is necces, nemhogy két keréken.
fattyu!
[troll on]Egy eső-kelő motorosnak mi lehet fontosabb mint a megfelelő védelem?!
[troll off]
Komolyra fordítva: akkor mint írtam nem szóltam.
Type-R!
Csini; de milyen volt előtte?Xaels!
Ez az 5.5 milyen tempónál jött össze? -
Xaels
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hát igen. Ideje elkezdeni lottózni
Én mondjuk gondolkozom egy Speed Triple-n. Az új az UFO lámpáival nem jön be de a régebbiek nagyon tetszenek, de lehet a végén csak az Eliminator kap egy dupla lámpát meg vmi normálisabb visszajelző rendszert, de csak miután találok valakit aki szépen megnagyobbítja a tankot. A Velencei kiruccanáson 5,5-ös fogyasztást mértem. -
-Mosquito-
őstag
válasz
polimorf
üzenetére

Most körvonalazódik a fejemben egy Szomolenice (Szomolány Vár) megtekintése. Amit mondasz Modra nevű helység pont alatta van ~30km-re.
Ha van kedved akkor gyere velünk majd. Szerintem egy hónapon belül megyünk arra megint. Egyébként az csak kocsma vagy étterem is egyben? Én meg az alkohol útjai nagyon ritkán találkoznak egymással.. 
Nem tudom voltál vagy ismered-e Párkányban a Középkori Paraszt éttermet (Bem József utca 4.) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de rohadt jó, nem szakad ez sem, szél szét nem tépi. remélem nem kisebb, mint ez a kriega35, mert ebbe, ami most van, nagyjából beleférek 2 napra.

Meg is látszik rajta.

)

Egy cruiserben?! Hát nóóóóórmááális??? Nincs ki a japóknak a négy kerekük!

Fene ebbe a sok majdnem egyforma jelölésbe...