Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vannak azok a fejkamerás videók ahol az eset után összeteszi a vezető a két kezét. Na megesett velem is. Sávváltás, tükör, ott semmi, majd a semmiből elment mellettem egy autó. Olyan közel volt, hogy úr isten..
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
9 napra, de sátorral, hálózsákkal, gumimatraccal, ráadásul gázfőző és pár készételkonzerv is lesz nálam. Nem a csomag nagy, hanem a motor kicsi. Ez sajnos nem vicc...

szerk: de majd csak 3 hét múlva! Nem hagyhattam mindent az utolsó pillanatra, ma meg ráértem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Az egyenesfutással nincs baja, kanyarodni nem szeret: előbb semmi, aztán meg szinte "belezuhan" a kanyarba. Meg kellett szokni, eleinte ki akartam vele törni a nyakamat. Mikor főnököm kipróbálta márciusban (nagy Harley-s), majdnem eltaknyolt vele ő is az első kanyarban....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én is ügyködtem ma a motorral (szabin vagyok): irtó ronda, viszont nagyon masszív csomagrögzítést eszközöltem úgy, hogy semmit nem gányoltam szét a motoron, meglévő csavarok helyére kerültek a gyűrűsanyák, gyűrűscsavarok illetve a 2 db esztergált távtartó. Polimorf tippje nyomán elkészült a "tanyasi tempomat" is, bár még nem próbáltam élesben. Jövő hét végén megyek ismerősökkel a Mecsekbe 3 napra kempingezni, az lesz az erdélyi út "főpróbája" is egyben. A meghajlított bicikliküllöre zsugorcsövet kellett melegíteni, különben elrázódott, akár hogy is hajlítgattam. Ehun-e!
szerk: gumipókok örökre száműzve, 3 db olcsó csatos hevederrel oldottam meg a hengerzsák rögzítését a szemekhez, a tetejére meg egy 1500 forintos sisakhálóval kötöztem a saját nylon zsákjában lévő esőruhát. Onnan lehet a leghamarabb elővenni, ráadásul egy fél oldaltáskányi helyem is felszabadult. Masszív mint állat, a csomagnál fogva fel lehet borítani a motort!

-
4000km olajcsere. Miért? Most van rá időm. Motultól elszakadtam kicsit. Megnézzük a castrolt. 7600huf volt a 3l actevo 10w40 és a HF133-as szűrő. Jó ár? Reprolt ugyan ezért a pénzért kaptam volna 4l + láckenő ajándékba + szűrő ára olyan 1600huf.
-
canniball
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Egész pontosan ez lenne a normális.
-
Outlander
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Csak kettőt?

-
Dexar007
veterán
válasz
Archer
üzenetére
En ezt sem tartom gaznak. Ha csak varosban hasznalja akkor pedig foleg nem. Ott felnin is elmegy nem kell ahhoz sok tizezres gumi,hogy egyenesen menjen az ember.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hegyekben sincs gaz normalis temponal,a gondok esoben kezdodnek,ezert is vetettem le a regieket,pedig alig par hetig voltak a motoron. Az "ujak" egyebkent szinten hasznaltak,de csak annyira,hogy lekoptattak nekem a felso csuszos reteget,vagyis hatul meg majdnem centis a profilmelyseg.
-
Zin
őstag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Gondolod megvenné a fent mutatott darabokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még nem tudom mit vennék rá, majd nézek pár tesztet. 20+30k elsőre korrekt keretnek tűnik.
Amúgy jelent azt vmit, hogy gyári ajánlás szerinti gumikat teszek fel, vagy vmi tesztgyőztes példányt?
Egyik motoron láttam felmatricázva, h gyárilag milyen gumival jött ki, meg volt még egy alternatíva is mellette.
Az lenne a létező legideálisabb választás? -
Teasüti
nagyúr
válasz
Archer
üzenetére
Mennyi a gumi felrakása centrírrel, meg ami kell hozzá?
Amennyire tudom egy szett gumi kb 10k km, ha használtan veszi az ember, akkor egy szezonban akár többször is lehetne cserélni, az meg már nem gazdaságos. Nem?
Illetve ha már szóba hoztam: minden gumi alkalmas belső nélküli használatra és csak a felni határozza meg kell-e belső? -
canniball
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
Akartam is mondani hogy bár nem sokat mutattál belőle viszont az alapján nem ennyi idősre tippeltem volna.

De nekem nem lenne szívem ilyen körülmények közé új gépet venni.
Esetleg egy néhány éves példányt amit még nem hajtottak szét, de mégsem új, de újat nem.
De persze mindenki belátása szerint.
-
Outlander
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Ha volt/van hozzá angol jogsija is akkor valóban felesleges volt... Igazoltatásnál csak annyit kellett volna mondani, h most épp Hungarisztánban vagyok pár napig... ha esetleg még rákérdez... évente max 1 hónapot vagy itthon. és ennyi.
Több évig használtam itthon jobb kormányos autót....
-
vendingo
veterán
Folyamatban van a Vespa 125 honosítása. Regadó: 53000.
Mire minden papír rendben lesz kb.: 80-90k lesz a vége a dolognak. -
Ferdzsoo
addikt
Lol most számoltam a motoromra egy cascot. 350k éves díj.

-
Ferdzsoo
addikt
Szóval még mindig megválnék az Alpine Motosafe 1x használt füldugómtól.
Csak úgy mondom.
-
Dexar007
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Olvass vissza.

-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem zavar,miert zavarna? Nekem sem 30 ezres sisakom van,viszont ha cserelek akkor nem fogok 50-nel tobbet aldozni ra.Csak itt tobben ugy allnak hozza,hogy meg 200bol sem lehet normalisan feloltozni,hasznaltgumi ordogtol valo,ha pedig nem mesz el vezetestechnikai treningere akkor halott ember vagy.

-
-Mosquito-
őstag
válasz
Outlander
üzenetére
+Dexar
Videó 2010-es a Marushin bili meg nem hiszem,hogy annyira rossz lenne még x évesen is.
De miért zavar benneteket ha valaki drágább sisakot/kabátot/nadrágot vesz/hord? 8éve 30eft volt az MT bili amit vizsgára vettem meg. Majd gyorsan el is adtam. A 2,5 éves Nitro Nb41 csizma már megadta magát. Lehet,hogy sokat használom a motoros szerkókat és e miatt jobban fogy mint másnál,de az olcsóbb termékek tény és való előbb megadják magukat. -
TommyGun
őstag
válasz
polimorf
üzenetére
Hasonló érzésem vannak, vhogy nem tudok azonosúlni azokkal a motorokkal amiknél ennyire a vezető alá tolják az egész motort, úgyértem a hátsó kerék teljesen üres előre van tólva minden a vezető segge keze alá. Most technikailag nem érdekel miért lehet ez jó de nekem határozottan nem tetszilk a trend. A Divavell is hasonló koncepció, ilyen musclebike-nak tűnik az is, de az vhogy stílusosabb. Ez a bömös olyan mintha hátba rúgták volna és úgy maradt. Az eleje tetszik de vhogy nincs meg az összhang.
-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Kinai piacon vasarolt sisakkal nem kell foglalkozni.
Ha az egyik minosegi 30-as lenne,akkor ilyen korulmenyek kozott egeszen biztos nem jonnenek ki a kulonbsegek. -
Outlander
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Most egy látszólag is 10 év +-os simsonos bilifedő eltörésén kellene meglepődni?
Én azthittem h új sisakokról beszélünk amik azonos "csillagos teszten" futottak.
-
Integra
titán
kifelejtetted, hogy harmadik motorként volt tartva és csak vásárolni jártak vele, még ha sportmotor volt is...

nem értem miért akadsz ki ilyen írásokon, te is tudod már rég, hogy megy itt a módi, a legolcsóbb a legjobb, a nem legolcsóbb szar és túlárazott és ha nem a legolcsóbbat veszed netán, akkor egy kurva burzsuj sznob vagy, de semmi képpen sem vagy tisztában a piaccal és jól átvertek és a realitásod is a nullához közelít
természetesen olasz import motor csak szar lehet, ezért vegyük meg a magyartól, igaz, hogy szét van barmolva 10-ből 9 élőben, de tuti, hogy csak jobb lehet, mint egy olasz import motor, még akkor is, ha az élőben különb állapotban van, mint a magyar tulajtól... senkinek semmi pénze semmire, de közben a legjobbat várja el alapként, a legolcsóbban, patika állapotban... amivel aztán úgysem fog rendesen motorozni, mert fosik, hogy elesik és karcos lesz, meg sokba fog kerülni a javítás.. ez a nagy büdös helyzet. kikell maradni ezekből az értekezésekből, ez a legjobb amit tehetsz. 
-
stifi
senior tag
válasz
Polemius
üzenetére
olyanokat kérdeztek és olyanokat mondtok...
mi az hogy érdemes? érdemes ha a motor rendben van. aki ennél okosabbat akar itt a fórumon mondani az csak spekulál.a matt fekete használt CB500-asnál is csak kapkodtam a fejem, miket írtok.. lelakott, meg biztos estek vele meg drága meg messziről el kell kerülni meg bontószökevény meg igénytelen tulaj..
össze-vissza beszéltek, el kell menni meg kell nézni, kell váltani pár szót a tulajjal hogy kiderüljön miben hazudik, levonni a megfelelő következtetéseket, a javítandó dolgokat megpróbálni lealkudni és vagy megvenni a motort vagy nem megvenni..az nem tanács hogy "meg se nézd" meg hogy "hulladék" meg hogy "van olcsóbb" amikor nem láttátok élőben hogy mi az.. motort nem fórumon veszünk, főleg nem olyan fórumon ahol mindenki 10 éves, karcmentes, 10e km-t futott motort keres első gazdától szervizkönyvvel garanciával.. igények és kritika van de megy a fillérbaszás az olajon meg a kopó dolgokon..

-
Polemius
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
SV650 N ~600e körülig nem is találtam magyart/szervizkönyveset...

szerk:
hopsz, talán egy...
kereskedésből mennyire érdemes vásárolni? -
Polemius
senior tag
Basszus, minden motort olaszból hoztak?

-
Teasüti
nagyúr
válasz
Archer
üzenetére
Hogy érted? A protektorokat minden alkalommal külön fel kell vennem?
Azt hittem a protektorzsebek a ruhákban olyanok, hogy egyszer berakom és az ott van a ruhában fixen onnantól. Nem?
(#37417) Archer
Értem. Cikkszámot honnan sikerült kiderítened? Én a gépkönyvet forgatom egy ideje, de azonosító számokat sehol nem ír. Csak, hogy hogyan kell szerelni.
(#37421) sziada5925
Talán a kereskedő nem Ebay-ről rendeli?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom ez is az is utángyártott. -
Xaels
félisten
Van valami trükkötök büdi kesztyű ellen? Az utóbbi pár napban többször szétázott a kesztyűm és ma reggel melóhelyen töltögetem a kötelezőket és arra lettem figyelmes, hogy erős sajtos-lábszag van. Mint kiderült a kezem volt a kesztyűtől. Kimostam ma kézzel, de úgy néz ki a szag maradt csak kicsit lett gyengébb.
-
-
Archer
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Hát akkor igen, kompromisszumot kell kötni. Akkor lehet tényleg jobban jársz a cordurával, alátuningolni külön protektorokkal (mondjuk akkor már majdnem ugyanott vagy időben mire lehámozod meg felszereled magadra mint egy bőrcuccal, abban alapból benne vannak, végül is felvenni nem tart semeddig, viszont valóban meleg nyáron). Neked kell eldönteni, hogy akarod/tudod-e vállalni (gyak. nem-e leszel benne rosszul nagy melegben) a bőrt a nagyobb biztonságért.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
CB 500-hoz nem találok porvédőt villára.

Én vagyok béna, vagy lehet oka van annak, h a tulaj nem cserélte ki újra?
-
Polemius
senior tag
Honda CB 600 hornet mennyire kezes masina kezdőként?
Illetve mennyire lehet kényelmes 185 cm termettel vajon? -
citkar
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Igen, korábban olvastam az amerikaiak sok Nine T-t vettek és talán ennek volt "kirakós" a hátulja, hogy személyt vinnél utazni vagy más célt szolgálhat a hátsó ülés...ha fennhagytad egyáltalán.
Rendkívül jól néz ki, ha kicsit átalakítható lenne, hogy több cuccot cipelhessek, egy tank és egy hátsó táskán túl, akkor még jobban tetszene.
De hát ezt nem arra találták ki
-
Integra
titán
-
citkar
addikt
válasz
Sianis
üzenetére
Csak nem értettem a dolgot, gondoltam ismered (akár távolról), mert hát egy másik fórumban is fura lenne, ha üdvözölném azokat a gyalogosokat, akik nap, mint nap (és estéről-estére, csak, hogy izgalmasabb legyen) átfutnak előttem az úton.
De gondolom, inkább az indulat, a hév jött ki belőled
#37402) Sianis:
De szép motor...
Hát az a fura helyzet, hogy ha épp felveszed, hogy átmegy a lábadon, akkor talán van értelme, de a járdán végül is közlekedhet, mert ott parkolhat is és hát repülni nem tud.
Nem ismerem a jogszabályt, de, ha felvetted volna az egészet, akkor ő lehet azért felelt volna, hogy átment a lábadon, te meg azért, mert nem vetted figyelembe a személyiségi és tököm tudja miféle jogait. -
DigitXT
félisten
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Á, kettőt hagyjál otthon: hagyj esélyt a többieknek is!

Sianis: én is jártam arra, de én is gyalog voltam... Milyen gép
tulaját szeretnéd üdvözölni amúgy? Egy fekete XT esetleg?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: videóval csak óvatosan, manapság a felvétel készítése
is büntethető, nem csak a hozzájárulás nélküli közzététele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most fog kapni új láncszettet is.