Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35401) Isual válasza #41635072 (#35393) üzenetére


Isual
veterán

Két dolog miatt említjük meg a 27"-es és még mindig Full HD-ra vágyó embereknek az U2412M-met. Egyrészt egy jobb (kép)minőségű monitor, PWM-mentesen, jó elektronikával, stabil talppal, állíthatósággal úgy, hogy alig kisebb egy 27"-es 16:9-es monitornál (szvsz már egy 24"-es 16:10-es is elég nagy cucc). Másrészt ez részben elvi kérdés is, úgy mint ahogy a d-sub egy elavult csatlakozó, s csak ilyennel szerelt monitort nem szívesen ajánl az ember, úgy a 27"-re borzalmasan kevés a Full HD. Ha valaki kihangsúlyozza, hogy látási problémai vannak és a nagy pixelek elsődlegesek (pl szülőknek szánja, vagy ő imádja a nagy pixeleket), akkor nemigen merül fel más alternatíva. De ha valaki csak úgy vegyünk egy jó nagy monitort alapon bekérdez itt, hogy mit gondolunk pl az IPS277-ről, akkor had engedtessék meg nekünk, hogy alternatívaként - az előbb említett különbségeket sugallva - felhozzuk neki a 2412M-et. Aztán majd ő eldönti, hogy kitart vagy köt egy kis kompromisszumot méretben - tényleg kicsit.
Ez nem értem miért olyan nagy ügy neked... szvsz így a korrekt.

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#35402) Nyugdíjas válasza #41635072 (#35391) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

"Persze tudom hatalmas "szakértő" aki eladóként dolgozik egy boltban."

Két dologra hívnám fel a figyelmed ezzel kapcsolatban...hátha egy kicsit elgondolkozol mielőtt írsz (rádférne).

1. Attól hogy ott van, még akár az is meglehet hogy övé az a bolt, és itt ezzel párhuzamosan felmerül az a kérdés, hogy Te eddig mit tettél le az asztalra, hogy ilyen magas lóról osztod az észt... Persze ha komoly dolgokat, és hasonló témában akkor én elfogadom a véleményed. (A hangnem egyébként akkor is sértő.)

2. Ki mit tett le az asztalra? Eleve bántó számomra, hogy ez komolyan felmerül két ember közt. Komolyan itt tartunk? Az számít ki mit ért el, mennyi pénze, milyen pozíciója van? Esetleg ez a szakmai szavahihetőségét is befolyásolja? Szerinted legalábbis? Azthiszem eléggé el vagy te tévedve a világ működését illetően. Node... Nekem mindegy, ezt ugyis be kell hogy lásd idővel.

Vagy te elhitted lézer jánosnak, hogy mindenki annyit ér amennyije van?
Ezesetben természetesen elnézésedet kérem, és hagyjuk is az egészet :)

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#35403) stranger28 válasza #41635072 (#35400) üzenetére


stranger28
addikt

Magadat hergeled csak. Mi itt érvelünk neked, minden bántás nélkül, te meg csak pampogsz. Így jó, hogy nem jutunk előre.

(#35404) I3EI\ICE


I3EI\ICE
aktív tag

Én azt nem értem, hogy mi a bánatért nem lehet használni a nagyítást böngészőben...
Mert bár én is "WQHD párti" vagyok, ha 27-es monitorokról van szó, de nagyítás nélkül nekem is fárasztja a szemem az olvasás böngészőben. De komolyan mondom 2 másodpercig nem tart a ctrl+egérgörgő használatával optimalizálni magamnak az adott oldalt (illetve ha valakinek még erre sincs türelme, lehet alapból 125%-os nagyításra beállítania böngészőt). Akinek nincs tapasztalata ilyen pixelsűrűséggel, lehet hogy aggódik a "szabálytalan" ronda betűk miatt, illetve az is előfordul nagy pixelméretnél, hogy a subpixel szintű "élsimítás" miatt a betűk függőleges szélei elszineződöttek. De ezek a problémák gyakorlatilag megszűnnek olyan pixelsűrűségnél amilyen egy 27-es WQHD kijelzőnek van. Nagyíthatom szinte akármilyen mértékben, a betűk élesek, és szembetűnő torzításoktól mentesek lesznek. Nem értem, miért kerül mindig a szemész szóba, ha valaki a túl kicsi betűk miatt aggódik....

(#35405) stranger28 válasza I3EI\ICE (#35404) üzenetére


stranger28
addikt

Igen, meg pl. el is menti a böngésző, szóval csak egyszer kell beállítani, és kész vagy.

Én azért nem szeretem nagyítani, mert általában elgáncsolja a képeket. Meg felesleges is lenne részemről.

Szemész onnan jött, hogy megerőltető neki. Meg aki tudja, hogy szar a szeme, és/vagy direkt nagyobb pixelekre vágyik, annak ugye nyilván az 1080p kell.

[ Szerkesztve ]

(#35406) Reno7


Reno7
senior tag

Létezik 100k alatt 23-24"-os glossy IPS, ami nem S szériás Dell? Sok felé kerestem már de még nem találtam.

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#35407) mailroy


mailroy
csendes tag

Sziasztok! 24-es képlátós monitort szeretnék venni. Amit kinéztem egy LG 24EA53VQ 46 000 Ft-ért. Szerintetek van jobb ennyi pénzért? A lélektani határ 46 000 Ft, semmivel sem több :) A monitor elsősorban filmezésre, internetezésre lenne, másodsorban játékra és fontos a HDMI kimenet. Az eddigi monitorom egy Acer AL1716, ezt szeretném lecserélni, elsősorban a méret és a képarány miatt. Szerintetek az IPS ér + 6000 Ft-ot, ha nekem megfelel a TN is? Illetve ezek közül melyik lenne még megfelelő: Acer S240HLbid, Samsung S24B300HL, LG E2442V. (40-41) Köszi

(#35408) madgie válasza #41635072 (#35397) üzenetére


madgie
titán

"A rövidlátók korrigált kátással közelre is tökéletesen látnak, Istenem..."

Ööö, ami azt illeti, nem. Minél idősebb vagy, annál kevesebb korrekció kell (az esetedben) közelre. Nem véletlenül találták ki az ilyesmiket.

(#35409) Isual válasza Reno7 (#35406) üzenetére


Isual
veterán

Úgy amblokk nem nagyon gyártanak már glossy IPS-t... Az UltraSharp Dell-ekről le lehet operálni az AG coatingot értő kézzel és garanciavesztéssel, egyébként nem tudok glossy IPS-t, ami nem S-szériás Dell.

Most jutott eszembe, van egy: Acer. Véleményes... :U

(#35407) mailroy: Ez a te monitorod! Hajrá! :K Majd írj pár sort róla, ha megismerkedtetek plz! :U

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#35410) Kuruc2 válasza SRII (#35384) üzenetére


Kuruc2
senior tag

Ha sikerült élőben megnézned, és tetszett, az már egy jó pont. Én is nemrég vettem ilyet, nagyon szép monitor, és nekem bejön ez a full HD felbontás így másfél méterről, pont jók az ikonok stb. Böngészésnél pl Operában kiraksz egy nagyítósávot a böngésző tetejére, és nagyításhoz elég fölé vinni az egérkurzort, máris lehet egérgörgővel villámgyorsan ki-be zoomolni az oldalakat. Nagyobb felbontásra nem is mennék már, nincs kedvem videokártyára is szórni a pénzt. Rendkívül keveset fogyaszt ez a monitor. Gyárilag max-ra van húzva a fényerő, azt egy kicsit lejjebb lehet venni, plusz átváltottam a monitor menüjében a black level-t is.

Egy hátrányát tudom említeni: ha teljesen fekete a kép, illetve sötét (pl filmeknél), akkor nem valami mély a fekete, plusz látni bevilágításokat is sarkokban. De mint megtudtam itt a fórumban, sokkal drágább monitoroknál is létezik ez a probléma, mivel ez az IPS panel tulajdonsága. De még így is a legmodernebb paneltípusnak számít, nem véletlenül ajánlják a kezdő hsz-ben. Ennyi pénzért ez a 70 centis ips-led-es monitor eléggé jó vétel, én is sokat kutakodtam a vétel előtt.

http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

(#35411) SRII


SRII
őstag

HI!
Pár napja láttam ezt a monitor [link]LG 27" az egyik pc üzletben mikor betévedtem 73 ezres árával igen csak megdöbbentő, sőt a képe és a színek is nagyon nagyon jók voltak, gondolom aki kemény munkára használ monitort nem 70k ért vesz, de szórakozásképp és játékra tán még ez is megfelelne, úgy kb 70-80 cm ről nézve nem lenne zavaró, szerintem nem lenne olyan rossz vétel, sőt a pixel távolságát tekintve és a 5ms válaszidejével lehet egy jók kis monitorunk.
Szerintetek ez milyen monitor? és megérné a beruházást azoknak akinek nagyobb kell olcsón?
nekem mint a kicsi káva méret és a kép amit megjelenített nagyon pozitív csalódás volt, így hogy láttam, szerintetek van helye egy olcsó 27" monitornak az " ajánlott olcsó 27" moncsik között"? vagy esetleg van valakinek ilyene? tapasztalat terén, vagy már kalibrált ilyent? sőt kinézetileg is nagyon jó, és nem is tükröt kapunk a szemünk elé.
Véleményetek?

Ezt csak azért írtam hátha van valakinek véleménye róla, megvenni nem akarom, csak érdekelne a tulajok illetve a szakértők véleménye, (nem irtam hogy kell, megvenném, vagy ilyesmi) csak érdekel mivel 73k ért egy ilyen monitort hát, nem kapni főleg hogy elég jó a képe hozzá :DD ezekből a kisebb vitákból-"nevezzük el annak" nem sokat tudtam meg a monitorról, de hátha lesz majd valaki aki tényleg tudja mit is tud ez a monitor, hátha ezzel is egy kis segítséget kap az aki vagy nagyban gondolkodik olcsón vagy elé tárjuk azon tényt hogy a 24 jobb vagy akkor már nagyobb felbontás kellene rá.
kb 80 cm az már jó vagy elég közel van a monitorhoz?

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

(#35412) Reno7 válasza Isual (#35409) üzenetére


Reno7
senior tag

"Úgy amblokk nem nagyon gyártanak már glossy IPS-t..."

Kár, gari vesztést meg nem akarok, gondolom a márkaszervizben nem veszik le azt a fóliát egy U szériás monitorról...

Acer S275HL: Szinte ugyanaz mint az S2740L, csak itt kilehet kapcsolni a rossz OD-ot. Meg a 27" nekem amúgyis nagy lenne.

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#35413) Byga007 válasza triluan (#35338) üzenetére


Byga007
aktív tag

Igen Dondolom ez ips paneles ?
Viszont találtam érdekes dolgot árukeresőben tv-tuneresnek írják viszont iponnál már nem Most akkor Mi a helyzet ?

Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít

(#35414) I3EI\ICE válasza SRII (#35411) üzenetére


I3EI\ICE
aktív tag

Szerintem egy 27 colos FullHD monitornál 1 méter a minimum, ha minden rendben van a látásoddal. De végülis a pixelesség látványára való érzékenység kérdése is, ami meg lehet nagy mértékben egyénfüggő. Nekem 1m fölött kezd elfogadhatóan élesnek tűnni a kép ilyen pixelméretnél, de igazából inkább 2m, ahonnan már "szépnek" tűnik, ilyen távolságnál már nem nagyon látom az alacsonyabb felbontásban rejlő kompromisszumot. Szemésznél utóljára kb. fél éve voltam árpa miatt, a látásvizsgálaton átmentem :)

(#35415) SRII válasza I3EI\ICE (#35414) üzenetére


SRII
őstag

köszönöm szépen a válaszod..
egy hdmi csatit hogy lehet átalakítani VGA (D-sub) DVI DisplayPort valamikére? egyáltalán mennyik ad szebb képet vagy melyik ad több MHZ? köszönöm a segítségetek.

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

(#35416) Isual válasza SRII (#35415) üzenetére


Isual
veterán

HDMI-DVI kábel a megoldás ilyen esetben. Pár ezer Ft-ért már lehet kapni jó kábeleket.

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#35417) SRII válasza Isual (#35416) üzenetére


SRII
őstag

rendben köszönöm szépen a segítséged! :R

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

(#35418) =WiNTeR=


=WiNTeR=
senior tag

Ahoi!
Az alábbi három monitor közül melyiket ajánlanátok játékra és filmnézésre (mindenképpen 27")?
LG IPS277L-BN
LG 27EA33V-B
BENQ GW2760HS

"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."

(#35419) DEV_NULL


DEV_NULL
őstag

Nos, beruháztam a sokak által ajánlott U2312HM monitorra. Az első modell amit kaptam az Oázistól, nem igazán tetszett a bal alsó sarokban található bevilágítás miatt. Így kicseréltettem. Nagyon korrektek voltak, hisz full ingyen megtörtént a csere, ráadásul még volt is némi kavarás a címmel a részemről. Nagy köszönet érte. Viszont ami aggaszt, hogy rosszabb panelt kaptam, mint amit cseréltettem... :(( Nem volt annyi eszem, hogy a "régiről" csináljak képet, de higyjétek el nekem az jobb volt, mert ott csak a bal alsó sarok volt érintett valamivel kisebb területen. Totálisan csalódott vagyok. Még1x már nincs pofám cseréltetni.

[ Szerkesztve ]

(#35420) DEV_NULL válasza DEV_NULL (#35419) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Mi ilyenkor a teendő :F Nem bírom nézni :(

(#35421) t256 válasza DEV_NULL (#35420) üzenetére


t256
őstag

Próbáld meg kicseréltetni még egyszer. És ott a helyszínen nézzed át!

Szerk.: Egyébként ha játszol, netezel, filmet nézel stb. rajta, akkor is ennyire zavaró? Vagy csak teljesen fekete képnél?

[ Szerkesztve ]

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#35422) schawo válasza DEV_NULL (#35420) üzenetére


schawo
titán

Előző monitorod milyen volt? Azon is megnézted a bevilágítás mértékét?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#35423) DEV_NULL


DEV_NULL
őstag

Filmnél eléggé látszik, mert ott több a sötét kép. Játszani kb annyi időm volt, hogy beléptem 2 pecre, ott is látszott minimálisan. Az előző panelen nem is látszott, csak fekete képnél a sarokban. Az előző monitorom egy 19-es TN Wide Samsung volt és azon nem volt ekkora mértékű, mint a mostani panelen... :(

[ Szerkesztve ]

(#35424) vond válasza DEV_NULL (#35419) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Először is vedd le a fényerőt minimum 15-20 környékére, ha ennél magasabban van, és használd mindennapi körülmények között, ne a full fekete képernyőt bámuld, mert az nem életszerű... Aztán ha így is zavaró (meg egyébként is, ha nem tudsz megbékélni vele), akkor vidd vissza újra...

(#35425) DEV_NULL: Azért írtam, hogy ha alacsony fénysűrűségen is ilyen, akkor cseréltesd ezt is, és mondd el, mutasd meg a problémádat... Sajnos van ilyen... Az én melós 2312-esemen jóformán egy szem bevilágítás nincsen... Az itthoni 2311-esről nem is beszélve... :)

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#35425) DEV_NULL


DEV_NULL
őstag

Fényerő 0-n van. Ezzel nem tudok megbékélni, még az előző panel is jobb volt. :((( Nézz már rá arra a képre. Te meg tudnál békélni vele...?

[ Szerkesztve ]

(#35426) I3EI\ICE válasza DEV_NULL (#35425) üzenetére


I3EI\ICE
aktív tag

Nehéz pontosan elképzelni, hogy nézhet ki ez élőben. Az ilyen fotók szinte mindig a monitor kárára csalnak. Nem hiszem, hogy szabad szemmel is ennyire durva a helyzet (ráadásul az is látszik, hogy egy picikét felülről van fotózva, valószínűleg ezért nyúlnak be olyan mélyen a képernyő közepe felé a felső bevilágítások). Mondjuk ha az enyém lenne, még egy kicsit meghajlítgatnám a kávát (a lágy műanyagot használó burkolat miatt néha egész sokat lehet javítani a bevilágításokon), de ezt Neked nem ajánlom, hisz van garid, illetve előfordulhat, hogy kárt tennél a monitorban. Szerintem cseréltesd újra, de azt el kell fogadnod, hogy valamennyi bevilágítás legalább az egyik sarokban lesz, főleg ha nem túl messziről nézve használod. Gondolom most már Te is beérnéd az előzővel ezek után...

[ Szerkesztve ]

(#35427) pendre54 válasza DEV_NULL (#35425) üzenetére


pendre54
addikt

Üdv!
Lenne egy-két kérdésem, mert ez az előbbi hozzászólásaidból számomra nem derült ki. A monitorokat személyesen vetted át az üzletben, vagy futárszolgálat vitte ki? Amennyiben személyesen vetted át, volt arra lehetőséged, hogy megnézd, és ha igen, akkor ez ott nem volt feltünő? Azért is érdekelnének ezek, mert én pont most a héten megyek egy Dellért, igaz ez egy 2212-es lesz, és szeretném elkerülni azt a szitut amibe szerencsétlen módon beleestél.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#35428) Isual válasza DEV_NULL (#35419) üzenetére


Isual
veterán

Sajnos a 2312HM magas minimum fényereje miatt előfordulnak ilyen példányok, ahol kifejezettebb a glow + egy-két kisebb statikus bevilágítás is szembetűnőbb.
(Ráadásul valóban közelről fényképeztél, s a fotó amúgyis felerősíti ezt a jelenséget.)

Így néz(ne) ki az én monitorom hasonló fényerőnél:

Egy 50k-s monitortól úgy hiszem, nem kell minden téren makulátlan teljesítményt várni, bizony ezek kompromisszumos megoldások, sovány vigasz, de nincs mit tenni.

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#35429) schawo válasza Isual (#35428) üzenetére


schawo
titán

Minden hasonló kép záridő és érzékenység és rekesz függvénye. Se ebből, sem pedig a korábban linkeltekből nem lehet semmilyen következtetést levonni a monitor valódi bevilágításáról. Ez szól mindenkinek, aki fotókat linkel egy monitor bevilágításáról. Fölösleges.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#35430) Nyugdíjas válasza schawo (#35429) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Én már nem is mondom ezt mióta. De amugy jah...

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#35431) DEV_NULL


DEV_NULL
őstag

Üdv ismét!

Megbeszéltem az Óázissal, hogy visszakapom azt a panelt ami először érkezett hozzám, mert ott csak a bal alsó sarokban van némi bevilágítás, ami a mostani panelt látva abszolut vállalható... Szóval maxi respect nekik! :B

(#35427) pendre54: Futár hozta, vidéki vagyok.

(#35429) schawo: Nem akartam semmi vitát kelteni itt, egyszerűen csak szerettem volna megmutatni milyen is és hidd el, szabad szemmel is látható. Természetese "hosszabb" záridővel fotóztam.

[ Szerkesztve ]

(#35432) schawo válasza DEV_NULL (#35431) üzenetére


schawo
titán

A záridő még mindig csak a történet harmada. Rekesz és érzékenység.

Ezért is kérdeztem, hogy az előző monitorodat is megnézted-e ugyanígy (nem géppel, hanem szemmel), hogy milyen a bevilágítása? Ha nem, próbaképp nézd meg a tévédét, és ahhoz már tudod hasonlítani. Annál számottevően erősebb? Mert minden monitornak van, a mérték a lényeg.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#35433) DEV_NULL válasza schawo (#35432) üzenetére


DEV_NULL
őstag

HÁHÁ! :DDD Nem TVzek. Egy elég régi Samsung "csöves" van. Be sincs dugva, csak porfogó.

Egyébként visszatérve a témához a már említett low budget TN Samsungon nem volt oylan erős bevilágítás, sőt alig volt észrevehető, mint a mostani Dell panelen. Várom vissza az előzőt, az sokkal elviselhetőbb. Ott tényleg csak fekete képnél látszik lent a sarokban kicsit...

[ Szerkesztve ]

(#35434) pendre54 válasza DEV_NULL (#35431) üzenetére


pendre54
addikt

Köszi a választ! Akkor és annyival nyugodtabb lehetek, hogy személyesen megyek érte, bár én is 200 km-re lakok Pesttől, de így legalább remélem nem lesz ilyen gondom.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#35435) madgie válasza DEV_NULL (#35433) üzenetére


madgie
titán

Gondolom a low budget TN nem widescreen volt.

(#35436) DEV_NULL válasza madgie (#35435) üzenetére


DEV_NULL
őstag

De. :K 943NW 16:10 1440x900

[ Szerkesztve ]

(#35437) madgie válasza DEV_NULL (#35436) üzenetére


madgie
titán

Ja, de hát az 19". Minél nagyobb a monitor, annál nehezebb megoldani (főleg, hogy olcsó leddel oldanak meg mindent erőből, meg ugye maga a monitor is belépőkategória az IPS-ek között. Ne aggódj, engem is zavart anno az NEC-nél, pedig az 100 ezer feletti árú cucc volt és még CCFL)

(#35438) DEV_NULL válasza madgie (#35437) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Remélem mihamarabb visszajön a "régi" panel. Így a mostanit látva, azzal teljesen elégedett leszek. :B

(#35439) Tenager18


Tenager18
senior tag

Erről a monitorrol vélemény ? ---> Dell ST2320L

Játékra, filmezésre lesz.

(#35440) schawo válasza Tenager18 (#35439) üzenetére


schawo
titán

Szar, de legalább drága.

Dell U2312HM a barátod.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#35441) Tenager18 válasza schawo (#35440) üzenetére


Tenager18
senior tag

Miért szar? Csak azért mert TN, és nem IPS ?

[ Szerkesztve ]

(#35442) stranger28 válasza Tenager18 (#35441) üzenetére


stranger28
addikt

Csak? :DDD

(#35443) Tenager18 válasza stranger28 (#35442) üzenetére


Tenager18
senior tag

Igen, nekem csak :)

(#35444) schawo válasza Tenager18 (#35441) üzenetére


schawo
titán

Ez önmagában is bőven elég lenne, de emellett a háttérvilágítás, a talp és állvány, a képfrissítési frekvencia, és a színhűség is sokkal jobb.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#35445) Tenager18 válasza schawo (#35444) üzenetére


Tenager18
senior tag

Értem. Köszönöm, akkor még nézelődöm :R

(#35446) DEV_NULL válasza schawo (#35444) üzenetére


DEV_NULL
őstag

"háttérvilágítás" :B

(#35447) Tenager18 válasza DEV_NULL (#35446) üzenetére


Tenager18
senior tag

Ezt miért írod ? :)

(#35448) DEV_NULL válasza Tenager18 (#35447) üzenetére


DEV_NULL
őstag

Ezért. :B

Végülis csak egy picit kellett volna "görgetned" felfelé... ;)

[ Szerkesztve ]

(#35449) Tenager18 válasza DEV_NULL (#35448) üzenetére


Tenager18
senior tag

Puff :) Amugy inkább mégis maradnék a TN paneles Dell-nél, 31ezerért hozzájutottam. LED háttérvilágítás ott is van, valamint nem mondtak most róla semmi rosszat :N

(#35448) DEV_NULL : Való igaz :B

[ Szerkesztve ]

(#35450) stranger28 válasza DEV_NULL (#35448) üzenetére


stranger28
addikt

Látom nem sok maradt meg abból, amit erre a képre reagáltak. :U

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.