Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55540) haruspex válasza lugosi (#55531) üzenetére


haruspex
aktív tag

Lehet, kicsit sarkosan fogalmaztam, de nem véletlenül írtam oda, hogy nem baj a kütyübuziság.
De azt a részt sem,hogy néha akkor lépjünk vissza egyet, és találjunk valami olyat vágyaink tárgyának aminek azért minél több értelme van. Nyilván van amikor az ember beleszeret valamibe, és az neki kell, ilyenkor ha van rá keret, persze, vegye meg, egyszer élünk, legfeljebb eladja de itt egy jó gépről akart valahova váltani, konkrét elképzelés nélkül és erre írtam, hogy úgy induljon el, és keressen olyan irányt, ami célravezető neki, nem az álomgépéről , akartam lebeszélni, leginkább csak az FF-ről, de arról sem feltétlenül, de elítélni, vagy gyámkodni meg végkép nem akartam.
A példádra hiába nézel versenybiciklit, ha néha át szeretnél biciklizni néhány földúton, nem az országúti lesz a nyerő, és nem fogja segíteni a hobbid megélését, csak mert drága, és amúgy hiába nagyon jó.

Neck: szerintem a fotózás itt elsősorban mindenképpen szerelem :) , de azért a fotózás miatt, mint a gépek, miatt. Nyilván veszünk gépet, obit is kicsit szerelemből, pláne drágábban akár mint kellene de azért azt is nézzük, hogy mire van.

weres78: Van megoldásom, ne nagyíts bele, :) Viccen kívül a profik válogatnak, keményen utómunkáznak,és leméreteznek mielőtt publikálnak legtöbbször, az élességbe pedig még a fényelés is bele tud szólni. Viszont ez egy elég komoly obisor, meggondolnám, mielőtt lecserélem, de leginkább, hogy mire, mielőtt beleugranék, nehogy csalódás legyen a vége. Az adapterrel nincs élességveszteség, ha arra vagy kíváncsi.

Mindegyik cég mögött viszonylag nagy anyacég áll, még az mft-ben is van még egy gyártó (Panasonic), de azt hiszem a Canonon kívül az összes veszteséges konzumer fotórészleget tekintve (valaki kijavít, ha tévedek), szóval kockázat mindig van, a Nikonról pl. azt tippelték évekig sokan, hogy megveszi a Sony. Most a Pentax/Olympus páros a legélyegesebb az eltűnésre, de sajnos ezt sem megjósolni sem kivédeni nem lehet, jobb híján együtt kell élni az eshetőséggel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.