Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1072) tusi74 válasza tomcsi23 (#1071) üzenetére


tusi74
őstag

Hát már volt egy pár billám életemben. :) Szóval a mechanikája számomra tökéletes. Eddig ez közelíti meg legjobban a notebook feelinget. Eddig bármilyen késes billem volt, a legutóbbi Logitech UltraX Media is, a billentyűk útja mégiscsak hosszabb volt, mint az igazi notebookon. Ez a bill, szinte 100 %-ban szimulálja a notebookokat. A billentyűk leütésének hangja is szinte olyan, mint egy notebooknak.
Szerintem nem fog kopni, mert matricázott, és nekem még egyetlen matricás billem nem kopott. ellentéteb a marketing szövegekkel, hogy a Fujitsu-Siemens lézerezett, aztán hogy kopott. De ugyebár csütörtök óta van meg, ezért szép is lenne, ha már kopásról beszélnénk.
Ami hihetetlen vonzó számomra, hogy mind a 6 multimédiás billentyű beleértve a mute-t, ami szinte egyetlen billen nem konfigolható, itt igen. És ennyi funkció rendelhető egy egy gyors gombhoz:
Run program, Open folder/file, Open webpage, Browser/back, browser/forward, Browser/Cancel, Browser/Refresh, Browser/Search, browser/Favourite/Browser/Start page, Browser/New window
Next title, Previous title, Media Stop, Play/Pause, Mute, Volume+, , Volume-, Exit multimedia application
Email
Standby, Log off user, ''Shutdown Windows'' dialog, Run screen saver, Hibernate
Change CD, ''Run'' system dialog, Eject computer from docking station, Set date/time, ''Find'' computers dialog box, ''Find'' files dilaog box, Minimize all applicatoin window, Undo minimize all application window, All application windows overlapping, All application windows arranged vertical, All application windows arranged horisontal, Close foregound window, Minimize foreground window, Maximize foreground window, Taskbar properties, ''System properties'' dialog box, Open control panel, Open task manager, Mouse settings, Lock system, Scroll up, Scroll down, Scroll right, Scroll left, Cut, Copy, Paste, Redo,
Undo, Key sequence (bármilyen billentyűkombináció beállítható)
Text macro, Currency symbol, Decimal separation symbol, Time stamp


Eddig még nem találtam a Cherry-s KeyManhoz hasonló színvonaló szoftvert. A Logitech-es Setpoint a nyomába sem érhet, a Microsoftos egy fokkal jobb, de a KeyMant nem múlja felül.
Itt egy ma készült kép, a nálam levő fehérről:
[kép]

Én tőle vettem: [link]

Hetekig vadásztam, hpogy szállítással a legolcsóbban jöjjek ki, és ő volt a nyerő. Ahogy fizettél, már küldi is. Azonnal elküldik a tracking numbert. nekem 3 nap alatt itt is volt.



[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.