Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2051) ígyvanferi válasza oxox (#2046) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Hogy-hogy fő kasztot? Nincs fő kaszt. A dobás dolgot nem értem. Kártyák pedig, nyilván a random miatt bármi lehet, de ritka, hogy egy adott kaszthoz találj egy pakliban több lapot. Vegyesen, különböző kaszthoz egy-egy, neutralok. Szóval tényleg felesleges leragadni egynél. Ráadásul nem is feltétlen lesz olyan szerencséd, hogy igazán hasznos az új lap.

(#2052) parandroid válasza kexksz (#2048) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor mindjárt kipróbálom. :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#2053) adamkaa777 válasza parandroid (#2047) üzenetére


adamkaa777
senior tag

Szerintem működik eddig az összes blizzes game ment nekem másolva. Hs-t még nem próbáltam .

El. Psy. Congroo.

(#2054) Sirandrish válasza ígyvanferi (#2051) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nem beszélve arról hogy ha csak egy paklira koncentrál akkor a napikkal több mint valószínű hogy szenvedni fog, mert nem fogja ismerni a lapokat, illetve nem is fejlődnek majd.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2055) kovsol válasza Sirandrish (#2054) üzenetére


kovsol
titán

Én azt mondom azért is kell játszani minden hőssel, mert játék közben ismerjük meg igazán a gyengeségeit! Ezáltal ellene is könnyebb lesz majd játszani.

Tebletes verziótól bármi hír van amúgy?

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#2056) Gyuri27 válasza parandroid (#2047) üzenetére


Gyuri27
félisten

Most teszteltem. Működik.

Amd - Radeon - Ryzen

(#2057) Sirandrish válasza kovsol (#2055) üzenetére


Sirandrish
legenda

Szerintem ez valahol egyértelmű kellene hogy legyen. Nem véletlenül van benne annyi hős amennyi. Meg hát ha nem fizet az ember akkor olyan nagyon sok paklit sem bont hogy megérje csak egy karakterre koncentrálni. Elég kevés az esélye hogy pont ahhoz a hőshöz kap lapot, főleg hogy még jó is legyen. :K
Ezért is tolom mindet...majd minden paklinyitásnál fejlődik kicsit valamelyik paklim :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2058) oxox


oxox
addikt

en a kartyas multambol indulok ki. nem voltam guru (ebben sem leszek az, leven nem koltok ra extra penzt), es ha az ember csak hobbibol szorakozasbol jatszik, akkor celszeru egy-ket fajt/klant/vagy barmi masnak nevezzuk valasztani...., vagy sokat kell rakoltenie....ez termeszetesen valodi kartyajatekokra igaz...itt nem biztos!
VTES-t gyujtottem...szerintem 70-100eFt-ert siman eltudnam adni a gyujtemenyem (es ez a semmi kategoria kb). Az indexen volt egy warhammer (tablas) cikk kb egy hete...a gyujto csavo meghazasodott, venni akart egy kocsit, felrakta a netre a figurajit, majd a vevovel besetalt egy suzuki szalonban, es ramutatott/valasztott maganak egy kocsit...hat kartyaban is lehet ezt a szintet hozni. magicben black lotusbol is van/volt valami magyar sracnak 4db a pakliban (ugy emlekszem ott negy lap a limit)...akkor mikor hallottam volt valami 100e ft/darabja vagy valami ilyesmi...1lapert.
VTES-ben eselyem nem volt 5-6 versenykepes paklinal tobbet kihozni (volt egy szavazos nyumi paklim ami meglepte a gurukat versenyen...csakhat ott nem 1v1 harc van, es a masodik asztalnal mar tudtak, hogy ossze kell fogni ellenem :B :K ) a legertekesebb lapom akkor a warghoul volt, es egy lapra nehez alapozni, foleg, hogy nem 30-as paklival jatszik az ember. makomra letudtam capazni egy kezdo bosster bontotol ;] .....

konnyen lehet, hogy ez itt nem mukodik (bar a craftolastol talan megis lehet), ill. nagy kerdes a lapok ossz mennyisege. ha egy adott kasztnak pl. hunter, van 20-30 rare-legend lapja, az semmi, ha van 200-300-1000fele az boviti a lehetosegeket. ill. ha van/lesz osszesen mondjuk 10-20.000 fele lap akkor a korpa koze keveredhetunk....

Nagyon az elejen jarok, nem akarok messzemeno kovetkeztetest, es mint irtam majd szepen tapasztalgatom a tobbit is, de ha egyet jobban erzek, es kombokat tanulgatok (pl. sajat unitot tamadni, akinek novekszik a sebzese damage-tol), ill. taktikakat tanulgatok, torom a fejem, akkor lehet tobb sikerelmenyem lesz, mintha sokat probalnek fogni.
meglassuk.

Mage-nek amugy van heal spellje? /sorry most becsben melozok nem tudom checkolni a lapokat/
oxox

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#2059) Sirandrish válasza oxox (#2058) üzenetére


Sirandrish
legenda

Jó, de a TCG-nek megvan az az előnye hogy lehet cserélni a lapokat a spanokkal, esetleg erre szakosodott boltokban szokott lenni gyűjtőmappa ahol 1-1 lapot is vehetsz és olyat amilyet akarsz, és ahhoz a paklidhoz amihez akarsz.
Itt pénzért vagy goldért vehetsz egy 5 lapos "kiegészítőt"(hogy maradjunk a TCG-nél) és lesz benne valami, ami csak 1 a 9hez eséllyel lesz jó az aktuális kedvencedhez. Arról nem is beszélve hogy minél tovább játszol annál nehezebb pakliba való/férő lapot forgatni. De mivel a lapok amiket nyitsz így is úgy is a tieid és sok mindent nem tudsz velük kezdeni így érdemes lehet a többi hős paklijába belerakni.
Persze be is törhetsz mindent hogy aztán majd le is craftolj valamit ami jó az adott hősnek de mi értelme? Inkább építgess szépen minden paklit aztán kész, Craftolj neutral lapokat hogy mind erősebb legyen etc etc.

ÉS tudtommal a magenek nincs heal spellje.

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2060) ígyvanferi válasza oxox (#2058) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Nincs direkt heal mage spell. Neutral kártyával lehet healelni.

Kizártnak tartom, hogy akár évek múlva, de lenne majd 200-300-féle kártya egy kasztnak. Vagy 10-20 ezer összesen. A Blizzard mainstream játékokat készít, amit egy nagyon szűk réteg komoly szinten is tud űzni. De a nagy többség nem ilyen, szerinted hányan kezdenének bele, ha tudnák, hogy 20 ezer különböző kártya alkotja a játékot? Én biztos nem. Nincs is ennyi Warcraft karakter. Azt sem hiszem, hogy egyrészt ennyit megfelelően lehet balance-olni, másrészt értelmes grafikát, nevet, dizájnt tudnának ennyihez készíteni.
Most egyébként 247 kártya van a játékban, ha jól számoltam, plusz talán kettő, amit csak külön módon lehet(ett) megszerezni.

[ Szerkesztve ]

(#2061) ollie válasza Sirandrish (#2011) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szoktam azért játszani unrankeden, főleg, amikor a napi questeket csinálom, de főleg arénázok.

(#2013) Sirandrish: nincs értelme olyan sok legendaryt használni, valszeg olyan 3 körül lehet annak a határa, aminek még van értelem, a felett valószínűleg több hátránya van, mint előnye.

(#2028) kovsol: én betennék 2db ooze-t, mondjak argent squire meg abusive commander helyett. Szerintem kevés a paklidban a 2 drop, na meg előbbiekkel amúgy sem sokra mész a legtöbb 2 drop ellen. és az ooze élet-halál kérdése lehet másik paladin, rogue vagy warrior ellen.Én nem használnék secreteket sem, hanem inkább hard removalt, meg miniont (pl egy 2. argent commandert). Ja igen, molten giant helyett valami más nagy lényt tegyél be szerintem, akár a war golem is jobb szerintem, mert nem függ az életedtől a mana igénye.

[ Szerkesztve ]

***

(#2062) netpeti98 válasza Gyuri27 (#2056) üzenetére


netpeti98
addikt

Ez jó hír, nemsokára esedékes lesz az újratelepítés, de nem akarok addig várni a HS-el. :)

(#2063) Sirandrish válasza ollie (#2061) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nem mondtam hogy kell, csak hogy ha ilyen 50 nyitásonként van 1 legend akkor az ilyen emberek mennyit nyitottak vajon? 5-600at?
Mert ahogy néztem neki pl tényleg nagyon sok volt. Én igazából még nem is nagyon néztem a legendeket, mert elég messze vagyok még attól hogy craftolni tudjak, ha meg nyitnék egyet azt úgy is látom :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2064) ollie válasza Sirandrish (#2063) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

5-600-at? Simán, sőt, akár jóval többet is. Én pl. rendszeresen nézem Trumpot esténként (már amikor van időm rá), és biztos csinál vagy 5 aréna runt mindent nap, ami ugye naponta 5 nyitás legalább, de e mellett időnként goldból még extra pakkokat is szokott venni néha. Ez 1 hónap alatt minimum 150 nyitás, de lehet, akár a duplája is, és alig van pár legendary, ami még nincs meg neki. Ennek ellenére csak pár darab legendaryt tesz be ranked playnél a deckjébe.

(#2039) Sirandrish: az előző wipe-nál a fizetős tartalmat úgy adták vissza, hogy annyiszor 100 aranyat kapott mindenki, amennyi packot vett pénzért, ill. arénabelépőért 150-et adtak persze.

(#2048) kexksz: a b.net launcher nélkül nem indul el. És én nem próbálnék trükközni Blizzard játékkal, mert könnyen accoutn ban lehet a vége.

(#2058) oxox: itt minden kasztnak csak 1 legendaryja van, és nem is hiszem, hogy több lesz. Neutral legendaryból van összesen 27 jelenleg, abból sem hiszem, hogy sokkal több lesz (pl az elmúlt hónapokban egyel bővült, de az is csak funra jó, ha nyerni akarsz, nem használod). Az biztos, hogy fogják bővíteni a játékot több lappal, jelenleg nincs sok, legalábbis egy átlagos TCG-hez vagy CCG-hez képest nagyon kevés. Meg tudod amúgy nézni az összes lapot játékon belül is, ehhez craft módba kell lépned.

[ Szerkesztve ]

***

(#2065) Sirandrish válasza ollie (#2064) üzenetére


Sirandrish
legenda

Én nem örülnék neki ha újra kellene kezdenem.
Lassan minden karim lv 20 meg azért van már 1-2 jobb lapom is amit nem szeretnék elveszíteni :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2066) oxox válasza ígyvanferi (#2060) üzenetére


oxox
addikt

kis utana olvasassal (ami a rendszer gazdaknak koszonhetoen erossen szurt :) )
11441 lap van magicben (ha jol gondolom ez a legpopularisabb), es 12millioan jatszak sac/kb...azert van piaca a dolognak...raadasul most a tabletek, okostevek, konzolok megnagyobb piacot nyitnak egy ehhez hasonlo jateknak (nem is beszelve arrol, hogy szerintem konnyeden osszemoshatjak a wii-tol a hardcore pc felhasznalokig a kozosseget) persze mar akkor voltak tiltott lapok ("tier"-nek hivtak talan akkor a kiadosakat tier1, 2, 3stbvagy minek), mikor meg hebe-hoba jatszottam a cimbik deckjeivel.

Arra akartam utalni, hogy bizony lehet balancolni, es a grafika meg aztan vegkeppen nem gond. Vtes-ben arra is van energiajuk, hogy egyazon lapnak tobb kepet rajzoljanak (frissitve ha ugy tetszik). Persze vannak szinte hasznalhatatlan lapok, de ha ligabesorolas van, akkor ez sem lehet gond....itt meg a hardcore jatekosok unnak majd ra a dologra (pedig komoly penzt ok is csepegtetnenek bele)

meglassuk amondo vagyok.
a 247lap az kb a nulla...mananyerobol tobb van szerintem magicben :D
magicben (sajnalom, hogy ezzel peldalozok, mert amugy kocajatekos voltam, ahogy lotr-ben, es legendben is...mondjuk azt tenyleg csak erintoleg ismerem) is vannak egyazon tulajdonsagu lapok kulonbozo grafikaval

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#2067) Sident96


Sident96
tag

Mi az a kis ,,szövegdoboz" szerű valami online barátok száma mellett jobbra?

(#2068) kovsol válasza ollie (#2061) üzenetére


kovsol
titán

Milyen hard removalra gondoltál?

May the Force be with you!

(#2069) ollie válasza ígyvanferi (#2060) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Abból a plusz kettőből is csak a gold verziót nem lehet megszerezni craftolással vagy nyitással.

(#2068) kovsol: most nézem, hogy paladinnak csak avenging wrath van. Ez jó, ha csak kevés és kicsi minionja van az ellenfélnek. Viszont akkor próbálnék olyan minionokat betenni, melyeknek jó buffjaik vannak más minionok részére, de akár még 1 spellbreaker is jól jöhet.

[ Szerkesztve ]

***

(#2070) parandroid válasza ollie (#2064) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Így van, a launcher nélkül simán a hearthstone exe nem indult. Launcher (újra)telepítése után bekérte a bnet account adatait, és simán ment. Hardveres autentikátorom van, természetesen az is kellett hozzá. Viszont a hardvert borzasztóan terheli, nem mai darab a noti, C2D U7600 van benne, meg 2GB RAM, no meg az obligát intel VGA, de minimális részletességnél is rettenetesen szaggat már a menü is. Gondolom mire lesz majd mindenféle platformra kiadás, azért optimalizálják majd, személy szerint leszarom, hogy mi mennyire szép, egyszerűen nem hiszem el, hogy ez a vas kevés lenne neki.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#2071) Kanczy válasza ígyvanferi (#2060) üzenetére


Kanczy
veterán

"Kizártnak tartom, hogy akár évek múlva, de lenne majd 200-300-féle kártya egy kasztnak."

Hát, pedig a wow tcg megcsinálta, szóval az univerzum és a lore nem akadály.

"Nincs is ennyi Warcraft karakter."

A legendaryken és a herokon kívül gyakorlatilag nincs tulajdonnév a játékban.

"Azt sem hiszem, hogy egyrészt ennyit megfelelően lehet balance-olni, másrészt értelmes grafikát, nevet, dizájnt tudnának ennyihez készíteni."

Ha többé-kevésbé sikerült a cirka húsz éves Magicet balancelni úgy, hogy nem tudtak lapokat effektíve megváltoztatni (csak banolni), akkor egy számítógépes játékot is lehet.

Ha pedig nem akarnak ötezres lapkészletekkel hokizni, akkor bevezetik a blockokat. Pl. ha kiadnak egy új kieget, elévül a hárommal ezelőtti (nyilván az ennél régebbiek már előtte kiestek a rotationből), és nem lehet az onnan való lapokkal játszani, csak bizonyos játékmódokban.

A grafika, dizájn, és név pedig már kész, ismételten a wow tcg-nek köszönhetően.

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#2072) P00By válasza kovsol (#2028) üzenetére


P00By
nagyúr

Inkább nem írom le, mennyire vagyok béna, meg h milyen a rankem :DDD
De itt az én paladin paklim.

(#2073) kovsol válasza parandroid (#2070) üzenetére


kovsol
titán

Érdekes, mert nekem a i5-3570k+7870XT párost úgy terheli, hogy a VGA 300/150Mhz -re levált játék közben, néha ha effekt jön be akkor kapcsol fel 400/800MHz -es videó lejátszáshoz használt üzemmódba. CPU meg szinte meg se mozdul.
Azt gondolná az ember, hogy egy 2 magos procival jól elvan. Talán a VGA-t nem bírja nálad. Nekem a jobbik notimon linux van azon nem tudom kipróbálni, de majd meglesem a C2D+hd3470+4GB ram kombinációs régi notimmal hogy muzsikál.

Nem tudom netforgalmat mennyit generálhat? Lehet míg elutazom mobilnetről tolnék pár kört majd esténként.

May the Force be with you!

(#2074) Sirandrish válasza oxox (#2066) üzenetére


Sirandrish
legenda

Én úgy tudom hogy a Magicben seasononként, vagy 1-2 évente már pontosan nem tudom, minden korábbi lap használhatatlan lett. Úgy értem hogy hivatalosan nem lehettek paklikban, mert mindig jött az újabb, balanceoltabb.

Sajnos a pontos részletekre nem emlékszem, de ha emlékeim nem csalnak akkor 10K+ lap sosem volt egyszerre "játékban",..

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2075) Andris837


Andris837
senior tag

Szervusztok.

Tegnap egy cimborámtól kaptam kulcsot, játszottam is egy keveset már. Tetszik a játék, de majd ha lesznek "láma" kérdéseim akkor ne kövezzetek meg kérlek! :B
Soha nem játszottam még hasonló játékkal, nem ismerem a hősöket sem, a warcraftot sem. Ismerkedem a dolgokkal és igyekszem gyorsan megtanulni az alapokat. Ebben kérem majd néha a segítségeteket.

Előre is köszönöm türelmetek! :R

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#2076) whitezo88


whitezo88
nagyúr

szóval az arany lapokért több dust jár, szét lehet törni? pl az arany arcane intellectet?

(#2077) oxox válasza Sirandrish (#2074) üzenetére


oxox
addikt

igen en is valami tier-re emlekszem...amugy miutan a magic nem annyira van szabalyok koze sorolva mint pl a heartsone. ertem az alatt, hogy siman jatszhatsz a haveroddal a regi lapjaiddal, ha engedi, vagy ha neki regi paklija van, de pl. szolnokon is ugy versenyeztek anno, hogy akkor abbol nem hasznalhato ez+az.

Egyik cimbinek valami brutal komboja volt sebzes duplazassal elso kiadasbol (piros manaval operalt, es valami nagyon keves kor kellett neki idealis esetben az ellen likvidalasahoz), nem is ez a lenyeg...reg tiltott volt hivatalosan, megis egy vagyonert adta el akkor. de ha ezt valasszak itt, akkor is megkell oldani a regi lapok ertekenek megorzeset/cserejet.

es ismetlem magam 200 lap a semmi :DDD ;) teged ismerve neked ez 2-3het max :DDD

Andris837 mar mar volt par kezdo kerdesem fentebb...ha gondolod nezz ra....amugy welcome on board :)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#2078) ígyvanferi válasza Kanczy (#2071) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Akkor tévedtem. A WoW TCG-t nem ismerem. De most meglestem pár tucat kártyát, és ahogy írtad is, itt a HS-ben tényleg egy az egyben azokkal a képekkel operálnak. Érdekes. Akkor így tényleg jöhet még bőven kártya. Jöjjön is persze.

(#2076) whitezo88: basic lapot nem törhetsz be.

[ Szerkesztve ]

(#2079) Sirandrish válasza whitezo88 (#2076) üzenetére


Sirandrish
legenda

Az basic lap nem? Mert azokat nem lehet betörni :N

oxox Dehogy is...itt nem nagyon lehet "farmolni".
Arenat nem játszom az a playban 3win/10gold meg nevetséges..így inkább csak a napikat tolom be meg fejlesztem a karijaimat, esetleg haverokkal játszom :K

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2080) kervantas válasza whitezo88 (#2076) üzenetére


kervantas
aktív tag

A soulbound-okat nem lehet disenchantolni. (Fizetős Legendary és a kaszt kártyák)

(#2081) ollie válasza oxox (#2077) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Computer CCG és TCG-nél nem szoktak kivonni kártyákat a forgalomból, inkább balance-olják azokat, ami épp szükséges. Legalábbis eddig itt is az a tendencia.

***

(#2082) Wolverine válasza oxox (#2077) üzenetére


Wolverine
félisten

Egyvalamit ne felejts el: a Hearthstone nem TCG, hanem CCG - azaz Collectible Card Game, és nem Trade Card Game. Itt csak azokat a lapokat gyűjtögetheted, amelyeket beletettek a játékba :)

Hosszú távon egyébként biztosan jön még két kaszt a WoW-ból - a death knight és a monk -, aztán majd meglátjuk.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#2083) DjDanee87


DjDanee87
addikt

(#2084) kervantas


kervantas
aktív tag

Volt már olyan hogy 1-30-ról fordította meg az enemy. Na akkor nagyon kellett volna a Mage. :))
Egyébként sikerült kifognom a legroszabb quest-et: Only the Mighty Play 20 Minions that cost 5 or morem 40 Gold. Két hét alatt csak meglesz.

(#2085) Sirandrish válasza DjDanee87 (#2083) üzenetére


Sirandrish
legenda

És kb tényleg :C

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2086) kervantas


kervantas
aktív tag

Eddigi legjobb bontás :DDD

(#2087) kexksz válasza kervantas (#2086) üzenetére


kexksz
addikt

Az igen! :D

(#2088) Sirandrish válasza kervantas (#2086) üzenetére


Sirandrish
legenda

Egy rare sincs benne...tök fos :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2089) DjDanee87 válasza kervantas (#2086) üzenetére


DjDanee87
addikt

Az szép. 1 nyitásból majdnem annyi legendet szereztél mint én 2 és fél hónap alatt :D

(#2090) ollie válasza kervantas (#2086) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szép!

Alexstraza nagyon jó mágussal, csak 1 pyro meg 1 fireball kell mellé, Lord Jaraxxus meg nagyon jó Warlockkal.

***

(#2091) kovsol válasza kervantas (#2086) üzenetére


kovsol
titán

Szerintem ha én most vennék 200 paklit akkor se lenne benne ilyen bontás. És ráadásul használható lapok is, nem csak ritkák.

May the Force be with you!

(#2092) Kashim válasza kervantas (#2086) üzenetére


Kashim
őstag

Azigen. :P

(#2093) F-ECT$ válasza kovsol (#1995) üzenetére


F-ECT$
titán

Ezért nem merek én se nagyon craftolni, mert tuti, hogy a következőben ott lesz. Ez főleg igaz legend-re (bár arra nincs elég dustom) mert ugye abból csak 1 lehet a kezedben.

Dive ever, work never.

(#2094) whitezo88


whitezo88
nagyúr

de gonosz: imp+taunt=célozhatatlan fal :D

csak pap ellen vagyok szóval jó hokizás lesz...

mod: hmmm tudott mást ütni, pedig jól hangzott.

[ Szerkesztve ]

(#2095) #81999360 válasza whitezo88 (#2094) üzenetére


#81999360
törölt tag

"A card that is in stealth and given taunt by another card will not act as a taunt until it comes out of stealth."

(#2096) ígyvanferi válasza whitezo88 (#2094) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Gondolom a stealth-es Blood Impre gondolsz. Ilyenkor a taunt nem érvényesül.

(#2097) Sirandrish válasza whitezo88 (#2094) üzenetére


Sirandrish
legenda

Bezony..egyszer én is megcsináltam..eztán szétverte a hősömet..pedig milyen okosnak hittem magam :DDD

Más: Nem is rossz ez a Lord Jaraxxus ;]

Nem is tudtam hogy ilyen sz*r skillje van...még jó hogy kipróbáltam :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2098) ollie válasza Sirandrish (#2097) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Jaja, körönként 2 manáért idézni egy 6/6-os lényt... priceless!

***

(#2099) Sirandrish válasza ollie (#2098) üzenetére


Sirandrish
legenda

Bezonyám..nem is tudtam..most már pakliban a helye :K

Meg még van egy 3/8as fegyvere is egyébként csak a zöld kukac megette :D

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#2100) whitezo88 válasza Sirandrish (#2097) üzenetére


whitezo88
nagyúr

nekem is kéne WL dekkbe. amúgy egyetlen epix lapomat beraktam, bár elsőre nem tűnt erősnek pedig jó: Twisting Nether. Kellett is, amint behúztam most előbb, Pap kipakolt, Storwind champ stb... úh. le is takarítottam szépen vele, kezébe már kb semmi se volt. aztán nyugisan hoztam le a lényeket, el is kalapáltam. bár ha húzott volna egy mind blastot vesztek, de nem húzott.

előző akinél az impes trükk nem jött be szétvert, előbb egy sunwellt tápolt fel 2 manából 10/10-re, aztán egy berzerkert...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.