Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1774) Sirandrish válasza kovsol (#1773) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nyilván ezért mentem priestel mert ha nem baj azért nyerni szeretnék. De nagyon szívesen játszanék Warrival is pl, de a jelenlegi basic paklimmal kb esélyem se lenne a mage-k ellen, max ha nagyon tré osztást kap, de erre azért nem építenék stretégiát hogy hááátha..

"Ez a más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát se esete."

Eztet esküszöm nem értem...ez kb olyan mintha én csinálnám a Priestet ami tele van spellekkel, és panaszkodnék Pityu által kreált Mage-re ami szintén tele van spellekkel..

Mégis mit vegyek észre? Mit tudok én tenni? Komolyan nem értem.. :U

Mellesleg nem csináltam statisztikát..én az elmúlt 3-5 napban azzal szembesülök hogy igen is 10 meccsből 9 de legalább 8 mage ellen van...erre még rájön hogy van néhány ismerősöm is akik nem nagyon hajlandóak mással játszani, mert könnyebb mage-el boldogulni, főleg az elején.

Panaszkodnék én a Priestre is ha az jönne folyamatosan ellenem, de nem így van..

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.