Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53705) Dyingsoul válasza arcsin (#53704) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Felhívtam 3-at. Egyik sem ért rá. Az egyik azt mondta, hogy nem nagy kunszt meg tudjuk csinálni mi is. Volt egy mindenhez is értő, emberke ő másért jött hozzánk aztán hagyott itt tömítőanyagot meg csőfogót, pár szerszámot (pedig amúgy nekünk is vannak itthon ilyesmik de azt mondta ezek jobbak, mindegy) azt ígérte délután visszajön és segít betenni. Ez volt 3 nappal ezelőtt, azóta is várjuk, szerszámai itt vannak. Amennyi időt szaki kereséssel eltöltöttem, annyi idő alatt már rég megcsinálhattam volna... Errefelé ilyen kutyaütők vannak, na most ezzel mit lehet tenni? Semmit. Hívjam fel a fél internetet persze. Én meguntam a hitegetést, ezért is álltam neki. A konyhában állt 2 napig a mosogatógép, elég volt kerülgetni.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.