Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48634) arcitec válasza Toobee (#48621) üzenetére


arcitec
addikt

A garancián abszolút nem kell aggódnod,ha online vetted akkor biztosan nem. [link]
Hiszen ott a 60 hónap. Mentsed el.Vettem már akciós áron terméket, amikor már nem volt akciós,csak épp kint felejtették az árat. Azon áron/feltételekkel kell adnia amit megadnak. Ha tévesztenek,akkor úgy jártak. Egyébként meg pl a Samsung hűtőt vettük 4 év garanciával,holott a gyártó csak 2 évet ad. A + éveket az eladó állja. Ennyi, ha jó a termék már meg is érte így eladni. A hűtő vagy 3 éves és kifogástalan.Bízzunk benne még sokáig így lesz.
A garancia egyébként érdekes, mert pl a Miele 1 évet ad a 100eft-os porszívóra, pedig aztán a porszívó ott kezdődik,nem a többnyire 20eft-os sok év garanciásoknál. Bolond egy világ ez. :U . Egyébként nagyon jól néz ki a cucc, így képen nagyon jó a benyomás róla. Ne de ezen az áron, nem is lehetne rosszabb...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.