Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3376) Ariadne válasza kangool (#3374) üzenetére


Ariadne
őstag

Igen, 6440-esem van, színre fekete-szürke. :D Egyébként azért van ilyen kavar, ha jól emlékszem, mert évente változtatnak a számozáson is, és van olyan, amihez nem adnak mindenféle fejet, de egyébként a porszívó az ugyanaz.

A HEPA szűrő miatt nekem nagyon jó, amit viszont érdemes megnézni vásárlás előtt, az maga a műanyag portartály. A kiürítéshez le kell venni az oldalát, ez szerintem teljesen jól meg van oldva, ez kis kapcsolót megnyom az ember és lejön. Van viszont egy kis cucc gyűjtő része is (pl. gyűrűt, kis játékbábut ha felszív, az oda megy és nem kell a porban turkálnod, hogy kiszedd), azt három fülecske tartja, ebből egyet letörtem már. Ezt mindenképp nézzétek meg és próbáljátok ki, a takarító hatásával, halkságával, pormentességével maximálisan elégedett vagyok. Ja amit külön szeretek, hogy fokozatmentesen állítani tudom, mennyivel szívjon.

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.